- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.561
merhaba 2011 kasım anneleri sizlerin ve cennet kokulu bebişlerimizin yeni yılını kutluyorum Rabbim 2013 te hepinize sağlık mutluluk ve güzel olan herşeyi versin inşallah. nezoo doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice senelere bebişinle sevdiklerinle....hepinizi çok öpüyorum tüm güzellikler sizlerle olsun görmesemde hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım sizleri. buluşmalar olduğunu okudukça sizin kadar bende heyecanlanıp mutlu oluyorum bende erzurumdayım yolu düşen olursa beklerim ve çok mutlu olurum nice güzel yıllara inşallah
kızlar sizi çok özledim:)
teker teker hepinizi ve kuzucuklarınızı öpüyorum, 2013 size uğur getirsin, gözleriniz ışıl ışıl baksın, kahkahalarınız eksik olmasın...
daha yazacak çok şey vardı ama bir kaç gün sonra inşallah daha rahat girebileceğim
hepinizin yeni yılı kutlu olsun, mutlu olsun:)
bu arada nezo doğum günün de kutlu olsun şeker:)
cnm bol bol fotograf cekindik ama koyar mıyız bilemedmNe demek ..
Bu arada Gamze ve happy resimlerinizi bekliyorum brunch ..
Yılın ve yeni yaşımın son günün de sizlere sesleniyorum:)BU gece 27 ye başıyorum yaşlanıyorum
Benim gibi yaşlı ve anne bir kadını yalnız bıraktınız tek başıma takılır oldum buralarda
Neredee bu kasım anneleri herkes mi bir anda terkeder buraları
Yeni yıl herkese huzur sağlık mutluluk bol bol para getirsin.2012 de yaşanan kötü olarak bir daha yaşanmasın...Her daim mutlu olalım...
hımm bu topik uyuyor galiba=) 2013 size ve kuzularınıza sağlık bereket mutluluklar getirsin inşalllah nazo sendemi ben gibi bu gün doğmuşsun nice senelere canım iyiki doğmuşuz=)
kızlarr yeni yılınız sağlıkla mutlulukla huzurla bereketle geçer inşallah...evettt bu yılı yeni bir şehirde,yeni bir evde,yeni bir işe girerek başladık..hadi hayırlısı diyelimm.daha da güzel olacak inşallah.diyarbakırı sevmezdim ama bayağı büyükmüş.evimde güzel merkezi bir yerde site içersinde bahçeli yeşillikler içersinde..oğluma parkta var...devlet hastanesine geçene kadar idare edecez artık bu şehirde..dün annemleri gönderdim.geldiler evimi toparladılar,yerleştirdiler,dolabıma yemek koyup gittiler.kaynanamlar ne mi yaptınız dersiniz aramadılar bile,midyatta.evleri 10dakikalık mesafedeydi.insan bi merak edip gelir değil mi.ne yaptınız diye,hadi onu da geçtim telefon açılmaz mı ya.en azından oğluşu gelip alsa.yokkk öyle bişey de yok.ben annemlere yardım edemedim bile.yusuf deniz diş çıkardı o hafta.ateşi oldu çocuğun.o kadar huysuzlandın ki kucağımdan bile indiremedim o taşınma esnasında.ne yaptıysa annemle babam yaptı.bunu bile bile yardım etmeye gelmediler.annem kanser hastası,babam meniere hastası.onlar o halleriyle kalkıp yardım etmeye geliyolar.onlar aynı şehirde bi telefon bile açmadılar.çok kırıldım.sanki oğullarını ordan ben çıkarmışım gibi bana trip yaptılar.vedalaşırken nasıl bir misafir evine gelir evden ayrılırken öpülür ya sadece,benle o şekilde samimiyetsiz,soğuk bir şekilde vedalaştılar.....ayyy amann neyse allaha havale.başka birşey demiyorumm.
oğlum çok üzüldü ama ev taşınırken.eşyalar teker teker toplandı,ev darmadağın olunca oda oda gezdi çocuk,bişeyler söyleyerek.şimdi bu eve alışmaya çalışıyo.
neden kimseler yokkkkk
Dur bakiiiimmmmmm yetiştiği kadar yazayimmmmmm.....
Gamzeciiiiiiiiiiiimmmm
bol bol yilbasi hhediyemle bitki cayı keyfi yapıyorum..beni de unutmayıp bana da yilbasi hediyesi aliiiiiiipppppp beni de simarttigiiiiiiiinnnnnn icin cok coooookkkk tesekkur ederim sanaaaaaaa
Cumartesi sabahı Ankara ya uçtuk..erdem uçağı cok seviyor..eeee naapsin baba mesleği ....
O gun full akraba ziyareti yapıp bütün akrabaları bitirdik..gece guzeeeeeeell bı uyku cektiiiiiikkkk
Ertesi sabaaaaaaaaahhhhhh
antares de kahvaltısı guzel bı mekanda biz dilekler ve Gamze eşi çoluk cocuk cumbur cemaat bulustuuuuukkk..brunchhhhhhhh yaptık...sadece biz degil esler de birbirini cok sevdi Allaha şükür..
ipek coooookkk büyümüş bu arada..cok tatlı bı şey olmuş..Türkan Şoray kirpikleri herkesi mest etti...
erdem in babasını ipek ten kıskanmasi daayrica cok komikti..bol bol edilen sohbet ve üzerine içilen kahvelerden sonra Vedalastik tekrar görüşme dilekleri ile...Gamze bu arada eşlerimizin baya bı ortak tanıdığı varmış ana,mmmm...
yilbasieslemesi falan dinlemeyip hem bana hem erdem e hediye Alman bizi cok uyandırdı bu arada
dur devam etcem ...
gece gorusuruuuuuzzzz
Gelicez hayatım..esimin sınavları herkesi cok yordu..insallah yakında ananemdeyiz...öpüyorum seni..ben nisan dan beri oluyorum ilkinden sonra 2. ayda olmamıştım sonraki ay olmuştum sonra her ay düzenli oldum 2 - 3 gün erken olmuştu, hmmm bu arada miktarları doğumdan önceki gibi olmadı artış oluyor sakın şaşırmayın benim hala azalmadıı süre de biraz uzadı
happyyy gelmedin galibaaa bu taraflara
hamiş anneler allah yardımcınız olsun, biz 1 hafta 10 gündür dökülüyoruz, ya oğlan 1 gece ateşlendi onu iiyileştireyim derken bende döküldüm, oğlana ilaç içiremiyorum zorla içirdiğimdede zıpır tükürüyor ciğerlerinde balgam var arada kusuyor rahatlıyor azda olsa fakat evden çıkmayınca sıkıldı, bunaldı, acısını benden çıkartıyor kızınca arada vurup ısırıyor çok fena bir şekilde asabi oldum. Kuzumla kaliteli ilgilenemedim ya birde hamile olsam hiç çekilmezmişim onu anladım, ben onu da kociş sayesinde anladımmm. Sabah uyandığımda kociş nöbete gitmişti oğlan sıkıldı tabiki benden sonra babası ile tel den konuşturdum babası kıyamadı oğluşuna çıkart komşuya götür dedi yan binaya gittim gönülssüzdüm iyileşmeden hiç gitmek istemedim fakat oğlan çıldırdı resmen arkidişin 10 yaşındakı kızı ile oynarken yorulup kızın kucağında sızmış sonra uyanınca da gece 10:30 kadar oynadı ailenin tüm fertleri ile, sonra ne oldu dersiniz zorla üzerini giydirdim ben montu giyerken içeri kaçtı benle eve gitmek istemedi bana by by dedi yaaa yavrum anasından sıkılıyor kızlarrrrr getirin yavrucuklarınızı oğluma arkadaş lazım yaaaa
gamze geçen yazını okudum kocişe çok kızmıştın seni anlıyorum çünkü aynı modelden bende de varrr bizim o tarz hatalar yapma lüksümüz yok malesef hep tamammmm beklerler
iyi gecelerrr
canimNe demek ..
Bu arada Gamze ve happy resimlerinizi bekliyorum brunch ..
dogum gunün kulu olsun canimmmmm...sağlıklı bi yıl olsun..gerisi boş..once saglik...Yılın ve yeni yaşımın son günün de sizlere sesleniyorum:)BU gece 27 ye başıyorum yaşlanıyorum
Benim gibi yaşlı ve anne bir kadını yalnız bıraktınız tek başıma takılır oldum buralarda
Neredee bu kasım anneleri herkes mi bir anda terkeder buraları
Yeni yıl herkese huzur sağlık mutluluk bol bol para getirsin.2012 de yaşanan kötü olarak bir daha yaşanmasın...Her daim mutlu olalım...
yeni yuvanız hayirli uğurlu olsun...kızlarr yeni yılınız sağlıkla mutlulukla huzurla bereketle geçer inşallah...evettt bu yılı yeni bir şehirde,yeni bir evde,yeni bir işe girerek başladık..hadi hayırlısı diyelimm.daha da güzel olacak inşallah.diyarbakırı sevmezdim ama bayağı büyükmüş.evimde güzel merkezi bir yerde site içersinde bahçeli yeşillikler içersinde..oğluma parkta var...devlet hastanesine geçene kadar idare edecez artık bu şehirde..dün annemleri gönderdim.geldiler evimi toparladılar,yerleştirdiler,dolabıma yemek koyup gittiler.kaynanamlar ne mi yaptınız dersiniz aramadılar bile,midyatta.evleri 10dakikalık mesafedeydi.insan bi merak edip gelir değil mi.ne yaptınız diye,hadi onu da geçtim telefon açılmaz mı ya.en azından oğluşu gelip alsa.yokkk öyle bişey de yok.ben annemlere yardım edemedim bile.yusuf deniz diş çıkardı o hafta.ateşi oldu çocuğun.o kadar huysuzlandın ki kucağımdan bile indiremedim o taşınma esnasında.ne yaptıysa annemle babam yaptı.bunu bile bile yardım etmeye gelmediler.annem kanser hastası,babam meniere hastası.onlar o halleriyle kalkıp yardım etmeye geliyolar.onlar aynı şehirde bi telefon bile açmadılar.çok kırıldım.sanki oğullarını ordan ben çıkarmışım gibi bana trip yaptılar.vedalaşırken nasıl bir misafir evine gelir evden ayrılırken öpülür ya sadece,benle o şekilde samimiyetsiz,soğuk bir şekilde vedalaştılar.....ayyy amann neyse allaha havale.başka birşey demiyorumm.
oğlum çok üzüldü ama ev taşınırken.eşyalar teker teker toplandı,ev darmadağın olunca oda oda gezdi çocuk,bişeyler söyleyerek.şimdi bu eve alışmaya çalışıyo.
Kizzzz vakit olmuyo ki girelim...burayı bizleri sizleri seven heppppp burda.....digerlerini bbilemem gayri..bosveeeeeerrrr....kızlarrrrrrrrr nirdesinz he başka sitelere mi takılıyosunuz yoksa burayı ihmal etmeyin ben calısıyorum kocam bu hafta evde kış izni kullanıo kızıma o bakıo kendimi evin erkeği gibi hissettm
iklimcim hayırlı olsun yeni bi iş yeni bir ev yine gülecek bi yusufun var senin adına sevindim cok güzeldir tebdili mekan yapmak bizimde 3 snee sonra tayin var ben severim sdeğişikliği sıkılıyo ruhum rutinlikten inş. kayınvaliden hatasını anlar anlamazsada bosver onların densizliği oglu ne oldugunu görüyo ailesinin herkes duracağı yeri bilir sende mesafeli olursun haketmeyene ederinden fazla değer verme işte yoksayağlarsa anan ağlıyo gerisi yalan ağlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?