2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Herkese selammm
Hu hu hanmlar nedesiniz....
Nerelerdesiniz hiç uğramıyorsnuz tamamen unuttunuz buraları....
Ben Eyüpten ve kendimden haberler verip kaçayım belki gelir okursunuz

Eyüp şu anda çok aktif
Uyku:akşam 11 sabah 8 öğlen 12 -2 arası uyuyor...
Yemek :Çok şükür 5 öğün yiyor 3 ana 2 ara olarak
Oyun:her daim oyun ve yaramazlık öğrenme durumundayız
Diş:14 tane dişimiz var

Çok şükür günler o kadar hızlı geçiyor ki bazen gün yetmiyor ileher gün sokağa çıkarıyorum babamızın iş yeri yakın her gün yanına yürüyerek çıkıyoruz... Beraber evde oyun oynuyoruz

Kendine göre bir şeyler anlatıyor bazılarını anlıyoruz bazıları çok anlamsız
Evin kapsını açıyor diye kitliyorum anneme telefonda beni şikayte ediyor anne kapı kitli diye :d

Ara ara gelir gene haberler verirriz

Merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz eskisi gibi girmiyorum foruma canlılıgınıda yitirmiş ara ara giriyorum fırsat buldukça tam yazayım diyorum birşeyler çıkıyor şimdi fırsat bulmuşken ve aklıma gelmişken yazayımmm kızlarrrr sıcaklar bastırdı burada zeynep atlet le uyuyorrr evin içi 29 ları buluyor gecede 26 altına ince bir pijama üstte tek atlet terliyor sıcaklar erken başladı bakalım napıcagız şimdidende klimayla uyutmak istemiyorummm.memeden kestik ya biz uykumuz yemegimizdüzene girdi aşınızı vurdurdunuzmu siz ilk kez bir aşıda zeynep ateşlendiii gece şuruba ragmen 39 oldu o geeden sonra şükür atlattık

Hergün parka gidiyoruz tabi akşamlarııı gündüz evde resim yapmayı çok seviyor bu ara birde bir aktivitemiz var onu severek yapıyor .bu arada biz solagız
Boyumuz 88 cm kilomuz 11600 olmuş çok enerjiyiz daha bi dillendiler daha bir farkındalar herşeyin ya tam yemelik oldular bu öptürmek istemeyince istemiyooo diyooo :)hamile anneler nasılsınız nasıl gidiyooooo

Gamze ipek kuzu nasılll

merhaba kızlar.kimse girmez olmuş foruma.kimse yazmıyor diye yazmamazlık yapmayın ya.kim ne zaman fırsat bulursa o zaman girsin bi kaç şey karalasın çıksın.kimse yazmıyor ben de yazmıyayım olursa bu forumun sonu olur.hiçbişey yapamıyosak selam verin çıkın.neysee duygusalım galiba.terki-diyar edemiyorum forumu.
dün aşımızı yaptırdık.2aşı yapıldı dimi kızlar size de.ateş olmadı ama.gece çok huysuzlandı.sık sık ağlayarak uyandı.aşıdan olsa gerek.kızlar ya bizim oğlan neresi olursa olsun.her tarafa ya koşarak ya da emekleyerek gidiyo.gidiyorum yerden kaldırmaya çalışıyorum.oyun sanıyo bi daha atıyo kendni yerlere.dışarda hiç söz dinlemiyor.öyle bir bağırıyor ki herkes dönüp bize bakıyo.bazen uzaklaşıyorum.belki diyorum gittiğimi sanır arkamdan gelir.umrunda bile değil.benim tersi istikametime koşarak gidiyo.dışarda nasıl söz geçirecem.bu emeklemesinden nasıl vazgeçtirecemm bi fikri olan var mı kızlar.ne tektik denediysem olmadı olmadıı.
neyse öpüldünüz kızlarr...

merhabalar bayadır yazamıyorum ama takipteyim . bir topik mi forummu ne diyeyim bilemedim. hep beraber nasıl terkedilir görmüş olduk sayemizde . diyceksiniz sanki sen çokmu giriyosun yazıyosun haklısınız ama benim bahanelerim vardı var hala. nekadar egomuz yüksekmişte bilmiyormuşuz. o yazmıyor ben nie yazayım falan filan zannediyorum herkez böyle düşünüyor iklimin dediği gibi yapamayalım kızlar terketmeyelim birbirimizi büyümüş bebeklerimizin hatrına bi kez daha toplanmaya çalışalım ne dersiniz? bizden bahsedeyim az ablam.. meme kanseri oldu memesini aldılar terapiler vs vs hep onla aklımız kafamız meşgul bazan kafa dağıtıyoruz pc yoluyla değmiuo hiçbişey bu hayatta hiçbişey için kendini üzmeye böyle bu yüzden pek yazamadım . deniz çok şükür iyi çok yaramaz çok hareketli çıtı pıtı hala ve hala emiyo ama iştahı pek yok olsun bunlarada şükür aşımızı olmadık daha böyle bizden böyle haberler kendinize iyi bakın hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve kucaklıyorum

Son düzenleme:

aynı canım hepsi aynı bizimkide bırakıp gidiyor ama emeklemesine bişey diyemiycem.

selam kızlar, bizim kuzuş da koşturuyor aklına esincede emekliyor, hatta dışarıdayken ayrı günlerde aynı yerde 2 defa emekledi üstünde durmayınca vazgeçti. parka bahçeye inince hiç durmuyor çok hareketli, okadar hareketliyiz ki parktaki tüm çocuklar alperen sayıklıyor, kimi görürse bye bye, miraba miraba diyor.
Aşı için biz 28 ini bekliyeceğiz.

merhaba arkadaşlar bende giremiyorum koştur koştur pek vaktim olmuyor vakit buldukça girmeye çalışacağım inşallah denis çok geçmiş olsun Allah şifalar versin ablana biz 3 günlük bir gezi yaptık geldik melek zeynep biraz üşüttü herhalde yollarda dünden beri huzursuz biraz ateşli burnu akıyor bu arada son azı dişimiz geliyor onunda huzursuzluğu var yine hiçbir şey yemiyoruz sadece emip duruyor bu iştahsızlık problemi ne zaman düzelecek diye düşünüp duruyorum kilomuz halen 9 her gören zayıf falan dedikçe sinirlerim bozuluyor tabiki önemli olan sağlıklı olması ama bazen takıyorum kafama bizim aşımız haziranın ilk haftası olacak çok hareketli durmuyor ellerini yıkamak suyla oynamak çok hoşuna gidiyor banyoya tabure koyduk birinin banyoya gittiğini gördüğü an hemen koşup tabureye çıkıyor şuyu aç diyor artık söylediğimiz her kelimeyi tekrarlıyor kendi kendine birşeyler söylüyor şarkılar söylüyor çok komik oluyor bazen bağırmaktan bahsetmişsiniz bizimkide aynı dışarı çıkınca zaptedemiyoruz bazen elinden tutturmuyor zoraki tutuyoruz engellediğimizde bağırıp çağırıyor demekki herkes aynı dönemi geçiriyor şu an bazen beni sinirlendiriyor bende sinirli sinirli bakınca hemen gülümseyip annem annem deyip gelip öpüyor o zaman içime sokasım geliyor Allah hepimizin yavrularına güzel yazılar yazsın hayırlı ömürler versin inşallah vaktim oldukça sık sık yazarım bu arada kpss çalışmam gerekiyor biraz geç kaldım ama alandan çalışıp sorular çözeceğim dualarınızı bekliyorum evde oturmaktan sıkıldım artık özel okula falanda baş vuracağım dua edin inşallah hayırlısı olur görüşürüz herkesi öpüyor melekleri ile birlikte

saol canım teşşekkürler aynı denizden bahsetmişsin gerçekten hepsi aynı gidiyo zannedersem emdikleri için iştahsızllar. kps içinde inşallah senin için hayırlısı ne ise olur.

Herkesin anneler günü kutlu olsun...
Allah bizleri de anne olmayı nasip ettiği için ne kadar şükretsek azdır...

kimsecikler gelmiyor buralara...
İnstagram twitter falan kulalan varsa oradan bari birbirimiz denhaber alalım..

canım kaç gündür aklımdasın.çocuktan dolayı fırsat bulamadım.o uyurken bilgisayarı açabiliyorum.bugünlerde diş yüzünden uykuları düzensiz o yüzden pek giremedim nete.çoookk geçmiş olsun canım ablana acil şifa versin allahım..biliyosundur belki benim annem de meme kanseri'ydi.çok şükür atlattık.sadece senede 1 sefer kontrelleri var.evet çok zor bi süreç,ilaçlar,kemoterapi...ama bu dönem geçtikten sonra pek birşey kalmıyo çok şükür.sadece adı biraz ağır:kanser....annem hasta olduğunu duyduğu zaman kabullenemedi,insan içerisine çıkmak istmedi...bi kaç ay eve kapandı rresmen.ama ne zaman ki hastalığını kabullendi,tedavinin yanıt verdiğini gördü,o zaman cesaret edip eski hayatına dönebildi.sağolsun teyzemmm,arkadaşları hiç yalnız bırakmadı.moral buldu onlarda.moral çok önemli canımm.ablanın ve çevresindeki insanların moralleri yüksek olunca gerisi zaten geliyo....allahım acil şifa versinn....öpüyorum seni ve deniz kızı...

iklim bilmiyodum canım annenin meme kanseri olduğunu çok şükür geçmiş gitmiş inan içime su serptin ablamda iyleşir inşallah. Hani söylemiştim hamile diye gebelik tetiklemiş bebekte alınmak zorunda kaldı o yüzden yani sen çok iyi anlarsın başınıza gelmiş sizinde inan böyle bir kaç iyileşmiş atlatılmış örnekler ne kadar iyi geliyor insana anlatamm başına gelmeyen anlamaz saol tekrardan .

anneler bezden ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Eyüp rahatsız oluyor..Hemen bezini atmak istiyor.^güündür uğraşıyorum sadece 1 kere çişini tuvalete yaptı.Diğer zamanlarda hep üstüne..Üstüne yapınca bile hemen egliyor anne çiş diye ama nafile üstüne kaçırmış oluyor...

Sizler ne yapıyorsunuz:)
Acaba erken mi başladım bimiyorum

Maşallah bizimkinde çiş deme ibi bir durum yok öğrenme konusunda benim oğluma göre erken ancak sizinki çiş dediğine göre öğrenebilir bence yazın rahat olur eğitim için...

canım yazını geç gördüm.yine de cevap vereyim.bence fazla acele etmeyin.erken bi dönem.henüz pek farkında değiller.erken başlanan çocuklarda geri dönüş olabiliyor.yaza başlarsınız.biraz farkına varsın.çocuk hazır hale geldiğinde kolay olur.şimdi ikinize de eziyet olmasın..

Kızlar nerdesiniz iyisinizdir inşallah çocuklar hızla büyüyor merak ettim 2 vaya 3 çocuğu düşünen varmı gerçi hamile kalanlar çok isteyerek mi kaldınız kızlar çok merak ediyorum şu yaş sınırını çocuklar 21 aylık oldular ama :26::26:

ben iyiyim oğlan çok yoruyor her şeyi soruyor defalarca anne bu bu nee?teşekkür ederim sen nasılsın b2n halan oğlumu emziriyorum 2. çocuğu düşünüyorum ama zamanına karar vermedim.

kızlar nerdesiniz anlaşılan kimse gelmiyor. benim oğlan anasından babasını kıskanıyor çok fena babayı taklit ediyor. babasına arada aliii diyor babasına yakınsam babacımmm diyor sürekli bana da gelip aşkım diyor.

haberi olan varmı happy 2. doğumu yaptımı ne yaptııı

Herkese merhablr
bn de dgm yapnlar kervanina katıldım
iki gun oldu
3.400 gr 52 cm dogdu
spinal sezeryan oldum
ikinci sezeryanimdi ama bu sefer daha cabuk toparlndm
allh dgm yapck arkdslarn yardmcisi olsn
dogm yapn diğer arkdslari da tebrik edyrm
simdilik hoscakln
''bu bir alıntıdır''

Kızlar asu_24 tanıdınız mı bu onun yazısı 2 gün olmuş doğum yapalı

Kişiye Özel Parti Organizasyonu
doğum Günü - Bebek Geliyor Partisi - Diş Buğdayı Partisi - nişan - Kına - Düğün - Bekarlığa Veda Partileri
doğum yapan arkadaşlara özel bez pastalar... grubuma beklerim arkadaşlar...
özel mesajdan sayfa linkimi verebilirim isteyenler lütfen özelden ulaşın

tebrikler allah aalı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…