- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #48.181
kızlar oğlum 28 kasım doğumlu gece sık sık uyanıyor hala emiyor sizinkiler nasıl
Herkese iyi haftalar...
Biz geldik..
daha doğrusu ben geldim miniğim uyuyor şu anda yoruldu bu gün doktorda:)
Hastalandık gene biz
burnumuz tıkanıyor nefes alamıyoruz hırıl hırılız öksürüyoruz...
Meğersem astımımız tazelemiş geneCuma gününe kadar hava kullanacağız Ayrıca antibiyotikte içecek geçmezse iğneye dönecek
İnşallah hemencecik iyileşir:)
Sizler nasılsınız minikler nasıl sizleri üzüyorlar mı???
kızlar yine benn geldim.en son yazımdan sonmra bu kota yine doldu.ya ben bu 5gblık kotayı resmen yiyorum ya.dayanmıyo bana 1ayda.dilek canım yeni okudum diyarbakırdaymışsın.ben de diyarbakırdayım ya.gitmsediysen görüşelimm müsait bi zamanda.haber bekliyorum sendenn.ayy biz ana oğul yine hasta olduk.grip olduk ya.çok kötüyüz valla.karşılıklı burnumuzu silip duruyoruz...dişte çıkırıyo üstüne.gece uykuları yine yokk.
çıkıyorumm şimdii dilek canım senden haber almak için ara ara girecem inşallahh.hasta hasta senin yanına gelmeyiz inşallah.
mrb kızlar bende kasım 28 2011 annesiyim bugün bebeğimi sütten kestim daha doğrusu mecbur kaldım doğumdan sonra 6 ay yarası iğleşmeyen göğüslerim 2 gündür tekrar yara oldu ve ben dayanamıyorum artık dişlerimiz çıktı çok ısırıyor emerken çalışıyorumda gece sık sık emzirmeye kalmak uykusuz bırakıyor gecede 4 kez kalkıyoruz en az,inşallah bebişim bu geceyi kolay geçiririr sizler hala emziriyormusunuz yada önerileriniz nedir kolay bırakmam için
iklim aras canım biz cumartesi döndük internete girmek biraz sorundu hiç giremedim bende seninle tanışmayı çok isterdim inşallah bir daha gelirsek ve sende orda olursan görüşürüz bu sefer tedbirli davranıp önceden sana buradan mesaj atarım. diyarbakır gezimiz güzel geçti havalar güzeldi gezdik melek zeynep çok mutlu oldu parka gitmeyi çok seviyor görümcemin kızıyla aralarında 1 yaş var bol bol oynayıp arada didiştiler eve geldikten sonra kapının önüne gidip adda diye ağlıyor bu arada bebişim kalktı en kısa zamanda yazıcam görüşürüz
geçmiş osun canım tez zamanda kavuşun sağlığınıza inş.. bütün hasta bebeişlerimize de geçmiş olsun... havalar çok değişik valla bi soğuk bi sıcak tam hastalık havası. çok dikkatli olmak gerekiyor valla...
mrb kızlar bende kasım 28 2011 annesiyim bugün bebeğimi sütten kestim daha doğrusu mecbur kaldım doğumdan sonra 6 ay yarası iğleşmeyen göğüslerim 2 gündür tekrar yara oldu ve ben dayanamıyorum artık dişlerimiz çıktı çok ısırıyor emerken çalışıyorumda gece sık sık emzirmeye kalmak uykusuz bırakıyor gecede 4 kez kalkıyoruz en az,inşallah bebişim bu geceyi kolay geçiririr sizler hala emziriyormusunuz yada önerileriniz nedir kolay bırakmam için
aaa döndünüz mü??kotam dolmuştu yazını o nedenle geç okudum.keşke daha önceden farketseydimm.bi daha ki sefere inşallah.gelmeden önce haberleşelimm bari.günlerinizin iyi geçmesine sevindim.diyarbakıra yeni taşındık.nereler var tam olarak bilmem ama.diyarbakırın en sevdiğim yönü parklarının çok olması.yusuf denizle o parktan bu parka dolaşıp duruyoruz.
eyüp e çok geçmiş olsunn canım.biz de hastayız ya.burnumuz akıyo devamlı.nefes alamıyoruz.dişte çıkarıyoruzz..allah yardımcıları olsun dişleri kazasız belasız bi çıksa
Burayı herkesler terketmiş bir ara uğratan olursa bebelerin toplam uyku süresi nedir benimki gece 11 sabah 8 öğlen 1-2 arası uyur 3 de kalkar bu kadardır uyuyor.. Az mı bilemedim ...
canım azılar çıkarken normal gibime geldi çünkü bizde aynı durumdayız düzenli uykumuz yok. gece uykumuz bazen 9 bazen 11 buçuğağa kadar uzuyor 2 gün aynı saatte uyumuyor sabaha kadar uykusunda sayıklıyor anne, meme aç, aççç, sonra uyanıp ağlıyor. gündüz de aynı düzenli uyuduğu saat yokk bazen 15 - 20 dak. bazen şaşırtırcasına 2 saat uyuyor. bizim de 8 diş var sağ üst azı 1 hafta önce patladi sıra sola geldi kızarmış ve kabarmış ama bizim 2 günde falan çıkmadı 15 - 20 günü buldu ondada ucu çıkmış sadece. 1 hafta sivilce başı gibi beyaz bekledik umudu kesinci çıktı sanırım. sabırlı olmamız gereken bir süreç.
bizim evin mutfağı yok tümden söküldü yani 1haftadır tamir tadilatla uğraşıyoruz 1 hafta daha sürer nete giremiyorum fırsat bulursam geçmiş okurum herkes kendine iyi baksın byeee
Merhaba hanımlar bende 8 kasım 2011 annesiyim benim bir oğluşum var doğukan bizim bir problemimiz var problem mi onuda tam bilmiyorum bizimle aynı durumda olan var mı yada fikri olan benim oğluşumun 4 tane dişi var 2 üst ve 2de alt ta 9 ay ve 10 ayda çıkardı dişlerini 18 aylık nerdeyse ama hala başka diş çıkarmadı üst dişlerde kabarma var ama hal tık yok bi sorun mu var acaba cevap verirmisiniz dr. götürmem gerekli mi acaba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?