benimde göbeğim var ama bebe k değil şişkinlik1 ay sonra başlar çıkmaya
oo erkenden göbüş topiğimiz de olmuş ne güzel:)
bende göbüş var ama bebişle hiç alakası yok
tamamen kendi üretimim:)))
insallah bir an evvel cıkar göbüşler de şenlenir buralar
Benim göbeğim hiç yoktu birden şişti kızlar 3-4 aylıkken göbek çıkmaya başlıyor diyorlar benim kocaman oldu şimdiden
göbüşmüükafamçokkarıştı normalde war olan aywa göbüşlerimi sergileyeceksiniz kızlar:)
şuan nasıl heycanlısınız tahmin edebiliyorum.. bnde merakla göbüş bekledim benimki 5aylıkken belli olmaya başladı-tatlicadiarzu- bu günlerin kıymetini bilin lafını daha onlarca kişiden duyacaksınız banada çok sölendi doğum yapıp ewe geldiğim ilk günden itibaren çok iyi anladım... uzuuuun bi süre hatta aylarca hiç deliksiz bir gece uykusu çekemeyeceksiniz en basiti
hepinize bol neşeli sağlıklı bir hamilelik serüweni diliyorum..
ha bu arada ben 2010 mart annesiyimhepinize sewgiler:1hug:
hasret naaptın yaw ne korkutuyosun milleti kaydirigubbakcemile3 yok arkadaşlar yok inanmayın siz ona her çocuk aynı olmaz şahsen benimki gece istesem de uyanmıyo 6 dan sonrada karnını doyurup doyurup tekrar uyuyo taaki öğlene kadar ben de onunla beraber yatıyorum öğlene kadar yoksa bu saatte çoktaaan uyumuş olurdum güvendiğim yerler var yani şakkıdı :dance:
29/07/2010 itibariyle bende hamile olduğumu öğrendim .Bugün itibariyle 5 hafta 6 günlük hamileyim.Çok büyük sürpriz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?