2011 lisans kpss nasıl geçti?

DeLiBoNCuK

AnLaŞıLMaZ BiÇiMdE
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
1.144
64
158
arkadaşlar öncelikle geçmiş olsun. sınavınız nasıldı? soru paylaşımı yapalım mı?

benimde sevgilim girdi cok merak ediyorum telefonunu götürmedi,1 saatlik bir yol bindiyse otobüse gelir
ama cok felaket heycanliyim insallah yapmistir..giren arkadaslar sorular nasildi zor muydu??

biran önce soru paylaşımı yapacak arkadaşları beklıyorum heyecan avrdı tabi ama sınava girmeden önce canım cok sıkıldı. yüzük küpe canta ne varsa hepsını emanete vermek zorunda kaldık. sankı sorular sınav esnasında çalındı böyle saçmalık mı olur ya !!! yapacaksanız bi koruma zamanında yapın böyle düzenin ben taaaa.......

Son düzenleme:

hürriyetin sitesinde gördüm,bir bayanin taa gögüslerini elliyorlardi inanailacak gibi degil...
zaten gariban mi kopya cekiyor sifre buluyor 10bin dolari verip gecen sene egitim bilimlerinin sorularini
satin aldilar..bence sacmalik böyle bir sinav sistemi yok masallah insani daha bir strese koyuyor..
ben yurt disindayim egitim tam oturmus bizde hala sifre,arama soymayla mesguller

merhaba kızlar
bence sınav geçen yıllara göre zordu, matematik kolaydı ve vatandaşlık ama türkçe, ki benim türkçem çok iyidir, zorladı beni..
bide bu yıl komisyon değiştiği için, geçen yıllardan farklı olarak türkçede dilbilgisi sorulmuştu birkaç tane..
tabi onları hatırlamak biraz zor geldi ama bakalım..
onun dışında, tarihte orta karardı ama dediğim gibi geçen yıllara kıyasla zordu benim için..
ingilizce kolaydı ama süre kısıtlıydı, biraz zor yetişti..
şimdilik bunlar aklıma gelenler..
yarın yine var sınavım bakalım Allah yardımcımız olsun..

kızlar 82 anayasasına göre cumhurbaşkanını kim seçer diye bi soru varmış galiba..siz onu değişikliği göz önüne alarak mı yaptınız yoksa anayasanın eski haline göre mi?:44:

kızlar 82 anayasasına göre cumhurbaşkanını kim seçer diye bi soru varmış galiba..siz onu değişikliği göz önüne alarak mı yaptınız yoksa anayasanın eski haline göre mi?:44:

değişikliğe göre yaptım canım, sınavda benimde aklıma takıldı o ayrıntı ama şuanda 1982 Anayasasını kullanıyoruz ve bu anayasaya göre cbşkanını halk seçer..

değişikliğe göre yaptım canım, sınavda benimde aklıma takıldı o ayrıntı ama şuanda 1982 Anayasasını kullanıyoruz ve bu anayasaya göre cbşkanını halk seçer..

ben bu yıl mezun oldum hukuk fakültesinden,sevgilim telefonda sorunca cevabı bilemedim her iki haliyle de kim seçiyor bi fikir oluşmamıştı yani.zaten onun sormak istediği de soruyu hangi şekilde değerlendireceğiymiş

benim kardeşimde hukuk öğrencisi, 3.sınıf o da bilemedi
aslında belirtilmesi gerek ne bileyim 2007 değişikliklerine göre fln denmesi gerek o soruda ama denmemiş..

benim kardeşimde hukuk öğrencisi, 3.sınıf o da bilemedi
aslında belirtilmesi gerek ne bileyim 2007 değişikliklerine göre fln denmesi gerek o soruda ama denmemiş..

zaten belirtilse cevap daha net belirir diye biraz kafa karıştırmak istemişler,bilgi sorusundan ziyade okuduğunu anlayıp yorumlama sorusu gibi

benim de erkek arkadaşım sınavdaydı,ben de onunla gidemedim. a grubu öğretmenlik olduğu için şimdi de eğitim bilimlerine girmiştir.
lütfen dua edin atansın da evlenelim artık

benim de erkek arkadaşım sınavdaydı,ben de onunla gidemedim. a grubu öğretmenlik olduğu için şimdi de eğitim bilimlerine girmiştir.

benimki de şimdi eğitim bilimlerine girdi ama atanmasını pek istemiyorum açıkçası,zaten o da istemiyordu,normal memurluk için girecekti ama bu yıl olmuyormuş o da

kızlar cumhurbaşkanı olan soruyu ben önce tbmm yaptım ama aklıma değşiklik geldı ve halk yaptım aklıma gelen soruları yazayım sızde katılın bana;
fatihin hocası aksemseddin
eski mezar ısmi kurgan
belediye baskanı ıle olan soru en danıstay yaptım ama emin değilim.
gelişmekte olan ülkeler için yapılan toplantıyı istanbul yaptım
genel af cıkarılan ülke suriye. sımdı nette baktım kesınlıkle surıye
atatürk ün bır konusmasından osmanlının türkleri aynı catı altında toplama ıstegını eleştirmesi hangı akıma girer gibi bı soru vardı. milliyetçilik yaptım
hukuki fiil vardı
kooperatifler vardı bıtane
imece usulü vardı
bilmem ne mahallesi vardı.

ay aklıma bunlar gelıyo

siteye üye olmadan konuyu takip edenler lütfen üye olup soruları paylaşırmısınız ?

canım farklı olanları yazayım ben;
belediye bşknı iç işleri bakanı olacak çünkü görevden alma danıştay ama uzaklaştırma içişleri bkn.
atatürkün konuşması meselesinde, dünyadaki bütün "türkleri" bir arada toplama diyodu dolayısıyla turancılık yaptım,
kooperatif şahıs topluluğudur, mal topluluğu vakıf olacaktı,
bilmene mahallesi yani çukurambar mahallesi:) doğru cevap:))
ben vakıf ve içişlerinden eminim diğer soruyturancılık yaptığım için söyledim emin değilim..
bu arada sen eğitim misin a kadro mu?

amin canim valla ayni dert bizde de var :))
insallah olur herkesinki

Kızlar birşey sorucam genel kültür ve genel yetenek sınavı yani kpss A puanı ile memurluk kadrolarına atanılabiliyor diye duymuştum,bu sene tercih yapamıycaz mı şimdi peki? A grubu lisans mezunları Kpss B grubu sınavına giremiyor ama almış olduğu A puanı ile tercih yapabiliyor diye biliyordum... kafam çok karıştı ya uff....

tubii bend eyaptıgım o sorulardan emın degıldım paylasım olsun dıye soyledım teşekkür ederim aklında aska soru var mı?

tubii bend eyaptıgım o sorulardan emın degıldım paylasım olsun dıye soyledım teşekkür ederim aklında aska soru var mı?

ya benim şu türkçe sorusu kafamı karıştırdı..
hani çaresiz ve yanlızmış fln, hangi deyim kullanılır diodu..
başka forumlarda baktım, yer demir gök bakır olacakmış onun cevabı..
ben hayatımda öyle bi deyim ilk kez duyuyorum :26:
onun haricinde de matematikte bi olasılık sorusu vardı onun cevabı 24 veya 36 ama hangisi emin olamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…