2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar bişey sorucam lütfen yardımcı olun bugün kan testi yaptırdım sonuç 3028 4 veya 5 haftalık gebesin dedi doktor amaultrasonda göremedi sizdede böyle oldumu hiç lütfen yardım edin..

bazen hemen gözükmeyebiliyo kese doktor 1 hafta sonra falan bidaha çağırmadımı.

kız biz burda biran önce doğuralım diye bakıyok sende bişi yiyemiyecem diye tasa ediyosun ilahiii şimdi hamilesin ya hala aklın yemekte.o an aramazsın bile yemeği merak etme

slm kızlar şimdi bebeğimle evimize geldik.10 şubatta dünyaya geldi.herkesi öptük

canımmm hoşgeldinizzzz.gözün aydınnn.güle güle büyüt bebiişiniii :emir_bebek:

arkadaşlar bişey sorucam lütfen yardımcı olun bugün kan testi yaptırdım sonuç 3028 4 veya 5 haftalık gebesin dedi doktor amaultrasonda göremedi sizdede böyle oldumu hiç lütfen yardım edin..

tebrikler değer 5000 lere ulaştığında görülür canım 1 hafta sonra 7. haftadada kalp atışları..

Doğum Hikayelerini Okudukça Kıskanıyorum Öyle Güzel Anlatıyorsunuz ki Oğluma Dokunmak Koklamak İçin Sabırsızlanıyorum.. Hayırlı Olsun Canım Allah Analı Babalı Büyütsün, Dualarımız Sizinle Sarılık İçin Çok Üzülme, Üzülür Stres Yaparsan Sütsüz Bırakırsın Yavrunu Sen İyi Ol Rahat Ol Ki Evladına Yarasın..

Gözün Aydın Darısı Başımıza..

merve boşver benim evim çok yakın gelenleri beraber yeriz[/QUOT

dillerim:ilahi kız kopardın benı .. Yemek de yemek :
melocumogumdan sonra hemen sizdeyimmm cnmm

p.tesi veya salı mutlaka gel tekrar bakalım dedi çok korktum ya sorun yoktur dimi..

sen geçenlerde de hamilemiyim ilaç içtim falan diyede panikliyodun galiba yanlış hatırlamıyosam

korkma normal.olabiliyo böyle durumlar.hemen gözükmeyebilir geç döllenme olur ne bilim bissürü şey olabilir haftaya görürsün inşallahh

merhaba kızlar bi 10 gün aradan sonra tekrar sizlerleyim ve bebeğimle birlikte 3 şubat bebeğimi kucağıma aldım çok şükür sezeryanla dünyaya dgeldi benim için zordu hep aksilikler yaşadım bebeğimin sağlığı iyi ama kilosu düşük doğduğunda iyiydi daha sonra düştü sütüm az onun dışında sorun yok çok şükür çok az kişi kalmış burda doğum yapanlara hayırlı olsun yapacaklara sorunsuz doğumlar diliyorum

aynen işte o benim :) inş görürüm canım

slm kızlar nasılsnz?
ben doğurmadım daha
ama güveniorm kendme bu ay doğurcam
oğlumda sıkılıo misafirlerden anlaşılan ki hiç gelesi yok..
ama gece yatmadan önce baya garip bi ağrım vardı.
bööle karnımın üst taraflarında başlıo,her tarafına aynı anda iğneler batıo gbi,bi 30-45 sn civarı sürüp geçiodu,5 dk da bir fln geliodu,snra geçti.
tam yattım bu seferde vajinamın içinde acı duymaya başladım o da bi yarm saat fln sürdü,snra da ben uyuyakalmışım
bişi diilmiş anlaşılan ki daha doğuramadım
nyse biz gezcekmişiz şimdi hava güzelken,kendnze dikkat edin,bebeklere de

ayhhh tv dede bişi yokkk habire yiyom ikinci tabak makarna salatamı yiyorum güya yemicektim artık böyle şeyler nerdeeee

oohh doğum yapanlar sahalara geri dönüyo ne güzelll.biz henüz o duyguyu tatmadığımızdan sorunlarınıza %100 gerçekci yardımlarda bulunamıyoruz maalesef.az bekleyin bizde doğuralım sizi çok daha iyi anlayacağız.

yeni hayat yeni heyecanlar yeni zorluklar.Rabbim herkese bebekleriyle sağlıklı huzurlu uuzun ömürler versin

eleni son adet tarihin ne ve tedaviyle mi kaldın 4 haftaya göre yüksek 5 haftaya göre normal 4 hata ise ikiz olabilir

yok canım eşim varikosel ameliyatı oldu ve 7 ay sonra normal yolla hamile kaldım.. son adet tarihimin ilk günü 8 ocak bazen 25 bazen 28 günde bir oluyorum..

ya öldüm meraktan sütün nasıl ufak detayları yaz sevilll

canım kızım emmeyi öğrendi daha rahatız uyuyunca zaman bırakıyor bana dinlenmek için sizinle konuşmuştuk ne zaman gelirse gelsin demiştim en son gün bir de mart a kalırsa diyordum .nişan geldi du geldi sancı başladı çok canım yanmadı aslında sabaha kadar dayandım sabah gittiğimde açılmalarım felan iyiydi farkında olmadan rahm ağzım baya açılmış sonra doktor gelince açılmam tamamlandı ama maalesef bebişim çatımdan geçemedi.biz daha çatı kontorolü yapamamıştık erken diye...sezeryana mecbur kaldık ama allah bir güç veriyor kızlar her iki doğum şeklini de yaşamış oldum ama çok iyiyim moralim çok yerinde hepinize hayırlı doğumlar diliyorum.:)sütüm de iyi hemen geldi çünkü normal doğum süreci başladığı için:))öpüyoruz sizleri

pööfff akşama ne pişirsemkiiii

bende amma ayrı telden çalıyorum dimi nappiimm daha doğuramadım rutin hayatım devam ediyor.bebeğim olsaydı onla ilgilenirdim yemeğide elbet biri yapardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…