Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2011 ocak-şubat ayında tüp bebek tedavisine başlayacak olanlar burada buluşalım...
- Konu Sahibi nisa34
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?bende ocakta tedaviye başlayacağım sanırım doktorum daha kesin bişey söylemedi inşallah başlarız. spern azlığı nedeniyle tüp bebeğe geçelim dedi dr şu anda prosedürlerle uğraşıyoruz. ilk deneme olduğu için heyecanlıyım ne olacağını bilmiyorum nasıl olacak. netten bakıyorum ama yinede merak ediyorum işte. hepimiz için hayırlısı olur inşallah. gelsin bebişler
katılım için teşekkürler kızlar ...öyleyse listemizi oluşturmaya başlayalım ...uğur olsun inşallah ,önece tedavi listesi sonra hamilelik listesi olsun .
1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
arkadaşlar geldikçe listeye ekleriz.paylaşım ortamımız olsun moral olsun şans olsun inşallah
1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
arkadaşlar geldikçe listeye ekleriz.paylaşım ortamımız olsun moral olsun şans olsun inşallah
katılım için teşekkürler kızlar ...öyleyse listemizi oluşturmaya başlayalım ...uğur olsun inşallah ,önece tedavi listesi sonra hamilelik listesi olsun .
1_nisa34
2_Ayse_url
3_balımnur
4_luna
5_miranda
Ahh inşallah canım inşallah. Bu arada aranızda Bursa da olan var mı hiç? Ben Bursadayım burda tedavi görüyorm.
ben istanbuldayım canım.Florence Nightingale hastanesinde yaptıracam tedavimi doktorum oraya geçmiş.ilk gittim her şeye baktı kilo vereceksin dedi zor olur böyle şimdi diyetteyim.gizli şeker çıktı meğerse o yüzden kilo alıyormuşum.1 ayda 4 kilo verdim doktorumun yönlendirmesiyle 4 kilo daha vermm lazım tedavi için.hiç acele etmiyor.her şey sırayla işlemleri sağlam yapalım ki sonuç iyi olsun diyor.güven veriyor ama hiç de burada rastlamadım lemi beyden bahsedene.bakalım hayırlısı...
merhaba arkadaşlar ben de ocak ayında tüp bebek tedavisi yapacağım bu 2.denemem olacak ama merkeze karar veremiyorum avrupa yakasında merkez önerisi olan var mı ?
bn ilk iki denemeyi umut tüp bebekte yaptırdım negatif sonuç aldım canım.şimdi Lemi İbrahimoğlu ile birlikte başlayacağım Florence Nightingale de.Doktoruma güveniyorum diğer şeyler hakkında pek bi fikrim yok canım açıkçası.