• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Lisans KPSS'ye hazırlananlar

Papato

hiyerarşi değil hıyararşi
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2008
1.087
1
116
Ankara
Meraba kızlar a.s.
bu sene son sınıfım, seneye inşallah kpss ye grip atanıp şu sınav dertlerinş topluca atmak istiyorum üzerimden.
Ve burda da aynı fikirde olanlarınız varsa fikir patlaşımı yapalım.
?:nazar:

Sınava kadar yaşadıklarımızı, sorunlarımızı burdan paylaşalım birbirimize destek olalım.

B]

Son düzenleme:
Bende giricem sınava Aralık gibi başlamayı düşünüyorum ben ama geç mi olur bilemiyorum.

bende hazırlanmayı düşünüyorum bu sene... kesin kararlıyım aslında... artık keşkelerimden bıktım...

KEŞKE geçen sene ağustos ayında yeni işime başlamasaydım KEŞKE kursa gidip sınava hazırlansaydım öyle olsaydı şimdi yüksek puanla maliye bakanlığına girerdim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum....

Ne demişler zararın neresinden dönülürse kardır diye bende öle yapacağım... şimdiki işyerimde harcadığım bir yılıma acıyarak hak etmediğim muameleyi görerek hakkettiğimden çok daha düşüğüne çalışarak çok yazık ettim... Allahım korusun adaletsizlikten...

2011 KPSS de BEN de VARIM

bende gireceğim sınava, umarım sınav tarihini kaçırmam

sınav başvuru tarihi mi canım? kaçırmassın yahu internete girsen yeter biyerde denk gelirsin illa olmadı buraya gir ;)

biraz da şans gerekiyor

stresli olmamak gerekiyor

çok erken başlama sıkılırsın :lepi:

haklısın baştan çok kasmamak gerek, biraz motive etmeye etmeye çalışıyorum ben kendimi. Bide kime sorduysam yazın sadece matematiğe bak dediler, dönem içinde çok vakit alıyomuş.
Bende giricem sınava Aralık gibi başlamayı düşünüyorum ben ama geç mi olur bilemiyorum.

bölüm neydi?

bende hazırlanmayı düşünüyorum bu sene... kesin kararlıyım aslında... artık keşkelerimden bıktım...

KEŞKE geçen sene ağustos ayında yeni işime başlamasaydım KEŞKE kursa gidip sınava hazırlansaydım öyle olsaydı şimdi yüksek puanla maliye bakanlığına girerdim diye düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum....

Ne demişler zararın neresinden dönülürse kardır diye bende öle yapacağım... şimdiki işyerimde harcadığım bir yılıma acıyarak hak etmediğim muameleyi görerek hakkettiğimden çok daha düşüğüne çalışarak çok yazık ettim... Allahım korusun adaletsizlikten...

2011 KPSS de BEN de VARIM

Bence hiçbişey için pişman olma;) ben bu sene de çalışacağım, çalıştığım yerden aldığım parayı da dersaneye yatıracağım :D ve bu sene okulum da var. Düşün yani halimi ;) Motivasyonum tavan olmalı ki bunların altından kalkabileyim. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Yukarda da dediğim gibi kızlar, matematik konusunda zayıf olanlar varsa benim gibi boşlamasınlar,

ben yavaştan başlıycam matematik çalışmaya:nazar:

arkadaşlar referans olması açısından yazıyorum 3 senedir giriyorum kpss ye bundan önceki snelerde 65 almıştım bu sene şubat ayında dersaneye başladım(çok sistemli biyer olmamsına rağmen) bu seneki puanım 81 benim eksiğim genel kültür ve türkçeydi daha iyide yapabilirdim ancak sınavda çok heyecanlanıca stres yaptım
son öneri olarakta sınava 1-2 ay kala değişik dersanelerin sınavlarına katılın çok işe yarıyo

arkadaşlar referans olması açısından yazıyorum 3 senedir giriyorum kpss ye bundan önceki snelerde 65 almıştım bu sene şubat ayında dersaneye başladım(çok sistemli biyer olmamsına rağmen) bu seneki puanım 81 benim eksiğim genel kültür ve türkçeydi daha iyide yapabilirdim ancak sınavda çok heyecanlanıca stres yaptım
son öneri olarakta sınava 1-2 ay kala değişik dersanelerin sınavlarına katılın çok işe yarıyo

hınnn, benim de dersaneye gitme amacım zaten beni bi programa sokacak olması ve motivasyon sağlaması. Yoksa ben zaten kendim çalışmadan sadece hocayla anlayacan bi insan değilim.

daha okuyomuşsun bence ilk dönemden kendini strese sokma ama ufak ufak eksik gördüğün yerlere başla aralıkla şubat arası hızlandırılmış kurs açıyo dersaneler onlara katılırsan daha iyi olur
bölümün ne bilmiyorum ama ikinci dönem daha stresli oluyo (son senen sanırım)mutlaka ama daha motive oluyo insan bide hocalar falanda önemli motivasyon için ancak kenid kendini daha iyin motive etmelisin
özellikle stres konusunda önlemini iyi al derim şimdiden başarılar

daha okuyomuşsun bence ilk dönemden kendini strese sokma ama ufak ufak eksik gördüğün yerlere başla aralıkla şubat arası hızlandırılmış kurs açıyo dersaneler onlara katılırsan daha iyi olur
bölümün ne bilmiyorum ama ikinci dönem daha stresli oluyo (son senen sanırım)mutlaka ama daha motive oluyo insan bide hocalar falanda önemli motivasyon için ancak kenid kendini daha iyin motive etmelisin
özellikle stres konusunda önlemini iyi al derim şimdiden başarılar

az çok tahmin edebiliyrum ya aslında bu son sene beni nelerin beklediğini, yoğun geçecek, sene sonunda aynaya bakmaya korkarım heralde :D çok teşekkürler önerilerin için. Sağolasın.

ben de varım kızlar

hoşgeldin dalin a.s.

bu başlıktaki herkes eğitimci mi olacak acaba??
ben bu sene gk-gy olarak girdim; düz memeurluk için alım bekliyorum
iibf mezunuyum ve 2013'e kadar A Grubu kpss için çalışmayı düşünüyorum.
başka A kadro için hazırlananlar varsa iletişime geçelim

o kadar kopya olayından sonra hem puanlar düşük geldi, şimdi de taban puanlar.
İlk başta şaka gibi güzel gözüküyo ama alımlar nasılsa alımlar yne en yüksekten başlayacak.
Sadece 69 dan yukarılar tercih yapacak bunu belirttiler sağolsunlar..!

bu başlıktaki herkes eğitimci mi olacak acaba??
ben bu sene gk-gy olarak girdim; düz memeurluk için alım bekliyorum
iibf mezunuyum ve 2013'e kadar A Grubu kpss için çalışmayı düşünüyorum.
başka A kadro için hazırlananlar varsa iletişime geçelim

eğitimci olmak şart değil, konuyu açarken böyle bir sınırlama gelmedi aklıma.
2011 de kpss ye girecek tüm arkadaşlar için açtım.
konuda düzenleme yapayım böyle anlaşılabilir gerçekten

Bu taban puanlar tamamen göz boyama bence de.
Benim bölüm Türkçe öğretmenliği taban 78 demişler ama 81den aşağıya düşmez o da iyi ihtimal.Tercih yapıcam ama benim mümkün değil. Kopya çekenler benim yerime atanırlar sağolsunlar.
Sömestr sonrası ben de dersaneye gitmeyi düşünüyorum ama gözüm de korkmuyor değil. Biz çalışalım, canımızı dişimize takalım adamlar bastırsın parayı kopya çeksin atansın. Boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor bana. Evde de sistemli çalışabiliyorum ama çok kararsızım.Sizce dersanenin faydası oluyor mu arkadaşlar?

Bu taban puanlar tamamen göz boyama bence de.
Benim bölüm Türkçe öğretmenliği taban 78 demişler ama 81den aşağıya düşmez o da iyi ihtimal.Tercih yapıcam ama benim mümkün değil. Kopya çekenler benim yerime atanırlar sağolsunlar.
Sömestr sonrası ben de dersaneye gitmeyi düşünüyorum ama gözüm de korkmuyor değil. Biz çalışalım, canımızı dişimize takalım adamlar bastırsın parayı kopya çeksin atansın. Boşa kürek çekiyormuşum gibi geliyor bana. Evde de sistemli çalışabiliyorum ama çok kararsızım.Sizce dersanenin faydası oluyor mu arkadaşlar?

ya sorma bu haksızlık, bu boşa giden insan emekleri benim canımı çok sıkıyo!
atanamasam bile seneye birileri çalışanın hakkı nı yemesin ya artık şu ülkede!
dalga geçer gibi 500 kişinin ful yapması ne demek ya!
bu en az 1000 kişinin de kopya çektiği anlaşılmasın diye ful yapmadığı anlamına da gelir!!!

Benim bölümüm ingilizce ingilizceye 69 demişler, şaka gibi. dalga geçiyolar sanki.

canım sen evde sistemli çalışabilirim diyosan gerek yok, benim bi arkadaşım dersaneye gitmedi 79 aldı bu sene, büyük ihtimal atanacak inşallah.

tamamen kendini tanımanla alakalı.
Ben mesela kendmi biliyorum motivasyonum düşer kendi başıma aşırı stres yaparım illaki o dersane atmosferine girmem lazım.
O yüzden gitcem ben. Dersane bana çok mu şey katcak? tabi ki hayır. Yine bana bağlı. Çünkü ben kendimi biliyorum. Hocanın anlatmasıyla anlamam.
Sen de kendini ona göre ayarla.

ya sorma bu haksızlık, bu boşa giden insan emekleri benim canımı çok sıkıyo!
atanamasam bile seneye birileri çalışanın hakkı nı yemesin ya artık şu ülkede!
dalga geçer gibi 500 kişinin ful yapması ne demek ya!
bu en az 1000 kişinin de kopya çektiği anlaşılmasın diye ful yapmadığı anlamına da gelir!!!

Benim bölümüm ingilizce ingilizceye 69 demişler, şaka gibi. dalga geçiyolar sanki.

canım sen evde sistemli çalışabilirim diyosan gerek yok, benim bi arkadaşım dersaneye gitmedi 79 aldı bu sene, büyük ihtimal atanacak inşallah.

tamamen kendini tanımanla alakalı.
Ben mesela kendmi biliyorum motivasyonum düşer kendi başıma aşırı stres yaparım illaki o dersane atmosferine girmem lazım.
O yüzden gitcem ben. Dersane bana çok mu şey katcak? tabi ki hayır. Yine bana bağlı. Çünkü ben kendimi biliyorum. Hocanın anlatmasıyla anlamam.
Sen de kendini ona göre ayarla.

Ben geçen yıl evde çalışarak 78 küsür aldım ve martta çalışmaya başladım biraz daha erken başlasam yükseltebilirim aslında ama bu sınavda çalışanla çalışmayan ayırt edilemiyor ki. Böyle olunca hevesim kaçıyor yemin ederim ya. Her sene bu yıl son bidaha girmicem diyorum ama olmuyor işte. Evde oturmak için okumadım ki ben. Allah çok büyük elbet hakedenler hakettiği yere gelecek. Ama hangi psikolojiyle muamma.

Sen hangi yayınlara ağırlık vermeyi düşünüyorsun?

Back