2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
kızlar sizi çok özledim:)

teker teker hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum, 2013 size uğur getirsin, gözleriniz ışıl ışıl baksın, kahkahalarınız eksik olmasın...

daha yazacak çok şey vardı ama bir kaç gün sonra inşallah daha rahat girebileceğim

hepinizin yeni yılı kutlu olsun, mutlu olsun:)

bu arada nezo doğum günün de kutlu olsun şeker:)

Teşekkür ederim canım...Amin hepimiz miniklerimizle olalım..

Teşekkür ederim canımm:))

Canım oğlum, kızıma....

Benim yaşlandığımı düşündüğün gün (ihtiyarladığımda) sabırlı ol lütfen ve beni anlamaya çalış.

Yemek yerken üstümü kirletirsem lütfen kızma. Sana bir şeyler öğretmek için nasıl çırpındiğimi, bıkmadan, usanmadan uğraştığım o günleri hatırla...

Seninle konuşurken, aynı şeyleri 1000 kere tekrarlıyorsam sözümü kesme.

Beni yine de dinle. Sen küçükken, uyuyana kadar sana aynı hikayeyi bilmem kaç defa tekrar tekrar okumak zorunda kaldığımı hatırla.

Banyo yapmak istemediğimde; beni utandırma ya da azarlama... Seni banyoya götürmek için uydurduğum oyunlarımı hatırla...

Yeni teknolojiler karşısındaki cahilliğimi görürsen bana zaman tanı; beni yüzünde alaycı bir gülümsemeyle izleme...

Bazı zamanlarda unutkan olursam yahut konuşmalarımızda ipin ucunu kaçırırsam lütfen hatırlamam için gerekli zamanı bana tanı; hemen sinirlenme... Çünkü asıl önemli olan senin yanında olabilmem ve beni dinliyor olmandır.

Ben sana bir sürü şeyi nasıl yapacağını gösterdim. İyi yemek yapmayı,iyi giyinmeyi...
Her şeyden önce hayatı göğüslemeyi...

Yaşlı bacaklarım yürümeme izin vermediğinde bana elini ver. Tıpkı, benim sana ilk adımlarımı atarken verdiğim gibi.

Ve bir gün artık daha fazla yaşamak istemediğimi; ölmek istediğimi söylediğimde bana kızma. Bir gün beni anlayacaksın. Hayatın; zevk alma değil, artık idareten yaşama yaşı olduğunu anlamaya çalış.

Hatalarıma, kusurlarıma rağmen hep senin için iyi olanı gerçekleştirmeye ve senin yolunu açmaya, istikbale hazırlamaya çalıştım. Senin yanında olduğumda üzgün, kızgın ya da güçsüz hissetme kendini. Benim yanımda olmalısın, beni anlamalısn ve bana yardım etmelisin. Yürümeme yardımcı ol ve yolumu sabırla sevgiyle bitirmeme...

Benim için yaptıklarını, ya bir gülümseme ya da senin için her zaman taşıdığım çok derin sevgiyle dua ederek geri ödeyebilirim ancak. Seni çok seviyorum ve hep seveceğim;bunu sakın unutma

---alıntıdır---

tek başıma çalıp oynuyor gbiyim

hımm bu topik uyuyor galiba=) 2013 size ve kuzularınıza sağlık bereket mutluluklar getirsin inşalllah nazo sendemi ben gibi bu gün doğmuşsun nice senelere canım iyiki doğmuşuz=)

Yeni yiiiiiilllltum insanlığa mutlulukgetirsin...
hiiiccccc bı bebek savaş görmesin.......
hic bı insan zarar görmesin....
veeeeeeee
allah kimseyi açlıkla sinamasin....
hiiimmmmmmmm....
Benim icin iseeeeeeee
hep hep hep gezeyim Kocacim ve yavrularimla....
Tum dunyayı gezelim...degisik yerler degisik yüzler degisik hayatlar taniyayimmmmmmmm insallah bu senede.
Eve anca uçuş seansları arasi uğrayalım insalllahhhhhhhhh.....
Halk icinde muteber bir nesne yok devlet gibbiiiiii
olmaya devlet cihanda bir nefes SIHHAT gibiiiiiiiiiii
anladinizzzzzzz sizzzzzzzz onuuuuuiui

Ne demek ..

Bu arada Gamze ve happy resimlerinizi bekliyorum brunch ..
cnm bol bol fotograf cekindik ama koyar mıyız bilemedm

cnm dogum günün kutlu olsunnnn

herkese güzel neseli sağlıklı hayırlı yıllar diliyorummmmmmmm

bi haftadır girmiyorum biraz yazın da okuyum diye yok anam siz umutsuz vakasınız illa gelip trenklendircem topiği

neyse neler yaptık anlatayaım happy ve happynın arkadası ve esleri ben ve esim bulustuk tabni erdem ve ipek onur konukları coooooooooooooooook güzel bi gündü saat 10.00-13.30 kadar oturduk muhabbet o kadar iyiydi ki ayrılasaımız gelmedi cok tesekkür ederiz erdem pasa ve annesinehediyelerimizde cok güzeldi ins happy ipeğin m
n
k çoban armaganlarınıda sevmiştir cok güzerldi happy tekrar görmek erdem paşa tam bi beyefendi olmuş akıllı kuzum ipekte uyandırmasam akşama kadar uyuyacaktı ama teyzesi sevsin diye kaldırdık o günden beri bişey yemiyordu ama dün sükür iştahlandı eşler cok iyiy anlaştı valla bayıldım bu gruba happy bi dahaki gelişinde yine görüşüryoruz simdiden ayarladım hee valla asu ve kemece nin olmasınıda isterdim kısmet artık kemece ne zaman müsait olursan biz kız kıza bulusalım kereme hediye verelim öptm sizi asu gecmiş olsun cicim tekrar

Herkesin yeni yıl kutlu olsun bu yıl hepimize sağlık huzur mutluluk getirsin. nice güzel yılları yavrularımızla ve eşlerimizle karşılamayı rabbim hepimize kısmet etsin inş..

kızlarr yeni yılınız sağlıkla mutlulukla huzurla bereketle geçer inşallah...evettt bu yılı yeni bir şehirde,yeni bir evde,yeni bir işe girerek başladık..hadi hayırlısı diyelimm.daha da güzel olacak inşallah.diyarbakırı sevmezdim ama bayağı büyükmüş.evimde güzel merkezi bir yerde site içersinde bahçeli yeşillikler içersinde..oğluma parkta var...devlet hastanesine geçene kadar idare edecez artık bu şehirde..dün annemleri gönderdim.geldiler evimi toparladılar,yerleştirdiler,dolabıma yemek koyup gittiler.kaynanamlar ne mi yaptınız dersiniz aramadılar bile,midyatta.evleri 10dakikalık mesafedeydi.insan bi merak edip gelir değil mi.ne yaptınız diye,hadi onu da geçtim telefon açılmaz mı ya.en azından oğluşu gelip alsa.yokkk öyle bişey de yok.ben annemlere yardım edemedim bile.yusuf deniz diş çıkardı o hafta.ateşi oldu çocuğun.o kadar huysuzlandın ki kucağımdan bile indiremedim o taşınma esnasında.ne yaptıysa annemle babam yaptı.bunu bile bile yardım etmeye gelmediler.annem kanser hastası,babam meniere hastası.onlar o halleriyle kalkıp yardım etmeye geliyolar.onlar aynı şehirde bi telefon bile açmadılar.çok kırıldım.sanki oğullarını ordan ben çıkarmışım gibi bana trip yaptılar.vedalaşırken nasıl bir misafir evine gelir evden ayrılırken öpülür ya sadece,benle o şekilde samimiyetsiz,soğuk bir şekilde vedalaştılar.....ayyy amann neyse allaha havale.başka birşey demiyorumm.

oğlum çok üzüldü ama ev taşınırken.eşyalar teker teker toplandı,ev darmadağın olunca oda oda gezdi çocuk,bişeyler söyleyerek.şimdi bu eve alışmaya çalışıyo.

hımm bu topik uyuyor galiba=) 2013 size ve kuzularınıza sağlık bereket mutluluklar getirsin inşalllah nazo sendemi ben gibi bu gün doğmuşsun nice senelere canım iyiki doğmuşuz=)

1 ocak benim doğum günüm canım..Yıl başında doğmuşum yani.Annem hep şey der Orhan Gencebay'ın konseri vardı ebe geç gelmişti der

Allah 'tan gene ailen gelmiş.Takma kafana canım.Öyle yaparak iyice kendilerinden soğutuyorlar bence:)İnşallah miniğinde hemen alışıverir yeni evinize:)Güle güle oturun :)Hep şans getirsin:)

kızlarrrrrrrrr nirdesinz he başka sitelere mi takılıyosunuz yoksa burayı ihmal etmeyin ben calısıyorum kocam bu hafta evde kış izni kullanıo kızıma o bakıo kendimi evin erkeği gibi hissettm

iklimcim hayırlı olsun yeni bi iş yeni bir ev yine gülecek bi yusufun var senin adına sevindim cok güzeldir tebdili mekan yapmak bizimde 3 snee sonra tayin var ben severim sdeğişikliği sıkılıyo ruhum rutinlikten inş. kayınvaliden hatasını anlar anlamazsada bosver onların densizliği oglu ne oldugunu görüyo ailesinin herkes duracağı yeri bilir sende mesafeli olursun haketmeyene ederinden fazla değer verme işte yoksay ağlarsa anan ağlıyo gerisi yalan ağlıyo

Burdayim burdayiiiiiiiiiimmmmm
birazdan misafirliğe gidecez..b
u gece dönünce gelip sizlere Ankara gezimizi yılbaşını anlatayimmmmm
sizleri bı okuyayım diyorummmmm
sali gece eve donduk
dun yemekli misafirimiz vardi
bu gece de câya davetliyiz..offfff offff
gece gelip yoklicam sizleriiiii
Cok optum sizleriiiiiiii

Son düzenleme:
Dur bakiiiimmmmmm yetiştiği kadar yazayimmmmmm.....

Gamzeciiiiiiiiiiiimmmm
bol bol yilbasi hhediyemle bitki cayı keyfi yapıyorum..beni de unutmayıp bana da yilbasi hediyesi aliiiiiiipppppp beni de simarttigiiiiiiiinnnnnn icin cok coooookkkk tesekkur ederim sanaaaaaaa

Cumartesi sabahı Ankara ya uçtuk..erdem uçağı cok seviyor..eeee naapsin baba mesleği ....

O gun full akraba ziyareti yapıp bütün akrabaları bitirdik..gece guzeeeeeeell bı uyku cektiiiiiikkkk

Ertesi sabaaaaaaaaahhhhhh
antares de kahvaltısı guzel bı mekanda biz dilekler ve Gamze eşi çoluk cocuk cumbur cemaat bulustuuuuukkk..brunchhhhhhhh yaptık...sadece biz degil esler de birbirini cok sevdi Allaha şükür..
ipek coooookkk büyümüş bu arada..cok tatlı bı şey olmuş..Türkan Şoray kirpikleri herkesi mest etti...
erdem in babasını ipek ten kıskanmasi daayrica cok komikti..bol bol edilen sohbet ve üzerine içilen kahvelerden sonra Vedalastik tekrar görüşme dilekleri ile...Gamze bu arada eşlerimizin baya bı ortak tanıdığı varmış ana,mmmm...
yilbasieslemesi falan dinlemeyip hem bana hem erdem e hediye Alman bizi cok uyandırdı bu arada
dur devam etcem ...
gece gorusuruuuuuzzzz

Son düzenleme:

evt cnm cok ortak tanıdıkları varmış eşim sizleri cok sevmş erdeme bayılmış ikinci böyle bişey olur inş. diyo fatih ve faik abileride cok sevdik dilekte hemserimmiş zaten her zaman bekleriz sizleri hediyemi begenmene sevindim cnm bol bol cay iç ama sen artık bitki cayı icme hamile iken önerilmio biliosun Allah korusun yada süt iç ılık su iç biz senin hediyeene bayıldık ipek elinde müzikli ayna bayıla bayıla dolanıyo herşey icin teşekür ederiz ayagınıza gönlünüze sağlık cnm antaresi gezmişsinzdr umarım begenmişindir tekrar bulusmak dileğiyle

ipeğe yapılan iltifatlar icinde tesekürler cnm

Son düzenleme:
him nerde kkalmıştık....
guzel gecen bir pazar gunünden sonra yilbasi gunu 7. Caddede gezdik tozduk..erdem kendini geceye saklar gibi bütün gun lite way inde uyudu...biz de durmadan gezdik yedikictik..
aksam da en cok eğlenen erdem oldu..yilbasi süsleri ne bayıldı..yilbasi pastasını yavrum kendine adanmış bir dogum gunu pastası olarak algıladı..ortamın tek bebeği ve gözdesi oldugu icin elden ele kucaktan kucağa coştu durdu...

Ertesi sabah geleneksel yilbasi sonrası brunchhhhhhhh i icin cukurambar liva ya gittik..gerci erdem icin evde bı postakahvalti yapılmıştı ama orda da devam ettik..biz dileklerle keyif yaparken asuuuu Lar da keyfimize keyif katmak icin bizim yanımıza geldi..
İlk basta erdem de oyku de maşallah bolca uyudu ama sonra uyandılar..nedense bu sefer pek bı soğuk davrandılar birbirlerine..gerci erdem uykudan uyanamadiydi ondan galiba...guzel öyküm kusura bakma ..benim cocuğum bebek arabasında sarhoş gibi uyuyo..doğduğundan beri o bebek arabasına asik o...neyseoyku de kocaman olmuş gormeyeli
ama vallahaaynioyku.... Hepguluyo...cok güleç senin bu kiz ya asu..yai
nZ farkettim de o güldükce sendeguluyosun..hep Gül'ün boyle...asu...sen biraz kilo mü aaldın...izmirde görüştüğümüzde daha fit tin sanki..neyse zaten hamilesin..cok yakışmış tatlim..sefan olsun vallaha..
isteeeeeeee atladık sonra uçağa...home sweet home ankaRa tatilimiz kemece ile gorusemememiz haricinde mukemmel gecti....
gece eve geldik..ben tabi iflasssss..yorgunluk..
carsamba misafir
bugun de biz gitttik
yariiiiiiiinnnn
Aksam üzeri eylemsura ve kızı ile buluşuyoruz ..kesinleşti...insallah yasarolmezsek...mekan belli yani..yilbasi hediyemizi alacaz caniiiiimmm....

Cumartesi ve pazar acikogretim sinavlarim vaaaaaarrrr

Anam anam anam...bu ne hızlı bı senedir boyle yawwwwww.....
bakayim size neler yazmissin soyle

Son düzenleme:
Gelicez hayatım..esimin sınavları herkesi cok yordu..insallah yakında ananemdeyiz...öpüyorum seni..

Ne demek ..

Bu arada Gamze ve happy resimlerinizi bekliyorum brunch ..
canim
esler de vardı ya cok uygun olmaz sanirim fotograf koymak..başla bı aile de vardı zaten bizle..insallah senle tanıştığımızda gösteririz sana da..

dogum gunün kulu olsun canimmmmm...sağlıklı bi yıl olsun..gerisi boş..once saglik...

yeni yuvanız hayirli uğurlu olsun...
Kizzzz vakit olmuyo ki girelim...burayı bizleri sizleri seven heppppp burda.....digerlerini bbilemem gayri..bosveeeeeerrrr....

Son düzenleme:
iyi gecelerr
bayan mutlu umutluuu
ben de biseler yazcaktm ama o kadar yorgnm kiii
neyse yarn ins
ovguler icn teskrlerrr
rahat huzurluu gecelerr
erdemede kocamn muckkksss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…