arkadaşlar özel hastanedemi kontrol oluyorsunuz doktorunuzla dialogunuz nasıl genelde ben doktora gittiğimde soracağım bir sürü oluyor ama oraya girip küçük fasulyemi görünce bütün soruları unutup çıkıyorum dışarıda aklıma geliyor sonra bu arada ikili test için ayriyetten para veriliyormu bilginiz varmı
ayyy ne güzel kızlar pazartesi görceksiniz bebişleri benden önce hemen yazın buraya olurmu ? ben hafta ortası gitcem bakalım nasıl bebişim çok merak ediyorum ikili test olcakmı bakalım normalmi herşey inşallah normaldir bide benim hamilelik bugune kadar zor gecti inşallah 3. aydan sora düzelir diye bekliyorum. kilo bile verdim ben siz almışsınız maşallah :))))
kızlar size yeni duyduğum bi hurafeyi anlatayım bebeğin ultrasonda duruş şekline göre cinsiyet tahmini yapıyolarmış kordonu yukarı doğru dikse erkek yatay duruyosa kız bakalım cinsiyetlerini öğrenince ne kadar doğruluk payı olduğunu öğrenicez
siz ne hissediyosunuz??
İlk defa bunu senden duydum canım.Bunu pazartesi günü gidince not alıcam çıktıktan sonra bakalım doğrumu değilmi :))
hiç ultrason resmi yokmu elinde 10__11 haftalar arsındaymış bi baksan bende merak ediyorum..
haberdar ederim doğru sonuçları karşılaştıralım sonuçta bu siteden bayağı faydalananlar olmuş biz neden faydalanmayalım hem insan daha rahat hissediyor böyle paylaşım her zman iyidir
birbirimizi tanımıyoruz ama sonunda çok güzel bir hediye alacağımız bir yolda yürüyoruz hepimiz beklentilerimiz,yaşadıklarımız ortak neden birlikte üstesinden gelmeyelimki
ayyy ne güzel kızlar pazartesi görceksiniz bebişleri benden önce hemen yazın buraya olurmu ? ben hafta ortası gitcem bakalım nasıl bebişim çok merak ediyorum ikili test olcakmı bakalım normalmi herşey inşallah normaldir bide benim hamilelik bugune kadar zor gecti inşallah 3. aydan sora düzelir diye bekliyorum. kilo bile verdim ben siz almışsınız maşallah :))))
ben muayenehanesine gidiyorum özel tabi normalde devlet hastanesinde çalışıyor tahlillerimizi orda yapıyo fakat 2li test için özel bi labaratuara yönlerdircekmiş sigorta karşılamıyor heralde...
aynen bende randevularda çok heyecanlanıyorum hep unutuyodum şimdi sorcaklarımı bi kağıda yazıyorum önce bebeğimi görüyorum sonra soru bonbardımanına tutuyorum zemuszemus
İlk defa bunu senden duydum canım.Bunu pazartesi günü gidince not alıcam çıktıktan sonra bakalım doğrumu değilmi :))
hiç ultrason resmi yokmu elinde 10__11 haftalar arsındaymış bi baksan bende merak ediyorum..
ahh be canım keşke olsa ben en son 9 haftalıkken gittim daha minicik demişti dr.İnternetten bakmak lazım bulabilirsek tabii
çaglayan çiçek teşekkürler canım sonunda bende listeye girebildim uzun ugraşlar sonucunda
Rica ederim canım benim a.s.
çatlaklar için krem kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz kremleri yazarmısınız ben şuana kadar hiç çatlak kremi kullanmadım ilk 3 ay kullanmayın dendiği için ama bebek yağı sürüyorum duştayken onuda yeni kullanmaya başaldım birkaç yerden çatlakları önlediğini okudum. çatlak kreminede 12. haftadan sonra başlayacağım ne kullansam karar veremiyorum aslında bitkisel yağlarıda söylüyorlar kakao yağı,badem yağı, zeytinyağı önerilen yağlar
birde güneş koruyucu krem ne kullanıyorsunuz araştırmalarımdan sebametin 50 faktörlük kremini öneriyorlar daha karar veremedim
meraba arkadaşlar bende yeni geldim dotordan 2li tarama testi için gittim sonuclkarım haftaya belli olacak. ama bebişimi gördüm herşeyini ellerini parmaklarını ayaklarını minicik atan kalbini o an herşeye değerdi. Allah herkesin kalbine gör versin görmek isteyen olursa ultrason görüntülerini ekleyebilriim
meraba arkadaşlar bende yeni geldim dotordan 2li tarama testi için gittim sonuclkarım haftaya belli olacak. ama bebişimi gördüm herşeyini ellerini parmaklarını ayaklarını minicik atan kalbini o an herşeye değerdi. Allah herkesin kalbine gör versin görmek isteyen olursa ultrason görüntülerini ekleyebilriim
çatlaklar için krem kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz kremleri yazarmısınız ben şuana kadar hiç çatlak kremi kullanmadım ilk 3 ay kullanmayın dendiği için ama bebek yağı sürüyorum duştayken onuda yeni kullanmaya başaldım birkaç yerden çatlakları önlediğini okudum. çatlak kreminede 12. haftadan sonra başlayacağım ne kullansam karar veremiyorum aslında bitkisel yağlarıda söylüyorlar kakao yağı,badem yağı, zeytinyağı önerilen yağlar
birde güneş koruyucu krem ne kullanıyorsunuz araştırmalarımdan sebametin 50 faktörlük kremini öneriyorlar daha karar veremedim
selam kızlarrr nasılsınızz
göbişi çıkan yokmu dahaa :)
selam kızlarrr nasılsınızz
göbişi çıkan yokmu dahaa :)
doktora gittiğimde ilk önce ultrasında ense kalınlığına sonra burun kemiğine baktı doktor en önemlisi onlarmış onlarda sorun olursa bebekte sorunlu olurmuş daha sonra kan verdim ama kan testini ssk karşılamıyo 92 tl verdim kantestine 5 gün sonra çıkacakmış kan testi sonuçları sonra belli olacak :)):dance:
bebişin fotolarını ekleyemedim 100 mesajım olmadıgı için :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?