• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 KPSS'de Atanacağım Diyen Öğretmenlerin Hazırlık Kampı

firarperest

Hayırlısıyla,sağlıkla gel annem...
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2010
2.373
224
163
36
2011 KPSS'ye hazırlanacak öğretmen arkadaşlar!

Bir topiğimiz var zaten orda her türlü bilgi alışverişi yapabilir, sorularımızı konuşabiliriz.
http://www.kadinlarkulubu.com/kamu-...ilimlerine-hazirlananlar-99.html#post17918855

Fakat burdan sadece çözdüğümüz ortak denemelerin sonuçlarını paylaşıp analizlerimizi yapacağız.
Başlama tarihimiz 7 Mart.
Bu tarihten itibaren her pazartesi bir deneme kararlaştırılacak ve cumaya kadar çözülecek.
Haftasonu da sonuçlarımızı paylaşıp,sorular üzerine konuşacağız.

Çözeceğimiz denemeler internetten edindiğimiz denemeler olacak.
Link verme ya da özel mesaj yoluyla paylaşım yapılacak..

Daimi olarak katılımlarınızı bekliyoruz.
Hepinize kolay gelsin :16:

Kampa Katılacak Azimli Arkadaşlarımız...

dafnem
dove
Emrivaki
GeCe_KuSu
hayalimsinsen2011
minikedy
neslivicdan
orojenez
OyleBirGecerZamanKi
sbl59
SiYaHinCiM
temmuziki
tgull

Ben de katılacağım diyenler eklenecektir :29:

Son düzenleme:
Konumuz hayırlı uğurlu olsun....
Katılacak arkadaşların bi listesini yapabiliriz ;)
Tabi bu aramıza başkasını almayacağımız anlamına gelmiyor.
Sadece bi isim listemiz olması işimizi kolaylaştırır...

Lütfen güzel bi paylaşım alanı olsun burası, birbirimize destek sağlayalım. Deneme çözümlerimiz devamlı olsun. Sonuçları ve yanlışlarımızı mutlaka paylaşalım :34:
7 Martta konumuz hareketlenecektir. Ama diğer paylaşımları OyleBirGecerZamanKi nin verdiği linkten yaparsak burada paylaştıklarımıza daha rahat ulaşma imkanımız olur. herkese şimdiden başarılar dilerim.......

kızlar hayırlı olsun yeni topic herkese başarılar şimdiden...

Dafnemcim eşimle konuştum,sınava girmeye karar verdiğimi söyledim.Matematik çalıştırabileceğini söyledi.Ay çok heycanlandım.

Arkadaşlarım sizin sayenizde kendime bi güven geldi wala.çok saolun..Hepinize mucks

Dafnemcim eşimle konuştum,sınava girmeye karar verdiğimi söyledim.Matematik çalıştırabileceğini söyledi.Ay çok heycanlandım.

Arkadaşlarım sizin sayenizde kendime bi güven geldi wala.çok saolun..Hepinize mucks

sevindim canım gerçi rakibimsin ama inş. ikimizde atanırız hayırlı olsun çalışmak için geç değil

Arkadaşlarım bnm gibi sıfırdan çalışmaya başlayacaklar için anlatımları güzel gnl k-gnl y.+ eğitim bilimleri+ bol soru çözmek için ii kitap tavsiyeleri bekliyorum.

Arkadaşlarım bnm gibi sıfırdan çalışmaya başlayacaklar için anlatımları güzel gnl k-gnl y.+ eğitim bilimleri+ bol soru çözmek için ii kitap tavsiyeleri bekliyorum.

canım diğer topicten devam etsen iyi olur burası deneme soruları için açılmıştı uyarı gelir belki sohbete dönüşücek yazılar o konudada kitap önerileri vardı ben uzman,ihtiyaç,yargı kullanıyorum sorular için tüm yayınları almaya çalışıyorum farklı soru tarzı olsun diye

çok iyi oldu bu hayırlı olsun hepimize inşallah çok iyi sonuçlarla çok iyi denmelerle burdan sınavı kazanıp çıkacağız....:64:

hayırlı olsun topiğimizzzz:64::64::64::64:
topiği açan,açmasına vesile olan,topiğe katılan,katılmayan herkes kazanır inşallahh:69::69:

iki gündür yoktum
yeni gördüm topiği
başlık çok hoş inşallah atanırızz :31:

arkadaşlar nette hiç 2011 e ait deneme Bulamıyorum her hafta nasıl Bulacaz ki ? Ben de kariş kariş ariyorum hep eski denemeler, onları da geçen sene çözdüm.. eğer siz Bulursanız 2011 e ait deneme linkleri paylaşın Ben de çözerim hafta içi.

benim elimde yedi iklimin geçen seneki 20 li deneme seti var çözülmemiş 2011 deneme bulamazsak isterseniz tarafıp buraya yükleyebilirim

Back