• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

2. tüp bebek denemesini yaptıran arkaşalar hangi aşamlardan geçtiniz. yine detaylı inceleme yapılıp kurula girmemiz gerekiyormu yoksa tahliller ve direk iğne tedavisine başlanılıyormu.

slm balımnur,beni hatırladınmı geçen yıl mart ayında aşılama yaptıracaklar topiginde yazışmıştık,nsl neler yaptın görüşmeyeli tüp yaptırdınmı? ben 1.kez yaptırdım olmadı şimdi 2.başlıyoruz :16::16::16:

slm balımnur,beni hatırladınmı geçen yıl mart ayında aşılama yaptıracaklar topiginde yazışmıştık,nsl neler yaptın görüşmeyeli tüp yaptırdınmı? ben 1.kez yaptırdım olmadı şimdi 2.başlıyoruz :16::16::16:

evet cnm hatırladım. iyi ne yapalım geçen yıl eşim kaza yaptı o sebepten erteledik. geçen ay yaptırdım daha dün negatif sonucumu aldım maalesef. bir sonraki adetimde tekrar gideceğim 2. deneyeceğiz. inşallah 2.ler tutar canım. mevlam bebişlerimizi tez zamanda gönderir bize buna inancım sonsuz.

kizlar bugün üzücü haberi aldim malesef 2 yumurtada olusmamis.:5::5::58::58::58:hayal kirikligina ugradim ilk denemem ama transfer bile olamadi.8:30 da aldim haberi aglamaktan gözlerim sisti maddi imkanlarimi zorlayarak yapmistim bu tedaviyi birdaha ne zaman olur imkanim bilmiyorum.anne olacagim icin cok umutluydum ama gelmedi melegim istemedi beni ,kendi gelmedigi gibi tutunacak ince bir dalim vardi onuda kirdi gitti.cok yalvardim gel dedim canimdan cok sevecegim seni dedim,benim gibi bir kaderine küsmüs birini cok sevindireceksin seevaba gireceksin daha dogmadan gel dedim gelmedi:58: hepinize bol sans diliyorum allah kimsenin emeklerini bosa cikarmasin benimki gibi.hakkinizi helal edin.:59::59:

canım benim ne desem boş ilk tedavide senin gibi olan bir çok arkadaş var hatta benim tanıdığım 2 kişi yumurta dahi üretemiyorlar düşün hiç büyümüyor onların ki o yüzden fazla yıpratma kendini Allahımın izniyle inşallah güç kuvvet verir de ikinci seferde meleğin hep seninle olur canım

kızlar bir ümitle kan vermiştim belki diyordum ama maalesef tutunamamış bebeişlerim. nisanda tekrar deneyeceğiz nasipse inşallah. hakkımızda hayırlsıı neyse o olsun inşallah.

tatlım inan çok üzüldüm ben tedavide olan bütün arkadaşlarımdan hep ümitliyimdir o yüzden bu sonuçlar beni inan çok üzüyor inşallah 2.denemende Rabbim yüzünü güldürü senin ve hepimizin

Benimde test günüm bugündü ama 3 günden beri lekelenmelerim vardı dün test yaptırdım negatif çıktı
maalesef başaramadık hakkımızda hayırlısı olsun

hayırlısı olsun canım benim Allahım sabrınıda verir merak etmeyin inşallah bir dahakine evladını nasip eder

bebişleri tutmayan arkadaşlar hepiniz adına çok üzüldüm.
aynı şeyi geçen sene yaşayan biri olarak yaşanan büyük sevinç sonrası çekilen acıyı çok iyi biliyorum. bebişlerim sadece 2.5 ay bende kaldı kalbi atmayınca aldılar.
ne olur üzülmeyin. bende bir yıldan sonra dondurulmuşlarla şansımı deneyeceğim mart ayında Allahın izniyle. zaman en iyi ilaç . ancak kendini topluyor insan. lütfen yılmayalım.sonuna kadar savaşalım hep beraber.

yeni tedavin hayırlı olsun canım Rabbim inşallah bu sefer gönlünün muradını nasip eder

herkese mrh
bugün transferimin 7.günü sabah acayip başağrısı oldu tüm gün devam etti çok meraklanıyorum 28 şubat test günüm belirtilerinizi paylaşırsanız sevinirim

hadi bakalım inşallah güzel haberlerle gelmek nasip olsun

2. tüp bebek denemesini yaptıran arkaşalar hangi aşamlardan geçtiniz. yine detaylı inceleme yapılıp kurula girmemiz gerekiyormu yoksa tahliller ve direk iğne tedavisine başlanılıyormu.

canım hiç bilgim yok 2.deneme için tedaviye başladım ama dondurulmuşlarımla olacağı için benim tedavi sürecim farklı oluyor

Merhaba arkadaşlar ,
Asker ocağında askerler birbirlerine kader arkadaşı gözuyle bakarlar...Bende sizleri kader arkadaşı olarak görduğumden sizlerle paylaşmak istedim...

2 gün önce transfer işlemim yapıldı...Memorial hastanesınde...Önumde kos kocaman 10 gün var güzel haberi almak için...Kendimi şartlandırmak istemıyorum bu benim daha ilk tüp bebek denemem...ama gelde bunu kalbine anlat...İçimde çok büyük bir umut var...

Benim sizden öğrenmek istediğim bişey var...Kasık ağrısını , gaz problemini bende herkes gibi çekiyorum ama birde bende kasıkta sabit bir noktada kasılma ve batma var...Oturup kalkarken hep aynı noktada bir acı hissedıyorum...Sizlerde de böyle sabit bir ağrı varmı ? Bunu benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum...

İlk olduğu için çok acemiyım :50:

Merhaba arkadaşlar ,
Asker ocağında askerler birbirlerine kader arkadaşı gözuyle bakarlar...Bende sizleri kader arkadaşı olarak görduğumden sizlerle paylaşmak istedim...

2 gün önce transfer işlemim yapıldı...Memorial hastanesınde...Önumde kos kocaman 10 gün var güzel haberi almak için...Kendimi şartlandırmak istemıyorum bu benim daha ilk tüp bebek denemem...ama gelde bunu kalbine anlat...İçimde çok büyük bir umut var...

Benim sizden öğrenmek istediğim bişey var...Kasık ağrısını , gaz problemini bende herkes gibi çekiyorum ama birde bende kasıkta sabit bir noktada kasılma ve batma var...Oturup kalkarken hep aynı noktada bir acı hissedıyorum...Sizlerde de böyle sabit bir ağrı varmı ? Bunu benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum...

İlk olduğu için çok acemiyım :50:

canım benimde sol kasığımda ağrı oluyordu sürekli oturup kalkarken ayakta kaldığımda felan batma şeklinde oluyordu. kabızlık çekmedim ama gaz aşırı derecede vardı buda karın ağrısına sebep olabiliyor. göğüslerim felan çok sızlamıştı. ama sonradan bebişim tutunmaktan vazgeçti maalesef. bol bol dinlenmeye bak. normal hayatınıza dönebilirseniz deselerde sen fazla gezinmemeye bak. ne çok yat nede çok gezin. inşallah hayırlsııyla bebişin sana merhaba diyecektir. hayırlı evlatlar olsunlar.

Allah Razı Olsun balım...İnş. hiç birimizin kucağı boş kalmaz...Haklısın daha çok dinlenmeliyim..Ayakta kalınca batma daha çok oluyor...Söylediğini dikkate alıcam canım...Allahım hepimizin yanında olsun...

kızlar dün saat 13 te benim transfer oldu.eve geldiğimde bişey yoktu ama tüm gece ve bu sabah sırtım böbreklerim ağrıdan resmen kopuyor.siz neler yaşadınız,söyler misiniz?

Canım benim bugün 3.gün transferden sonra ama sancım yok...İlk 2 gün kasıklarımda ve belimde şiddetli ağrı ve batma vardı...Bugün ise ağrısız bir güne uyandım...Bu iyimi kötümü bilemıyorum ama kötü olmasındada çok korkuyorum :59:

Merhaba kizlar, 22 subat test günümdü fakat sonuclar dün sabah cikti hamileyim cok sükür ama doktor 1 martta tekrar kan alicakmis. Kan degerim 128 cikti, haftaya 2 hatta 3 katina cikmasi gerekiyormus. Kanamam hala israrla sancilarla devam ediyor doktor yatak istirahati dedi mühim birsey olmadikca yataktan kalkmamami söyledi bir haftadir yatiyorum. Esimde laptopu is yerine götürünce takip edemedim. Kanama yüzünden sevinemiyoruz bile icimizde acikcasi sevinten cok korku var ama rabbim herseyin hayirlisini versin.

Rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallahhhh...Dualarimdasiniz inanin....

herkese mrh
bugün transferimin 7.günü sabah acayip başağrısı oldu tüm gün devam etti çok meraklanıyorum 28 şubat test günüm belirtilerinizi paylaşırsanız sevinirim
sofya hayırlı olsun canım.
inşaalah olumlu sonuç alırsın. kasıklarında kıpırtılat varsa sakın korkma. bu hamilelik beliritisi. rahim genişeldikçe kasıklarda batma oluyor ara ara. bende p.tesi günü rahim kalınlığı için test yaptırıcam. şimdiden hayırlı olsun diliyorum.

kızlar dün saat 13 te benim transfer oldu.eve geldiğimde bişey yoktu ama tüm gece ve bu sabah sırtım böbreklerim ağrıdan resmen kopuyor.siz neler yaşadınız,söyler misiniz?

mersinli hayırlı olsun. dilerim 10 gün sonra çok çok sevinirsin

Merhaba kizlar, 22 subat test günümdü fakat sonuclar dün sabah cikti hamileyim cok sükür ama doktor 1 martta tekrar kan alicakmis. Kan degerim 128 cikti, haftaya 2 hatta 3 katina cikmasi gerekiyormus. Kanamam hala israrla sancilarla devam ediyor doktor yatak istirahati dedi mühim birsey olmadikca yataktan kalkmamami söyledi bir haftadir yatiyorum. Esimde laptopu is yerine götürünce takip edemedim. Kanama yüzünden sevinemiyoruz bile icimizde acikcasi sevinten cok korku var ama rabbim herseyin hayirlisini versin.

Rabbim isteyen herkese saglikli sihhatli hayirli evlatlar nasip etsin insallahhhh...Dualarimdasiniz inanin....

Hayırlısı olsunn tebrikler :nazar::nazar::emir_bebek: 1 marttada inşallah değerin kat kat artar.. Herşey yolunda gider ve sağlıklı bi hamilelik geçirirsin inşallah.. :49:

Hayırlı olsun ...:nazar: Bende pek ağrı olmamıştı.. Hatta hiç yoktu ama herkesin hissettiği belirtiler farklı oluyor tabiki. İnşallah seninkiler hamilelik belirtisidir... 10 gün sonra hayırlı haberler alırsın inşallah.. :16:

merhaba arkadaşlar, hepinizin denemesi hayırlı olsun, tedaviler bebiş haberleri getirsin inşallah.

bende ocak ayında başarısız bir aşılama geçirmiştim, dün itibariyle de tüp bebek tedavisine başladık.
dün ilk iğnemi oldum, yeditepe üniversitesine gidiyoruz. aranızda yeditepe de tedavi gören var mı? aşılamam klomen ile olmuştu, ilk defa iğneleri kullanıyorum, ilk defa anestezi alıcam. ilkleri yaşıyorum anlayacağınız:1:
aşılamada böyle olmamıştım daha sakindim bu defa çok heycanlıyım,
kendimi kaptırmaya başladım bile galiba, inşallah hüsrana uğramam.:18:

Merhaba arkadaşlar bizim bugün transferden sonra 11. günümüz. Dün dayanamayıp test yaptırdık değerimiz 125.7 çıktı. Daha önceki adetlerimde de olduğu gibi sadece hafif bel ve hafif kasık ağrım oldu birkaç gün, adet belirtilerim olduğu için korktum hatta. İlk gün yattım onun dışında temizlik haricinde ev içinde gerekli olan işlerimi yaptım. Okuluma gitmedim ama o da arkadaşlarımın baskısıyla oldu :). Gelirsen seni almayız dediler. İnşaallah yarına değerimiz katlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

tebrik ederim canım hayırlı olsun, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
hamilelerin duası kabul olurmuş, dualarında bizi de unutma olur mu :1:

Merhaba arkadaşlar bizim bugün transferden sonra 11. günümüz. Dün dayanamayıp test yaptırdık değerimiz 125.7 çıktı. Daha önceki adetlerimde de olduğu gibi sadece hafif bel ve hafif kasık ağrım oldu birkaç gün, adet belirtilerim olduğu için korktum hatta. İlk gün yattım onun dışında temizlik haricinde ev içinde gerekli olan işlerimi yaptım. Okuluma gitmedim ama o da arkadaşlarımın baskısıyla oldu :). Gelirsen seni almayız dediler. İnşaallah yarına değerimiz katlanır. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

tebrikler mehtap.inşaallah darısı bizlere.benim 4.günüm.ilk 2 gce zor geçmişti ama şükür dün akşam rahat uyudum.inşaalah sonunda bizde mutlu oluruz.:40:

Back