2011 Şubat Anneleri

hemen hemen evin heryanını soğanla donatıyorum teşekkür ederiimm

Normalde Soğan İkiye Bölünür Hatta Ezilir Suyu Çıkarılır Tabakta Odaya Konulur,Eskiler Öyle Yaparmış Geçen Gün İbrahim Saraçoğluda Öyle Anlatmıştı.. Sabah Kalktığında O Soğan Bütün Mikrobu Aldığı İçin Rengi Değişir Zaten Kokusu Kalmaz Ama Sen Rahatsız Olcaksan Kesmeden Bütün Koy,Aklın Soğandayken Miden Falan Bulanmasın Hamile Hamile.. :}

oturma odasına yatak odasına bide küçük odaya birer soğan koydumm.zatende 3 tane soğanım kalmışş yemeğe koyacak soğan yokhahahahah.zaten yemek yapmıcaktım bugün akşama yemek var.

yanına yeşil soğan yada sarımsak falanda koysammıki acaba bonus olaraktannnn

Metehan İyice İçeri Kaçmasın Kokudan Aman Çok Kokuyor Ben Bu Eve Gelmem Demesin Sonra :}

Hadi İnşallah İşe Yarar da Sana Bişey Olmadan Atlatırsınız..

artık otururken nereye saldırcağımı şaşırıyorum birsürü el işi çıkardım kendime şimdide fular yapıyorum tel sarmadan

işte vakit geçsin maksat.sağdaki yapraktan soldada olacak daha bitmedi napacaksam fuları keşke örgüyü bilseydim oğluma iki yelek falan örerdimm

Eklentiler

• $Görüntü002.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 25
yaa.......inanamıyorum şimdi sana mesaj attım tebrikler canım

Hayırlı olsun manikcim. Sağlıklı hayırlı evlat olması temennisiyle ... Çok sevindim.

ayyy canımmm.. allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallahhh

yaptım yaptım ilk işim tavuk çorbası yapmak oldu.içti zaten koltukta uyuyakaldı şimdi uyuyo yazık kıyamam. bu akşam ayrı yatıcaz zaten ne olur ne olmaz benimde burnum akıyo gibi biraz araya mesafe koyalım

bu soğanı soyupta koyuyoruz dimi.dilimliyoruzmu bi açsanıza yapiimm hemen

sabır canım sabırr orda kalacak hali yok mecbur çıkacak ayy pek nazlıymış hanfendi de

tabi dünyaya alıştı keşfettiii anladı ağlayınca neler yaptırabildiğini kullanıyo şimdi.ayy bu bebikler çoook akıllı oluyolar yaaa

canım gözün aydınn.Allah analı babalı büyütsünn[/QUOTE]

sağolun kızlar azıcık kendime geleyim detayları paylaşıcam...

Yine Acıktım Yine Acıktım Yine Acıktım..

Allahım Ne Doymaz Bi İnsan Oldum Ben Ya Ağzım Boş Durmuyor... Ahh Be Oğlum Bi Cılız Bişey Ol Ben Sana Gösteririm :}

Kaynanam Yemek Yapmış Uğraşmayın Gelin Bizde Yiyelim Diyor, Bu Saate Bırakırmıyım Ben Yemeğimi Yapmıştım Ama Olsun Hazır Yemeğe Hayır Diyemicem Zaten Gidelim Diyorduk Akşam Biraz Erken Gitmiş Olcaz..

Hadi Yarın Görüşürüz Kızlar.. Kendinize Dikkat Edin, Doğuran Olursa Yarın Sabaha Kadar Allah Yardımcısı Olsun Belki de O Ben Olcam Kimbilir :}

mugmug1,sudenur80,gülyüz,sevdacicegi,RomeosununJulieti,gülfuren,melocum,
SELAMM KIZLARRRR KEYİFLER NASIL ...

slm cnm iyilik nolsun işte.vakit dolduruyoruz kızımla :) bütün gün arada girdim durdum foruma ama forum iyice sessizleşti artık yaa neyse kociş geliyomuş ben de kaçayım. kendinize ii bakın.ii akşamlarr

Kızlar çok fazla kalamıycam ama haber vereyim dedim dün saat 20:30 da suni sanci ile epidural normal doğum yaptım.Bebişim 2950 gr 50 cm doğdu ayrıntıları kendimi toparlar toparlamaz yazıcam...

çok sevındım canım allah analı babalı buyutsun....

ya hanımlar neden ben bukadar sınırlıyım çıldırcam sınırden hıçbır sebeb yok çok kötüyüm yaaa

çok guzel yapmışsın bende yazma falan yaptım ama oğluma ıkı şey öremedım hıç beceremıyorum..annem sağolsun o hyaptı örgülerı

MANİK tebrik ederim cnm çok şaşırdım sağlıkla büyüsün miniğin sanki daha vardı yaaa :):) tekrardan hayırlı olsunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…