2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Zaten her gördüğümde ağlıyorum of asuyu yine yaktın yüreğimi rabbim herşeyin en iyisini bilir ins yaşamı güzel olur

3 gündür sürekli aklımda elif zeynep var..o değil benim yavrum da olabilir de hepimizin yavusu olabilirdi..allahım her şeyi kararlıyor işte..her fotoğrafını gördüğümde gözlerindei o korkuyu hissediyor insan..nasıl korktu kimbilir üstü açıktı hava soğuktu ama allahın melekleri belki de anne babsının ruhuydu onu koruyan ve o yaşıyor işte..allahım ona en güzellerini versin inş..ve inanın yarın nolcak bilmioruz can sıkmaya gerek yok belki de...bugun çok önemli evlatlarımızla bir gün daha...

Kemece:
Hediyelerin için çok ama çok teşekkür ederiz miniğimle...
O kadar güzeller ki ...

İnşallah hepinizle yüz yüze görüşmek nasip olur..İstanbul'a gelirseniz seve seve ağırlarım sizleri...
Ben bu kk dan bir arkadaşla tanıştım 3 senedir görüşüyoruz...O kadar güzel oluyor ki :)
İnşallah daimi arkadaşlıklar kurulur..
Ben biraz geç katıldım aranıza ama hepinizi sanki çok eskilerden beri tanıyor gibiyim..Bir alışkanlık oldu burası.Bilgisayarı açınca ilk bu sayfayı açıyorum acaba yeni haber var mı diye :)
Eşime kız kardesime de devamlı sizleri anlatıyorum...

Olur canım ucaginizi görünüm biizim evin ustunden geçiyor Yer olarak adres yerinde Google earth den eşim nasilgeleceginin planini yapsin malum plansız yasamiyorlar
Tamam canm..en kısa zamanda vericem koordinatları..asu ve kemece den okey de gelsin.. Bu arada verdigin siteye bakıyorum cok ilginc
Happyyy Bu hediye ii gerçekten çok güzel oldu...Daha bi kaynaştık
Bencedeeeeeee....ne guzel oldu degil mı yaaa Ben bir gun hep beraberoturup kahvelerimizi yudumlicagimizi biliyorum sanki )))

Iyigeceler hanimlar aranizda beni taniyanlar merak etmisler daha dogrusu bebisleri hepimiz iyiyiz merak etmeyin

ama ekim annesi oldum ben ikizer pek durmadi karnimda saglik olsun sizler nasilsiniz bebislerde iyidir umarim

pek vaktim olmuyor girmeye hatta hic olmuyor simdi ikizler yattida öyle girdim cok yogun geciyor ev isler felan derken gece yarisi oldu

yine gecede pek uyumuyoruz simdi dinlenmem gerek kendinize iyi bakin dost kalin iyi geceler

Kızlar merhaba nasılsınız sizi çok özlüyorum ve de seviyorum happycim bu hediye işi çok iyi oldu daha ir kaynaştık .gamzeyle edibeyle tuba ile telefonda konuştuk 3nüzde çok cana yakın insanlarsınız sanki uzun zamandır tanıyor gibi hissettim .gamze ile görüşemedik ama muhakkak görüşücez ben temmuz gibi tekrar gelicem nasipse .happylede kısmetse 4ocak gibi buluşalım diyoruz çok yakınız birbirimize deniz kenarında bir kahve içelimmmm:)ben bugün acile gittim 2gündür feci bir karın agrısı mide bulantısı vardı serum taktılar mide bulantım iyiyde karnım hala kötü üşüttüm ben yarında yola çıkıcaz korkttum valla o şekilde .happycim senle aynı gün ucaga biniyoruz ben ankara izmir sen izmir ankara:)izmirde giremicem nete çünkü kayınvalidemlerde internet yok 6ocakta antalyaya dönüş
Kızlar sevda nerelerde göremedim oun yazılarını hep girerdi o umarım iyidirkendinize ve kuzularınıza çok iyi bakın iyi seneler güzel anneler birde senem de girmemiş onuda merak ettim son olarak face sayfanız varmı oradanda görüşmek isterim sizlerle görüşmek isteyen özelden mesaj atabilir sevgiyle kalın kocaman öpüyorum
Yaz yaz itmiyor bizim hediyemiz bugün geliyor emireamadein kuzundan zeynebime bizde happynin kuzusuna izmirde vericez hadi hadi kaçıyorummmm

cnm inş görüşürz eylemcim bi dahakine

kızlar biz pazar sabahı eşlerle kahvaltıya gidiyoruz sizide bekleriz kemece asuuuuuuuuuuuu duyun sesimi yarın haberleselim lütfen sizde geln olur mu ben bugünü hayal ettim keremin hediyesini de getişrcem

uzuuuuuun bir aradan sonra merhaba hepinize çok özledim sizi:)
ya okulda nete giremiyorum milli eğitimin neti olduğu için açmıyor evde de bilgisayarım yok olsa da melis hanım fırsat vermiyor gangam style istiyor diye göstermiyoruz anlıcanız böyle durum
hiiiç okuyamadım geçmişi umarım herkes iyidir bebişler iyidir biz çok iyiyiz melis tam bir canavar oldu evin her yerini geziyoraltını üstüne getiriyor en çok da bol bol konuşuyor artık neredeyse herşeyi söylüyor her derdini anlatıyor :) hepinizi öptüm

Merhaba arkadaşlar
Artık bebeklerimiz çocuk oluyorlar ve çocukluğa geçiş zor bir dönem.. Bunla ilgili ben kitap aldım henüz başlamadım okuyunca bilgi veririm.. Size bir sorum var doğumdan sonra ilk adet olduktan sonraki ikinci adetiniz zamanında oldu mu? Benim bir hafta geçti hala yok gelen emzirdipim için olduğunu düşünüyorum size sorayım dedim.. Hamile değilimdir hiç belirti yok..

Benim bir hafta geç olmuştu canım..

slm arkadaşlar
çok sık girremiyorum nete girsem bile çoğuzaman yorum yazamıyorum
bak hediyeleşme olmuş kaçırmışım :)
arkadaşım benimde ikinci olması lazım ama olmadım hala 3 gün geçti daha ama önceden iki üç gün önceden olurdum o yüzden bekliyorum ha oldum ha olcam diye yok bi gelişme aman hamile falan olmayayım valla 3 cüyü düşünemiyorum

ben nisan dan beri oluyorum ilkinden sonra 2. ayda olmamıştım sonraki ay olmuştum sonra her ay düzenli oldum 2 - 3 gün erken olmuştu, hmmm bu arada miktarları doğumdan önceki gibi olmadı artış oluyor sakın şaşırmayın benim hala azalmadıı süre de biraz uzadı

happyyy gelmedin galibaaa bu taraflara
hamiş anneler allah yardımcınız olsun, biz 1 hafta 10 gündür dökülüyoruz, ya oğlan 1 gece ateşlendi onu iiyileştireyim derken bende döküldüm, oğlana ilaç içiremiyorum zorla içirdiğimdede zıpır tükürüyor ciğerlerinde balgam var arada kusuyor rahatlıyor azda olsa fakat evden çıkmayınca sıkıldı, bunaldı, acısını benden çıkartıyor kızınca arada vurup ısırıyor çok fena bir şekilde asabi oldum. Kuzumla kaliteli ilgilenemedim ya birde hamile olsam hiç çekilmezmişim onu anladım, ben onu da kociş sayesinde anladımmm. Sabah uyandığımda kociş nöbete gitmişti oğlan sıkıldı tabiki benden sonra babası ile tel den konuşturdum babası kıyamadı oğluşuna çıkart komşuya götür dedi yan binaya gittim gönülssüzdüm iyileşmeden hiç gitmek istemedim fakat oğlan çıldırdı resmen arkidişin 10 yaşındakı kızı ile oynarken yorulup kızın kucağında sızmış sonra uyanınca da gece 10:30 kadar oynadı ailenin tüm fertleri ile, sonra ne oldu dersiniz zorla üzerini giydirdim ben montu giyerken içeri kaçtı benle eve gitmek istemedi bana by by dedi yaaa yavrum anasından sıkılıyor kızlarrrrr getirin yavrucuklarınızı oğluma arkadaş lazım yaaaa

gamze geçen yazını okudum kocişe çok kızmıştın seni anlıyorum çünkü aynı modelden bende de varrr bizim o tarz hatalar yapma lüksümüz yok malesef hep tamammmm beklerler

iyi gecelerrr

Yılın ve yeni yaşımın son günün de sizlere sesleniyorum:)BU gece 27 ye başıyorum yaşlanıyorum
Benim gibi yaşlı ve anne bir kadını yalnız bıraktınız tek başıma takılır oldum buralarda
Neredee bu kasım anneleri herkes mi bir anda terkeder buraları
Yeni yıl herkese huzur sağlık mutluluk bol bol para getirsin.2012 de yaşanan kötü olarak bir daha yaşanmasın...Her daim mutlu olalım...​

merhaba 2011 kasım anneleri sizlerin ve cennet kokulu bebişlerimizin yeni yılını kutluyorum Rabbim 2013 te hepinize sağlık mutluluk ve güzel olan herşeyi versin inşallah. nezoo doğum günün kutlu olsun sağlıklı mutlu nice senelere bebişinle sevdiklerinle....hepinizi çok öpüyorum tüm güzellikler sizlerle olsun görmesemde hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım sizleri. buluşmalar olduğunu okudukça sizin kadar bende heyecanlanıp mutlu oluyorum bende erzurumdayım yolu düşen olursa beklerim ve çok mutlu olurum nice güzel yıllara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…