2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın herkesciklere.. haftasonu da bi hızla geçti gitti. yeni bir hafta hepimize hayırlı olsun.. c.tesi uzun aradan sonra doktora gitiik. çok şükür bi anormallik yok. biz daha önce hiç kan vermemiştik. doktor bi bakalım değerleirne dedi. verdik ama gelin bana sorun. haftasonu teyzemiz bursaydı. kendi hemşire olunca babamız dayanamıyor diye ikimiz girdik ama yk böle bişi.. artık ben bile isyan ettim. nasıl zor bişi yrabbim. allah hasta yavrucaklara acil şifa versin.. inş sonuçalrımızda bişi çıkmaz da bi daha kan vermek zorunda kalamyız. ayrıca su çiçeği aşımızı da olduk. her şey ii bakalım şmdilik.

Herkese iyi haftalar

günler o kadar hızlı geçiyor ki.Ama Eyüp ün hızına yetişilmiyor.Her gün bir şeyler öğreniyorlar..Ve ben bundan çok mutluyum.Çok şükür 2 3 gecedir gece bir kere kalkıp emip tekrar uyuyoruz:)Yemek sorunumuz da azaldı gibi zorlamıyorum.Acıkınca mama mama diye peşimde dolanıyor.Tabii bir de meme meme diye:
Her gün oyun oynuyoruz.Kendini öptürmek için elinden geleni yapıyor,kendi başına yemek yemek istiyor bende veriyorum kaşığı döke saça yiyor ve bir o kadar da mutlu oluyor
Parka götürünce zor ayrılıyor ...O nun o halleri beni öldürüyor.Kaydıraga tersten çıkmaya çalışıyor iki çocuktan gördü de:) Taklit yeteneklier çok hızlı hemen her şeyi kapıyorlar

He bu arada biz hala Eyüp le aynı oda da kalıyoruz.Ama Nisan gibi ayrılmayı düşünüyoruz Eyüp ün odasından bizim oda çok oğuk olduğu için Eyüple aynı oda da kaldık..Ama ayrılma vakti sanki .Sizler de mi ayrı mı yoksa aynı odalarda mısın?

Bana gelince doğumdan sonra 3 ay normal ademtimi oldum.Son 3 aydır da bir şey yok.Acaba neden???ÇArşamba doktora randevu aldım bakalım ne diyecek neler yapacak

Ne kadar çok yazdım Daha çok şey var da boğmayayım

Gamze nerelerdesin bu arada sen de yoksun faceye takılıyorsun artık sanırım bizleri unuttun
Arayacağım ama numaran yokk
Edibe seni de arayacağım ya da sen dön bana zamanı kestiremiyorum çünkü...
Hepimizini sulu sulu öpüyorum

selam anneler ben doğumdan sonra aranıza katılamadım. benim bebişimde 15 aylık şuan. yeni yürümeye başladı tembellikten birde dizlerinin üzerinde gidiyor zıplıyor dans ediyor dizleri morardı sertleşti. özellikle konfor sağlamıyorum yürümeyi iyice öğrensin diye. penguen gibi ilerliyor. birkaç yazınızı okudum bizimki jetonlu oyuncaklardan hoşlanmıyor, top havuzunda çocuklarla oynamak istiyor orda kaymaya bayılıyor. restaurantların kendi top havuzlarını kullanıyoruz diğer oyun alanlarına 3 yaş altı almıyorlar.
birkaç bilgimi sizlerle paylaşmak isterim. bebeğim uyumadığı için rezene çayı içiriyordum fazlası portakal suyu gibi direnç düşürüyor. 1 yaş üstü çocuklar için ekinezyalı bitkisel şurup kullanıyorum bağışıklığını kuvvetlendiriyor. soğukalgınlığı ve öksürükde günlük sakızı hızla etkisini gösteriyor. fakat direncini destekle yükseltmeniz gerek. elma pekmezi midede asit yapıyor hiç kullanmayın. kesinlikle çay vermiyorum ılık suya biraz pekmez ilave edince bizim içtiğimizle aynı sanıyor. vee tüm yemeklerimizde zerdeçal kullanıyorum bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor. tuz yerine soframda zerdeçal var karabiber gibi keskinde değil.
son olarak kızlar isteğimizle ikinci bebişime 1 aylık hamile olduğumu öğrendiğim için bir haftadır oğlumu emzirmeyi bıraktım ve gece uykusunda birazda olsa uzama oldu

NE güzel hayırlı bir haber.Hadi gözünüz aydın..

kızlar beni merak etmişsinz merak edecek cok sey oldu tabi ama suan vaktim yok kuzuma vakit ayırıyorumi ipek ikinci göz sondalama işlemini geçirdi sadece bu kadar bizede ani oldu inş. açıldı bu sefer tek temennimiz eğer olmadıysa(bunu aklıma bile getirmek istemiorum) artık akışına bıraktım kızımla o ikinci ameliyat hane bekleyişi ayrılışı dönüşü müthiş üzüntülüydü hic bu kadar zor olacagını düşünmemiştim tekrar anestezi alacaGI falan yani tecrübe deil kaybetme korkusu baskındı bu sefer bende ne kadar hayatımızı bağlamışız yavrularımıza o an tekrar anladm iki dünyada beraber kalmamız tek dileğim Allah zor acılarla sınav etmesin hayrlısı öpüldünüz bu en kolayıydı buna b,le gücüm yetmedi ne kadar acizim neyseki kızım iii ve biz her an mulu ve huzurluyuz inş

Son düzenleme:

Canım geçmiş olsun biz o gün sabahtan zeyneple dua ettik ipek kuzuya çok iyi bilirim kısada olsa orda beklemeyii çoook baglandık kuzulra canım en büyük aşk eşime aşıktımki hala çokkk seviyorum ama zeynebin sevgisi herşeyi bastırmış:)onu anlıyorum iyimi kötümü bilemem ama öle oldu tekkk aşkımmm.iyi olucak ipek kuzu hep mutluuu olun öpüyorum

Canım hadi kolay gelsin başlamışsınız tuvalet egitimine ne güzel .tugbacım bende en son 11aylıkken kullanmıştım doktorumuz verrmişti.şimdide 1ay önce doktorumuz zinco verdi hastalık sonrası direnç kazansın toparlansın iştah açsın diye 3ay falan kullan dedi ama ben bir ay kullandım ve bitti iştahıda açılmadı ama başka faydaları olmuştur muhakkak.balık yagıda daha almadım doktorun önerdigi marka yokmuş başkada almadım erteledim biraz.artık yeme konusunda zeyneple anlaştık gibi ben kızmıyorum artık kendi haline bıraktım bir haftadır bikaç gündür yemek yerken masal kahramanlarını katıyorum aramıza :) hep beraber yiyoruz işte yedigi kadar.nasıl gidiyor iş planlarııı ?kendine ve emire iyi bak öpüyorum

Canım bizde bir yaşında yaptırdık kan testimizi şükür iyi çıktı sonuç sonraa geçen ay hastalanınca gittik doktorumuz bi sıkıntı olmasa 18 aylıkken bir getirirsin demişti kilo boy gElişim kontrolü için .sen nasılsınn nasıl gidiyor hamilelik ?

Merhaba canım bizde diş çıkarıyoruz bijaçtane irden geliyor şiş bakalım ne zaman patlıcak iştahsızlık sorunu bizde yaşadık ve yaşıyoruz ben alıştımartık bu süreç geçsin düzelirler.zeynepde aynııı meniiii meniiimmm ler :)babaonun anne dedeherşeyyy normalide bu zaten benlik duygusu şu an onlarda hakim olan şey :)

Canım rahatladım yaşayan bilir zor bir süreç ben zayıflamasından çok bagışıklık sistemi zayıf düşerde tekrarlanır sa bronşitimizdiye korkuyordum evham yaptımmm sanırım teşekkürler sen bana buralardan olumlu enerji gönderiyorsun herşeyyoluna giriyor ögreniyorum anneligi kızımı keşfediyorum kendimii duraksamayı kızımı anlamayı ögrendim mesela Allahım dert vermesin bunlar basitşeyler maşallah erdem kuzuya iyi olsun hep öpüyorummm

Canım parkdan zeynepde gelmek istemiyorr merdiven çıkmaya bayılıyor ben yada babamızın destegi ile ama kaydıraga hopppala diyoo salıncaga nenniii nenniii diyoo hergün gidiyoruz kızımla kahvaltıdan sonra ırmak kenarında yürüyüşümüzüde yapıp evimize gidiyoruz.zeynep bişe yapmak istemedigindeee amiiinooo diyoooçookkk tatşı bir şekildee öle diye diye evegidiyoruz öle çok aglamalar falan olmuo bizde çok şükür
Diş fırçalamay bayılıyor kızım yemekden sonra hadi dişimizi fırçalamaya diyorumm oleeyy diyoooruz:)
Ben zeynebi 5aylıkken odasına geçirmiştim o günden beri yatagında yatıyor.arada sabahları yanıma alıyorum çokk keyiflii oluyor :)
Aman yazdıkça yazıyorum:)eyübü ve seni öpüyoruz iyi geceler

Kızlarr unutmadan kuzulara çilegi ne zaman verebiliriz?1yaşdan sonra herşey serbest demişti doktor ?birdeev yapımı puding tarifi istiyorummm ben varmı yapanınız?çilekdebal gibiriskli diye biliyorum alerji açısından bir deneyyimmmi yoksa erkenmi ki?had
Bakalımben kaçıyorum iyi geceler

canım çok geçmiş olsun olsun. çok şükür şimdi iyisiniz ya...

canım ne güzel tekrar kasım annesi olcaksın.. allah bebeğini sağ salim kucağına almayı kısmet etsin..

dün biz de doktorumuza tahlil sonuçlarını gösterdik. her şey normal ama sorunumz demir bağlama düşük çıktı. demir eksik değil ama bağlama da sıkıntı yaşıyomuş. demir içerikli yiyecekler ver dedi. normalde süt vermiyorum zaten. ama ne verebilirm ki yemesi de iyi çok şükür...

teşekkürler, ben bebeğimi hmile kalınca sütten kesmek zorunda kaldım, anne sütü almayınca aptamilin ve bebelac 1 yaş üstü devam sütünü aldım, günlük taze süt verdim birkaç kez fakat dediğin gibi inek sütünde maalesef yeterli demir yol. bu noktada demir bağlamadada etkisi olurmu bilmiyorum ama bunlardan içiriyorum geceleri, beğenmeyerek içiyor. birde brokoli kara lahana ve ceviz bunlarda demir konusunda yardımcı olacaktır.

hanımlar her evde günlük sakızı bulundurun, aktarlarda mevcut, 1 yaş üstü çocuklarda çok sık bronşit olan varsa deniz kadayıfı daha kuvvetli. hepsi bitkisel. ve bağışıklık sistemlerini kuvvetlendirmek için ekinezyalı bitkisel bir şurup var içeriğinde pekmez arı sütü ekinezya gibi sağlıklı şeyler var. ekinezya öksürüğe birebir. bunun dışında keskin bir tadı olmayan zerdeçalı sofranızdan ve yemeklerinizden eksik etmeyin. bağışıklığınızı kuvvetlendirecek.

gamze çok çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda şifa versin inşallah dediğin gibi bebeklerimize o kadar bağlanmışızki rabbim ayırmasın bizleri yavrularımızlada imtihan etmesin ipek kuzunun ve senin iyi olmama sevindim canım

eylemcim bizim azı dişinin ucu göründü darısı zeynebin başına dediğin gibi benlik duygusu çok hakim menimmm menimmlere bir süre daha devam iyi olsunlarda onları mutlu görmek dünyalara bedelmiş

hoşgeldiniz ve hayırlı olsun bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah verdiğiniz bilgiler çok güzel teşekkürler

Kızlar kadınlar günümüz kutlu olsun bugün güzellik yapın kendinize mesela ben bugün yemek yapmıyorum eşim yapıcakkk :)bugün offf günüm benimmm modundayım sabahtan yürüyüşe gittik kuzumu uyuttum.bugün kendime özel pasta yapabilirim :):):)

Bu arada dün zeynebe ev yapımı puding yaptım severek yediiii yupppiiii:)

Dilek canım geçmiş olsun ne güzel patlamış rahatlamıştır kuzuuu .darısı bize inşşş.

GAMZE çok geçmiş olsun umarım ipek bir an önce sağlığına kavuşur tekrarlamaz göz ...benim oğlum dün sünnet oldu... Keşke daha küçük yaptırdaymışım ... Uyanır uyanmaz çok ağladı yarım saat sakinleşmedi... Bütün çişlerde ağladı... Bugün daha iyi çok şükür... Zormuş ben böyle olacağını düşünmemiştim ..neyseki kurtuldu bebeğim...

Gamze kızına çok mama çok geçmiş olsun:)

Artık çok skin bu aralar kimse yazmamış bende bakıp çıkıyorum.

Eyüple vakit o kadar çok hızlı geçiyor ki

Saol canım size de geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…