selam kızlar nasılsınız?
bugun kontolrumuz vardı kızım 5 kg 200 gr cıktı dedımn az degılmı dedımdoktora yok degıl gelısımı ıyı dedı...aptamıl kabızlık yaptı dedım humana mamayı önerdı aldım ama ya sevmezse dıyorum hanı denemek ıstıyorum ama kullanan yada cevresınde kullanmıs olup duyan varmı kızlar sızce nasıldır?
aramıza hoşgeldin clemantineSelam Şubat anneleri,
Uzun zamandır sizi dışarıdan takip ediyordum ama bir türlü yazmak fırsat olmadı.
Ben de şubat annesiyim. 14 Şubat'ta gelmesi beklenen oğlum Mert'i 1 Şubat'ta, 50 cm. boyunda 3540 gr. ağırlığında normal doğumla dünyaya getirdim.
Bundan sonra elimden geldiğince sizin sohbetlerinize katılmak istiyorum...
Beni de aranıza alır mısınız?
tavuk yoksa mantarların üstüne kaşar peynir koyup fırına atabilirsin ben böyle de çok severim mantarıkızlar akşam için ne yemeği yapacaksınız ? mantarım var ne yapayım onunla bilmiyorum aslında soya soslu mantarlı tavuk iyi olurdu ama tavuk yok şimdi evde kimi göndereyimde aldırayım yanlızımfikri olan var mı?
canım geçmiş olsıun tekrar, yarın bizim de aşımız var gözümde büyüyor. inşallah kolayca atlatır güzel kızınslmm kızlarr ya bu aşıı ne fenaymışşş kızımın başına gelmeyen kalmadıı dün anlattım calpol verdim sürekli kustu doktra dedim fitil ver dedi onu verim b sefer alerji olduuu akşam acillere gittik şurup verdi ama sabaha daha cok arrtı şimdi kendi özel dktruma götrdüm fitilde yapmış olablir dedi birde acilde doktrun verdiği ilacı verme kesinlikle dedi 1 yaşın altına verilmez dedii yaa şu doktrlara bakın hangisine güveneceğiz bilmiyorum şimdie aglaıp duruyorr vücuda pişik gibi kırmızı kırmızı nokta dolu yavrucumm allahtan annemdeyim kardeşim annem bakıyoruzz kzıma..
slmm kızlarr ya bu aşıı ne fenaymışşş kızımın başına gelmeyen kalmadıı dün anlattım calpol verdim sürekli kustu doktra dedim fitil ver dedi onu verim b sefer alerji olduuu akşam acillere gittik şurup verdi ama sabaha daha cok arrtı şimdi kendi özel dktruma götrdüm fitilde yapmış olablir dedi birde acilde doktrun verdiği ilacı verme kesinlikle dedi 1 yaşın altına verilmez dedii yaa şu doktrlara bakın hangisine güveneceğiz bilmiyorum şimdie aglaıp duruyorr vücuda pişik gibi kırmızı kırmızı nokta dolu yavrucumm allahtan annemdeyim kardeşim annem bakıyoruzz kzıma..
Selam Şubat anneleri,
Uzun zamandır sizi dışarıdan takip ediyordum ama bir türlü yazmak fırsat olmadı.
Ben de şubat annesiyim. 14 Şubat'ta gelmesi beklenen oğlum Mert'i 1 Şubat'ta, 50 cm. boyunda 3540 gr. ağırlığında normal doğumla dünyaya getirdim.
Selam Şubat anneleri,
ya kızlar bebişin yanında interneti kullanmıyorum tv açmamaya çalışıyorum cep telefonuyla konuşmama ya çalışıyorum radyasyon sebebiyle....ve ceren sadece 15 20 dk aralıksız uyuyor gündüzleri arada buraya takılıyorum vakit bulursam ama bu gdişle sıkıntıdan patlıycam sizler bebişlerin yanında kullanıyomusunuz pc, cep . tv filan :S:84:
slmm kızlarr ya bu aşıı ne fenaymışşş kızımın başına gelmeyen kalmadıı dün anlattım calpol verdim sürekli kustu doktra dedim fitil ver dedi onu verim b sefer alerji olduuu akşam acillere gittik şurup verdi ama sabaha daha cok arrtı şimdi kendi özel dktruma götrdüm fitilde yapmış olablir dedi birde acilde doktrun verdiği ilacı verme kesinlikle dedi 1 yaşın altına verilmez dedii yaa şu doktrlara bakın hangisine güveneceğiz bilmiyorum şimdie aglaıp duruyorr vücuda pişik gibi kırmızı kırmızı nokta dolu yavrucumm allahtan annemdeyim kardeşim annem bakıyoruzz kzıma..
kızlar bizde şimdi aşıdan geldik kızım çok ama çok ağladı yaa gözleri yaşarıyordu ama bu sefer yanaklarına kadar döküldü göz yaşı calpol vericem ama ne zaman verim bilemedim bir çay kaşıgı verebilirsin dedi ama ne zaman vericemi sormayı unuttum bende tetanoz aşımı oldum benim kolum sızlıyor kim bilir kızımın canı nasıl yanıyordur
çok geçmiş olsunbu arada ben eşimin görevi sebebiyle urfa dayım ama doğumu ankarada yaptım ilk kontrollerimiz filan hep ankaradaydı. urfaya geleli 12 gün oldu henüz dr a gitmedik 2. ay aşılarını kaçıncı günde yaptırdınız??? bide gitmeden önce bişey yapmak gerekiyormu ?
canım çok geçmiş olsuun çok üzüldüm.acaba bizimkinide huysuzluğu aşıdanmı. ama pazartesi olduk biz aşıyı o günden beri huysuz mızır mızır birde uyku düzeni değişti.
elbette... canım hoşgeldin
hoşgeldin canım bende hamileliğimin son zamanlarını bu tatlı annişlerle ve bebişlerle geçirdim şimdi bir gün girmesem aklım onlarda kalıyor aramıza almak ne kelime dillerim_lal'in dediği gibi almak ne kelime sıkıştırıp bogabiliriz bile ailemizde herkese yer var
geçmiş olsun gülşahcımya bu doktorlarada nasıl güveneceğiz bilmiyorumkii Allah iyi insanlarla tecrübeli bilgili doktorlarla karşılaştırsınn.bu aşı faslını sıkıntılı geçiriyorsunuz ama bunlar olacak bebeklerimiz büyüdükçe hastalanacaklar ateşlenecekler alerjileri de olacak yarın yürüyecekler düşecekler vs vs vs Rabbim dermansız dertler vermesin hepsine sağlık afiyet verisinn
Cok korkuyorum yayarın aşımız var yalnızım bi de ya atesi cıkarsa ya cok aglarsa cok agrı yaparsa . Calpol gitmeden 1 cay kasıgı bi saat öncemi veriliyodu
kızlar bizde şimdi aşıdan geldik kızım çok ama çok ağladı yaa gözleri yaşarıyordu ama bu sefer yanaklarına kadar döküldü göz yaşı calpol vericem ama ne zaman verim bilemedim bir çay kaşıgı verebilirsin dedi ama ne zaman vericemi sormayı unuttum bende tetanoz aşımı oldum benim kolum sızlıyor kim bilir kızımın canı nasıl yanıyordur
Cok korkuyorum yayarın aşımız var yalnızım bi de ya atesi cıkarsa ya cok aglarsa cok agrı yaparsa . Calpol gitmeden 1 cay kasıgı bi saat öncemi veriliyodu
çok geçmiş olsunbu arada ben eşimin görevi sebebiyle urfa dayım ama doğumu ankarada yaptım ilk kontrollerimiz filan hep ankaradaydı. urfaya geleli 12 gün oldu henüz dr a gitmedik 2. ay aşılarını kaçıncı günde yaptırdınız??? bide gitmeden önce bişey yapmak gerekiyormu ?
saol cnmm ben bişey yapmadım aşıdan sonra verdim ama pişman oldum bence ateş yapmasa verme ilaç direnç kazanması lazımmış birde şanlıurfada görümcem görev yapıyor ögretmn hatrladıgım kadarıyla eğitim araştrma hastanesi var ordaa merkezdeysen bir oraya götr derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?