2011 Senesinin En'leri

Burası geyik topiği değil, yarışma topiğidir!
Bir dahaki sefere geyik yapanların yorumları silinmekle kalmayacak, uyarıda verilecektir.
Enler yarışmasında, ilk sayfada yer alan formu doldururken dikkat etmeniz gereken kural, her üye her en için 1 isim önerebilir, örnek en komik kk üyesi: Ece, gibi...
Bir niki en fazla 3 ayrı kategori için yazabilirsiniz.
Örnek: En utangaç üye Makara
En saygın üye Makara
En paylaşımcı üye Makara
gibi, bu kuralların dışında form dolduranların önerdikleri isimler yarışmada yer almayacaktır.

ama ben forumlarda cok cok dolasmadigim icin bilemem ki bunlarin hepsini:26:

Günaydın ;

Bi kaç kişinin " Enlerini " aldım hadi bayanlar eller klavye ye seçelim enlerimizi çok keyifli oluyor

hıh nihayet açılmış.
herkez takıldığı topicte duyurdummu bu iş tamamdır.

Günaydın bayanlar mesajlarınızı alıyorum :))
katılımlarınız için teşekkürler

mesaj atarken ilk mesajımdan konu başlıklarını kopyalayabilirsiniz daha kolay olur

ne yarismasi bu neye yariyor ??? ben bisey anlamadim enler noluyor

2011 senesi içindeki kişisel gözlemlerimiz..
KK'deki en'ler..

ben de sabahtan gönderdim ece'ye..
hayırlı olsun bakalım..

Bölümler varya oraya kimi seçmek istiyorsanız nickini yazıp özelden 3 editör arkadaşımız var onlardan birisine yolluyorsunuz en çok oyu alan en seçiliyor..Her bölümden en seçiliyor yani

bizim yazdıklarımız açıklanıcak mı yani şimdi nasıl anlatsam bilemedim aday gösterilip mi seçilecek yoksa bizim yazdıklarımızla mı oylama yapılacak :44:

bizim yazdıklarımız açıklanıcak mı yani şimdi nasıl anlatsam bilemedim aday gösterilip mi seçilecek yoksa bizim yazdıklarımızla mı oylama yapılacak :44:

bizlerin yazdıkları toplanacak ve her bir dalda en çok oyu alanlar o dalda ''en'' olacak..

Son düzenleme:

Geçen sene herkes adaylarını yazıp özelden gönderdi sonrada sayfaya yazdık adaylarımızı her bölümden en çok oyu alan en seçildi..

Mesela geçen sene ben avatarda en çok oyu aldım en oldum..

Diğer dallarda böyle oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…