- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
selam kızlar ben geldim;
oğlumu sünnet ettirdk bugün.çok kaygılıydım ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı.önce işlemler falan yapıldı sonra bi krem sürdüler 1 saat bekledi o kremle uyuşturmak içinmiş.sonra ağrı kesici bi fitil verdiler.sonrada saati gelince aldılar kuzumu kucaklarına gittiler zaten hafif sersemlemişti ağlamadı giderken.ama ben dedim bu çok fena gelecek ağlar şimdi orada korkar elini ayaklarını tutarlarsa diye ağladım beklerken zaten bizi almadılar biraz zordu o kısım neyse sonra bi geldi oğlum gayet sakin götüren hasta bakıcı çok sıkıldı annesi al hemen kucağına dedi aldım emzirdim uyudu Maşallahhhh hiç ağlamadı oradada ağlamamış anladığım kadarıyla şimdide 3 saat oldu ama ağrısı yok gibi bakalım akşama ne olacak ama sünnet yaptırmak isteyipte cesaret edemeyen annelere kesinlikle tavsiye edilir hiç korktuğum gibi olmadı
slm kızlar.alıntı yapamadım ancak okuyabildim.çok da sinirli ve yorgunum.toprak kayram gece 5 ten beri yatmıyor.mama yemiyor emmiyor.kakasını yapamadı ondan sanırım.üzerine de bir de yarın aşı olacak ne yaparım bilmem.eşim gelir de rahat ederim demiştim gece 3 ten beri uyanığım tlf açıp maça gideceğim demez mi.ne yemek var dedi.yemek falan yok dedim.balık alayım gelirken dedi.bişey demedim.neyse geldi 2 gündür banyo yapamamıştım.kokarcaya dönmüştüm.o gelince beyfendi bir de kızartayım diye bekliyor.aldım bornozu ben banyoya giriyorum oğlana bak dedi.karnı aç altıda kirli hallet sen.ya yemek dedi açsan yap ben yemicem dedim.anladı burnumdan soluyan boğaya dönmüşüm sesini çıkarmadı.mama yapmış vermiş.beşiğine yatırmış sallıyordu.6 da çıkması lazımdı.inadına uzun uzun saçımı jöleledim kuruttum.2 saatte giyindim oyalandım da oyalandım.tabi deli oluyor geç kalmış.bişeyde diyemiyor.neyse geldi içeri hemen fırladı giyindi.gelirken yemek de al dedim balık falan yapıp kokamam neyse tamam dedi uçtu.ben de sallanmaktan gıcırdayan anadizini sallıyorum.
canım lilypie dan hazırlıyosun çizelgeni orda en son bitince çizelgen html adresini kopyalıyosun forumdaki kontrol panelinden profilimi düzenleye giriyosun çizelge kutusuna kopyaladıgın linki yapıştırıyosun değişiklikleri kaydet diyosun
ay melocum çok güldüm recep ivedik gibi ha
hoşgeldin canım.sütümü arttıramadım henüz üstelikte sanırım beni emmeyi bırakacak gibi 2-3 gündür isteksiz alıyor ağzına zorlamama rağmen 3-4 çekip bırakıyor basıyor feryadı biberon istiyor süt yokki çocuk ne yapsın çek çek gelmiyor gelsede az geliyor eee alıştı biberona tabiii offf can sıkıntısından ölecemben direniyorum önce beni emsin diye ama nafile çok canım sıkılıyor çok geçmiş olsun canım umarım düzelmiştir askılara gerek kalmaz inş..
ya benim neden görüntü resmim çıkmıyor oğlumun resmini yüklemiştim ama ben göremiyorum
slm kızlar.alıntı yapamadım ancak okuyabildim.çok da sinirli ve yorgunum.toprak kayram gece 5 ten beri yatmıyor.mama yemiyor emmiyor.kakasını yapamadı ondan sanırım.üzerine de bir de yarın aşı olacak ne yaparım bilmem.eşim gelir de rahat ederim demiştim gece 3 ten beri uyanığım tlf açıp maça gideceğim demez mi.ne yemek var dedi.yemek falan yok dedim.balık alayım gelirken dedi.bişey demedim.neyse geldi 2 gündür banyo yapamamıştım.kokarcaya dönmüştüm.o gelince beyfendi bir de kızartayım diye bekliyor.aldım bornozu ben banyoya giriyorum oğlana bak dedi.karnı aç altıda kirli hallet sen.ya yemek dedi açsan yap ben yemicem dedim.anladı burnumdan soluyan boğaya dönmüşüm sesini çıkarmadı.mama yapmış vermiş.beşiğine yatırmış sallıyordu.6 da çıkması lazımdı.inadına uzun uzun saçımı jöleledim kuruttum.2 saatte giyindim oyalandım da oyalandım.tabi deli oluyor geç kalmış.bişeyde diyemiyor.neyse geldi içeri hemen fırladı giyindi.gelirken yemek de al dedim balık falan yapıp kokamam neyse tamam dedi uçtu.ben de sallanmaktan gıcırdayan anadizini sallıyorum.
daha önce yazıldımı bilmiyorum ama bnimde sütüm çok azdı süt çorbası içiyorum günde 1 tencereye yakın içinde bulgur var o da sütü arttırırmış zaten yapılması da kolay bide midemi ağrıtmasına rağmen yeşil soğan kuru soğan bide bol bol marul la roka yiyorum bana faydası oldu en azından eskiye göre çok çok iyi durumdayım bi dene istersen inşallah sanada faydası olur
profil resmine değil avatara yükle görünür
selam kızlar ben geldim;
oğlumu sünnet ettirdk bugün.çok kaygılıydım ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı.önce işlemler falan yapıldı sonra bi krem sürdüler 1 saat bekledi o kremle uyuşturmak içinmiş.sonra ağrı kesici bi fitil verdiler.sonrada saati gelince aldılar kuzumu kucaklarına gittiler zaten hafif sersemlemişti ağlamadı giderken.ama ben dedim bu çok fena gelecek ağlar şimdi orada korkar elini ayaklarını tutarlarsa diye ağladım beklerken zaten bizi almadılar biraz zordu o kısım neyse sonra bi geldi oğlum gayet sakin götüren hasta bakıcı çok sıkıldı annesi al hemen kucağına dedi aldım emzirdim uyudu Maşallahhhh hiç ağlamadı oradada ağlamamış anladığım kadarıyla şimdide 3 saat oldu ama ağrısı yok gibi bakalım akşama ne olacak ama sünnet yaptırmak isteyipte cesaret edemeyen annelere kesinlikle tavsiye edilir hiç korktuğum gibi olmadı
canım vidaları gevşekti ya da sıkıdır yada vazelinle falan yağlayıver
mrb arkadaşlar nasılsınız?
herkesss okulda...kızım uyuyo bende boş boş oturuyorum...yapamam diye el işimi getirmemiştim ama olmıcak böyle akşamüstü çarşıya çıkıp bişiler alıp yeni iş başlıycam...
ay çok komikk ya annemin yanına gelmek için can atıyordum şimdide sürekli atışıyoruzbetül yüzünden yok onu şöyle yap bunu böyle yap diyee sonrada oturup halimize gülüyoruz
burda olmak çok güzel ama tam anlamıyla tadını çıkaramıyorum çünkü eşimden ayrı olmak beni çok yıpratıyor...bugün 3 gün ve benn deliler gibi özledim eşimi
Nurcum bende annemdym eşim gorev yuzundn lıbyaya gıttı ve cok ozledm bende.aynen annemle bende atşyoz ufaktn yok bole yap yok sole yap dyp duruyo kuzucugma ck baglandi.oncelerı kzıydm artk guluym. Alocum o gaz sancısı cnm benım kzmda ayni dedgn gıbı yapıyo.hatta memeyı hart dıe cekyo sonra savasyo memeyle aglyo gene verym gene ayni.ben gaz ılac kullandm fayda etmedı ustune gabz yaptı kuzumu.sen bı dene cnm her bebek bır dıl.ben cozumu kızm gun ıcersnde nekadar ck uyursa okadar az gazı oluyo careyı uyutmakta bulym zar zor.uyankken karnı tokken bıle meme ıştyo onda oyalanyo.merhaba herkese
sürekli açık bilgisayarım ama ben artık değil yazmak okumaya bile fırsat bulamıyorum :)
kızım sürekli ağlayan bir bebek değil Allah'a çok şükür
ama sürekli oyalandırılmak istiyor.
gündüz çoookk az uyuyor
emerken uyuya kalıyo sonra yatırayım diyorum uyanıyor
daha fazla tutuyorum kucağımda öyle yatırıyorum yine uyanıyor
artık bıktım çok da sıcakladım bunaldım aayyhhh:)
ben 15 günlükten beri tek başıma bakıyorum
son 2 gündür en zor günleri yaşadım gerçi Allah daha büyük dert vermesin ama çok bunaldım sahiden de
bir de bişi diicemmm
kızım göğsümü emerken ağsına alıyor 2 emdikten sonra debeleniyor eliyle sanki göğsüme vuruyor memenin ucunu çekiştiriyor. işte ben o zaman gaz sancısının olduunu anlıyorum ağzından çekiyorum
ama onu da istemiyor ağlıyor tekrar veriyorum hemen alıyor ama yine ememiyor
sonra omzuma alığ pat pat yapıyorum bazen garklıyor basen garklayamıyor
sonra mızırdanıyor yine emziriyorum bu sefer de 2 dk emiyor yine kötü oluyor
oofff demek istediim işte bu gaz değil mii
yani bas bas sürekli ağlamıyor ama sürekli sıkıntılı görünüyor
kucakta gezince hoplayınca sesi çıkmıyo ama
bu durumda ben de om-x ilaç almıştım kullanayım mı kullanmayım mı kararsız kalıyorum
1-2 kullandım farkı anlamadım gerçi..
bir de bir de benim kızım hala gnde 6-7 kez kakasını yapıyor hep de yeni uyuduu zamanlarda yapmak için uyanıyor doktora ilk gidişimde bunu da sorucam normal mi diye
şimdi yine odadan sesi geliyor yavrumun kızayım mı seveyim mi bilmiyorum kii yaaa:)
erkek oldu benim oğlum :)maaşallah canım çok geçmiş olsun, hayırlı olsun. adam oldu yani aferim küçük adama
amin.. sağol canım senden cesaret aldım zaten :)hayırlı olsun damatlığını da gör inşallah canım. bak demiştim sana kolay olacak diye. bir haftaya normale döner pipi
sağol canım eşimin tarafta çok sıkıntı verdi yaptırmayın diye ama ben püskürttüm onları :)gecmıs olsun masallah Ömer Taha erkekliğe ilk adımını atmış anlaşılan bende cok ıstedım sunnetı erken yaptırmak ama drumuz onermedı cok kucuk oldugu ıcın ctesı gıttgımde tekrar konusucam hos ananler dedeler sımdı yaptırmamızı ıstemıyor alısmıslar sunnet dugunlerıne oyle olsunmus
maşallah canım hayırlı olsun Allah düğünlerinide göstersiisn
erkek oldu benim oğlum :)maaşallah canım çok geçmiş olsun, hayırlı olsun. adam oldu yani aferim küçük adama
amin.. sağol canım senden cesaret aldım zaten :)hayırlı olsun damatlığını da gör inşallah canım. bak demiştim sana kolay olacak diye. bir haftaya normale döner pipi
sağol canım eşimin tarafta çok sıkıntı verdi yaptırmayın diye ama ben püskürttüm onları :)gecmıs olsun masallah Ömer Taha erkekliğe ilk adımını atmış anlaşılan bende cok ıstedım sunnetı erken yaptırmak ama drumuz onermedı cok kucuk oldugu ıcın ctesı gıttgımde tekrar konusucam hos ananler dedeler sımdı yaptırmamızı ıstemıyor alısmıslar sunnet dugunlerıne oyle olsunmus
maşallah canım hayırlı olsun Allah düğünlerinide göstersiisn
maşallah minik adamageceyide sorunsuz atlatırsınız inşallah
canım kolay gelsin çok zor biliyorum bende dün geceden uykusuzum seni çok iyi anlıyorum sözde yardım ediyorlar benimkide öyledün gece mamasını yedirdikten sonra beşiğine koydum başladı fıkırdamaya uyandıracak kendini saat gecenin 3 ü eşime dedimki salla sen ben tuvalete gidip geliyorum bir geldim uyuyor emirhanda uyanmış beşiğinde ağlıyor deliye döndüm sinirlenip söylenmeye başladım madem sallamayacaktın ne diye ben bakarım sen işini hallet diyorsun ki emirhan uyumadığı zamanda böyle yapıyor sen uyu ben bakarım... feryat figan sese geliyorum daha çok uayndırmış çocuğu off offff...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?