2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

ayy inanmıyorum nasılda büyümüş göbiş azize çok şirin yaaa benimde belli olsa göbek gibi duruyo çocuktan ziyade

13 haftalık göbüşüm

Maşallah ne kadar yakışmış Tam hamile göbeği gibi görünüyor seninki. Benimki ise sanki kilo göbeği gibi. Üsten başlamıyor...

Son düzenleyen: Moderatör:
sağolun kızlar...valla görüldüğü gibi sadece göbek var hiç biyanım kilo almadı

hay maşallah azizem nasıl da büyütmüşsün göbüşü
imrendim valla benim de üstten yok öyle alltan kilo göbegi asaely'nin dediği gibi
oyy cok tatlı olmuş masallah darısı bize olsun artık

azizecim maşallah büyümüş göbüşün. benim göbüşümde çıktı artık yolda otobüste milletin dikkatini çekiyor ama yinede otobüste yer vermiyolarr((

arkadaşlar hepinize maaşallah . çok tatlı göbüşleriniz.
100 mesajım dolsun ben de gönderececeğim.. az kaldı..

ben göremiyorum ya bu yükleme formatı ile ilgili sanırım bende yine kara içinde kırmızı bir x işareti var..

bazı arkadaşları görüyorum ama anlamadımm (

maşallah kızlar göbüşlerinize,baya belli oluyor sizde. ben zaten kilolu olduğum için hamilelikten önceki göbeğim bile sizinkilerden büyük,:kedi: şimdi de değişiklik var mı yokmu pek anlamıyorum.ama eskiden yumuşak bir göbekti şimdi sertleşmeye başladı.fakat ben yediklerime çok dikkat ediyorum kilo almamak için.yine de gaz ve kabızlığın şişkinliğiyle zaman zaman daha da büyüyor sanki.özellike süt acayip şişkinlik yapıyor.inşallah bebişleirmiz gerçek fotoğraflarını paylaştığımız günleri de görürüz.yerimseniben

gamze maşallah göbiş çok tatlı olmuş yaa. tam hamile göbeği gibi duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…