• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

ay ay ay Maşallah ne kadar büyümüş göbüş, daha 2 ayın var dimi, senin kız iyi büyüyor vallahi:nazar::nazar::nazar:
sağol canm:) evet 2ay var daha :) valla aldı başını gidiyo benim göbek :1:
offfff azize maşallah...9 aylık gibi büyümüş, nasıl bukadar oldu ya, zorluyordur şimdiden seni,Allah kolaylık versin....kuzu büyüsün yeterki

evet canmm gören 9.ayındamısın diyo :9: :nazar:
bebek büyükmüş haftasına göre:nazar: zorlamazmı ne uyuya biliyom nede yürüye biliyom rahat...
ben 9.ayımı düşünemiyom nasıl olcam acep :52:

çok sağol canım seninde göbiş pek tatlı kıvırcıkcım maşallah:nazar::nazar::nazar:ayyy doğdukları günleride görelim inş

teşekkür ederim canımm ayy inşallah sağ salim bir doğursaydıkk sağlıklı sıhhatli bir şekilde...azizeciğim maşşşalllaaaah yaaa kocaman olmuş göbüşünnnnnnn :nazar:

butun gobuslere ve kuzualra masallah :D azizecigim gercektn masallah kocaman olmus gobuste kizinda :D Hayirlisiyla hepimiz saglikla huzurla kucaklarimiza alalim insallah bebislerimizi, hayirli vakti zamaninda.. Amin..

$DSC04573.jpg

bu da bizim resmimiz 28+4:nazar:

azizeee kaçırmışım senin göbişi baya büyümüşşşşşş kocaman olmuş maşallah:nazar::nazar:eee benim bebişde haftasına göre 2hafta önde nerde benim göbişim yahuuuuuuuuu oğlum nerede saklanıyor anlamadım gitti
sağol canmm...valla erken doğurmaktan korkuyoooom :52:
butun gobuslere ve kuzualra masallah :D azizecigim gercektn masallah kocaman olmus gobuste kizinda :D Hayirlisiyla hepimiz saglikla huzurla kucaklarimiza alalim insallah bebislerimizi, hayirli vakti zamaninda.. Amin..

sağol tatlım...sorma valla bu gidişle biyere sığamıcaz :52:

Back