2011 Okunacak Kitaplar Listesi

Çok faydalı bi topikkk
Aslına pek fazla kitap okuyan biri değilim..
Ama şu sıralar çok ihtiyacım var ve baya bi kitap dikkatimi çekti..
Akşam gidip alıcam.. Ve hemen başlıcam okumayaa

Burada yazılan kitaplardan bir kaç tane not aldım kendime okuduklarımdanda ve okumayaı düşündüklerimdende aklıma geldikçe yazarım cnm...
hangilerini seçtin tuana merak ettim yaz bakayım
Çok faydalı bi topikkk
Aslına pek fazla kitap okuyan biri değilim..
Ama şu sıralar çok ihtiyacım var ve baya bi kitap dikkatimi çekti..
Akşam gidip alıcam.. Ve hemen başlıcam okumayaa
evet kitap okumak iyi gelecek duucum bulunduğun duruma
hafifletiyor insanı gerçekten
kendinden başka hayatlar olduğunu görüp şükreiyor insan

hangilerini seçtin tuana merak ettim yaz bakayım

Hemen yazayım tatlım...

Canan Tan - İz

Murathan Mungan - Yüksek Topuklar

John C. Parkin - S*ktir Et

John Verdon - Aklından Bir Sayı Tut

Sinan Akyüz - İki Kişilik Yalnızlık

Son düzenleme:
mrb çok faydalı bi topic açmışsınız gerçekten bn aranıza yeni aktılan bi kitap kurtçuğuyum :))
yaz boyunca okuyup bitirmek istediğim kitapların listesini yazayım bende :))

Elif ŞAfak - AŞK
Ahmet ÜMİT - Beyoğlu rapsodisi
Ahmet ÜMİT - İstanbul hatırası
Moskof Cariye Hürrem
Kürk Mantolu Madonna
Şu çılgın Türkler
Babilde ölüm İstanbul' da aşk
Şizofreni yalnız oynanmaz
Kırmızı keçe
Derinliğime kimse sevgili olamadı
Beni asıl hayt aldattı
Gelecek sefere
S*ktir Git
Haliçte yaşayan simonlar
İsim şehir hayvan

şimdilik bu kadr

Aşkın Gözyaşlarını oku bakalım beğenecek misin bende kararsızım o kitap konusunda pek cezbetmedi ama bilmiyorum beğenirsen fikirlerini paylaş lütfen incim

Duygum valla beni fazlasıyla cezbetti.. Ben Mevlana ve Şems i açıkcası tanımıyordum.. Ama b u kitapla gerçekten tanımaktan ziyada sanki onlarla yaşıyormuşum gibi hissettim çok hoşuma gitti

Hemen yazayım tatlım...
Canan Tan - İz
Murathan Mungan - Yüksek Topuklar
John C. Parkin - S*ktir Et
Sinan Akyüz - İki Kişilik Yalnızlık
Sinan Akyyüz'ün Sevmek Zorunda Değilsin Beni adlı kitabını ŞİDDETLE tavsiye ediyorum bak
onu da kesinlikle oku tamam mı beni benden alan iki kitaptır başucu kitabı diyebilirim.
İki kişilik yalnızlık ve Sevmek zorunde değilsin beni
ağla ağla sinirlerim boşaldı yemin ediyorum. aah hatırladıkça hala tüylerim diken diken oluyo
hoşgeldin sende aramıza kurtçuk :81:
listende okuduğum ve okumak istediğim kitaplar var çok güzel seçimler yapmışsın
şuanda ne okuyorsun dökül bakalım sende :81:
Duygum valla beni fazlasıyla cezbetti.. Ben Mevlana ve Şems i açıkcası tanımıyordum.. Ama b u kitapla gerçekten tanımaktan ziyada sanki onlarla yaşıyormuşum gibi hissettim çok hoşuma gitti
hadi ya o kadar iddialı diyosun araştırayım bende du merak ettm şimdi

hmm.. Madem öyle tavsiye ediyorsun ozaman bende önceliği ona veriyorum cnm... bu ikisi listede başa oturdu tşkr ederim cnm tavsiyen için

güzel bi kitap Kahraman Tazeoğlu' nun şiirlerini dinlediniz mi bilmiyorum ama aşk üzerine çok güzel şiirler yazar kendileri bu da yne onlardan biri....bu kitabında biras daha şiirden çok anı gibi yazmıs yazılarını ama onu okuyupta onun gibi bi ruha sahip birini beklemeyen kız yoktur die sanıryorum :)))

en etkilendiğim bi kaç cümlesini yazayım mesela size ....

ağrıyı içime tutuyorsam hep; hasmımla savaşımı göremesin diyedir düşmanlarım.....
aşk işte okurken başka, yaşarken başka olan ve her gece şairim ben gülleri bırakıp dekenleri toplayan ..

seni sevmek en gizli ağlama biçimimdi...

iyikiler insanın haytından giderken getirdiklerini bırakır; keşke ler gelirken götürdüklerni ..

Son sözleri bunlar olmamalıydı ! arkasından " beni hiç almadığın hayatından böyle ucuz kovamazsın! " diye bağırdım. Geriye döndü ve " davet edilmediğin yerden kovulmazsın." dedi.Son sözüydü. GİTTİ....

şiir okumaktan sıkılıyorum ben alsında ama cümleler çok vurucuymuş gerçekten.
Hiç elime bir şiir kitabı alıpta sonuna kadar okuyamadım neden bilmiyorum sıkıyor beni :44:
yalnız son cümle içime oturdu ne iş

valla bunlar sadece aralardan sectiklerim gerisin sen düşün artık :)))) ve özellkle bu kitabı böle şiir tarzında kısa cümlelerle mısralardan oluşan bi kitap değil....Sanki düz yazı gibi yazmıs şiir okuduğunu farketmiyorsun bile..ben tavsiye ederim dene bnce

evet haklısın D&R a bi gidip bi kaç sayfasını okuyayım bakayım hakikatten sıkılmazsan yeni birşey denemiş olurum
çok sevindim canım sağol :81:

şimdi kitap okuma müziği arıyorum netten

evet haklısın D&R a bi gidip bi kaç sayfasını okuyayım bakayım hakikatten sıkılmazsan yeni birşey denemiş olurum
çok sevindim canım sağol :81:

şimdi kitap okuma müziği arıyorum netten

valla kitap okurken müzik dinleyebiliyorsan gerçekten takdir ettim şu anda seni bnm hiç bi zaman yapamadığım birşeydir..İlla kitap okurken huzurlu sessiz bi ortam olcek bnm için :26: bu arada merak ettim öğrenci misin Duygu ?

Ben bayılırım kitap okurken müzik dinlemeye
daha iyi konsantre oluyorum. Birde mesela kitap bitiyor aradan zaman geçiyor o müziği duyduğumda
kitabın sahneleri tek tek gözümün önüne gelyor :)
Hoş birşey oluyor yani.

Çalışıyorum tatlım ayını zamanda Açıköğretim okuyorum

Zülfü Livaneli-Mutluluk Kitabına başlamıtım ama o tarz kitap çok okuduğumdan sanırım sıkıldım.
Hiç o psikolojide olmadığımı anladım ve bir kaç sayfa sonra bıraktım.
Araya farklı tarzlar sokup tekrar geri döneceğim. Güzel bir hikayesi var, dili de akıcı ama hikaye fazla tanıdık :)

Şuan elimde Ahmet Ümit-İstanbul Hatırası var ve deli gibi okumak istiyorum elimden bırakmak gelmiyor.
Nefis bir giriş olmuş ve hemen içine alıyor insanı sürükleniyorsunuz :)

Daha çok, daha fazla, her gün biraz daha fazla, hatta çok daha fazla okumalıyız ben bugün bunu gördüm.
Yalnız okurken boş değil dolu, okuduğunu anlayarak, yorum yaparak okumak gerek.
Hala çok eksiğimiz olduğunu gördüm.
İçler acısı...

bu da benim listem
yürekte gizli kalmış bir aşk-mary helen stefaniak
troya'nın gelini helene-yusuf ay
dimitri'nin kızları-selçuk kızıldağ
aklından bir sayı tut-john verdon
uzaklarda bir yerde-alan brennert
asi elizabeth-anya seton
kayboluş-ken grimwood
batıdan gelen iblis-paul doherty
çakalın yılı-paul doherty
kobranın yılı-paul doherty
bunlar elimde olanlar elimde olmayıp da okumak istediklerimse milenium serisi-stieg larsson ve fısıltı-becca fitzpatrick

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…