2011 Şubat Anneleri

Çok şanslısın canım varya allahım bugüzeliği inş.hiç bozmaz bizler 1.heyecanını yaşıyoruz sen 2.heyecanını ilk seferde olduğu gibi yaşıyorsun.Kıyamam ben ona,kumandayla hareketlerinimi takip ediyor canım benim yaa.Doğduğundada inş.bu sevgisi devam eder,ablamlar doğumda kardeşin sana hediye getirdi diye söylemişlerdi.ilk başlarda anlatırkende öyle söylüyorlardı abisine hediye alıp gelecekmiş abisiyle oyunlar oynamaya kardeş arkadaş geliyor diye söylemişlerdi hep ama allahtan sorun yaşamadılar.

çağlayan çiçekk bana çizelge yaparmısın 7 mayıs

kızlar ozman sezeryanıda izlemeyin siz ondanda korkarsınız

hayırlısı canım inşallah gönlünden geçen cinsiyette bebişin olur:)

kaydirigubbakcemile3 ben hiç birini izlemiyim en iyisi canım böyle gidiyim habersiz habersiz dr.doğurtsun beni nasıl istiyorsa kaydirigubbakcemile3

İnş.canım bir kız olsa seninki gibi ahhh ona ben ne ciciler alırım süslü püslü.Kızlara göre daha güzel ciciler varya erkeklere de var ama kız bebişler pekbir süslü oluyorlar daha bir tatlı oluyorlar o zaman

Allahım inşallah sizlerede 2. bebek duygusunu tattırır.Bizde söylüyoruz kardeşin sana hediye getirecek ,sen onu elinden tutup parka götüreceksin,ben altını değiştireceğim zaman sen bezini getireceksin vs diye şimdiden alıştırmaya çalışıyoruz.İnşallah doğuncada herşey güzel olur:)

kızlar şimdilik çıkıyorum sonra tekrar ugrarım öptüm

İnş.canım ama ablamın taktiklerini yapıyorsun sende oda güzel sonuçlar almıştı böyle yaparak.

kızlar şimdilik çıkıyorum sonra tekrar ugrarım öptüm

Görüşürüz canım kızını öp benim için o şeker yanaklarından opuyorumnanaktan

http://lbdf.lilypie.com/f8Wyp3.png yasese'cim yaptım ama bir bakalım canım.11+5 miydin sen kağan kocatepeden hesaplattım ama yalnışsa düzeltiriz.Şekilleri falanda değiştirebiliriz.ben değişiklik olsun diye böyle yaptım ama istersen benimki gibide yapabiliriz

buğün 13 haftayı bitirdikk
kızlar yarın bebişimi göreceğim inşallahh
selam bu arada

kızlar midye yesem bişey olur mu yasak falan die duydum ama 10 gündür acayip canım istiyor...aklımdan hiç çıkmıyor...bıraksalar 1 tepsi midyeyi yicem..eşimde almıyor başka bişey iste hemen alayım ama alacağım midyenin taze olduğundan emin olamam diyor...delircem bana bi akıl verin.

sürmeli hayırlı olsun canım.

evrimcim benimde canım acayip istiyordu 3 tanecik yedim.yasak ama dayanamıyor insan.istersen sadece 1 tane ye nefsini köreltmek için

bende midyeyi çok sevenlerdenim valla doğum yaptıktan sonra devamlı gittiğimiz bi yer var oraya gideceğim eşime dicem ki sen git gez dönüşte beni all.tıka basa midye yiyeceğim ahdımm varrrrrr

ya kızlar maşallah yetişemedim bu gün hızınıza oku oku bitmedi benim yazmaya halim yok sizdeki enerjiye maşallah

sürmeli hayırlı olsun canım.

evrimcim benimde canım acayip istiyordu 3 tanecik yedim.yasak ama dayanamıyor insan.istersen sadece 1 tane ye nefsini köreltmek için

sağol canııımopuyorumnanaktan

mrb arkadaşlar nasılsınız?ben bayadır uğrayamadım....ben çok sık acıkmaya başladım arakadaşlar ve göbüşümm şişmeye başladı... nerdeyse 1 buçuk kilo almışım....sizde durumlar nasıl?çok kilo alıcam galiba ben

sat 9 mayıs olası doğum tarihim 11 şubat 24 yaşındayım hamile kalırken 54 kl ydum benide listeye eklermisiniz

çok soru soruyorumda bu son olsun kaydirigubbakcemile3 saçlarını boyatmay düşünen varmı aranızda yada boyatacak olan

İnanır mısın ben saçlarımı boyatacagım gün hamile oldugumu ögrendim :)

Ve o günden bu yana boyatmadım ve doguma kadar da düşünmüyorum...

Ben de oglumda izledim ve hep sezeryan istedim. Zorunlu olarak da sezeryan oldu.

Kesinlikle izlemeyin arkadaşlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…