2.hamilelikte harika bir duygu aynı heycanmış.ben böyle olmaz sanıyoırdum.ben kızımdan başka asla sevemem sanıyordum.bana diyorlardıki elin bütün parmakları bir ama ben ilk göz ağrım başka diyordum inan sevgisi şimdiden içime düştü bebişin.
Söylemezmiyim daha tahlilimizi yapar yapmaz 2. çizgi hafif belirgişnken onada gösterdim.her sabah gelip günaydın kardeşim diyor,karnımı seviyor dünden beridirde kumandayı habire karnıma getiriyo oynuyomu anne diye:)
doğunca nolur bilemiyorum ama şimdilik iyi:)
kızlar ozman sezeryanıda izlemeyin siz ondanda korkarsınız
hayırlısı canım inşallah gönlünden geçen cinsiyette bebişin olur:)
çağlayan çiçekk bana çizelge yaparmısın 7 mayıs
Çok şanslısın canım varya allahım bugüzeliği inş.hiç bozmaz bizler 1.heyecanını yaşıyoruz sen 2.heyecanını ilk seferde olduğu gibi yaşıyorsun.Kıyamam ben ona,kumandayla hareketlerinimi takip ediyor canım benim yaa.Doğduğundada inş.bu sevgisi devam eder,ablamlar doğumda kardeşin sana hediye getirdi diye söylemişlerdi.ilk başlarda anlatırkende öyle söylüyorlardı abisine hediye alıp gelecekmiş abisiyle oyunlar oynamaya kardeş arkadaş geliyor diye söylemişlerdi hep ama allahtan sorun yaşamadılar.
aramızda sadece 5 gün var :)
Allahım inşallah sizlerede 2. bebek duygusunu tattırır.Bizde söylüyoruz kardeşin sana hediye getirecek ,sen onu elinden tutup parka götüreceksin,ben altını değiştireceğim zaman sen bezini getireceksin vs diye şimdiden alıştırmaya çalışıyoruz.İnşallah doğuncada herşey güzel olur:)
kızlar şimdilik çıkıyorum sonra tekrar ugrarım öptüm
sürmeli hayırlı olsun canım.
evrimcim benimde canım acayip istiyordu 3 tanecik yedim.yasak ama dayanamıyor insan.istersen sadece 1 tane ye nefsini köreltmek için
çok soru soruyorumda bu son olsun kaydirigubbakcemile3 saçlarını boyatmay düşünen varmı aranızda yada boyatacak olan
ben de cesaret edemem asla izlemeye sempatiksalakcinni bilmeden gitmek en iyisi bence zemuszemus bi arkadaşım normal doğumu çok istediği halde videosunu izleyip korktuğu için sezeryan oldu eyvahedigeldismile cesaret işi bu birazda :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?