2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım halsiz ve yorgun olman çok normal bebege koşturuyosun gündüz gece bide evin işleri var kolaymı bide ekmek falan yemiyomussun şimdi rejim zamanı degil bence bosver 6 ay en azından kendine dikkat et ye iç zaten daha lohusalıktan yeni çıktık okadar kan kaybettik psikolojik olarakta zor bir dönemdeyiz yani sütünde azalmasın kan degerlerinden degildir bence bünye yoruluyor yeyiip içmeyincede halsiz kalıyosun bende öyle oluyorum az yedigimde...

Merhaba kızlar ;

2. ay aşılarımızı olduk geldik karnını doyurdu şimdi uyuyor kuzum ama arada uyanıp mızırdanıyor ben de calpol verdim inşallah ateş falan olmaz çığlık çığlıga ağladı yaa ben rota aşısını yaptırmadım bu arada.
benim kuzunun cildi çok kuru böyle dökülüyormuş gibi oluyor genelde yüzünde ama sizlerdede böyle bişey varmı bebeklerde nemlendirici falan oluyormu acaba :) kullansak. bide ben nivea şampuan kullanıyorum ama hemşire değiştir dedi belki ondan oluyordur dedi bakalım ya sebamed ya mustela almamı önerdi. kafada ve kaşlardaki konaklarıda önlüyor dedi.:97:

benim kızımda senin kızın gibi. 1 aylık olduktan sonra ikinci ayın içinde nedensiz ağlamalar, ve gaz sancısı çok fazlaydı. ve ağlamaktan göbek fıtığı oldu. ama ikinci ay bitince üçüncü ayın içinde gaz sıkıntısı kalmıyor. yani biraz sabretmen gerekiyor. ben kızımın ağlamasını dindirmek için saç kurutma makinasını açıyordum. gece sabaha kadar saç kurutma makinasının açık olduğu zamanlar oldu. şimdi 2,5 aylık oldular. gaz sancısı kalmadı artık. gazını kendi başına çıkartabiliyor. göbeğide küçülmeye başladı gibi. metsil iyi geliyor. ben zincoda kullanmıştım.

benim sütüm yaylımda hala gelecek
tek memeden 15 diğerinden 20ml çıkıyo sağınca genelde
kızıma biberonla 120lik yapınca baygınlık geçiriyo resmen birgün fotosunu eklicem yıgılıp kalıyo yavrucak
zaten 5300 gr olmuş kilosu
annesi gibi obez olcak diye ödüm çıkıyo ya
yarından itibaren 1 biberon az vercem diete sokcam kuzuyu:9

canım sen günde kaç defa veriyosun mamayı buaralar benimkide memeyle kavga dövüş emiyo acaba doymuyomu diyorum bakalım haftaya 2. ay kontrolümüz var belli olur

kızlar bişi sorucam
azönce göğsüm çok rahatsız etti beni bebiş de uyuyo.sağdım ben de sütümü.pompanın biberonun kapağını kapattım.koydum buzdolabına.akşam dışarı çıkıcaz.o zaman içiririm diye düşündüm.ama merak ettiğim şey gün boyu ekleme yapabilirmiyim ben o süte? bi de lansinohun el pompasını kullanıyorum ben.onun biberonun yani işte sütü içine sağdığım kabın kapağını kapatıp koydum buzdolabına bi zararı olmaz dimi? yoksa normal biberonla mı koysam acaba??? ayya çok saçma oldu yazım ama anlayan biri cvp versin please?????

Kızlar iş başıı yaptımm ve kızım burnumda tütüyor sabah babannesine zor bıraktım sanki bir daha görmicekmişim gibi zorla elimden alıyorlarmış gibi geldi aglayark işe geldimm sık sık arıyorum napıyodur acaba ?

dr bana yarım saat bile olsa üstüne ekleme yapma demişti .. birde biberon eğer camsa ve biberonların biberın ucu hricinde küçük kapakları oluyor emziğe süt gelip akmasın die o varsa sorun olmaz canım ;}

cnm dolaptaki soğuk süte yeni sağdığın ılık sütü ekleme birde sağıyoruz ya sütü oda sıcklığındayken 2. sağdığınıda ekleyebilirsin ama 3.sağdığın eklenmezmiş benim gibi süt poşetleri al onlarla sakla istersen daha kolay içinde rahat olur

biz yaptırdık aşılarımızı carpol iyi geliyor uyutıyor hemşire aşılar ateş yapabilir dedi bende sürekli kontrol ettim ateşini ateşi çıkınca tekrar carpol ver dedi gece çıkarsada fitil ver demişti gerek kalmadı fitile neyseki
ben sebamed kullanıyorum şampuan çokda memnunum öyle bir sorun yaşamadım belkide ondandır

kaç aylık bebeğe 120 veriyorsun hem emzirip hemde mama veriyorsun anladığım kadarıla bende mama veriyordum ancak her ay ben 30 cc artırarak verdim bir anda bebeğe o kadar yükleme yapmamak gerekir diye düşündüm (ama bu benim düşüncem belirteyim) birden fazla verirsem ondan sonra midesi büyür daha sonra hiç doymaz diye düşündüm zaten o şekilde verip tarttığında kilosu normal seyrinde gidiyorsa bir problem yok demktir benimki şimdi 4, ayının içinde old. için 120 cc veriyorum

bende sağdığım kabı kapatıp koyuyorum ve gün içinde sağdığımda üstüne ekliyorum bir sorun olmaz buzdolabında durduğu sürece aynı gün ekliyorsan üstüne ama mesela 2 gün önce sağdığın sütün içine eklememek lazım bence taze sütü daha çok bekletirsin ama 2 günlük sütü bekletmemek lazım

tünaydın kızlarrrrrrrrr..eşim nöbetten geldi uyuyorr..paşamm uykusuz bir gecenin ardından uyuyorr.. bende fırsat bu fırsat evi topluyayım dedim ama öncesindee sizin yanınıza geldimm:)))ev beklesinn:))

ayyy ne kadar da güzelmişş..içim gitttide benim böyle bir problemimimiz olacağından haberim bile yoktuu...süt olmayıncasağ göğsüm sıfır sol da sağınca 20 cc filan..emince daha fazla çekiyodur diye avutuyorum kendimi..sütün fazla olup aktığı günlerrr..bu saatten sonra zor heraldee benim içinn..olanla idare edecek yavrumm

canım cevap verdiğin için saoll..sanırım en iyisi şimdi yaptırmak..peki uyuşturma için ne yapıyolar

canım bende lansinoh kullanıyorum ben atıyorum dediğin gibi buzdolabına bişi olmaz o sağlam bi kapak bide dedikleri gibi dolaptaki süte ekleyemiyorsun ondan ben sagmayı bıraktım artık haftada bi sabah 2sini de sagıp poşetleyip atıyom buzluga

canım kolay gelsin bende bu hafta başladım
bende üzüldüm baştan özlüyorumda ilk gün arayıp sordum ama sonra kendi kendime dedim bu şekilde yıpratmamak lazımkendimizi sonuçta bakıcıya bırakmak zorunda kalsak daha kötü kendimi o şekilde teselli ettim ve özlemek arada iyi oluyor daha bir doyasıya sarılıyor i vede biz bu işi mecbur yapacağız işe geliyoruz yine yavrumuz için onun geleceği için daha mutlu fdaha güzel bir geleceği olsun diye yani yine yavrun için çalışıyorsun
ben öğlene kadar çalışıyorum gerçi çok ayrı kalmıyoruz onunda etkisi var biraz rahat olmamda bir gün sadece tam gün çalışıyorum

dr bana yarım saat bile olsa üstüne ekleme yapma demişti .. birde biberon eğer camsa ve biberonların biberın ucu hricinde küçük kapakları oluyor emziğe süt gelip akmasın die o varsa sorun olmaz canım ;}

ya bana doktor hiç böyle birşey söylememişti gerçi bende sormamıştım kendi mantığımıma gör yapıyordum o zamna bende eklemeyeyim üstüne zaten beinm çok sağacak kadar süt çıkmıyor çocuk hepsini emiyor sanırım

öğreetmenmisin canım ben de 17 şubatta d yaptım ama iznim 19 myısta bitiyo senin niye haftaya başlıyoo

cnmm kızım burnumda tütüyorr dayanamıyorum bir an önce evime gitmek istiyorum gerçi eşim evdee ben aramadan o arıyr merk etme emdi diyee ama olsunn kokusunu gülüşünü özledim

kızlar çooooooook tşkler cvplarınız için ok ekleme yapmıyım üzerine.normalde sağmıyorum ben zaten ama sabah bi göğsüm çok şişmiş rahatsız oldugum için sağdım bi de akşam avm ye gitcez.ılıtıp yanıma alırım 1 saat içinde de veririm diye düşündüm.bişi olmaz dimi 1 saatte süte? ay çok acemiyim ben bu konuda yaa

bizimki ilk ay beni emmediği için benim sormama gerek kalmadan dr söylemişti canım neyseki şimdi emiyor.. ben sadece çok sızladığında çok olduğunda sağıp poşetle buzlupa koyuyorum yada biyere çıkıcaksak ki en fazla 1-2 saatlik çıkıyoruz hemen sağıp biberon termosuna koyuyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…