• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

Maşallah tatlım :nazar:

sağol canımmm
sultancım maaşallah göbüşüne benimde fotografta azcık belli olsa koyucamda daha yok maalesef ilerleyen aylarda kısmet olursa
canım benim çoook sağol. görecez tabeee. keşke yakın olsa tokuştururduk kııız. neyse faceden artıkın.
sultan canım benim göbüşünü gördüüüm çok hoş bende yüklicem çektim bugün resmi

canım yaa çok sağol seninki daha büyük vede hoşşşş

arkadaşlar bunların bebek olduğuna emin misiniz? bence daha çok erken..hamile kalmadan önce dümdüzdü benim karın.. hala öle.. ben sizi bu halde görsem 5 aylık hamile derim kesin..kaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bunların bebek olduğuna emin misiniz? bence daha çok erken..hamile kalmadan önce dümdüzdü benim karın.. hala öle.. ben sizi bu halde görsem 5 aylık hamile derim kesin..kaydirigubbakcemile3

canım bende 11 haftalık hamileyim aynı senin dediğin gibi karnım hala dümdüz hiçbir şişme belirtisi yok bizdemi sorun var yoksa anlamadımki

canım bende 11 haftalık hamileyim aynı senin dediğin gibi karnım hala dümdüz hiçbir şişme belirtisi yok bizdemi sorun var yoksa anlamadımki

Canım bazı insanların iç karınları geniş olurmuş ve birkaç ay daha kendini göstermezmiş...Sizinde öyle olabilir...

:lepi:

Eklentiler

• $Görünt064.jpg
    $Görünt064.jpg
    9,5 KB · Görüntüleme: 35
  • $Görünt068.jpg
    $Görünt068.jpg
    8,6 KB · Görüntüleme: 32
benim 10+4 göbüşümde bu,

Eklentiler

• $26082010408_2.jpg
    $26082010408_2.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 29
bütün göbüşlere baktım şimdi.hepinizinki çok tatlı çıkmış kızlar:)Rabbim nazarlardan saklasın inşallahhh

ayyy çok tatlı yaaa. gülücüm seninle yakın gidiyoruz. göbüşlerde benziyormu ne ama sende kalça olmayınca tabi daha güzel görünüyor yaaa. eylemcim seninde çıkmış kız ama zayıfsın haaa maşallah manken gibisiniz

günlerimiz yakın canım göbüşlerde benziyodur tabi, sende koyda görelim, göbüş yarıştırırızdelikafadulden

su sen koymuştun resmini şimdi hatırladım, baktımda gerçekten benziyor göbekler, canım sende zayıfsın benle aynı heralde

Back