2011 Şubat Anneleri

ayyy ne güzel kızlar pazartesi görceksiniz bebişleri benden önce hemen yazın buraya olurmu ? ben hafta ortası gitcem bakalım nasıl bebişim çok merak ediyorum ikili test olcakmı bakalım normalmi herşey inşallah normaldir bide benim hamilelik bugune kadar zor gecti inşallah 3. aydan sora düzelir diye bekliyorum. kilo bile verdim ben siz almışsınız maşallah :))))

arkadaşlar özel hastanedemi kontrol oluyorsunuz doktorunuzla dialogunuz nasıl genelde ben doktora gittiğimde soracağım bir sürü oluyor ama oraya girip küçük fasulyemi görünce bütün soruları unutup çıkıyorum dışarıda aklıma geliyor sonra bu arada ikili test için ayriyetten para veriliyormu bilginiz varmı

ben muayenehanesine gidiyorum özel tabi normalde devlet hastanesinde çalışıyor tahlillerimizi orda yapıyo fakat 2li test için özel bi labaratuara yönlerdircekmiş sigorta karşılamıyor heralde...
aynen bende randevularda çok heyecanlanıyorum hep unutuyodum şimdi sorcaklarımı bi kağıda yazıyorum önce bebeğimi görüyorum sonra soru bonbardımanına tutuyorum zemuszemus

ayyy ne güzel kızlar pazartesi görceksiniz bebişleri benden önce hemen yazın buraya olurmu ? ben hafta ortası gitcem bakalım nasıl bebişim çok merak ediyorum ikili test olcakmı bakalım normalmi herşey inşallah normaldir bide benim hamilelik bugune kadar zor gecti inşallah 3. aydan sora düzelir diye bekliyorum. kilo bile verdim ben siz almışsınız maşallah :))))

allah yardımcılarımız olsun zor zamanları atlatmamıza az kaldı hayırlısıyla....

kızlar size yeni duyduğum bi hurafeyi anlatayım bebeğin ultrasonda duruş şekline göre cinsiyet tahmini yapıyolarmış kordonu yukarı doğru dikse erkek yatay duruyosa kız bakalım cinsiyetlerini öğrenince ne kadar doğruluk payı olduğunu öğrenicez
siz ne hissediyosunuz??

bende hiç duymadım ama bakarız bakalım doğrumu değilmi:uhm:

çaglayan çiçek teşekkürler canım sonunda bende listeye girebildim uzun ugraşlar sonucunda

çatlaklar için krem kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz kremleri yazarmısınız ben şuana kadar hiç çatlak kremi kullanmadım ilk 3 ay kullanmayın dendiği için ama bebek yağı sürüyorum duştayken onuda yeni kullanmaya başaldım birkaç yerden çatlakları önlediğini okudum. çatlak kreminede 12. haftadan sonra başlayacağım ne kullansam karar veremiyorum aslında bitkisel yağlarıda söylüyorlar kakao yağı,badem yağı, zeytinyağı önerilen yağlar
birde güneş koruyucu krem ne kullanıyorsunuz araştırmalarımdan sebametin 50 faktörlük kremini öneriyorlar daha karar veremedim

meraba arkadaşlar bende yeni geldim dotordan 2li tarama testi için gittim sonuclkarım haftaya belli olacak. ama bebişimi gördüm herşeyini ellerini parmaklarını ayaklarını minicik atan kalbini o an herşeye değerdi. Allah herkesin kalbine gör versin görmek isteyen olursa ultrason görüntülerini ekleyebilriim :3:

haberdar ederim doğru sonuçları karşılaştıralım sonuçta bu siteden bayağı faydalananlar olmuş biz neden faydalanmayalım hem insan daha rahat hissediyor böyle paylaşım her zman iyidir
birbirimizi tanımıyoruz ama sonunda çok güzel bir hediye alacağımız bir yolda yürüyoruz hepimiz beklentilerimiz,yaşadıklarımız ortak neden birlikte üstesinden gelmeyelimki

Birazdaha zaman geçsin birbirimizi daha iyi tanıyıp arkadaş olacağız canım ilk zamanlar tanışma evreleri sonradan bir bakmışsın bir sürü bebişimizin teyzeleri olmuş :))

Allah yardımcın olsun canım çalışıyormusun sende ben çalıştığım için çok zorluyor ama eşimden allah razı olsun hep yardımcı oluyor bana

ben muayenehanesine gidiyorum özel tabi normalde devlet hastanesinde çalışıyor tahlillerimizi orda yapıyo fakat 2li test için özel bi labaratuara yönlerdircekmiş sigorta karşılamıyor heralde...
aynen bende randevularda çok heyecanlanıyorum hep unutuyodum şimdi sorcaklarımı bi kağıda yazıyorum önce bebeğimi görüyorum sonra soru bonbardımanına tutuyorum zemuszemus

İkili test ücreti peki ne kadar canım
İlk defa bunu senden duydum canım.Bunu pazartesi günü gidince not alıcam çıktıktan sonra bakalım doğrumu değilmi :))

hiç ultrason resmi yokmu elinde 10__11 haftalar arsındaymış bi baksan bende merak ediyorum..

ahh be canım keşke olsa ben en son 9 haftalıkken gittim daha minicik demişti dr.İnternetten bakmak lazım bulabilirsek tabii

çaglayan çiçek teşekkürler canım sonunda bende listeye girebildim uzun ugraşlar sonucunda

Rica ederim canım benim a.s.

çatlaklar için krem kullanan varmı tavsiye edebileceğiniz kremleri yazarmısınız ben şuana kadar hiç çatlak kremi kullanmadım ilk 3 ay kullanmayın dendiği için ama bebek yağı sürüyorum duştayken onuda yeni kullanmaya başaldım birkaç yerden çatlakları önlediğini okudum. çatlak kreminede 12. haftadan sonra başlayacağım ne kullansam karar veremiyorum aslında bitkisel yağlarıda söylüyorlar kakao yağı,badem yağı, zeytinyağı önerilen yağlar
birde güneş koruyucu krem ne kullanıyorsunuz araştırmalarımdan sebametin 50 faktörlük kremini öneriyorlar daha karar veremedim

Çatlak için kremleri dr.gidince konuşmayı düşünüyorum canım ben henüz birşeye başlamadım ama diğer topiklerden biliyorum yazdıklarını kullanan arkadaşlar vardı.

meraba arkadaşlar bende yeni geldim dotordan 2li tarama testi için gittim sonuclkarım haftaya belli olacak. ama bebişimi gördüm herşeyini ellerini parmaklarını ayaklarını minicik atan kalbini o an herşeye değerdi. Allah herkesin kalbine gör versin görmek isteyen olursa ultrason görüntülerini ekleyebilriim :3:

Hayırlı olsun canım.Güzel sonuçlarla gelirsin inş.Test için belli bir para ödedin mi.Nasıl yaptı dr.bunu biraz anlatırmısın ve görüntülerini eklersen çok güzel olur :kedi:

hoşgeldin aramıza bende yeni üyeyim ne mutlu sana görmüşsün bebişini inşallah sonuçlarıda iyi çıkar eklersen iyi olur aslında bizde ne göreceğimizi önceden görmüş oluruz
ne kadar güzel bir his bu hiçbir şeye değişilmiyor bende görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum

canım bende bu hafta alıcam çatlak kremini kullannan arladaşlarım ve bi eczacı arkadaşımızda liarac diye bi krem tavsiye ettiler ben onu alıcam bi fikir olsun sanada inş çok çatlamayız....

ayy çok güzel bebeklerimizi izlemek bende öle ayrılasım gelmiyor ultrasonun başından inşallah sonuçlarının iyi çıkar allahın izniyle bizimle paylaşırsın ultrason resimlerini at tabi bi bakalım bebişine :)

red cake hoşgeldin aramıza ultrasonda bebişi görünce herşeyi unutuyor degilmi insan bide sen son halini görmüşsün ne mutlu Allah saglıkla kucağımıza almayı nasip etsin.))

selam kızlarrr nasılsınızz
göbişi çıkan yokmu dahaa :)

Slm sürmeli sen iki test yaptırdın mı canım.Sen bizdende önde gidiyorsun dr.kontrolüne gittin mi.
Benim göbüşim var ama daha minik çok büyemedi :))

doktora gittiğimde ilk önce ultrasında ense kalınlığına sonra burun kemiğine baktı doktor en önemlisi onlarmış onlarda sorun olursa bebekte sorunlu olurmuş daha sonra kan verdim ama kan testini ssk karşılamıyo 92 tl verdim kantestine 5 gün sonra çıkacakmış kan testi sonuçları sonra belli olacak :)):dance:

bebişin fotolarını ekleyemedim 100 mesajım olmadıgı için :çok üzgünüm:

doktora gittiğimde ilk önce ultrasında ense kalınlığına sonra burun kemiğine baktı doktor en önemlisi onlarmış onlarda sorun olursa bebekte sorunlu olurmuş daha sonra kan verdim ama kan testini ssk karşılamıyo 92 tl verdim kantestine 5 gün sonra çıkacakmış kan testi sonuçları sonra belli olacak :)):dance:

bebişin fotolarını ekleyemedim 100 mesajım olmadıgı için :çok üzgünüm:

devlet hastanesindeki bu tahlilemi 92 tl verdin canım çokmuş gerçekten özeller ne kadar acaba...
Artık senin 100 msj dolmasını bekleyeceğiz pazartesiye kadar dolsa bari msjda gitmeden bir görsek bebişini :)))

Back