• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...

nisa34

sabır sonu!!
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2010
793
3
46
İstanbul
Selam arkadaşlar...
ben daha önce 2 tüp bebek tedavisi geçirdim maalesef ikiside negatif.yılbaşından sonra Prof.dr.Lemi İbrahimoğlu ile tekrar tedaviye başlıyoruz.Görüşlerimizi paylaşalım istedim ...Teşekkürler....:71:

Merhaba
Benim de daha önce başarısız bir denemem oldu. Ocak ayında ben de yeniden tedviye başlıyorum. Hepimize iyi şanslar..

nerede başlıyorsun canım. bizdeki sorun sperm azlığı ve bozukluğu.sizin ki ne?ya ben doktoruma güveniyorum ama burada hiç onun hastasına rastlamadım.daha öncekiler umut tüp bebekte ulun uluğla denenmişti.lemi bey labratuar hatas olduğunu düşünüyor.bakalım hayırlısı hepimize:3:

bende ocakta tedaviye başlayacağım sanırım doktorum daha kesin bişey söylemedi inşallah başlarız. spern azlığı nedeniyle tüp bebeğe geçelim dedi dr şu anda prosedürlerle uğraşıyoruz. ilk deneme olduğu için heyecanlıyım ne olacağını bilmiyorum nasıl olacak. netten bakıyorum ama yinede merak ediyorum işte. hepimiz için hayırlısı olur inşallah. gelsin bebişler:nazar:

selam kızlar ,
benim de kısmetse ikinci denemem olacak ilkinde tuttu ikiz bos gebelik oldu.. her seyin hayırlısı..:nazar::49:

Selam kızlar eylül ayında bende negatif ilk sonucumu aldım ocak ayında tekrar başlıcaz ve donmuşumu deneyeceğim kısmetse beylikdüzü medicana da

katılım için teşekkürler kızlar ...öyleyse listemizi oluşturmaya başlayalım ...uğur olsun inşallah ,önece tedavi listesi sonra hamilelik listesi olsun .

1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda

arkadaşlar geldikçe listeye ekleriz.paylaşım ortamımız olsun moral olsun şans olsun inşallah:54:

insallah tatlım insallahh!!!
Allah isteyen herkese versin hayırlı birer veya ikişer evlat :)

katılım için teşekkürler kızlar ...öyleyse listemizi oluşturmaya başlayalım ...uğur olsun inşallah ,önece tedavi listesi sonra hamilelik listesi olsun .

1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda

arkadaşlar geldikçe listeye ekleriz.paylaşım ortamımız olsun moral olsun şans olsun inşallah:54:

Ahh inşallah canım inşallah. Bu arada aranızda Bursa da olan var mı hiç? Ben Bursadayım burda tedavi görüyorm.

ben istanbuldayım canım.Florence Nightingale hastanesinde yaptıracam tedavimi doktorum oraya geçmiş.ilk gittim her şeye baktı kilo vereceksin dedi zor olur böyle şimdi diyetteyim.gizli şeker çıktı meğerse o yüzden kilo alıyormuşum.1 ayda 4 kilo verdim doktorumun yönlendirmesiyle 4 kilo daha vermm lazım tedavi için.hiç acele etmiyor.her şey sırayla işlemleri sağlam yapalım ki sonuç iyi olsun diyor.güven veriyor ama hiç de burada rastlamadım lemi beyden bahsedene.bakalım hayırlısı...

slm bende ocak ayında asılama olcam yine tutmazsa tüp bebege başlıcaz eger tüp bebek olan arkadaşlar varsa bilgi alabilirmiyiz insallah herkez hayırlı olumlu haberler alırlar

günaydın arkadaşlar :71:

ben tüp bebeği haziranda düşünüyorum ama sizlere destek olmak amacıyla yazmak istedim Allahım hepimize en kısa zaman içinde nasip etsin inş...

1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
6_kara_

uhdecim çok teşekkür ederiz canım.senin tedavin başladığında bizimki bitmiş olacağı için seni listeye eklemiyorum.ama istersen ekleyebilirim.:13:

merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında tüp bebek tedavisi yapacağım bu 2.denemem olacak ama merkeze karar veremiyorum avrupa yakasında merkez önerisi olan var mı ?

merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında tüp bebek tedavisi yapacağım bu 2.denemem olacak ama merkeze karar veremiyorum avrupa yakasında merkez önerisi olan var mı ?

bn ilk iki denemeyi umut tüp bebekte yaptırdım negatif sonuç aldım canım.şimdi Lemi İbrahimoğlu ile birlikte başlayacağım Florence Nightingale de.Doktoruma güveniyorum diğer şeyler hakkında pek bi fikrim yok canım açıkçası.

Benimde ilk denemem eylül ayında olmuştu.Negatifle sonuçlanmıştı.Şimdi Ankara Gataya gidiyorum.Bakalım hayırlsı önümüzdeki hafta başlıcaz işallah.Dilerimki bu defa tutar.Benden başka Ankara Gataya giden varmı acaba??

merhabakızlar bende pazartesi günü negatif sonuç aldım.bugün adetimin 3 günüydü dra gittim kntrolüm yapıldı ocak ayında adetimin 2. günü 2. denemeye başlıca inşallah.bursa acıbadem hastanesinde yapılıyo benim tedavimde.benide listeye eklerseniz sevinirim.

Back