mrb arkadaşlar biz artık yürüyoruz çok şükür tabi pata küte canımız nası isterse ya kızlar bişe sorcam bizim dişler 9. ayda iki tane çıktı ama sonrasında hala tık yok bi sorun olabilirmi
mrb arkadaşlar biz artık yürüyoruz çok şükür tabi pata küte canımız nası isterse ya kızlar bişe sorcam bizim dişler 9. ayda iki tane çıktı ama sonrasında hala tık yok bi sorun olabilirmi
bugun balımı kontrole götürdüm.
18 günde 400 gr almısız ve boyumuzda 2.5 cm büyümüş yani suan 8100 gr 72.5 cm olmusuz :)
doktor çok iyi dedi bekledğimin çok üstünde dedi. devit 3 kullanıyorduk onun yerine multitabs verdi.kan değerlerimiz daha önce düşüktü suan çok iyi.
kendimi çk iyi ve rahatlamş hissediyorum. öğünlü vermeye devam dedi.
Mrb Arkadaşlar
Umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir.
Bugün benim pek keyfim yok.
Oğluşumun gece uyku problemini 11 aydır çözemedik,akşam resmen krize girdim.
Yedirmediğimiz doyurucu yiyecek,içirmediğimiz uyku çayı,saalama yöntemi,yatak denemeleri kalmadı ne yazık ki halen gece en az 10 kez kalkıyor(
Asıl canımı sıkan konu süt izni .Bugün çalıştığım kurumdaki müdür aslında süt iznimin ekim ayında bittiğini söyledi.Bir de çalıuştığım kurum yatılı olduğu için gece nöbeti tutturma konusunda daha üst makamların baskısaı başlamış.
Çalışan arkadaşlardan halen süt izni kullanan var mı?
Yasal dayanağı konusunda bilgisi olanda aktarırsa sevinirim.
Benim bildiğim doğum sonrası 6 ay günde 3 ssat süt iznimiz var sonrasındaki 6 ayda da günlük 1,5 saat?
selam canım bende hala sut ıznı kullanıyorum cuma gunlerı bana personel kısmından 1 yasına kadar haftada 1 gun kullanabılecegım soylenmsıtım bende oyle yapıyorum bugune kadr kımsede mudahale etmedı bende ne ızın kagıdı verdım ne bırsey soran edende yok bende korkuyorum acıkcası bırı bırgun bırsey dese ne derım bılmıyorum yazılı hıcbır dayanagım yok dogru olan hangısı onuda bılmıyorum ben oglum 4 aylıkken basladım ıse ogunden berıde kullanıyorum bu skeılde
selam canım bende hala sut ıznı kullanıyorum cuma gunlerı bana personel kısmından 1 yasına kadar haftada 1 gun kullanabılecegım soylenmsıtım bende oyle yapıyorum bugune kadr kımsede mudahale etmedı bende ne ızın kagıdı verdım ne bırsey soran edende yok bende korkuyorum acıkcası bırı bırgun bırsey dese ne derım bılmıyorum yazılı hıcbır dayanagım yok dogru olan hangısı onuda bılmıyorum ben oglum 4 aylıkken basladım ıse ogunden berıde kullanıyorum bu skeılde
Sen devlet memuru musun sgk lımısın cnm?
Sadece Cuma günleri mi işe gitmiyorsun?
Normalde günde kaç saat süt izni hakkımız var?
Nete bakıyorum farklı farklı bilgi ve yorumlar var anlayamadım gitti.Bugün çalışma bölge müdürlüğünden kesin bir bilgi edinmek için girişimlerde bulundum.Henüz cvp gelmedi.
ben sgklıyım canım devlet memurlarının farklı oldugunu sanmıyorum ama gunde 1.5 saat dıye bılıyorum ben buda hafatda bırgun yapıyor
maşşallah yürümeye başlamış... dişleri mrk etme 2 yaşına kdr çıkmazsa bir sorun var demektir.mrb arkadaşlar biz artık yürüyoruz çok şükür tabi pata küte canımız nası isterse ya kızlar bişe sorcam bizim dişler 9. ayda iki tane çıktı ama sonrasında hala tık yok bi sorun olabilirmi
çok sevindim cnmdarısı başımıza inşallah sana zahmet olmazsa 1 günlük öğünlerini yazarmısın?özel birşey yapıyormusun kilo aldırıcı?
cnm maaaşallh ya bunları yiyormu nekadr güzel yaamaşşallah yürümeye başlamış... dişleri mrk etme 2 yaşına kdr çıkmazsa bir sorun var demektir.
öğünle veriyorum bu çok önemli.
sabah kahvaltısı ( hergun 1 yumurta, tuzsuz peynir,pekmez, reçel , 1 dilim tereyağlı ekmek, içeçek olarak ne içerse ver. portakal suyu olabilir benim kız pipetle içiyor sadece)
ara öğün meyve
öğle yemeği : çorba etli sebze yemeği yogurt yada salata (her gün et yiyor mutlaka haftada 1 defa karaciğer veriyorum)
ara öğün meyve
akşam yemeği öğlenin aynısı yogurt verdiysen öğlen salata ver yada tam tersi ( salata olarak brokoli veriyorum)
gecede ne yerse pirinç unu veriyorum genelde.
kalorisi yuksek meyve suyu verdi doktor gece 1 kere ondan içiriyorum. alabilirsin sende hiçbir sakıncası yok yemedği öğün yerine verebilrsin
faydasını görüceksin isim vermem yasaksa özelden msj at yazarım
5.dişimizde çıktı kızlar
cnm maaaşallh ya bunları yiyormu nekadr güzel yaa
bnm oğlum imkansız bunalrı bitiremz ben zar zor sabahları bi yumurta anca yedirebiliyorum ekmek peynir hiç birini yemiyor o saydıklarının işte eline bi lokma bölüp veriyorum ekmeği onu kemiriyor okadar sonra emziiriyorum öğlende bi kase çorba sadece yanında hiç bişi yok ikindi yoğurt bi kase akşamda biz ne yersek az bişi yiyor oda çok az senin saydıklarını okuyunca
şimdi hani öğle yemeği saymışsınya bunların hepsi birarada mı veriyosun bide ne kadar veriyosun porsiyonu bu şekilde çok güzel kilo alması gerekir çünkü çok besleyici bi menü inşş bende uygulayabilirim bizim kilomuz çok şkür ii oldu toparladık 10kg ulaştık ama az yiyo emmek istiyo hep
maşşallah yürümeye başlamış... dişleri mrk etme 2 yaşına kdr çıkmazsa bir sorun var demektir.
sabah kahvaltısı ( hergun 1 yumurta, tuzsuz peynir,pekmez, reçel , 1 dilim tereyağlı ekmek, içeçek olarak ne içerse ver. portakal suyu olabilir benim kız pipetle içiyor sadece)
ara öğün meyve
öğle yemeği : çorba etli sebze yemeği yogurt yada salata (her gün et yiyor mutlaka haftada 1 defa karaciğer veriyorum)
ara öğün meyve
akşam yemeği öğlenin aynısı yogurt verdiysen öğlen salata ver yada tam tersi ( salata olarak brokoli veriyorum)
kalorisi yuksek meyve suyu verdi doktor gece 1 kere ondan içiriyorum. alabilirsin sende hiçbir sakıncası yok yemedği öğün yerine verebilrsin
5.dişimizde çıktı kızlar
maşşallah yürümeye başlamış... dişleri mrk etme 2 yaşına kdr çıkmazsa bir sorun var demektir.
ara öğün meyve
ara öğün meyve
5.dişimizde çıktı kızlar
Gunaydın arkadaslar,
cocgunuz 10 kılo hıcbırsey yemee bu kıloya ulasamazdı bence sızın cocugunuz emdıgı ıcın gayet guzel beslenıyor yukarıda menudekıleın bırcogundan cok daha besleyıcı cunku anne sutu sız ne ıcın uzuluyorsunu zben anlamadım ıstahsız olması gayet dogal zaten emerek doyuruyor kendını zaten anne sutu alan bır cocuk ıcın gerı aklan hersey hala ek gıda oluyor bence yemıyor ıstahsız dıye hıc uzulmeyın keske sutum olsaydıda emzırseydım bende benım oglum suan 9 kılo ama ben uzulmuyorum saglıklı olsun yeter
cnm maaaşallh ya bunları yiyormu nekadr güzel yaa
bnm oğlum imkansız bunalrı bitiremz ben zar zor sabahları bi yumurta anca yedirebiliyorum ekmek peynir hiç birini yemiyor o saydıklarının işte eline bi lokma bölüp veriyorum ekmeği onu kemiriyor okadar sonra emziiriyorum öğlende bi kase çorba sadece yanında hiç bişi yok ikindi yoğurt bi kase akşamda biz ne yersek az bişi yiyor oda çok az senin saydıklarını okuyunca
şimdi hani öğle yemeği saymışsınya bunların hepsi birarada mı veriyosun bide ne kadar veriyosun porsiyonu bu şekilde çok güzel kilo alması gerekir çünkü çok besleyici bi menü inşş bende uygulayabilirim bizim kilomuz çok şkür ii oldu toparladık 10kg ulaştık ama az yiyo emmek istiyo hep
Gunaydın arkadaslar,
cocgunuz 10 kılo hıcbırsey yemee bu kıloya ulasamazdı bence sızın cocugunuz emdıgı ıcın gayet guzel beslenıyor yukarıda menudekıleın bırcogundan cok daha besleyıcı cunku anne sutu sız ne ıcın uzuluyorsunu zben anlamadım ıstahsız olması gayet dogal zaten emerek doyuruyor kendını zaten anne sutu alan bır cocuk ıcın gerı aklan hersey hala ek gıda oluyor bence yemıyor ıstahsız dıye hıc uzulmeyın keske sutum olsaydıda emzırseydım bende benım oglum suan 9 kılo ama ben uzulmuyorum saglıklı olsun yeter
kıslar bu sabah olan bi olayı anlatayım hemencecik
benim cimcimem bu sabah kalktı emekleyerek mutfağa doğru
gitti kapıya gelince durdu bana bakıp mamma dedi
ayy o kadar mutlu oldum ki
sizin bebişler neler söylüyo kaç kelime kullanıyorlar
biz şimdilik baba ve mama diyoruz
bi de öpücük at dediğimizde öpücük de atıyo
toz değil bizimki sulu. az az ver hepsinden dene 1 hafta 10 gun kdr. subatt 22 sanırım doğum gününüz?Benim kızım çok iştahsız bu saydıklarının yarısını bile yemez.ağzını kilitleme huyu var çünkü.inş birgün yer:) o meyvesuyunu biliyorum bende onun toz olanını kullanıyorum.ama bizde pek bir işe yaramadı fazla birşey yemediği için.bol iştahlı günler diliyorumm bütün bebişlere.paylaşımın için teşekkürler
1-1.5 saat yemek sürüyor alıştı sanırım artık bu düzene sesi çıkmıyor meyve ile aramız iyi hiç sıkıntı yok o konuda.subat 22 doğum günü 9 kilo yapmak bütün çabamız inş olur.walla maşallah kızına canım hem iyi kilo almış hemde bunları yedire biliyosan aslında seni tebrik etmek lazım bizim ki hayatta yemez bunları kahvaltıda sadece peynir yiyor desem yeridir arada canı isterse meyve yer bide yoğurt çok seviyo o kadar senin bir günlük listen bizim zorlasak 1 aylık listemiz olur sadece teprik ediyorum seni gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?