- 4 Şubat 2009
- 1.144
- 64
- 158
- Konu Sahibi DeLiBoNCuK
-
biran önce soru paylaşımı yapacak arkadaşları beklıyorumheyecan avrdı tabi ama sınava girmeden önce canım cok sıkıldı. yüzük küpe canta ne varsa hepsını emanete vermek zorunda kaldık. sankı sorular sınav esnasında çalındı böyle saçmalık mı olur ya !!! yapacaksanız bi koruma zamanında yapın böyle düzenin ben taaaa.......
kızlar 82 anayasasına göre cumhurbaşkanını kim seçer diye bi soru varmış galiba..siz onu değişikliği göz önüne alarak mı yaptınız yoksa anayasanın eski haline göre mi?:44:
değişikliğe göre yaptım canım, sınavda benimde aklıma takıldı o ayrıntı ama şuanda 1982 Anayasasını kullanıyoruz ve bu anayasaya göre cbşkanını halk seçer..
benim kardeşimde hukuk öğrencisi, 3.sınıf o da bilemedi
aslında belirtilmesi gerek ne bileyim 2007 değişikliklerine göre fln denmesi gerek o soruda ama denmemiş..
benim de erkek arkadaşım sınavdaydı,ben de onunla gidemedim. a grubu öğretmenlik olduğu için şimdi de eğitim bilimlerine girmiştir.
lütfen dua edin atansın da evlenelim artık
benimki de şimdi eğitim bilimlerine girdi ama atanmasını pek istemiyorum açıkçası,zaten o da istemiyordu,normal memurluk için girecekti ama bu yıl olmuyormuş o da
kızlar cumhurbaşkanı olan soruyu ben önce tbmm yaptım ama aklıma değşiklik geldı ve halk yaptım aklıma gelen soruları yazayım sızde katılın bana;
fatihin hocası aksemseddin
eski mezar ısmi kurgan
belediye baskanı ıle olan soru en danıstay yaptım ama emin değilim.
gelişmekte olan ülkeler için yapılan toplantıyı istanbul yaptım
genel af cıkarılan ülke suriye. sımdı nette baktım kesınlıkle surıye
atatürk ün bır konusmasından osmanlının türkleri aynı catı altında toplama ıstegını eleştirmesi hangı akıma girer gibi bı soru vardı. milliyetçilik yaptım
hukuki fiil vardı
kooperatifler vardı bıtane
imece usulü vardı
bilmem ne mahallesi vardı.
ay aklıma bunlar gelıyo
benim de erkek arkadaşım sınavdaydı,ben de onunla gidemedim. a grubu öğretmenlik olduğu için şimdi de eğitim bilimlerine girmiştir.
lütfen dua edin atansın da evlenelim artık
tubii bend eyaptıgım o sorulardan emın degıldım paylasım olsun dıye soyledım teşekkür ederim aklında aska soru var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?