- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #48.201
merhaba kızlar.kimse girmez olmuş foruma.kimse yazmıyor diye yazmamazlık yapmayın ya.kim ne zaman fırsat bulursa o zaman girsin bi kaç şey karalasın çıksın.kimse yazmıyor ben de yazmıyayım olursa bu forumun sonu olur.hiçbişey yapamıyosak selam verin çıkın.neysee duygusalım galiba.terki-diyar edemiyorum forumu.
dün aşımızı yaptırdık.2aşı yapıldı dimi kızlar size de.ateş olmadı ama.gece çok huysuzlandı.sık sık ağlayarak uyandı.aşıdan olsa gerek.kızlar ya bizim oğlan neresi olursa olsun.her tarafa ya koşarak ya da emekleyerek gidiyo.gidiyorum yerden kaldırmaya çalışıyorum.oyun sanıyo bi daha atıyo kendni yerlere.dışarda hiç söz dinlemiyor.öyle bir bağırıyor ki herkes dönüp bize bakıyo.bazen uzaklaşıyorum.belki diyorum gittiğimi sanır arkamdan gelir.umrunda bile değil.benim tersi istikametime koşarak gidiyo.dışarda nasıl söz geçirecem.bu emeklemesinden nasıl vazgeçtirecemm bi fikri olan var mı kızlar.ne tektik denediysem olmadı olmadıı.
neyse öpüldünüz kızlarr...
merhaba kızlar.kimse girmez olmuş foruma.kimse yazmıyor diye yazmamazlık yapmayın ya.kim ne zaman fırsat bulursa o zaman girsin bi kaç şey karalasın çıksın.kimse yazmıyor ben de yazmıyayım olursa bu forumun sonu olur.hiçbişey yapamıyosak selam verin çıkın.neysee duygusalım galiba.terki-diyar edemiyorum forumu.
dün aşımızı yaptırdık.2aşı yapıldı dimi kızlar size de.ateş olmadı ama.gece çok huysuzlandı.sık sık ağlayarak uyandı.aşıdan olsa gerek.kızlar ya bizim oğlan neresi olursa olsun.her tarafa ya koşarak ya da emekleyerek gidiyo.gidiyorum yerden kaldırmaya çalışıyorum.oyun sanıyo bi daha atıyo kendni yerlere.dışarda hiç söz dinlemiyor.öyle bir bağırıyor ki herkes dönüp bize bakıyo.bazen uzaklaşıyorum.belki diyorum gittiğimi sanır arkamdan gelir.umrunda bile değil.benim tersi istikametime koşarak gidiyo.dışarda nasıl söz geçirecem.bu emeklemesinden nasıl vazgeçtirecemm bi fikri olan var mı kızlar.ne tektik denediysem olmadı olmadıı.
neyse öpüldünüz kızlarr...
merhabalar bayadır yazamıyorum ama takipteyim . bir topik mi forummu ne diyeyim bilemedim. hep beraber nasıl terkedilir görmüş olduk sayemizde . diyceksiniz sanki sen çokmu giriyosun yazıyosun haklısınız ama benim bahanelerim vardı var hala. nekadar egomuz yüksekmişte bilmiyormuşuz. o yazmıyor ben nie yazayım falan filan zannediyorum herkez böyle düşünüyor iklimin dediği gibi yapamayalım kızlar terketmeyelim birbirimizi büyümüş bebeklerimizin hatrına bi kez daha toplanmaya çalışalım ne dersiniz? bizden bahsedeyim az ablam.. meme kanseri oldu memesini aldılar terapiler vs vs hep onla aklımız kafamız meşgul bazan kafa dağıtıyoruz pc yoluyla değmiuo hiçbişey bu hayatta hiçbişey için kendini üzmeye böyle bu yüzden pek yazamadım . deniz çok şükür iyi çok yaramaz çok hareketli çıtı pıtı hala ve hala emiyo ama iştahı pek yok olsun bunlarada şükür aşımızı olmadık daha böyle bizden böyle haberler kendinize iyi bakın hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve kucaklıyorum
merhaba arkadaşlar bende giremiyorum koştur koştur pek vaktim olmuyor vakit buldukça girmeye çalışacağım inşallah denis çok geçmiş olsun Allah şifalar versin ablana biz 3 günlük bir gezi yaptık geldik melek zeynep biraz üşüttü herhalde yollarda dünden beri huzursuz biraz ateşli burnu akıyor bu arada son azı dişimiz geliyor onunda huzursuzluğu var yine hiçbir şey yemiyoruz sadece emip duruyor bu iştahsızlık problemi ne zaman düzelecek diye düşünüp duruyorum kilomuz halen 9 her gören zayıf falan dedikçe sinirlerim bozuluyor tabiki önemli olan sağlıklı olması ama bazen takıyorum kafama bizim aşımız haziranın ilk haftası olacak çok hareketli durmuyor ellerini yıkamak suyla oynamak çok hoşuna gidiyor banyoya tabure koyduk birinin banyoya gittiğini gördüğü an hemen koşup tabureye çıkıyor şuyu aç diyor artık söylediğimiz her kelimeyi tekrarlıyor kendi kendine birşeyler söylüyor şarkılar söylüyor çok komik oluyor bazen bağırmaktan bahsetmişsiniz bizimkide aynı dışarı çıkınca zaptedemiyoruz bazen elinden tutturmuyor zoraki tutuyoruz engellediğimizde bağırıp çağırıyor demekki herkes aynı dönemi geçiriyor şu an bazen beni sinirlendiriyor bende sinirli sinirli bakınca hemen gülümseyip annem annem deyip gelip öpüyor o zaman içime sokasım geliyor Allah hepimizin yavrularına güzel yazılar yazsın hayırlı ömürler versin inşallah vaktim oldukça sık sık yazarım bu arada kpss çalışmam gerekiyor biraz geç kaldım ama alandan çalışıp sorular çözeceğim dualarınızı bekliyorum evde oturmaktan sıkıldım artık özel okula falanda baş vuracağım dua edin inşallah hayırlısı olur görüşürüz herkesi öpüyor melekleri ile birlikte
merhabalar bayadır yazamıyorum ama takipteyim . bir topik mi forummu ne diyeyim bilemedim. hep beraber nasıl terkedilir görmüş olduk sayemizde . diyceksiniz sanki sen çokmu giriyosun yazıyosun haklısınız ama benim bahanelerim vardı var hala. nekadar egomuz yüksekmişte bilmiyormuşuz. o yazmıyor ben nie yazayım falan filan zannediyorum herkez böyle düşünüyor iklimin dediği gibi yapamayalım kızlar terketmeyelim birbirimizi büyümüş bebeklerimizin hatrına bi kez daha toplanmaya çalışalım ne dersiniz? bizden bahsedeyim az ablam.. meme kanseri oldu memesini aldılar terapiler vs vs hep onla aklımız kafamız meşgul bazan kafa dağıtıyoruz pc yoluyla değmiuo hiçbişey bu hayatta hiçbişey için kendini üzmeye böyle bu yüzden pek yazamadım . deniz çok şükür iyi çok yaramaz çok hareketli çıtı pıtı hala ve hala emiyo ama iştahı pek yok olsun bunlarada şükür aşımızı olmadık daha böyle bizden böyle haberler kendinize iyi bakın hepinizi ayrı ayrı seviyorum ve kucaklıyorum
Maşallah bizimkinde çiş deme ibi bir durum yok öğrenme konusunda benim oğluma göre erken ancak sizinki çiş dediğine göre öğrenebilir bence yazın rahat olur eğitim için...anneler bezden ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz?
Eyüp rahatsız oluyor..Hemen bezini atmak istiyor.^güündür uğraşıyorum sadece 1 kere çişini tuvalete yaptı.Diğer zamanlarda hep üstüne..Üstüne yapınca bile hemen egliyor anne çiş diye ama nafile üstüne kaçırmış oluyor...
Sizler ne yapıyorsunuz:)
Acaba erken mi başladım bimiyorum
Kızlar nerdesiniz iyisinizdir inşallah çocuklar hızla büyüyor merak ettim 2 vaya 3 çocuğu düşünen varmı gerçi hamile kalanlar çok isteyerek mi kaldınız kızlar çok merak ediyorum şu yaş sınırını çocuklar 21 aylık oldular ama :26::26:
Herkese merhablr
bn de dgm yapnlar kervanina katıldım
iki gun oldu
3.400 gr 52 cm dogdu
spinal sezeryan oldum
ikinci sezeryanimdi ama bu sefer daha cabuk toparlndm
allh dgm yapck arkdslarn yardmcisi olsn
dogm yapn diğer arkdslari da tebrik edyrm
simdilik hoscakln
''bu bir alıntıdır''
Kızlar asu_24 tanıdınız mı bu onun yazısı 2 gün olmuş doğum yapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?