- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Selam kızlarr ben geldimmm. Ayy heyecann bastı. Bugün dr randevum var demiştim ya. Gittik geldik. Bebişim 3500 gr olmuş atağa geçmiş doğana kadar 4000 olur dedi doktorum ve haftaya sezeryan dedi. Bugün izne çıkıor pazartesi burda. Pazartesi günü gidicez ve gününü söyleyecek en geç 17 sinde alırız dedi. Yani normal doğum tarihinden 1 hafta önce oluyor. şimdi doktorum gelene kadar doğurmamam lazım. O geldiğinde gönül rahatlığıyla teslim edicem kendimi allah izin verirse. Hemen paylaşmak istedim sizlerle ...
ohhh maşallah hadi gözün aydın
Selam kızlarr ben geldimmm. Ayy heyecann bastı. Bugün dr randevum var demiştim ya. Gittik geldik. Bebişim 3500 gr olmuş atağa geçmiş doğana kadar 4000 olur dedi doktorum ve haftaya sezeryan dedi. Bugün izne çıkıor pazartesi burda. Pazartesi günü gidicez ve gününü söyleyecek en geç 17 sinde alırız dedi. Yani normal doğum tarihinden 1 hafta önce oluyor. şimdi doktorum gelene kadar doğurmamam lazım. O geldiğinde gönül rahatlığıyla teslim edicem kendimi allah izin verirse. Hemen paylaşmak istedim sizlerle ...
okidem demek senle satlarımız aynı hemen hemen :)
hayırlı olsun cnm sezeryan nie dedi acaba
bebişin kilosundan dolayımı bnmde en son 3200 dü büyük ihtimal 4ü bulabilir normal doğum tarihi 26 şubat görünüyo çünkü sanırım bende sezeryana karar vericem hem çatı dar demişti hemde iri olursa zor olur demişti ayrını iple çekiyorum nolcak bakalım belkim aynı gün doğururz:)
maşallah senin kuzunada cnm sağlıkla doğsunlar hepsi Allah yardımcımız olsun
off kızlar sinirlerim çok bozuk niye bu insanlar bu kadar düşüncesiz, anlayışsız. komşum geldi kadının 3. gelişi her geldiğinde aynı şeyi saatlerce anlatıp gidiyo. normal doğumla bir bebeğini kaybetmiş (ayrıntıya girip sizide üzmeyeceğim ) iki saat en ince ayrıntısına kadar ağlaya ağlaya anlattı gitti yine 3. oldu bu her defasında aynı hikayeyi dinliyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum ama üzerinden 16 yıl geçmiş sonrasında 2 evladı olmuş sağlıklı sıhhatli böyle kötü şeyler doğum yapacak karnı burnunda kadına anlatılırmı yaasinirimden moral bozukluğundan ben ağlıyorum şimdi. zaten kalktığımdan beri ağlamaklıyım kötü birşey olacak gibi bir his vardı içimde bu daha bi bozdu moralimi.
evet canım bebeğin kilosundan dolayı dedi.benim sat 20 mayıs. muhtemel doğum tarihi 24 şubat. bu zamana kadar bişi dememişti bugün 3500 olduğunu görünce doğana kadar 4000 bulur sezeryan yapalım dedi. açıkcası bende normal yapamazdım zaten. hele de böle 4000 falan ayy zor olurdu heralde.
off kızlar sinirlerim çok bozuk niye bu insanlar bu kadar düşüncesiz, anlayışsız. komşum geldi kadının 3. gelişi her geldiğinde aynı şeyi saatlerce anlatıp gidiyo. normal doğumla bir bebeğini kaybetmiş (ayrıntıya girip sizide üzmeyeceğim ) iki saat en ince ayrıntısına kadar ağlaya ağlaya anlattı gitti yine 3. oldu bu her defasında aynı hikayeyi dinliyorum. Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum ama üzerinden 16 yıl geçmiş sonrasında 2 evladı olmuş sağlıklı sıhhatli böyle kötü şeyler doğum yapacak karnı burnunda kadına anlatılırmı yaasinirimden moral bozukluğundan ben ağlıyorum şimdi. zaten kalktığımdan beri ağlamaklıyım kötü birşey olacak gibi bir his vardı içimde bu daha bi bozdu moralimi.
bnm sat 22 mayıs cnm:)
bened hayırlısı diyorum ama bi bahane olursa hemen seryana razı olcam napiim korkuyom çatı dar ve iri olması ne biliim işte
bakalım yarın bana ne dicek kilosuna bağlı tabiii inş bnm oğluşta büyümüştür teyzesi
büyümüştür, büyümüştür annesi. en son 3200 olduğuna göre daha da büyümüştür o. e çatında darsa büyük ihtimal sende sezeryan olursun. e zorlamanında bi manası yok. doğum hikayemiz güzel biranı olarak kalsın korkunç değil ...
aynen benim de makat geliş ve karnımda sıkıştı yavrum ne kadar çırpıyor ayaklarını ama dönemiyor
doğum yaptığında buraya yazarsan listeye ekleriz
Allah yardımcın olsun
AYYYY....Allah bin kere razı olsun o kadar iyi bir üst komşum varki...
her akşam gelir sorar bugün nasılsın diye bişeye ihtiyacın ,işin var mı diye,hergün olmasa bile gün aşırı 3-4 çeşit yemek getiriyor onunda ilkokula gide 2 kızı var
ne diyim ya Allah onu da daraltmasın:)
AYYYY....Allah bin kere razı olsun o kadar iyi bir üst komşum varki...
her akşam gelir sorar bugün nasılsın diye bişeye ihtiyacın ,işin var mı diye,hergün olmasa bile gün aşırı 3-4 çeşit yemek getiriyor onunda ilkokula gide 2 kızı var
ne diyim ya Allah onu da daraltmasın:)
Allahım böyle komşuları başımızdan eksik etmesin benimde komşularım çok iyiler saolsun bir gün görmeseler ertesin gün hemen gelir ne yaptın nasıl oldun diye sorarlar
nekadar güzel yaa
Allah razı olsun kadından düşünceli olmak böle bişi işte
slmmm hepinize oğluşum uykuya daldı azıcık bakayım dedim fırsattan istifade paşa 2 dk nefes aldırmıyor uyanıkken
doğum yapanlar olmuş çok bakamadım ama hepsinin gözüaydın allah analı babalı büyütmek nasip etsin
şubat bitmeden burda kimse kalmayacak galiba bebişler patır patır dökülmeye başladı allah bekleyenleride bi avazda kurtarsın bugün oğluşumun kontrolü vardı 2 günde 300 gr almış paşam ve sonunda doğduğu kiloya yaklaştı şuan 3800 oldu tek derdimiz altını açınca canı yanıyor gibi ağlaması elim ayağıma dolanıytor bez değiştirmede rekor kırıcam yakındaağlamasın diye saniyelerle yarışıyorum resmen onun dışında kıslar ben emzzirme konusunda çok çektim göğüs ucum yok ve oğlum tutamıyordu gögüs ucu çıkartan bi aparat var tavsiye ederrim gögüs ucunuz yoksa saniye çıkarıyor düzenli kullanıncada düzelme sağlıyormuş onun sayesinde dünden beri rahat emzziriyorrum oğlum eve geldi evinn rengi değişti çok farklı bi ortam oldu tek derdim evdeki kuru kalabalık herkesin bi laf söylemesi söylemekten zziyade fikrimi sormadan uygulamaya kalkmaları sözde eşim annesiyle konuşmuştu kimse kalmayacaktı evde kaynanam kayınpederim dışında ama daha ilk günden ezan okumak için çağırdıkları hocayı yatılı misafir ettiler pazar akşamına kadar görümcem kaldı kocasını çağırdı yetmiyormuş gibi onun çocukları biri 17 diğeri 2 yaşında annem kalmak istedi yanımda ama saolsun kimse istifini bozmadı gitmek için annem çalıştığı için sadece 1 gece kalıcaktı zaten ama kimse oralı olmayınca kadında gitmek zornda kaldı emzirince hurra herkes odaya geliyor onun dışında herşeyi geçti lohusalık farklı bi dönem herşeye alınıyorsunuz ama nazınız geçeceği biri yok evde ççok fazla ses var kafam kaldırmıyor zaten uykusuzluk var bide bukadar sese gerçekten çıldırcak gibi oluyorum benden size küçük bi tavsiye bu durumları yaşatacak kişileri uzak tutmaya çalışın yanınızdan oğlum dün nerdeyse hep açtı göğsümü tutamadı diye buzlukta dünya kadar sütüm var yok biberona alışır diye verdirmediler zaten alışmış alışacağı kadar 12 hastanede neyle beslediler sanki eşim kaçak göcek azıcık çözüp getirdide öyle uyudu oğlum benim eşim beni hiç bi zaman ailesine karşı savunamadığı için ve ailesi bi karar verdiğinde benim ffikrimi savunamadığı için bunları yaşıyorum aman siz dikkat edin kimse yavrunuzdan kıymetli değil bunu unutmayın
ühüüüü ühüüüü
ellerimde parmaklarımda hiç can yok
veee çekirdek kavonozunu açamadığım için yiyemiyoruuummmmm
kırsammıkiii kavonozuu:96:
öyyleee melül melül bakışıyoruz yaaaa:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?