merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında tüp bebek tedavisi yapacağım bu 2.denemem olacak ama merkeze karar veremiyorum avrupa yakasında merkez önerisi olan var mı ?
Allah bebis isteyen herkese versin insallah .bende ocak ayinda ilk tüp bebek tedavisi olacagm.cok korkuyorum.gonal isminde igne ile büyütülecekmis yumurtalar.5 gündürde metformin isminde ilac aliyorum dr.tavsiyesiyle ön hazirlik.ben almanyada köln pan klinikte tedavi oluyorum.sigara aliskanligim ve 1.70 cm ve 81 kiloyum ,sigarayi 1.5 paketti simdi 7 taneye indirdim.nasil hazirlanayim ne yapmaliyim yardim edin ltfennnnn kizlar:18:
cevap icin tskr.bende sigarayi azalttim günde 5-6 tane ama birakacagim.süt yogurtla aram yoktu ama deniycem.ben ocak ayina kadar kilo vermeliyim ve sigarayi birakmaliyim .anne olmak benim en büyük hayalim .birde görümcem hamile ve beni gizliden igneliyo sinir oluyorum psyikolojik baski yapiyor bana moralim cok bozuk
Selam arkadaşlar...
ben daha önce 2 tüp bebek tedavisi geçirdim maalesef ikiside negatif.yılbaşından sonra Prof.dr.Lemi İbrahimoğlu ile tekrar tedaviye başlıyoruz.Görüşlerimizi paylaşalım istedim ...Teşekkürler....
1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
6_dilabi
7_nisnur
8_prensestubis
9_ece22
10_mehtaperkan
11_silanaz
12_ecesu hoşgeldiniz arkadaşlar.
Merhaba bende ocak ayında başlıcam inşallah ama merkez arayışımız hala devam ediyor istanbul umut mu ankara anatolia mı karar veremedik ilk olcak hayırlısı hepimize
canım ya üzülme nolur.sigarayı azaltmak yetmez sende biliyorsun tamamen bırakmalısn.hem bebeğin hem kendin için.ben sosyal içiciyim yani ayda yılda bir arkadaş ortamında bir bilemedin iki dal içiyorsum onu bile yasakladı doktorum.kilo problemi bendede var.2 yılda 20 kilo aldım.meğer gizli şekerim varmış.doktorum vermen gerekiyor dedi.diyabet uzmanı bi arkadaşına yolladı tahmin ettiği gibi şeker çıktı.1 ayda dört kilo verdirdiler.diyetim devam ediyor.kilo çok etkiliyormuş tutunmayı ama başaracağız ama...ayrıca görümcen gibi tiplere de sinir oluyorum.sonuçta bu Allah vergisi nasıl bir mantıktır anlamıyorum ya.Umarım senin üzdüğü için Allah evladından çıkarmaz.hoşçakal...
1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
6_dilabi
7_nisnur
8_prensestubis
9_ece22
10_mehtaperkan
11_silanaz
12_ecesu
13_tupbaby hoşgeldin cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?