2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın...
ya 2-3 gündür çok stres oldum,adet kanaması sandım baştan ama böle 7-8 damla kaln geliyo sonra 10-12 saat hiç bişe yok sonra bi 7-8 damla daha...
bu ne şimdi?yaşayanınız var mı?doğum yapalı 2,5 ay oldu bu arada ve sezeryanla. oldu.ilk doğumum,daha önce hiç bu tarz kanama da yaşamadım.Doğum sonrası ilk adet nasıl olur?normal mi,böle az az mı?

herkese slm.yarın iznim bitiyor bu yüzden rapor almak istedim.kendi dr veremedi özel hastane olduğu için hastane kabul etmiyormuş.devlet hastanesine gittik onlarda artık en fazla 10 gün verebiliyorlarmış.şimdilik 10 gün aldık bakalı parça parça tamamlarım inş

okula başlama konusu hepimizi gerdi ben okulda tek öğretmenim rapor alma şansım yok yani yalvar yakar alabilirim ama şuan benim okulda ücretli öğrt. çalışıyor ben başlarsam o bırakacak ben de rapor alırsam o çocuklar ne olacak? içim rahat etmez onun için bugün dilekçe verip ücretsiz izin alacağım maalesef

günaydın kızlar rapor konusuluyor sanırım ben bugun erken dogum yaptıgım için 3 haftalık iznimide kullanmak istedigime dair dilekçe vericem burda bi arkadasta vermişti onunki kabul edildimi biliyormusunuz?

Bende verdim dilekçe kabul edildimi haberim yok ama sesleri çıkmadığına göre etmişlerdir herhalde...

offf çok huysuz bugün sabahın 7sinden beri yeni uyuttum. çok gazı var yine karnı vıck vıck ses çıkarıyor gecede uyutmadı paşam çok yorgunum uyurken bende yatsam uyanırmı acaba diye cesaret edemiyorum sersem gibi oluyorum sonra pooooffssss bıktım bu gazdaan

günaydın kızlar
ayy benim minik 6dan beri bi huysuz anlamıyorum ne istiyo bi türlü mızırdanıp duruyo
bende üşütmüşüm akşam banyo yapıp yatmıştım :2: uyumak istiyorum ama onun niyeti yok uyumaya :84: ben bi geçmişe bakiim

kızlar iznim kabul edilmiş 3 hafta kazandım mayıs 23 e kadar erteledim haberiniz olsun.....

bu arada kalça ultrasonu negatif çıkanlar ne yaptınız ??acil cevap lütfen

dün akşamdan sonra seni çok iyyi anlıyorum galiba nazar değdi benim oğlana ya komşunun oğlu hiç uyumuyomuş benimkide fosur fosur olunca günahını almıyımda

canım az ayaklarına masaj yap istersen benimki öyle rahatadı bende depremden çıkmış gibiyim ama hala etkisi geçmedi

bazen benim yavruyu yiyesim geliyo böyle şaklabanlık filan yapıyo agulu magulu gülücüklü olduğunda da bana annenin nazarı değerr filan dediler saçma geldi ben niye yavruma kem gözle bakıyımki doğrumu acaba

Bende verdim dilekçe kabul edildimi haberim yok ama sesleri çıkmadığına göre etmişlerdir herhalde...

canım dilekçede tam olarak ne yazdıgını ve hastaneden rapor alıp almadıgını erken dogum yaptıgına dair yazabilirmisin?bizim ilçe meb gıcıkta biraz bi dilekçemi müdür arz ederim rica ederim olayndan reddetmiştide tam bilmiyorum ne yazılır

yaa o kadar da kolay değilmiş 15. dkda kollafrım sızlamaya başladı :26:

canım zorlayarak yapmayacaksın kesinlikle zorlandığın acı hissettiğin yere kadar esneyeceksin yavaş yavaş diyor 1 cm felan esneyeceksin her harekette sonra sonra alışcak vücut.
alt yazı bulamadın demi sen ? bazı yerlerde önemli uyarılar var

benimde vardı öyle bir tane yeni attım sadece bir kez kullandık ama boşa gitti maalesef :(
günaydın kızlar rapor konusuluyor sanırım ben bugun erken dogum yaptıgım için 3 haftalık iznimide kullanmak istedigime dair dilekçe vericem burda bi arkadasta vermişti onunki kabul edildimi biliyormusunuz?

yazdım ben şimdi cevap kabul edildi :))

demir anne babanın nazarı daha çok değiyo bende kızıyodum ama hakkaten oluyo yaniii.hatta ben sevmiyeceksem niye doğurdum diye kızıyodum ama değiyomuş naparsın.maşallah de severken

ayy tü tüüü tüü maşallahh süphanallah dur biyerlerimi kaşıyayaım benim oğlan dün bugün geüzel uyuyo
dün akşam 8de uyandı 10 a kadar oyalandı bakındı oynadık falan 10da emdi uyuduu taaa saat 2.5 a kadar (maşallah) kalktı bidaha emdi uyudu 4.5 tu kalktığında bezini değiştim bidaha 7de uyandı emdi uyudu 9da kalktı bezini değiştim oyalandı biraz oturdu ıkındı sıkındı gaz çıkardı bidaha emdi uyuyo hala

uyansın ben onu bi kaynar suyla bidaha yıkayayım.kızlar teyzem diyoduda kızıyodum valla ama yıkama suyunuzu biraz sıcak yapın derim ben.valla o sıcak suyla yıkanınca öyle bi uyuyolar öyle bi mayışıyoki sorma mışıl mışıl oluyo rahatlıyo gevşiyo falan.

canım dün geceden beri benim paşada aynı sabahın7sinden beri yeni uyuttum yarım saat oldu en fazla ölüyorum uykudan:85:

oyy maaşallah alalhım nazarlardan saklasın. keşke hep böyle olsalar dimi?

selam kızlar nasılsınız?
bugun kontolrumuz vardı kızım 5 kg 200 gr cıktı dedımn az degılmı dedımdoktora yok degıl gelısımı ıyı dedı...aptamıl kabızlık yaptı dedım humana mamayı önerdı aldım ama ya sevmezse dıyorum hanı denemek ıstıyorum ama kullanan yada cevresınde kullanmıs olup duyan varmı kızlar sızce nasıldır?

açtım kkyı uyandı hanfendi güya ortalık toplyacaktım şu saate kadar oturduk

tedbir alalım o zaman severken benim oğlan sıcağı seviyo zaten demek ondan gündüz uykuları güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…