- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #48.121
Merhabalar kızlar nasılsınız dicem ama kimsecikler yokkiiii biz daha iyiyiz dişimiz hala patlamadı ama iyiyiz şükür.zeynep yeni bir adet başlattı uyanıyor ve kendi ayatgında ise bizi istiyor sürekli kalkıyor sürekliii dün onun yatagına girdim orada zor bela emzirdim uyudu kalktım yarım saat sonra tekrar bizim yataga koyuyorum hemen dalıyor bende istikarla yatagına götürüyorum yorulana kadar dişten dolayımıdır artııık bilemiyorum .tam cadııı tam.
Gamze canım hep arıcam diyorum bu ara seni hep unutuyorum nasılsın ipek nasıl oldu iyileştimi sende ugramıyorsun ne buraya ne facee.
Tugbaaaa sen nerelerdesinnn
Hapyyy canım ya sennnnn
Sevda sennnnn ibrahim nasıl umarım sıkıntı yokturr
Senemmmm
Tarionorar giriyooo:)
Nezooo
Sündüsün kotası dolduuu
Yeni hamile annemizde hadi dinleniyordurr
Nezooo giriyooo
Asuu
Dilek 36 giriyooo
Tam sınıf yoklama olduuu
Eskisi gibi olsun burasıda sohbetler muhabbetlerrr neysem ben çıkıyorum kendinize ve kuzulara iyi bakın öpüyorummm
Cnm naber eyup nasıl ipek uyuyor iyileşti sayılır dr vitamin Verdi ama nasıl verecegim içmiyor ya kan damlası veriyorum çay diye ama meyve suyu sevmiyor bu vitamini napsam hastalıkta tam geçmedi hirilti var antibiyotik yeni bitti acaba disten mi
Ara ar bakıyorum:)Bir ara konuşalım telefonda:) sevinirim sohbet edersek:)
Çok şükür iyiyim canım Eyüp biraz sümüklü bu araDün doktora gittik.İlaç falan verdi Bİr iki güne kadar düzelir:)
Artık bey fendi kendi yemek yemek istiyor döke saça diyor ben de dokunmuyorum.Kaşığı ağzına götürüp hmmm ne güzel olmuş yapıyorDaha bir yiyesim geliyor öyle bulaşık bulaşık halini
Sevdigi bir şeylerin içine karıştırmayı den ecanım:)Antibiyotik bitince 10 gün içinde düzelme olur diyor doktor:)
İstersen götür bri daha :)
Aile hekimimiz benden bıktıher hafta gidiyorum neredeyse: Eyüp konusunda çok pimpirikliyim:) Geç geldi kaybetmek istemiyorum Üzerine titriyorum:)
Allah korusun kaybetmezsn nezo o nasıl laf
Ipek kulak iltihabıni anlatamadık dr 3 iğne verdi pazartesi dr gidecek kontrol var bakalım iştah sıfır kilo 9.500
merhabalar yazcam yzcam deniz bırakmıyor o kadar yaramazki anlatamam ünitenin üzerinde akrobasi yapıyor resmen. Gamze faceden geçmişolsun dedim ama okumadın galiba. Cnım nacizane bi tavsiyem var immuzing şurup bize çok yaradı bir ara hastalıktan kurtulamıyodum isterseniz deneyin bide bol sebzeli çorbalar yemiyor ama zorla veriyorum bu arada 3 azı dişimiz aynı anda çıkmıştı 4 cüsüde 3 hafta dır şişmiş halde beklerken çok şükür patladı 12 dişi tamamladı darısı köpek dişlerimize dha yazcajtım ama bırakmıyor öyle bir ağlıyorku anlatama oyun istiyor hanımımız k. İ b[/QUOTE
hayırlı olsun incileriniz ne güzel azılardan kurtulmuşsunuz darısı bize şiş bir halde bekliyoruz bakalım.
Canım bende isterim özelden numaranıgönderirsen seni ararım eyüp şimdi nasılllseniiii o kadar iyi anlıorumkiiii canımmm Allah korusun kuzularımızıııı
Allah korusun kaybetmezsn nezo o nasıl laf
Ipek kulak iltihabıni anlatamadık dr 3 iğne verdi pazartesi dr gidecek kontrol var bakalım iştah sıfır kilo 9.500
Hastalık bizim disleri çok engelledi şimdi 7 dış var daha azı disimizda bile yok bugün dr kontrolü var kulak iltihabı ins gecmistir en son 3antibiyotik iğne vurunduk
haklısın canım çok boşladık buraları zaten buraya girmeyince içimde kocaman bir boşluk varmış gibi hissediyorum sizdede oluyormu? İpekçiğin gözüne müdahaleler yordu onu dediğin gibi bahar iyi gelcek ona ve bebişlerin hepsine. Filizcim inşallah azılarınız kolay çıkarda rahatlarsınız belki geç çıkması daha iyi olur sizin için hani büyüyorlarya daha az farkederler ne biliyim ben öyle umuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?