- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
canım çorba işe yararsa tarifini yazar mısın...herşeyi denemeliyiz..benim sütüm az da((((
iyi akşamlar kızlar.hemen konuya dalıyorum.hemeroid için bi ilaç ismi yazmıştı bi arkadaş.hatırlayan varsa tekrar yazabilirmi? ya da iyi gelecek bitane biliyosanız yazarmısınız?.çok kötüyüm dünden berilütfen bekliyorum.
bide oğlumun ağzının suyu akıyo uyurken falan.sizin bebeklerde de varmı böyle bir durum.tükrük bezleri mi gelişiyor acaba?
2 ay 2 günlük cnm 6.800 gr 58.5 cm bu facede bebeğin yaşı kılosuna göre normalmi diye bi uygulama varda biz hem boy hem kilo da baya öndeyiz
kızlar yarın aşımız var. geçmişe bi göz attım banyo yapılmıyormuş sanırım 2-3 gün doğru mu? normalde dün yaptıracaktık fırsat olmadı bugün de eşim geç gelecek olmazsa komşumu çağırayım.. bir de eşim sağlık ocağına ateş düşürücü verelim mi aşıdan önce demiş gerek yok demişler ama burda hep okuyordum ateş yapar diye ne yapsak bilemedim
kortos suppozituvar canım...3 günde geçiriyo...
canım bizdede var hatta bazen baloncuklar çıkartıyor dr sordum 3. ayda onları yutmayı öğrenicek dedi.
maşallah canım senin tosuncuğa.yanaklar sarkmıştır iyice ısırmalık olmuştur o.bu arada sanırım sizlerle tanışamadan konyadan taşınacağız,eşime tokattan iş teklifi geldi yarın görüşmeye gidiyor,içim biraz buruk hem onun için istiyorum hemde buraya daha yeni alışmıştım birde daha önce küçük bir ilde yaşamadım nasıl olacak bilmiyorum mersinede 9 saat çocukla nasıl gelip gidicezzz offff
canım 3 gün banyo yaptırmamak gerekmiş,calpol verebilirsin aşıdan 3 saat sonrada bizim dr öle dedi
iyi geceler canımiyi geceler kızlaaarr
cevabın için teşekkür ederim canım.bende diş çıkarırken o şekilde su akarmış diye okudum.3 aylık diş çıkaran cocuklar varmış.neyseki öyle bir belrti yok.bu arada eşimde tokatlı.yazları hep ordayız.
iyi geceler canım
nedemek canım,nasıl tokat güzel biryer mi
inş sorunsuz geçer sen yaz nasıl geliştiğini canım belki cesaretlenip ben de yaptırırım
çok sorduk araştırdık tüm doktorlar öneriyor krem sürüp uyuşturacaklarmış pipisini acımaz inşallah şenay yaptırmıştı sağolsun çok cesaretlendirdi beni çabuk iyileşiyor diyor..
merhaba kızlar...
hırsla geçmişi bitirmeye çalışıyorum dün akşamdan beri ancak dün yazılanları okuyamamdım henüz
ve sonunu getiremeyeceğimden korkarak bi merhaba diyeyim dedim
en çok konuşulan sezon açılışı olmuş biz henüz yapmadık eşim perişan...
kızım akşamları 7-11 arası 4 saat ağlıyordu meğer açmış sütüm azmış 90 lık mama veriyorum o saatte hemen sızıyor.akşama yetmiyor yani sütüm ,memeyi sıkınca var ama su gibi koyu değil ya da doyurucu değil
sizler nasılsınız?
bu ara en büyük sorunumuz kabızlık her gün sabunla yaptırıyorum ne dersiniz ilaç falan
neyse uyandı şimdi
kızlar göğüs pompası soran arkadaşlar vardı
MEDELA UNNADO DA indirime girmiş kaçırmayın derim
slmm kızlarrr ben geldimm yorucu bir günn kızım bugün beni çok korkuutu aşımızı oldukk bugün bizdee kıyamam cok ağladıı hemşiremize gitti giitti kız demişim ugundu baya bana güldü nereye gitti diyee dedim ugundu kızz ben hiç ğlatmıyorum onu böyle hiç ağladıgını görmedim dedim çok kızdı aglat cocugu diye her mıkırandıgında alma kucagına ağlayarak ciğerleri gelişir dedi birde kesinlikle su verme dedi annemde arada memeden sonra ver diyor kafam karıştıı neysem doktorumuz calpol atş düşürüü verdi eve gidince ver diye vermez olaydımm vermemle kusması bir oldu tekrar deneyeyim dedim yine kustu tıkanmazmı bu seferr nefes alamadı kızım elim ayağım tiredi resmen inme indi bana sonra ters cevirip sırtına vurunca geri kalanıda cıkardı ama sormayınn resmen öldüm öldüm dirildimm nasıl agladım sormayınn sonra faceden kızlara annlatım seviç aradı hemen poranx fitil ver diye doktoru aradım ver dedi kustysa hemen eczaneye gidip aldım verdim ama bnm kı sabhtan bei uyumadı şimdi teyzesi pışpışlıyorr bna aşı yaptılar tetenoz aşım varmıs avaş yavaş tutmuyor kolumm agrıyorr bu geceyi nasıl geçiricez bakalm..
uyyy pat iye komşular geldi kuru çayla kaldılar çk utandım yaaa.birde gelen kızla 20 gün var aramızda ilk o doğurmuştu benim gitmem lazımken ayıp oldu.neyse onun bebeğide maşallah tosun 1 ay önce 7 kiloymuş diyete sokmuşlar benim sonumda öyle olacak galiba obez olacak diye korkuyorum ,çok vermemiştim hatta arada günde 1 kez di ama keşke hiç mama vermeseydim vicdan azabı çekiyorum.bundan sonrada börek çörek yapıcam kalsın kenarda ne olur ne olmaz
ben kortos krem ve fitil kullandım rahatlattı epey ilk etapta onları al 12 tl gibi bişey ikisi.aktarda da kantaron özlü krem var içindekilerde portakal yağı falan yazıyor esas o çok çözdü benim sorunumuiyi akşamlar kızlar.hemen konuya dalıyorum.hemeroid için bi ilaç ismi yazmıştı bi arkadaş.hatırlayan varsa tekrar yazabilirmi? ya da iyi gelecek bitane biliyosanız yazarmısınız?.çok kötüyüm dünden berilütfen bekliyorum.
bide oğlumun ağzının suyu akıyo uyurken falan.sizin bebeklerde de varmı böyle bir durum.tükrük bezleri mi gelişiyor acaba?
ben de bunu yapıyorum sık sıkcanım radyo varsa evde çekmeyen bi frekansa getir aynı beyaz gürültü gibi oluyor.
ben yazmıştım hanifecim yazayımkızlar köstebek pastanın tarifini hatırlayan var mı aranızda
sağol canım bugün alıp deneyeceğimMerhaba melocum eşimin eczacı arkadaşı tavsiye etmiş kızına kullanıyomus ben de memnun kaldım badem yagından 5 damla agızdan damlatıyorum
aynısını ben yazacaktım yaaa ağzımdan aldın benden çok yaşıcaksın melocum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?