2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

Aşomız gelmemiş eczaneye yarın sabah gelicekmiş:)ondan sabaha kaldı:)

diş fırçası ve macunu marka önerilerini ben de merak ettim.happy özelden ugraşmasan da burdan yazsan kime ne zararı olur kisite yönetimi mi kızar:26:herkes merak ediyordur sonucta.

Cok gecmis olsun canim..bir an once tlatmniz dileğiyle..Canim cuma gunu cinsiyet belli olucak insallah yazarım buray..erkk olursa seneye bı dha zorlarım kiz icin
canim benim Facebook gibi bı durumum yok..siz beni. Yerime de orda muhabbete edin ohhh cok guzl...burası bile zmn zman ters geliyo mantalite me ama ayrılmıyorum sizden..face çıte selmlarrr...burayı unutmayinnnn
merhaba happy diş macunu ve fırça isimlerini bana da yollarsan sevinirim

diş fırçası ve macunu marka önerilerini ben de merak ettim.happy özelden ugraşmasan da burdan yazsan kime ne zararı olur kisite yönetimi mi kızar:26:herkes merak ediyordur sonucta.

Tamam yazayım..
Dis fircasi firefly zaman ayarlı mmuzikli dis fircasi extr softttt olani
dis macunu r.o.c.s.. Yutulabilir.. Bizde ıhlamurlu olanı var?coooookkk minik sürüyorsunuz fırçaya..ay
aaylarcagidiyor

Hadi optummmmm sizi...

Son düzenleme:
Ayrica rocs baby ıhlamurlunun içindeki prospektusu okursanız nasil fircalamaniz gerektiğini coookk guzel anlatıyor..bizim kitapların özeti sanki..hem markaya guven duyma hemde dişli ve ya dışsiz kısmların temizliği nasil olur hem de cocuk nasil alistirilir bu sürece baya bı guzel anlatmissss üzerinde bir ay kullanın diyo ama uzatın o süreci bir ay da nasil bitsin onca macun...satmak icin..bileşenleri 3 aya kadar bozulmaz merak etmeyin..banyonuz uygun serinliktyse

Son düzenleme:
sevdaaaaaa ekle beni :))) belki özeline bakmazsın diye burdan da bi işaret çakim dedim. ben şu face denilen mucizeyi çok seviyorum yaaaaa :))

Canım biz yaptırdık hiç korkmaaa çok rahat geçtiateş ile yapmadı huysuzluk dahi olmadı .tabi çocuktan çocuga degişiyor ama karma aşılar gibi agır degil rahat ol

Teşekkürler ablamda kızına kullandı bu macunu fırça tavsiyen içinde ayrıca teşekkürlerrr öpüyorum

Günaydın kızlar biz dün gece sabahladık gece o kadar kalktım baktım zeynebin ateşi yoktu yatmadanda şurubunu vermiştim ateş düşürücü grip için ama sabah 4te aglayarak kalktı ateşimiz38.8 olmuş ateş düşürücü verdim hemen 2saate anca düştü .aslında ilac taraftarı biri degiim fakat gözyaşı ameliyatı sonrası bir kaç ay grip olmaması gerek dedi doktorumuz tekrardan kapanmaması için çocuk doktorumuzda grip şurubu birde antibiyotik verdi ben daha almadım antibiyotigi çünkü daha önce hiç kullanmadım ve çekiniyorum biraz içtahıda tamamen gitti sizin önerilerinizi bekliyorum .

canım geçmiş olsun çok. valla doktorunuz ne derse yap bence çünkü riskliymiş mağdem daha kötü olmasın zeynep.

Burdayım Kuzucum Çok yoğun bu ara işler. Sınavlar var. Elimiz ayağımıza dolaştı. İhmal ettim topiği. İşte face den görüyorum bazı arkadaşları, o kadar. Öpüyorum çok çok.

Hiiii sakın ha! Doktorlar iki yaş diyor ya, benimki ne kadar emerse dedi Asla zararı yok. Ben iki yaşında bıraktırırım kademeli olarak diye düşünüyorum. Şu anda bırakamız söz konusu değil zaten, evde olduğum günler, abartısız söylüyorum, en az 10 kez emiyor. İşten döndüğümde yüzüme bile bakmıyor göğüslere bakmaktan sıpa Yemesi içmesi düzgünse ver daha. Sonra nasıl olsa ayırıcaz.

Bu arada merak eden tüm arkadaşlara sevgiler, öpücükler Çok iyiyiz şükür. Klasik telaşlar, dişti,yaramazlıktı, hep aynı. İştah bir gider bir gelir durumda. Tuğba'dan aldığım fikirle sütlaç yapıp tanıştırdım hatunu ben de alamıyorum artık sütlaçtan, iştahsız minnoşlara tavsiye olunur Tarçın olsunmuş üstünde, ılık olsunmuş bir de... Tabi söyleyemiyo bunları ama beni tarçın serperken gördü, sade getirince parmaklarını tarçın serpiyormuş gibi yapıyo üstüne getirip Sizinkiler gibi, öğrenme hevesi had safhada şu an. Bana da her gün şaşırıp şaşırıp aşık olmak kalıyor hallerine. Haaaa bir de 6 Şubat gibi İzmir'de olucaz kısmetse. İzmir ahalisi hazır olsun görüşmeye, yapalım bi etkinlik hemen.

Aşımızı olduk geldik.Bakalım bu gün neler bekliyor beni:)

canlar bişi sorucam gündüz bebişleri kaç kere uyutuyorsunuz. biz sabha ve akşam olmak üzere 2 kere uyutıyoruz ama akşamalrı çok geç yatmaya başladı. 11 i geçio ben de yorgun olunca zor dayanıyorum. artık diyorum tek uykuya düşürsem nasıl olur sizce.. erken yatar mı. zaten gündüz uykuları da zor oluo salla salla zor uyuyo..

aynen canın bende de var bir tane 9 da kalkıyor 11 12 arası ve 4 5 arası uyuyor sonra hoppp gece 11 12 gbi artık zorla uyutuyorum:)

serap biz de aynı sorunu yaşıyoduk. 2 kere uyuyodu sonra gece 11 den önce hayatta yatmıyodu. yakalaşık 2 aydır sadeceöğle uykusuna yatırıyoruz. üstelik sabahları da 7.30 gibi kalkıyo. öğlen 2 saat uyuyo. sonra akşam 8 gibi mışıl mışıl uyuyo. biz de keyfimize bakıyoruz :))) üstelik akşam 10 dan önce yatmaları önemli. büyüme hormonu o saatlerde salgılanıyo malum

Tuğba niye uyumadı emir o kadar ya başka bir sıkıntısı da mı vardı acaba kıyamam birbuçuk gün uyumamış
Serap uzun süredir ibrahimin oturmuş bir uyku düzeni yok. gündüz hiç uyumadığı zamanlar oluyor bazen bir kere bazen iki kere uyuyor.
Bence madem oğlanı gündüz uyutmakta zorlanıyorsunuz siz de bir kere uyutun hem geceleri de daha erken uyumuş olur.
Nezo maşallah Eyüp'e araba kullanma işini çözmüş baksana ayakta bile kullanıyor
Eylem geçmiş olsun kuzuya
Senem hoşgeldin daha sık görelim seni artık. Tariflerini özledik :)
Nuyanuya nihayet ekleyebildim seni gruba. Sanırım senin isminde arama yapınca gözükmüyor bulamadım çünkü seni.
Başka kime yazacaktım unuttum neyse sonra yine yazarım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…