2011 Şubat Anneleri

iyi akşamlar kızlar

ben hiç değilim gribim tekrarladı,sürekli terliyorum,kendimi iyi hissetmiyorum,bu halimle birde grip oldum hiç çekilmiyor,bide bir baş dönmesi var napıcam bilmiyorum

yarın sabah doktor kontrolüm var,bu sefer ne olacağına karar verecek doktorum hayırlısı artık.

MANİK doğum yapmışsın gözün aydın...

hepinize iyi akşamlar gittim ben kötüyüm.

geçmiş olsun...hayırlısı olsun yarın ınşalah....

artık çok az kişi kalmış forumda bakıyorum da
manikcim hayırlı olsun hemen eve dönmüşsün sende maşallah

iyi akşamlar kızlar
doğurdum falan sanmayın diye girip haber vereyim dedim
evde acayip misafir var kafamı kaşıyacak halim yoktu bugün
giremedim doğal olarak
ben ve kızım iyiyiz
öptüm sizleri şimdilikk
iyi geceler

aaaaa manikcim doğum yapmışsın çoook sevindim canım
Allahım analı babalı büyütmeyi nasip etsin

günün mü vardı canım ?? neden kalabalık misafir??

merhaba hanımlar nasılsınız bakalım...
kızımın karnını doyurdum,altını değiştirdim o şimdi mışıll mışıll uyuyor ama gece 12 dedimi anneannesiyle bana nöbet tutturuyor resmen
tüm gün uyuyorr tüm gece emiyor
annemle ben kafayı sıyırmış durumdayız ama boncukk gözlerini görüncee herşeyi unutuyoruz
MANİKK gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin...

Slm güzel şubat anneleri ben bir kaç gündür giremedim ama hiç beni merak eden olmamış sitem değil ama üzüldüm demekki fazla bir yer edinememişim burada olsun sağlık olsun.Doğum yapan bütün arkadaşlarım gözünüz aydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin yavrularınızı.Doğum yapacak arkadaşları da allah bir avazda kurtarsın inşallah sağlıklı doğumları olsun. ARANIZDA İZMİTTE OLAN YADA YAKINLARDA OLAN DOĞUM YAPMIŞ VARMI BİR BEBEĞE SÜT LAZIM ANNESİNİN SÜTÜ AZMIŞ BEBEĞİN DURUMU ZAYIFMIŞ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ KIZLAR Ben henüz doğum yapmadım eğer yapsaydım ben sağıp yollardım aynı durumda bizde olabilirdik.

elacım ben merak ettim seni aklımdaydın hep

ben izmitteyim ama doğum yapmadım yine de bilgilerini bana yazarsan sevinirim

canım nar suyu verdin mi?? yada doğduğunda ilk bişey verdin mi ağzına sütünden önce ??

uzun zamandır görünmeyince ben seni doğum yaptında giremiyorsun sandım canım :78: kusura bakma

slm kızlar....bak annen yanında ne güzel ..gündüzleri uyumaya çalışın biraz...emdiği sütler yarasın bebişine :))
hazel bekleyenlerde bir saabırsızlık durumu söz konusu sanırım muhabebt tıkandı .herkes de bir bıkkınlık hissi ..bir yorgunluk...sayfaları okumay ayetişemezken şimdi ilerlemiyor bile ...

ben birde çalışıp çalışıp te evde oturunca sona doğru iyice sıkıldım...hiç bir şey yapasım yokk.temizlik yapasım var gücüm yokk..( ben de evin içinde dolanıp duruyorum.....yazılanları okuyup kafamda cevapveiryorum ama yazmıyorum..özetle saçmalıyorum ...

evet haklısın canım.. bende geçmişi okuyorum kafamdan herkese cevap veriyorum..ama yazamıyorum.. bıkkınım.. sıkkınım.. ama allah hepimizin hakkında hayırlısını versin kızlar... doğumunda hayırlısını.. evladında hayırlıısını..

amin canım mesajıma baksanaa sözüm ona nur a cevap yazdım ama nurun adı geçmiyor mesajda ...hayırlısı artık ..bırakmayalım kendimizi benim daha 3 haftam var normal süreye ...nasıl olacak bilmiyorum :))

amin canım mesajıma baksanaa sözüm ona nur a cevap yazdım ama nurun adı geçmiyor mesajda ...hayırlısı artık ..bırakmayalım kendimizi benim daha 3 haftam var normal süreye ...nasıl olacak bilmiyorum :))

:)) hayırlısını dile canım.. hiç belli olmaz.. belki beklemez 3 hafta.. yarın süpriz yapar annesine.. moralli olalım ki bebeklerimizde üzülmesinler içerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…