2011 Mart Annelerinin Göbüşleri :)

daha göbüşler çıkmadı ama olsun 1ay sonra çıkmaya başlar valla ben sanki 4aylık gibiyim

oo erkenden göbüş topiğimiz de olmuş ne güzel:)
bende göbüş var ama bebişle hiç alakası yok
tamamen kendi üretimim:)))
insallah bir an evvel cıkar göbüşler de şenlenir buralar

Benim göbeğim hiç yoktu birden şişti kızlar 3-4 aylıkken göbek çıkmaya başlıyor diyorlar benim kocaman oldu şimdiden

benimde göbeğim var ama bebe k değil şişkinlik 1 ay sonra başlar çıkmaya

oo erkenden göbüş topiğimiz de olmuş ne güzel:)
bende göbüş var ama bebişle hiç alakası yok
tamamen kendi üretimim:)))
insallah bir an evvel cıkar göbüşler de şenlenir buralar

Benim göbeğim hiç yoktu birden şişti kızlar 3-4 aylıkken göbek çıkmaya başlıyor diyorlar benim kocaman oldu şimdiden

evet kızlar hepimizin çıkmış göbüşleri ama bebek değil kaydirigubbakcemile3

inşallah o güzel resimleride görürüz :CüvCüv: :Saruboceq:

göbüşmüükafamçokkarıştı normalde war olan aywa göbüşlerimi sergileyeceksiniz kızlar:)
şuan nasıl heycanlısınız tahmin edebiliyorum.. bnde merakla göbüş bekledim benimki 5aylıkken belli olmaya başladı-tatlicadiarzu- bu günlerin kıymetini bilin lafını daha onlarca kişiden duyacaksınız banada çok sölendi doğum yapıp ewe geldiğim ilk günden itibaren çok iyi anladım... uzuuuun bi süre hatta aylarca hiç deliksiz bir gece uykusu çekemeyeceksiniz en basiti
hepinize bol neşeli sağlıklı bir hamilelik serüweni diliyorum..
ha bu arada ben 2010 mart annesiyim hepinize sewgiler:1hug:

hasret naaptın yaw ne korkutuyosun milleti kaydirigubbakcemile3 yok arkadaşlar yok inanmayın siz ona her çocuk aynı olmaz şahsen benimki gece istesem de uyanmıyo 6 dan sonrada karnını doyurup doyurup tekrar uyuyo taaki öğlene kadar ben de onunla beraber yatıyorum öğlene kadar yoksa bu saatte çoktaaan uyumuş olurdum güvendiğim yerler var yani şakkıdı :dance:

Arkadaşlar, 5 hafta 3 günlük hamileyim. Kilom aynı ama sanki göbeğim oluştu ya, çok garip, sizde de var mı bu durum? Neyin nesi acaba?

Bende 2010 mart annesiyim mart kedilerinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah ..
kızlar BU OLAYIN SIRALAMASI ŞÖYLE hamilelikle beraber gaz olayı falan çoğalıyo onun şişkinliğidir 1,2 aya rahim büyümeye başlayınca göbecikler büyümeye başlayacak sonrasındada bebek büyüymeye başladığı için karnınız büyüyecek bu tatlı serüverinin çok güzel geçmesi dileğimle..

Son düzenleme:

hihihihkötükedihüso jaleeeee

evet arkadaşlar göbekler büyüyecek doğum sonrası uykular olmayacak falan ama dünyadaki aşayabiliecek en güzel duyguymuş annelik onu çok iyi anladım.bende 2010 mart annnesiyim.özellikle hamileliğin son zamanlarında çok sabırsız oluyor anneler.ben doktora gidip son halii görmeyi dört gözle beklerdim.ama kucağıma aldığımda bile akıl erdiremiyor insan.rabbime şükürler olsun böyle bir duyguyu tattrdı.
dilerim sizlerde zamanında ve ve sağlıkla alırsınız yavrularınızı kucağınıza...
kaydirigubbakcemile3

29/07/2010 itibariyle bende hamile olduğumu öğrendim .Bugün itibariyle 5 hafta 6 günlük hamileyim.Çok büyük sürpriz oldu.

Cumadan beri canım çok sıkkın Böyle kahverengi gibi idrara karışık bişeyler geliyor, hemen doktora gittik, kese normal bir sıkıntı yok dedi ama her ihtimale karşı progestan verdi, sizde de oluyor mu bu? Yerleşme bu kadar uzun sürer mi?(

heeeyyy 2010 mart anneleri hemen burayı doldurmaya başlamayın bırakın yenşi heyecanalra.... aayay hasret süreyya nasılda heycanlı ididk baksana şimdi melekler kucağımzıda ek gıda bile knouşuyoruz.... kızlar çok çabukl şişecek ve çok çabuk ineceksiniz.. korkmayın... ama mükemmel duygular yaşayacaksınız inşalah. kıymetini iblin zevkini süürn hiç bişeyi takmayın skaın kafnıza....

ay ay göbeklerde gelmeye başlamış..evet hepinizi tebrik ederim arkadaşlar..inşallah sağlıçakla kuçaklarınıza alırsınız bebişleri...zaman çabuk geçiyor..bol bol gezin bebekler gelmeden sonra gezemeyeçeksiniz pek... :)) ama çok güzel bir duygu herşeye değer...

Son düzenleme:
bendede hafifte olsa göbek çıktı 5-6 haftalıktan beri hatta ben ilk göbeğimden anladım bişeyler olduğunu öyle doktora gittim şimdi az daha çıktı 8 haftalık oldum yani bendede bişeyler var çok olmasada eskiden göbeğim 86 cm idi çapı şimdi nerdeyse 96-97 oldu yani

29/07/2010 itibariyle bende hamile olduğumu öğrendim .Bugün itibariyle 5 hafta 6 günlük hamileyim.Çok büyük sürpriz oldu.

hayırlı uğurlu olsun çok harika bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin bizim 2-3 ay geç oldu ama çok şükür oldu olmayınca çok üzülüyor insan hayırlı uğurlu olsun allah kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…