2. tüp bebek denemesini yaptıran arkaşalar hangi aşamlardan geçtiniz. yine detaylı inceleme yapılıp kurula girmemiz gerekiyormu yoksa tahliller ve direk iğne tedavisine başlanılıyormu.
slm balımnur,beni hatırladınmı geçen yıl mart ayında aşılama yaptıracaklar topiginde yazışmıştık,nsl neler yaptın görüşmeyeli tüp yaptırdınmı? ben 1.kez yaptırdım olmadı şimdi 2.başlıyoruz
kizlar bugün üzücü haberi aldim malesef 2 yumurtada olusmamis.hayal kirikligina ugradim ilk denemem ama transfer bile olamadi.8:30 da aldim haberi aglamaktan gözlerim sisti maddi imkanlarimi zorlayarak yapmistim bu tedaviyi birdaha ne zaman olur imkanim bilmiyorum.anne olacagim icin cok umutluydum ama gelmedi melegim istemedi beni ,kendi gelmedigi gibi tutunacak ince bir dalim vardi onuda kirdi gitti.cok yalvardim gel dedim canimdan cok sevecegim seni dedim,benim gibi bir kaderine küsmüs birini cok sevindireceksin seevaba gireceksin daha dogmadan gel dedim gelmedi hepinize bol sans diliyorum allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin benimki gibi.hakkinizi helal edin.
kızlar bir ümitle kan vermiştim belki diyordum ama maalesef tutunamamış bebeişlerim. nisanda tekrar deneyeceğiz nasipse inşallah. hakkımızda hayırlsıı neyse o olsun inşallah.
Benimde test günüm bugündü ama 3 günden beri lekelenmelerim vardı dün test yaptırdım negatif çıktı
maalesef başaramadık hakkımızda hayırlısı olsun
bebişleri tutmayan arkadaşlar hepiniz adına çok üzüldüm.
aynı şeyi geçen sene yaşayan biri olarak yaşanan büyük sevinç sonrası çekilen acıyı çok iyi biliyorum. bebişlerim sadece 2.5 ay bende kaldı kalbi atmayınca aldılar.
ne olur üzülmeyin. bende bir yıldan sonra dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim mart ayında Allahın izniyle. zaman en iyi ilaç . ancak kendini topluyor insan. lütfen yılmayalım.sonuna kadar savaşalım hep beraber.
herkese mrh
bugün transferimin 7.günü sabah acayip başağrısı oldu tüm gün devam etti çok meraklanıyorum 28 şubat test günüm belirtilerinizi paylaşırsanız sevinirim
2. tüp bebek denemesini yaptıran arkaşalar hangi aşamlardan geçtiniz. yine detaylı inceleme yapılıp kurula girmemiz gerekiyormu yoksa tahliller ve direk iğne tedavisine başlanılıyormu.
Merhaba arkadaşlar ,
Asker ocağında askerler birbirlerine kader arkadaşı gözuyle bakarlar...Bende sizleri kader arkadaşı olarak görduğumden sizlerle paylaşmak istedim...
2 gün önce transfer işlemim yapıldı...Memorial hastanesınde...Önumde kos kocaman 10 gün var güzel haberi almak için...Kendimi şartlandırmak istemıyorum bu benim daha ilk tüp bebek denemem...ama gelde bunu kalbine anlat...İçimde çok büyük bir umut var...
Benim sizden öğrenmek istediğim bişey var...Kasık ağrısını , gaz problemini bende herkes gibi çekiyorum ama birde bende kasıkta sabit bir noktada kasılma ve batma var...Oturup kalkarken hep aynı noktada bir acı hissedıyorum...Sizlerde de böyle sabit bir ağrı varmı ? Bunu benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum...
İlk olduğu için çok acemiyım
sofya hayırlı olsun canım.herkese mrh
bugün transferimin 7.günü sabah acayip başağrısı oldu tüm gün devam etti çok meraklanıyorum 28 şubat test günüm belirtilerinizi paylaşırsanız sevinirim
kızlar dün saat 13 te benim transfer oldu.eve geldiğimde bişey yoktu ama tüm gece ve bu sabah sırtım böbreklerim ağrıdan resmen kopuyor.siz neler yaşadınız,söyler misiniz?
mersinli hayırlı olsun. dilerim 10 gün sonra çok çok sevinirsin
Merhaba kizlar, 22 subat test günümdü fakat sonuclar dün sabah cikti hamileyim cok sükür ama doktor 1 martta tekrar kan alicakmis. Kan degerim 128 cikti, haftaya 2 hatta 3 katina cikmasi gerekiyormus. Kanamam hala israrla sancilarla devam ediyor doktor yatak istirahati dedi mühim birsey olmadikca yataktan kalkmamami söyledi bir haftadir yatiyorum. Esimde laptopu is yerine götürünce takip edemedim. Kanama yüzünden sevinemiyoruz bile icimizde acikcasi sevinten cok korku var ama rabbim herseyin hayirlisini versin.
Rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallahhhh...Dualarimdasiniz inanin....
kızlar dün saat 13 te benim transfer oldu.eve geldiğimde bişey yoktu ama tüm gece ve bu sabah sırtım böbreklerim ağrıdan resmen kopuyor.siz neler yaşadınız,söyler misiniz?
sağol.benimde dileğim bu...
Hayırlısı olsunn tebrikler1 marttada inşallah değerin kat kat artar.. Herşey yolunda gider ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah..
Merhaba arkadaşlar bizim bugün transferden sonra 11. günümüz. Dün dayanamayıp test yaptırdık değerimiz 125.7 çıktı. Daha önceki adetlerimde de olduğu gibi sadece hafif bel ve hafif kasık ağrım oldu birkaç gün, adet belirtilerim olduğu için korktum hatta. İlk gün yattım onun dışında temizlik haricinde ev içinde gerekli olan işlerimi yaptım. Okuluma gitmedim ama o da arkadaşlarımın baskısıyla oldu :). Gelirsen seni almayız dediler. İnşaallah yarına değerimiz katlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?