- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Yazdıklarınızı Okudum da Kimsenin Kimseden Farkı Yok Galiba..
Elim Ayağım Tutmaz Oldu, Göbeğimi Aşıp Çorabımı Giymek İşkence Gibi, Eğilip Kalkmak Ölüm Gibi Geliyor ve Nedense Elimdeki Herşey Yerlere Düşüyor Ve Eğilip Almak Zorunda Kalıyorum..
Ahh Ahhh Bundan 9 Ay Önce Gelinliğin İçine Gircem Diye Kilo Versem Diye Düşünürken 20 Kg Aldım Şimdi.. Ahh Bu Çocuklar Yok mu
benim ayakkabılarımı artık eşim giydiriyo sağolsun.ben eğilemiyorum ayağımı kaldıramıyorum biyere yaslanmam falan lazım oyüzden eşim giydiriveriyo sağolsun.
benim ayakkabılarımı artık eşim giydiriyo sağolsun.ben eğilemiyorum ayağımı kaldıramıyorum biyere yaslanmam falan lazım oyüzden eşim giydiriveriyo sağolsun.
canım ben eski listeyi güncelledim onda hafu yok o yüzdenkızlar yapabilen varsa benide listeye eklesin .kısmetse perşembe doğuracağım ama hala ismimiz yok ben de yazamadım.bir el atın ya.bu arada listede olmatyan ve doğum yapan hafu da var.
olsun canım hepimiz ağır vasıta gibiyiz ama ben hiç şişmedim alyandım falan da oluyor çok su içiyorum hergün ve tuzsuz yiyorum onunda faydası oldumu bilmemkızlar ya bu son zamanlar gerçekten başka oluyomuş.ellerim ayaklarım bnm diil sankialyansım aylar önce dar gelmeye başlamıştı zaten.taşlı bi model oldugu için büyüttürememiştik.ama söz alyansımız düz bi model diye onu büyüttürdüm.hem de kuyumcunun yanlış anlamasıyla 2 ölçü büyüdü.ilk zamanlar bol bol duruyodu ama şimdi tam oturuyo parmağıma dolma gibi oldu anlıycaanız parmaklarım.ahh ahh inceciktiler oysa ayaklarım da tombiş tombiş oldu.ayy göbeğim zaten kocaman dev gibi oldum töbe töbe.kızım habure kilo alıyo hala.ben de 4 kiloyu bulmadan doğursam artık diyorum hayırlısı artık..
inşallahsanırım çıkmıştırayy şenay şimdi çıkmıştır belkide doğumdan hemencikte uyanır emremizi koklar inş sağlıklaa bide bol bol sütü olsun inşallah Rabbim bizede nasip eylesin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Yazdıklarınızı Okudum da Kimsenin Kimseden Farkı Yok Galiba..
Elim Ayağım Tutmaz Oldu, Göbeğimi Aşıp Çorabımı Giymek İşkence Gibi, Eğilip Kalkmak Ölüm Gibi Geliyor ve Nedense Elimdeki Herşey Yerlere Düşüyor Ve Eğilip Almak Zorunda Kalıyorum..
Ahh Ahhh Bundan 9 Ay Önce Gelinliğin İçine Gircem Diye Kilo Versem Diye Düşünürken 20 Kg Aldım Şimdi.. Ahh Bu Çocuklar Yok mu
yaa bende doğum yaptım yapıcam ama halen listede ismim yok benimde ismim olsun yaaa
bu arada benimde bugün kontrolüm vardı yine alttan muane oldum açılma yine aynı bir santim yaa niye açılma halen aynı ne yapıcam ben dedim açılsın artık doğsun kızım dedim oda sabret az kaldı plasentamız hafif yaşlanmaya başlamış böyle kireç tutar gibi olmaya başlaış doğuma az kaldı sabredicez dedi kızım 3500kilo olmuş 50 cm de boyumuz tabi bunlar tahmini varsayımlar ayın onüçüne kadar bekleyebiliriz dedi bakalım benim zıpır ne zaman teşrif edecek herhalde herkesten sona biz kalıcaz sürmeli ile birlikte :)
yaa bende doğum yaptım yapıcam ama halen listede ismim yok benimde ismim olsun yaaa
bu arada benimde bugün kontrolüm vardı yine alttan muane oldum açılma yine aynı bir santim yaa niye açılma halen aynı ne yapıcam ben dedim açılsın artık doğsun kızım dedim oda sabret az kaldı plasentamız hafif yaşlanmaya başlamış böyle kireç tutar gibi olmaya başlaış doğuma az kaldı sabredicez dedi kızım 3500kilo olmuş 50 cm de boyumuz tabi bunlar tahmini varsayımlar ayın onüçüne kadar bekleyebiliriz dedi bakalım benim zıpır ne zaman teşrif edecek herhalde herkesten sona biz kalıcaz sürmeli ile birlikte :)
canım ilk listeyi çağlayan yapmıştı sen sonradan katıldığındandır yeni listeyi alıntı yapıp doğumtarihini ekle istersen
olsun canım geç olsun da güç olmasın inşallah
canım ilk listeyi çağlayan yapmıştı sen sonradan katıldığındandır yeni listeyi alıntı yapıp doğumtarihini ekle istersen
olsun canım geç olsun da güç olmasın inşallah
maallah kızına cnm hayırlısı olsun ben bile senden iki hafta önce olmama rağmen doğmasını dört gözle bekliyorum haklısın artık sabırsızlanıyoruz tabi hayırlısıyla sağ salim gelsinlerde koklayalım mis kokularını inşş en kısaa zamanda geir miniğin sağlıkla
1 Esraa47
2 Selomex
3 Ebrarsenam
4 yesimpk35
5 busemmm
6Nesli81
7 Evridiki
8 Maviumutolsun
9 gozdeatı
10moonsun82
11 Buket111
12 yasese
13CaglayanCicek
14 rad_cake
15Cherry81
16 kumralperi
17 ebrugül 29
18 zug
19 mavi3
20 Minikimmm
21 Arc_en_ciel
22 manikk
23 too__be
24 burcuuu
25 SHARK_11
26Cutie .
27 gyshnky
28Sevim_li
29 Nuryasemin
30 Nazim83
31 MKT 26
32şenaysn
kızlaarrr nur_45 in selamı varr.şimdi telefonda konuştum.cıvıl cıvıl geliyordu taze annemizin sesi.çok mutluydu neşe içinde anlattı doğumunu bile.gerçi anlatmadı tam uygun olduğu an gelip yazıcak hep beraber okuycaz inşallah.betül hanımda çok iyiymiş.annelik yaramış valla sesi her zamankinden coşkuluydu.hepinize çok selam söyledi hayırlı doğumlar diledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?