2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

bende ocak 15 gibi Memorial hastanesinde başlayacağım tedaviye hayırlısıyla.
benim merak ettiğim şehir dışından geldiğim için İstanbul a transferden sonra hastaneye ne kadar sıklıkla ne kadar süre gitmek gerekiyor.
başka memorial da yaptıran var mı acaba? benim ilk deneme olacak.
teşekkürler şimdiden.
umarım herkes istediğine bir an önce kavuşur. hepimiz için hayırlısı.

canım hayırlı olsun öncelikle umarım pozitif olurr... transferden sonra gitmiyorsun kan testine kadar aksi bir durum olamdıkça sonuca göre doktor çağırıyor zaten . ama transferden önce gün aşırı gidiyorsun hemen hemen... nerden geliceksnn memoriali seçme sebebin nedir ?

birinden duydum bi herbalist varmış sitesine girdim tüpleri kapalı olupta bitkisel tedaviyle açılan ve hamile kalan çok insan var ben hemen görüşeyim dedim ama eşim yanaşmıyo böyle şeylere her duyduğumuz yere gidelim mi hemen saçmalık onlar diyo bilmiyorum ki bi ümit dedim ama neyse eee sen ne yapıyosun

merhaba arkadaşlar;

ben de 3 yıllık evliyim, eşimde sperm ileri hareketlilik düşük. tüm testlerimi yaptırdım, raporum yarın çıkıyor inşallah. çok heyecanlıyım...

yarın ne olacak çok merak ediyorum... ilaç mı yazacaklar, gün mü verecekler, ne zaman başlar süreç bilen varsa yardımcı olabilir mi? ilk defa bu heyecanı yaşıyorum:):18:

rapor ah şu rapor yokmu :)))) rapor çıktı diyoruz bu kezde adetinde gel kist varmı diye bakacaz ona göre diyorlar. bakalım ne olacak ona göre başlayacaz artık.

canım benimde tüplerim kapalıı söylemiştim sanırım.. benim 3 yıldır denemediğim ot ilaç kalmadı hiçbiri fayda etmedi çokda inanmıyorum açıkcası artık.. birde şimdi tedaviye başlıcaksın bence yapma ekstra birşeyy sağlıklı beslen yeter çünkü yaptıkları karışımın içinde ne olduğu bi,le belli değil tedavine sorun çıkarmasın.. sitesinde olumlu yazanlarıda boşver kendilerinin yazmadıkları ne malummm

canım durumuna göre doktor karar veriyor.. hayırlısı olsun inşallahhh.

günaydınnnnnnnn kızlarrrrrrrrrr
iyi bir hafta olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

rapor ah şu rapor yokmu :)))) rapor çıktı diyoruz bu kezde adetinde gel kist varmı diye bakacaz ona göre diyorlar. bakalım ne olacak ona göre başlayacaz artık.

zaten adetin 2. yada 3. günü çağırdıkları için sanırım bakıyorlardır durumuna ona görede yönlendirme yapıyorlardır öle değilmi canım

ben bugün 11.30da dra gidicem ilaçlarımı da aldım bakalım inşallah bi aksilik olmazsa iğnelere başlayacağız galiba

adetin 2. günü sabah gel dediler kan tahlili yapılacak tekrar birde kist felan varmı diye bakılacakmış ona göre ilaçlarımı yazacaklarmış. eğer kist varsa ilaç vermiyorlarmış daha köçtü oluyor dedi bir sonrakinde başlıyoruz o zaman dedi. inşallah kist oluşmamıştırda başlarız tedaviye.

kızlarrrrrrrrrr inşş sorun yoktur tedavileriniz başlar
ama öncelikle hayılısını dileyeyin
inşş hayılısıyla başlayın tedavinize
ve inşşş tedaviniz size bebişlernizi getirsin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

inşallah kist falan yoktur canım da tedavine başlarsın bian önce

sağol canım hayırlısı olsun tabisi herşeyden önce inşallah güzel gelişir tedavimizde bebişlerimize kavuşuruz Allahın izniyle hayırlı zamanlarda

stres yapıyorum galiba hafta sonu tansiyonum sürekli düştü. adetimde 2 gün geçikti bugün geldi şükür hiç ağrım yok böyle olduğunda genelde kist olmaz ama yarın gideceğim bakalım. bir sorun çıkmaz inşallah. işyerimde öyle lanet kişiler varki sinir olmamam gerekiyor. hayırlısı artık zamanı gelmiştir umarım gelsin bebişlerimiz. sevelim öpüp koklayalım. çocukalrıda öyle çok severimki hep komşularımızın çocuklarını ben büyüttüm kucağımın boş olmasını çok yadırgıyorum.

bende kist var küçülüyor ama kaybolmuyor böyle giderse tedavim mart gibi olucak

İlk tedavide benim de kistim vardı doğum kontrol hapı kullandım küçüldü ama kaybolmadı sonra ara vermeden 15 gün daha devam ettim hapa kaybolduğu gün başladık tedaviye belki senin de ertelemen gerekmez.

selamlar arkadaşlar benim taransferimde şubatta inşallah hepimizin tedavileri mutlu sonla biter bende pco hastasıyım ve bahçecide başladım tedaviye Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

selamlar arkadaşlar benim taransferimde şubatta inşallah hepimizin tedavileri mutlu sonla biter bende pco hastasıyım ve bahçecide başladım tedaviye Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

hoşgeldin canım tedavin hayırlı olsun inşallah bende bahçecide başladım senin doktorun kim acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…