2011 Senesinin En'leri

anladım teşekkür ederim ama senin avatar gerçekten hoş birde hiç değişmiyo avatarın

teşekkkür ederim meg sana da gönderebiliyoruz değil mi

gönderebilirsin tabii..
fakat bu işle ilgilenen üç editör arkadaş var bu sene..
ilk sayfa ilk mesajda linkleri var..
istersen onlardan birine de gönderebilirsin arkadaşım

Son düzenleme:
anladım teşekkür ederim ama senin avatar gerçekten hoş birde hiç değişmiyo avatarın

Teşekkürler canım sağol seviyorum ben bu avatarı her ne kadar lafta etseler tınmıyorum bile

gönderebilirsin tabii..
fakat bu işle ilgilenen üç editör arkadaş var bu sene..
ilk sayfa ilk mesajda linkleri var..
istersen onlardan birine gönder arkadaşım

Selam megim ne habersinnn

Son düzenleme:
7 Üyeden Oylama Sonucunu Aldım..
Haydi Hanımlar, Ne Kadar Fazla Oylama Yaparsanız O Kadar Eğlenceli Olacak

yazıyorrrr yazıyorrrrrrrrrrr kk en lerini seçiyorrrrrrr
haydi kk üyeleri pamuk parmaklar klavyelere oy vermeyeee

hadi bakalım hayırlısı
bakalım bu yılın enleri kim olacak :44:
merakla sonucu bekliyorum :18:

14 Üyeden Geldi Oylamalar..
Haydi Hanımlar

Son düzenleme:
Hani konu hiç ilgi görmüyor sitede sürekli yazıp çizen üyeler, rayting'i tavan yapan konular ve sinirinizi bozan yöneticiler hakkında az çok fikriniz vardır, elinizi korkak alıştırmayın, formu doldurup yollayın

Benim kadınlar kulübüne üyeliğim 1 yılını dahi doldurmadı.Bu yüzden üyelerimizi henüz iyi tanıyamadım. Ama ''Türkçeyi en güzel kullanan kk üyesi'' ? başlığı var ya işte ben onda iddialıyım.Çünkü yazdıklarıma hep dikkat etmeye çalışıyorum.Dilimize önem veriyorum. BENİ SEÇİN BENİ SEÇİN HA HA HA

Daha araştırıyorum bende,gerçekten doğru bir şekilde isim yazmak istiyorum,ben araştırana kadar vakit geçmez umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…