2011 Şubat Anneleri

kızlar doğumdan sonra kiloları üzerinde kalanlarla zayıflama topiği açarız bide ha :)

Tamam akşama çekelim yarın ekliyelim o zaman herkes göbişlerden bahsetti koyucaksınız artık ben anlamam göbiş görmek istiyoruz biz :roflol::roflol:

bana kilo almadım gibi geliyo .zaten tartıya göre öyle ama iç çamaşırlarım olmuyo .tansiyonum genelde düşük oluğu için tuzlu yemeye alışkınım acaba şişiyomuyum

slm hanımlar dostuklar kurulmuş ne güzel son zamanlarda ben pek bakamadım gündüzleri annemlerde duruyorum malum bulantılar yüzünden bugün evimdeyim sizler nasılsınız birde azımsızlık şişkinlik oluyor sizdede varmı?

Ben de olmuyor ama her sabah aç karnına iki kuru kayısı yiyerek önlem alıyorum

Kıyafet sorunu bende yaşıyorum ama benim şişlikten değil artık göbişten :))

Hazımsızlık sorunun ilk haftalarda yaşadım hatta senin haftandaydım canım,kurukayısı ye bol bolda su iç ama beni çok zorlamıştı

Ben de olmuyor ama her sabah aç karnına iki kuru kayısı yiyerek önlem alıyorum

saolun kızlar denicem kuru kayısıyı
benim baktığım zamanlar burda kimse yoktu pek şimdi maşAllah kalabalıklaşmış sohbetler koyu

saolun kızlar denicem kuru kayısıyı
benim baktığım zamanlar burda kimse yoktu pek şimdi maşAllah kalabalıklaşmış sohbetler koyu

Sıcaklarda kimse pek dışarı çıkan olmayınca anne adayları topiğe gelir oldu canım şaka bir yana ben işimden dolayı gelemiyordum açıkçası bu aralara rahatımda ondan burdayım

Sıcaklarda kimse pek dışarı çıkan olmayınca anne adayları topiğe gelir oldu canım şaka bir yana ben işimden dolayı gelemiyordum açıkçası bu aralara rahatımda ondan burdayım
burda sohbet aslında çok güzel birbirimizle tecrübelirimizi paylaşıyoruz
kuru kayısıyı ben hiç düşünmemiştim mesela bilmiyorumkismile

bu kıyafet konusunda napıyorsunuz?

ben elbise giymezsem akşama kadar patlayacak gibi oluyorum

hele gömlekler falan sıkıyosa mahvoldum demektir

sıkmaması mümkün değil çünkü 44 kiloyla hamile kaldım tüm kıyafetlerim 34 beden mümkün değil belleri kapanmıyooo.

şuan pek birşey almakta istemiyorum bundan 1 ay sonra belki daha büyük olacak

daha yeni bi ton para verip hemde dükkan dükkan gezip zorla 34 beden pantolon almıştım şimdi yalan oldu

ne varsa elbise ve etekte var

burda sohbet aslında çok güzel birbirimizle tecrübelirimizi paylaşıyoruz
kuru kayısıyı ben hiç düşünmemiştim mesela bilmiyorumkismile

Ben de normalde bu kadar uzun süre kalamam bugün kaldım çünkü evdeyim :)))

Evet ben de tatilde oldugum için :)

Okullar açılınca bu kadar sık gelemem. Sadece akşamları bakabilirim :)

Ben tam gün işteyim onun için sık sık gelirim Ama akşamları netim yok o yüzden burda olamıyorum.
Sulezehra senindemi ikinci bebiş geliyo canım

işyerimde kıyafet sorunu olmadığı için kapri giyorum canım ben genelde yada dediğin gibi etek yada elbise kurtarıcı öbür türlü karnımda çok ağrıyor dar giyinmeye kalktığımda elbise alıyım ben diyorum bol bol rahat rahat bütün hamileliğimde giyerim artık

Ben tam gün işteyim onun için sık sık gelirim Ama akşamları netim yok o yüzden burda olamıyorum.
Sulezehra senindemi ikinci bebiş geliyo canım
evet benimde 2. kızım var 5.5 yaşında
bende pko vardı menapoza girme ihtimalim vardı
bebek fikrini tam aklımdan çıkarmışken geldi meleğim
o yüzden 2 aylıkken öğrendim hamile olduğumu kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…