ya sorma bu haksızlık, bu boşa giden insan emekleri benim canımı çok sıkıyo!
atanamasam bile seneye birileri çalışanın hakkı nı yemesin ya artık şu ülkede!
dalga geçer gibi 500 kişinin ful yapması ne demek ya!
bu en az 1000 kişinin de kopya çektiği anlaşılmasın diye ful yapmadığı anlamına da gelir!!!
Benim bölümüm ingilizce ingilizceye 69 demişler, şaka gibi. dalga geçiyolar sanki.
canım sen evde sistemli çalışabilirim diyosan gerek yok, benim bi arkadaşım dersaneye gitmedi 79 aldı bu sene, büyük ihtimal atanacak inşallah.
tamamen kendini tanımanla alakalı.
Ben mesela kendmi biliyorum motivasyonum düşer kendi başıma aşırı stres yaparım illaki o dersane atmosferine girmem lazım.
O yüzden gitcem ben. Dersane bana çok mu şey katcak? tabi ki hayır. Yine bana bağlı. Çünkü ben kendimi biliyorum. Hocanın anlatmasıyla anlamam.
Sen de kendini ona göre ayarla.
Ben geçen yıl evde çalışarak 78 küsür aldım ve martta çalışmaya başladım biraz daha erken başlasam yükseltebilirim aslında ama bu sınavda çalışanla çalışmayan ayırt edilemiyor ki. Böyle olunca hevesim kaçıyor yemin ederim ya. Her sene bu yıl son bidaha girmicem diyorum ama olmuyor işte. Evde oturmak için okumadım ki ben. Allah çok büyük elbet hakedenler hakettiği yere gelecek. Ama hangi psikolojiyle muamma.
Sen hangi yayınlara ağırlık vermeyi düşünüyorsun?
ya bu kopya olayı çok can sıkıcı...zaten sonuçlar açıklandığında benim netlerim eksik geldi, canım sıkıldı...sonuçlar geç açıklandı falan...yok yani kesin bi işler döndü ösym'de...
canım B kadrolar(düz memurluk dediğimiz) çift yıllarda oluyor. 2012'de bir sonraki...
hangi bölümdesin sen, A Grubunu düşün müyorsun
arkadaşlar bende varım 2011 de A grubuna giricem bölümüm işletme alanda yapıcam bakalım şansımı denicem. hedefim 2012 de düz memurluk herkesin şansı açık olsun şimdiden....
Bende hazırlanıcam inşallah.Sözleşmeliyim 1,5 senedir.Kadroya geçmek için.İngilizce öğretmeniyim.Matematiği nasıl yapıcam bilmiyorum.Girdiğim yıl 8 matematik netiyle atanmıştım.Şimdi 15 in üstüne çıkmamız lazım.Nasıl olucak bilmiyorum.:uhm:
ne kadar çalışırsan çalış sınav anında stresten boğulduğun sürece yapamazsın
rahatlık ve şans büyük etken kpss'de
hoşgeldina.s.
merabalar hocam benim branşım da ingilizce. Matematik hepimizin kabusu resmen ya :/
Yaaa bende işletme mezunuyum alan bilgisinden kursa gideceğim yoksa evde yürütemem... Özellikle iktisattan nefret ediyorum...
kurs için ankarada tavsiyede bulunacak varmıdır???? özellikle alan bilgisinde...
Merhaba canım.Valla hemde ne kabus.Yapabilir miyim bilmiyorum hiç.Bazen bir güven geliyor içime çünkü benimle mezun olan bir arkadaşım 2 senedir 3-4 net yapıyordu.Bu sene 23 net yapmış.1 dönem sadece matematik çalışmış resmen.Yani çalışınca oluyor diye inanmak istiyorum.Şimdiden çalışmaya başlansa iyi olacak aslında.Son zamanlara bırakmamak lazım işi.
Yaaa bende işletme mezunuyum alan bilgisinden kursa gideceğim yoksa evde yürütemem... Özellikle iktisattan nefret ediyorum...
kurs için ankarada tavsiyede bulunacak varmıdır???? özellikle alan bilgisinde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?