Maşallah tatlım
canım benim çoook sağol. görecez tabeee. keşke yakın olsa tokuştururduk kııız. neyse faceden artıkın.sultancım maaşallah göbüşüne benimde fotografta azcık belli olsa koyucamda daha yok maalesef ilerleyen aylarda kısmet olursa
sultan canım benim göbüşünü gördüüüm çok hoş bende yüklicem çektim bugün resmi
arkadaşlar bunların bebek olduğuna emin misiniz? bence daha çok erken..hamile kalmadan önce dümdüzdü benim karın.. hala öle.. ben sizi bu halde görsem 5 aylık hamile derim kesin..kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar bunların bebek olduğuna emin misiniz? bence daha çok erken..hamile kalmadan önce dümdüzdü benim karın.. hala öle.. ben sizi bu halde görsem 5 aylık hamile derim kesin..kaydirigubbakcemile3
canım bende 11 haftalık hamileyim aynı senin dediğin gibi karnım hala dümdüz hiçbir şişme belirtisi yok bizdemi sorun var yoksa anlamadımki
Canım bazı insanların iç karınları geniş olurmuş ve birkaç ay daha kendini göstermezmiş...Sizinde öyle olabilir...
benim 10+4 göbüşümde bu,
ayy ayyy nasılda çıkmış göbiş zayıf olunca sanırım direk göbiş çıkıyor[/Q
sağol canım, seninkinide görürüz yakında inşallah
:lepi:
benim 10+4 göbüşümde bu,
ayyy çok tatlı yaaa. gülücüm seninle yakın gidiyoruz. göbüşlerde benziyormu ne ama sende kalça olmayınca tabi daha güzel görünüyor yaaa. eylemcim seninde çıkmış kız ama zayıfsın haaa maşallah manken gibisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?