2011 Şubat Anneleri

benim ayakkabılarımı artık eşim giydiriyo sağolsun.ben eğilemiyorum ayağımı kaldıramıyorum biyere yaslanmam falan lazım oyüzden eşim giydiriveriyo sağolsun.

benim ayakkabılarımı artık eşim giydiriyo sağolsun.ben eğilemiyorum ayağımı kaldıramıyorum biyere yaslanmam falan lazım oyüzden eşim giydiriveriyo sağolsun.

Vallahi Onlardan da Allah Razı Olsun Çekiyorlar Bizi Gerçi Bizden de Allah Razı Olsun 9 Ay Oldu Bak Neler Çekiyoruz

bnmde çoraplarımı eşim giydiriyo bazen yaa cidden ulaşması nekadar işkence gibi helede sağa dönüp kalmak imkansız bnm için ama hertürlü zorluğun oğlum için olduğunu düşünüp bu duyguyu yaşaamak için nasıl bekelyen insanlar var die düşünüce şükrediyorum yaa bende 1 yıl bekeldim sıpamı:) dün bide ayağım şişmiş normalde çöp gibidir bnm eller ayaklar hihihih eşime diyorum normla insan ayağına dönmüş bnm ayaklar die

QUOTE=Paradise;17521914]Vallahi Onlardan da Allah Razı Olsun Çekiyorlar Bizi Gerçi Bizden de Allah Razı Olsun 9 Ay Oldu Bak Neler Çekiyoruz [/QUOTE]

yaa bende doğum yaptım yapıcam ama halen listede ismim yok benimde ismim olsun yaaa
bu arada benimde bugün kontrolüm vardı yine alttan muane oldum açılma yine aynı bir santim yaa niye açılma halen aynı ne yapıcam ben dedim açılsın artık doğsun kızım dedim oda sabret az kaldı plasentamız hafif yaşlanmaya başlamış böyle kireç tutar gibi olmaya başlaış doğuma az kaldı sabredicez dedi kızım 3500 kilo olmuş 50 cm de boyumuz tabi bunlar tahmini varsayımlar ayın onüçüne kadar bekleyebiliriz dedi bakalım benim zıpır ne zaman teşrif edecek herhalde herkesten sona biz kalıcaz sürmeli ile birlikte :)

kızlar yapabilen varsa benide listeye eklesin .kısmetse perşembe doğuracağım ama hala ismimiz yok ben de yazamadım.bir el atın ya.bu arada listede olmatyan ve doğum yapan hafu da var.
canım ben eski listeyi güncelledim onda hafu yok o yüzden
olsun canım hepimiz ağır vasıta gibiyiz ama ben hiç şişmedim alyandım falan da oluyor çok su içiyorum hergün ve tuzsuz yiyorum onunda faydası oldumu bilmem
ayy şenay şimdi çıkmıştır belkide doğumdan hemencikte uyanır emremizi koklar inş sağlıklaa bide bol bol sütü olsun inşallah Rabbim bizede nasip eylesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inşallahsanırım çıkmıştır

ben de giyemiyorum eşim sağolsun Allah razı olsun hakkını ödeyemem herşeyi o hallediyor

canım ilk listeyi çağlayan yapmıştı sen sonradan katıldığındandır yeni listeyi alıntı yapıp doğumtarihini ekle istersen
olsun canım geç olsun da güç olmasın inşallah

maallah kızına cnm hayırlısı olsun ben bile senden iki hafta önce olmama rağmen doğmasını dört gözle bekliyorum haklısın artık sabırsızlanıyoruz tabi hayırlısıyla sağ salim gelsinlerde koklayalım mis kokularını inşş en kısaa zamanda geir miniğin sağlıkla

canım ilk listeyi çağlayan yapmıştı sen sonradan katıldığındandır yeni listeyi alıntı yapıp doğumtarihini ekle istersen
olsun canım geç olsun da güç olmasın inşallah

ewet geç olsunda güç olmasın doğsunda miniğim mis kokusunu doya doya içime çekim diye bekliyorum valla ne yalan söylim dokuz az bitti ama şurda üç beş gün bitmiyor sanki

hemde nasıl sabırsızlanıyoru canım yaa artık böyle biraz sancım tutsun sevinçten gülüyoruz eşimle birlikte ama bize oyun yapıyor aradan biraz geçiyor sancı falan kalmıyor doktor sancı bekliyoruz sancı tutması lazım artık diyor ama bende tık yok doğsunda hayırlısyla sağlıklı bir şekilde öpüp koklım mis gibi kokusuna doyamıyım diyorum kızımda naz yapıyor benim gibi inatçı olucak galiba

kızlaarrr nur_45 in selamı varr.şimdi telefonda konuştum.cıvıl cıvıl geliyordu taze annemizin sesi.çok mutluydu neşe içinde anlattı doğumunu bile.gerçi anlatmadı tam uygun olduğu an gelip yazıcak hep beraber okuycaz inşallah.betül hanımda çok iyiymiş.annelik yaramış valla sesi her zamankinden coşkuluydu.hepinize çok selam söyledi hayırlı doğumlar diledi.

1 Esraa47
2 Selomex
3 Ebrarsenam
4 yesimpk35
5 busemmm
6Nesli81
7 Evridiki
8 Maviumutolsun
9 gozdeatı
10moonsun82
11 Buket111
12 yasese
13CaglayanCicek
14 rad_cake
15Cherry81
16 kumralperi
17 ebrugül 29
18 zug
19 mavi3
20 Minikimmm
21 Arc_en_ciel
22 manikk
23 too__be
24 burcuuu
25 SHARK_11
26Cutie .
27 gyshnky
28Sevim_li
29 Nuryasemin
30 Nazim83
31 MKT 26
32şenaysn

emel bu listeyi alıntı yap deyip quote yazan yaerleri sildiğinde adını eklersin ama daha doğum yapmadın yapınca burdan ekleriz

Son düzenleme:

33. Nur_45......

ayyyyy ne güzel darısı başımıza artık

ben de bugün doğarmıki diye çok baktım da...cıksss hiçbir numara yok
eşimin doğum günü bugün hediye almadım da..ELVİNi vereyim demiştim

neyse sevgililer gününe artık

1 Esraa47
2 Selomex
3 Ebrarsenam
4 yesimpk35
5 busemmm
6Nesli81
7 Evridiki
8 Maviumutolsun
9 gozdeatı
10moonsun82
11 Buket111
12 yasese
13CaglayanCicek
14 rad_cake
15Cherry81
16 kumralperi
17 ebrugül 29
18 zug
19 mavi3
20 Minikimmm
21 Arc_en_ciel
22 manikk
23 too__be
24 burcuuu
25 SHARK_11
26Cutie .
27 gyshnky
28Sevim_li
29 Nuryasemin
30 Nazim83
31 MKT 26
32şenaysn
33 nur45

selam kızlar dogum ıznınde evdeyım ama evde vakıt gecırmekte cok zormus neler neler yapıcam dıye hayal kurardım ızne cıkmadan once ama sudan cıkmıs balıga dondum evde yapılcak ısler var ama ben hala pıjamalarla dolanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…