- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
arkadaşlar bişey sorucam lütfen yardımcı olun bugün kan testi yaptırdım sonuç 3028 4 veya 5 haftalık gebesin dedi doktor amaultrasonda göremedi sizdede böyle oldumu hiç lütfen yardım edin..
Slm kıslar nasılsınız bız cok heyecanlıyız son 2 gunumuz kaldı...artık son hazırlıkları tamamlamaya calısıyoruz ve son 2 gun olmama ragmen ben sokaklardan ıcerı gıremıorum yaa sokakda dogurcakdım bebek sezeryan olmasaydı kesınBugun babamız teyzemız annanemız gene carsıya cıkıcaz saclarıma fon cektırıcem teyzemızde suslucez oda sacını kestırıcek marketten alısverıslerımızı alıcaz evımızın ..Buarada hastanede yemek bana fazla vermıceklermıs hep refekatcıya calıscaklar guzel yemekler ona gelıcekmıs arkadasım ole dedı bende muhallebı,hosaf,corbaya devam dediki muhakak bıskuvı al yanına ...ayyyy olicimmmm aclıkdan:84::84: nese cok heyecanlıyız ozeti kıslar bayada uzattım bebekleri olanları tebrık edıyorum bekleyenlerinde tez vakıtte bebeklerine kavusmalrını dılıyorum sağlıkla sıhhatla optum kıslar... Aksama agrımız sızımız olmazsa gelırız ıns.
slm kızlar şimdi bebeğimle evimize geldik.10 şubatta dünyaya geldi.herkesi öptük
arkadaşlar bişey sorucam lütfen yardımcı olun bugün kan testi yaptırdım sonuç 3028 4 veya 5 haftalık gebesin dedi doktor amaultrasonda göremedi sizdede böyle oldumu hiç lütfen yardım edin..
bazen hemen gözükmeyebiliyo kese doktor 1 hafta sonra falan bidaha çağırmadımı.
tebrikler değer 5000 lere ulaştığında görülür canım 1 hafta sonra 7. haftadada kalp atışları..
07 şubat tarihinde spinal sezeryan ile minik meleğimi dünyaya getirdim. Orda ameliyathanede hepimiz için dua ederken sizlere naçizane önereceğime de söz verdim. 07 şubat sabah 08:00 de operasyon için tarihimizi almıştık . Aslında ben sezaryan istiyordum ama eşimde doğuma girmek isteyince bana güç geldi . Hikayeleri okuduğumda da herkesin önerdiğini gördüm. anestezistle görüştüğümüz de %2-3 baş ağrısı bel ağrısı olabilir dedi. Olsun dedim. Bir gece önce hazırlıklarımı tamamladım bolbol dua ettim. Sabah yüreğimiz ağzımızda 06:30 da hastanedeydik içim titriyordu tek dileğim onun sağlıkla gelmesiydi. kendimi hiç düşünmedim. sadece doktorumdan lavman yapmamasını rica ettim beni kırmadı. odama çıktım heyecanımı anneme ve babama hatta eşime bile belli etmemeye çalıştım.üzerimdekileri çıkarıp ameliyat önlüğü giydim.Serum almaya başladım serumun bitmesine yakın ameliyathaneye gitme vakti gelmişti. Eşim yanımda annemlere el sallayarak indim . En son kapıdan onun geçmesine şimdilik izin vermediler üzerini değiştirip ameliyathaneye alınacağını söylediler. Ameliyathanede bir sürü görevli vardı doktorumu sesinden tanıyabildim :) Anestezistim geldi. Anne karnındaki gibi ayaklarımı karnıma çekmemi istedi. Her işlemi ve hissedeceklerimi tek tek söyledi. Şimdi sırtında işaretleyeceğim bir nokta olacak birazdan ayaklarından bir ısınma hissededeceksin dedi yavaş yavaş yuları çıktı bu his. Sanki ayaklarımın üzerine oturmuşum da uyuşmuş gibi idi asla felç gibi değildi ama o an onları hareket ettiremeyeceğimi bildiğim için paniklemedim. Sadece anestezist denememi istediği için denedim. uyuşmuştu. Sonrasında yine bazı ilaçlar yapıldı ama ben birden çok fena oldum.Tansiyonum normalde de 9-6 olduğından bir arkadaşımda beni bu konuda uyardığından doktoruma söylemiştim o da sorun olmayacağını söylemişti. Ama o an ben sadece tek o an çok kötü oldum bayılıyor gibiydim midem bulanıyor bayılıyorum dedim yanımdaki anestezist hemen bir kap dayadı yanağıma sakin ol dedi. Sonra birden bir ferahlama hissettim. Hayata yeniden dönmüş gibi oldum en sevdiğimde tamamen bayıltmadan yapacaklar meleğimi görebileceğim oldu. O an eşimi aldılar yanıma kolumu tuttu okşadı diğer kolumda da tansiyon aleti ve anstezist vardı :) Bu arada da doktorum operasyona başladığını iletti. Bebeğimin adını sordular konuştuk ve birden saate bakın işte doğdu dediler tam 08:33 te canımın için doğdu ağlayamıyordu bile ben gözlerimi dört açarak yan tarafa aldıkları meleğime baktım. Yüzüne gözlerine ellerine ... Maviydi teninin o anlık mor olmasının normal olduğunu düşündüm bir sürü testler yaptılar yavruma .Eşimin yanında getirdiği kamerada bir görevlideydi ve o eşimin gelmesinden itibaren olanları çekiyordu. Ben doktorumu ve yaptıklarını aradaki paravan nedeniyle göremiyordum . sonra meleğimi sardılar ve yüzünü yüzüme değdirdiler sıcacıktı misler gibiydi öptüm öptüm ağladım. Allah ım dedim ne olur tüm isteyenlere bu duyguyu nasip et bu nasıl güzel bir aşk .Bu bir melek. Eşimde dondu kaldı. ona da iyimisiniz diye sordular.Çok heyecanlanıp kendini tutmuş annemlerin yanına gittiğinde ağlamış ...Sonra meleğimi aldılar benim dikişlerim atıldı. Biran önce bitsin odama çıkıyım hissediyordum bol bol dua etmeye devam ettim herkes için hepimiz için... Onu çok çok özlemiştim o andan itibaren . Sonra odama alındım görevli gelene kadar bile çatladım nerdeyse yürüyerek çıkacaktım :)Eşimi dışarı aldılar dikişlerim atılırken meleğimle birlikte. ..
Odama geldiğimde o da geldi göğsüme verdiler aşkım hemen çekti ilk sütünü.... Ama şimdi sevincim eksik meleğim sarılık oldu bugün kontrole gittik sarılığı artmış ve benim sütüm yok neler yapıyorum ama yok ... Çok çok üzülüyorum çok kilo kaybediyor ne olursunuz dua edin bizim için olur mu ? Son olarak sizin kararınızı elbette etkilemek istemem hayırlısı neyse o olsun ancak o anı gördüğüm için çok mutluyum. Allah ım hepinize sağlıklı yavrular bol sütlü günler nasip etsin Amin....
kız biz burda biran önce doğuralım diye bakıyok sende bişi yiyemiyecem diye tasa ediyosun ilahiiişimdi hamilesin ya hala aklın yemekte.o an aramazsın bile yemeği merak etme
canımmm hoşgeldinizzzz.gözün aydınnn.güle güle büyüt bebiişiniii :emir_bebek:
merve boşver benim evim çok yakın gelenleri beraber yeriz[/QUOT
dillerim:ilahi kız kopardın benı.. Yemek de yemek :
melocumogumdan sonra hemen sizdeyimmm cnmm
p.tesi veya salı mutlaka gel tekrar bakalım dedi çok korktum ya sorun yoktur dimi..
sen geçenlerde de hamilemiyim ilaç içtim falan diyede panikliyodun galiba yanlış hatırlamıyosam
korkma normal.olabiliyo böyle durumlar.hemen gözükmeyebilir geç döllenme olur ne bilim bissürü şey olabilir haftaya görürsün inşallahh
aynen işte o benim :) inş görürüm canım
eleni son adet tarihin ne ve tedaviyle mi kaldın 4 haftaya göre yüksek 5 haftaya göre normal 4 hata ise ikiz olabilir
ya öldüm meraktan sütün nasıl ufak detayları yaz sevilll
hımmm..o zaman normal canım tamam...çok güzel Allah bizim gibi son 2-3 gün kalmayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?