2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

16 haftalık göbüşüm [/QUOTE]

azizecim kocamannn maşallah kızına
allah nazarlardan saklasın...

Son düzenleyen: Moderatör:
azizecim maşallah. baya büyümüş hakikaten. gerçi benimkide baya büyüdü bi anda.

kızlarr maşallah ne güzel göbbüşleriniz çıkmış. benimde azize senniki kdar varr. iç karnım çok dar herhalde benden önde gidiyor göbüşümm :ecrin_bebek:

hanımlar slm :) 18. haftamızı yaşarken hepinize başta sağlık diliyorum :) bebeğin hareketlerini hisseden varmı bu haftadan itibaren hissedilebilirmiş. heyecanla bekliyorum. farklı kasılmalar sızılar oluyo bazı hareketlerimde ama çözemiyorum acaba hereketmi ediyo diye. tecrübeli olanlar varsa yardım istiyorum :)):hulya:

hiç hamile gibi görünmüyorsun cnm hele 15 1 gibi hiç görünmüyon
benimkide maşallah cıktı
bi ceken olsaydıda bende ekliyim
benim badilerimi giyce göbek tapluyo yukarı
ve karın meydanda kalıyo

hiç hamile gibi görünmüyorsun cnm hele 15 1 gibi hiç görünmüyon
benimkide maşallah cıktı
bi ceken olsaydıda bende ekliyim
benim badilerimi giyce göbek tapluyo yukarı
ve karın meydanda kalıyo

ewet canım durmuyorum daha kendime hamile giyimi almadım çünkü eskilerim oluyor hatta kilo verdiğim için daha önce olmayan şeylerimde olmaya başladı ben kendim çektim ancak bukadarını çekebildim bekliyoruz senin göbişide en kısa zamanda

Ben hamilelik haftama göre çok kilo aldım sanırım, doğumdan sonra nasıl olurum orası meçhul senağlamaVe bu daha 14+5 haftalık.. Bi bakın şu halime yaa içler acısı resmen kaydirigubbakcemile3

Eklentiler

• $didem.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Ben hamilelik haftama göre çok kilo aldım sanırım, doğumdan sonra nasıl olurum orası meçhul senağlamaVe bu daha 14+5 haftalık.. Bi bakın şu halime yaa içler acısı resmen kaydirigubbakcemile3

senin çıkmış göbişşş ama çok şirin tatlım kaç kilo aldınki şuanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…