2011 Şubat Anneleri

ohhh maşallah hadi gözün aydın

bugün bende biraz temizlik yaptım.halılarım gelecekti yerleri sildim.kanepenin arkalarını filan mutfagı hallettim.salonun vitrini filan.çok yoruldum.bana bir gaz geldi.stresten temizliğe verdim kendimi

okidem demek senle satlarımız aynı hemen hemen :)
hayırlı olsun cnm sezeryan nie dedi acaba
bebişin kilosundan dolayımı bnmde en son 3200 dü büyük ihtimal 4ü bulabilir normal doğum tarihi 26 şubat görünüyo çünkü sanırım bende sezeryana karar vericem hem çatı dar demişti hemde iri olursa zor olur demişti ayrını iple çekiyorum nolcak bakalım belkim aynı gün doğururz:)
maşallah senin kuzunada cnm sağlıkla doğsunlar hepsi Allah yardımcımız olsun

evet canım bebeğin kilosundan dolayı dedi.benim sat 20 mayıs. muhtemel doğum tarihi 24 şubat. bu zamana kadar bişi dememişti bugün 3500 olduğunu görünce doğana kadar 4000 bulur sezeryan yapalım dedi. açıkcası bende normal yapamazdım zaten. hele de böle 4000 falan ayy zor olurdu heralde.

cnm yaa kıyamam sana boşver dicem ama eminim çok gıcık bi durumdurr
uff bu insanlar nasıl bukadar düşüncesiz olaibliyo anlayamıyorum yaa normal bi halde olsan neyse
son ayında doğum yapmak üzere olan birisin cnm valla mümkün olduğu kadar uzak dur o kadından

bnm sat 22 mayıs cnm:)
bened hayırlısı diyorum ama bi bahane olursa hemen seryana razı olcam napiim korkuyom çatı dar ve iri olması ne biliim işte
bakalım yarın bana ne dicek kilosuna bağlı tabiii inş bnm oğluşta büyümüştür teyzesi

ya nasıl bir insanmış o. tamam acısını anlıyorum zor ama bu gelipte sana anlatılmaz ki düşüncesizlik bu saçmalık. sakın bozma moralini kafana takma ve güzel şeyler düşün. pozitif düşün pozitif olsun canımm. bir daha da kim olursa olsun dinleme böle şeyleri anlatmayın bana ben etkilenirim hemen de kapat konuyu ...

büyümüştür, büyümüştür annesi. en son 3200 olduğuna göre daha da büyümüştür o. e çatında darsa büyük ihtimal sende sezeryan olursun. e zorlamanında bi manası yok. doğum hikayemiz güzel biranı olarak kalsın korkunç değil ...

inşalah çok kalaydı sütüm hemen geldi hemen ayaklandım gibi güzel şeyler yazmak nasip olur burdann:)

aynen benim de makat geliş ve karnımda sıkıştı yavrum ne kadar çırpıyor ayaklarını ama dönemiyor
doğum yaptığında buraya yazarsan listeye ekleriz
Allah yardımcın olsun

saool canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah daha önce okumamıştım ters olduğunu senin kuzunun sadece benim ters zannediyorum neyse yapıcak bişey yok sağlıklı olsunlar inşallah

AYYYY....Allah bin kere razı olsun o kadar iyi bir üst komşum varki...

her akşam gelir sorar bugün nasılsın diye bişeye ihtiyacın ,işin var mı diye,hergün olmasa bile gün aşırı 3-4 çeşit yemek getiriyor onunda ilkokula gide 2 kızı var
ne diyim ya Allah onu da daraltmasın:)

Allahım böyle komşuları başımızdan eksik etmesin benimde komşularım çok iyiler saolsun bir gün görmeseler ertesin gün hemen gelir ne yaptın nasıl oldun diye sorarlar

nekadar güzel yaa
Allah razı olsun kadından düşünceli olmak böle bişi işte

Allahım böyle komşuları başımızdan eksik etmesin benimde komşularım çok iyiler saolsun bir gün görmeseler ertesin gün hemen gelir ne yaptın nasıl oldun diye sorarlar

nekadar güzel yaa
Allah razı olsun kadından düşünceli olmak böle bişi işte

haikaten öyle ablam olsa bu kadar iyi olur sağolsun

nurberra bugün doğurayım diye çok baktım ama olmadı...eşimin doğumgünü hediyesi olsun diye...

ahh ahh yaşadıklarının aynısını yaşayacağımı bildiğim için, sadece ahh çekebiliyorum ve Allah sabır versin diyebiliyorum canım.sen yinede hiçbirşeye canını sıkmamaya çalış sütün falan kesilir Allah esirgesin bebişine sarıl öp kokla tadını çıkar güzel günlerinin..

Allah seda bi alemsin haa şu halimle güldürdün beni kır gitsin kavanozu bebişin canı çekirdek çekmiş

maşallah bebişine canım kilosu çok güzel

slm güzel anneler
cumartesi sabah eşim girip yazmış doğum haberimi şimdi söyledi o da kızlar merak eder die
kızımızı emzirdim biraz bakıım size dedim hikayemi sonra anlatırım şimdi annem kayınvalide kaınpeder falan var hep yatıyodum şimdi oturduk biraz hemen fırsattan istifade size geldim bende
dogumum kısa sürdü sancı odasında son sancım ara verdi hemen doğumhaneye geçtik diğer sancımda doğum yaptım böyle oluyomuş 2 ıkınmada geldi prensesim ama 20.00dan 2.45e kadar sancı çektim açılmayı bekledik ama gerçekten normal doğum çok ii hemen ayaklanıyosun sütün geliyo felan ve kızım çıktığından itibaren yanımda gözgözeydik zaten kucağına alınca çektiğin herşey uçup gidiooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…