2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok tşkler ellerine sağlık

slm kızlar.bebişleriniz su içiyormu.. benim kızıma suyu zorla veriyorum.biberonla veriyorum içmeyi beceremiyo.biberonun meme ucunu değiştirdim kaçtane denedim yine içmiyo. kaşıkla zorla veriyorum ama geri çıkarıyo.. ne yapmalıyım sizce..

bENİM OĞLUM DA PEK KEYİFLE İÇMİYOR.BU YÜZDEN ÇOĞUNLUKLA YEMEK YERKEN KAŞIKLA VERİYORUM,BİBERONLA İÇMEYİ SEVMİYOR.sEN DE MAMA YEDİRİRKEN VERMEYİ DENE CNM

canım basta benim kızımda içmiyordu suluk almıştım ama beceremedi galiba kaşıkla verdim tadına alışınca içmeye başladı 100 cc içiyo günde yemekte bardakla veriyorum ona da alışmaya başladı bir de gece uyanınca vermeye çalış gece daha çok içiyo benimki

içine az bi pekmez falan damlatsan içerse bi kaç kere öyle versen sonra sade suya dönsen alırmı acaba.hani tadlandır ilk başta alışsın

biz içiyoruz bi sıkıntı yaşamadık 2 aydır falan içiyo su geceleri çok içiyo özellikle

Kızlar selam kızımın diş hediğini yaptım,,çook güzel oldu sizinlede paylaşıcam ama çok yoğunum bugün,bikaç resim ekleyebilirsem ekleyim bi bakın prensesime:)))

ekleyemedim nası ekleyeceğimi unutmuşum((

tşkler canım..gece içirmeyi deneyim...

ayy ne güzel yaa içsin içsin maşaallah diyelim..ewet bir iki damla tatlandırıcı pekmez falan damlatmak ii fikir ama pekmez bizimkine alerji yapıyo..bende reçelle deneyim bakalım.. tşkler canım

benim kızımda su içmeyi hiç beceremiyordu.ben önce kaşıkla denedim bir süre sonra kaşıktanda sıkılıp ağzını kapatıyor.sonra bir oyun geliştirdim. suyu biberonla ağzına fışkırtıyorum su diline deyince gıdıklıyor sanırım hoşuna gitmeye başladı arada sırada biberonuda veriyorum kandırmak için bazen içiyoor.sende bir dene istersen :)

Herkese Merhabalar!
benm kızım hala desteksiz oturamıyor.7buçuk aylık oldu.biraz tombiş 10 kilo ondan mı oturamıyor acaba..?birde oturmayı hiç sevmiyor hep ayakta durmak istiyor.hergün oturması için uğraşıyorum ama istekli değil.ne yapacağımı bilemedim bebişlerinz desteksiz oturmaya başladı mı ? yoksa biz geç mi kaldık ???

tombik olduğu içindir canım zamanla olur. bak senin kız da basıyomuş benimki oturuyo ama basmıyo hiç

kızlar dün gidip biletlerimizi aldık bu gece 12 de İZMİR yolcusuyuz. çok heyecanlı biraz da korkağım bakalım nasıl geçecek yolculuk. şans dileyin nolurrr::)

kızlar dün gidip biletlerimizi aldık bu gece 12 de İZMİR yolcusuyuz. çok heyecanlı biraz da korkağım bakalım nasıl geçecek yolculuk. şans dileyin nolurrr::)
allah yolunu acık etsın canım ınsallh otobuse bındıgınde uyur ındıgınde uyanırhayırlısıyla gıt ınsallahhayırlı yolculuklrrrr

hayırlı yolculuklar canımm..korkma eğlenceli geçeceğini düşünüuyorum zaten gece uyur otobüsün sarsıntısı uğultusu ona beşik ninngi gibi gelir anlamazsınız bile

dün arkadaşın kızının yürütecini aldık.yürüteç almayacaktım aslında ama verdiler bende aldım :) bindirmiyorum normalde ama mutfakta işim yetişmemişse yada içerde işim varsa mete durmuyosa koyuyorum bayılıyo bende hemen işimi hallediyorum en fazla 15 dk falan.aslında büyük kıurtarıcı ama işte sakıncalı diyolar ya içim elvermiyo.geri geri ve yan gidiyo :)) daha ileri gidemedi gerçi halıdada zor gidiyo ondan olabilir

bide bişi sorucam demin oğlumu yıkadım aklıma geldi

bebişlerinizi kaç günde bir yıkıyosunuz ben yaz boyunca hergün yıkıyodum ama artık hava serinledi gibi 2 günde bir yıkıyorum

bunu sormayacaktım aslında soracağım şey yıkarken kulaklarına bişi koyuyomusunuz.vazelinli pamuk gibi? ben koymuyorum dikkat ediyorum su kaçmasın diye bu güne kadar öyle bişi olmadı inşallah olmazda su falan kaçırmam ama sanki daha önce konuşulmuştu gibi vazelinli pamuk siz nasıl yapıyosunuz

ben hala her gun aksam yatmadan yıkıyorum raht uyusun dıye ama hala ısrarla 7 8 defa uyanıyor
kulak mevzusuna gelınce yatarak yıkanmayı sevmıyor benım kı o yuzden oturuyor kulaklarına da o yuzden bırsey koyma ıhtıyacı duymadım elhamdulıllah bugune kadar sıkıntı yasamadık:)

bende kızımı yürüteçe koyuyorum çok fazla olmasada ama çok seviyor hep binmek istiyor.bebişlerinizi kendinz nasıl yıkıyorsunz ????ben daha hiç denemedim akşam eşimin gelmesini bekliyorum yıkamak için çok hareketli kendim tutamam gibi geliyor kulağına hiç pamuk tıkamadım ama iyi fikir bundan sonra deneyeceğim çünkü kulağına su kaçmasından çok korkuyorum :)

ben hep kendım yıkadım hem artık oturabılıyorlar ya cok daha rahat oyanaya oynaya yıkanıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…