• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 oje Renkleri

haki yeşille grimsi bi renk var ya bu yıl çok moda. hangi markalarda kaç numaralı ojelerde bulabilirim?

essie going incognito tam bir çam yeşili 25 tl bakın su

100_0218.JPG

ama pahalı diosanız claireste var 3 tl 46 numara oda bu

IMG00999-20101018-1253.jpg

diğer istediginiz renkte flormar 413 de var
35109_427289253392_771813392_4674883_6721815_n.jpg

mıknatıslı ojeleri yurt dısından sipariş verebilirsiniz çok guzel sekiller yapılıyor

merhaba ,acaba nail art fırçası nereden alabilirim bende oje delisiyim ama bi türlü desen fırçası bulamadım.dün taksim erkul kozmetiğe gittim çatlayan oje almaya fırça kalmadı dediler :(
nerede bulabilirim istanbulda_ yardımcı olursanız sevinirim

merhaba ,acaba nail art fırçası nereden alabilirim bende oje delisiyim ama bi türlü desen fırçası bulamadım.dün taksim erkul kozmetiğe gittim çatlayan oje almaya fırça kalmadı dediler :(
nerede bulabilirim istanbulda_ yardımcı olursanız sevinirim

istanbulda heryerde var watsonslarda var ayrıca nail art fırcası değil de ojesi alın bence flormarın golden rosenin var bence golden rosenin fırcaları daha ince ve guzel renkleride öyle

istanbulda heryerde var watsonslarda var ayrıca nail art fırcası değil de ojesi alın bence flormarın golden rosenin var bence golden rosenin fırcaları daha ince ve guzel renkleride öyle

tekrar merhaba :)) golden rose ve flormarın nail art ojelerini kullanıyorum ancak fırçayla farklı desenler yapabıleceğimn için arıyorum.
4 tane watsons 3 tane de gratis gezdim ama hiçbirinde o fırçadan yok ve sorduğumda uzaylı gibi baktılar :))
kuaför malzemesi satan yerlerde olur dediler.

Back