- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #47.421
cnm hayrlisi olsn bi sekilde birakcklardi zatennn
hem onlar memeyi birakck dye biz onlari birakmiyrzzz yaaaa
onlar first lady lerrrrr
bnm esm gayserili
bn de ayaprm yaglma
bnm yermde yiyin gariiii
bn ugrasammm onla bu aralarrr cook yorarr bennniii
iyi gecelerrrr
cnm bizim dr hapsrk oksrk burun akintisnn dis belirtileri de olablcgni soylemistii
varmi oyle bi drum
bosu bosuna da kullnmayn antbytk eger dis belirtileri iseee
evnz cok nemli yada coook kuru olabilir mi acaba
birde bitkisel seyler deneyebilirsin artk bir yasina girdiler
bn her aksamm mekke gulu otu iciyrrm grip ve oksuruk icnnn bol c vtamini iceryr
tavsye ederm aktarda var
DENİZZZ nerelerde????
Kızlar hemen yazıp kaçcamherzamanki gibi çok geç olmuş anca nete girdim bugün kaynanam salı günü sabah 8 de geliyı dip köşe yapamadığım temizliklerimi yapıyom giden gelenimiz çok oluyo kaynanamlar gelince dicem şuki şeymanın dişi ilk başta alttan bir tane üstten bir tane çıkdı şimdide alttakinin eşi üstündekinin eşi çıkıyo şok oldum böle hemen çıkıyomuş meğersem yoksa tek biz mi varız ilk dişi 12.12.2012 meşur olduk yavv
ben uyku konusunu sohbet konusu olarak açayım..
Benim oğlan 2 saatte bir yenidoğan misali uyanıyor iki üç çekip geri uyuyor..Meme bağımlısı..
Nasıl ve ne zaman kesintisiz gece uykusu uyur acaba :)
Günaydın anneler ve yeniden anne olacaklar
Dün akşam küçük beyimizin ateşi 39,5 kadar çıktı.Boğaz enfeksiyonu olmuş.Hemen acile gittik.3 saate yakın hastanede sadece bezimizle ateşimizin düşmesini bekledik.İğne falan yaptılar kuzucuğuma o kadar ağladı ki.Korkusundan hep kucağımda uyudu yatağa bile yatıramadımÇok şükür 37 ye kadar düştü gece de biraz olsun rahat uyudu.Kalkıp kalkıp baktım acaba gene ateşi çıktı mı diye?
Benden bu kadar sizlerin kuzucukları nasıl
çok geçmiş olsun canım.çocuklar hasta olunca çok kötü oluo ya...neyse düşmüş ya ateşi çok şükür...
beniö oğlum da öyle.Yatırmadan önce karnını doyur be öyle yapıyorum..Herkese merhabalar arkadaşlar.. Sürekli sizleri takip ediyorum ama işimin yoğunluğundan dolayı yazmaya fırsatım olmuyo..
Kızım 13 aylık oldu ama halen geceleri çok uyanıyo emmiyoda. sürekli süt veriyorum. ama onu tok tutacak bişeyler lazım sanırım yatırmadan önce bebişlerinize neler yediriyorsunuz?
Birde benim kızım halen yarım saat ayakta sallanarak uyuyo oda çok zorluklarla gece bile istiyo bunu.. Kendi kendine uyumaya nası alıştırabilirim???
Herkese merhabalar arkadaşlar.. Sürekli sizleri takip ediyorum ama işimin yoğunluğundan dolayı yazmaya fırsatım olmuyo..
Kızım 13 aylık oldu ama halen geceleri çok uyanıyo emmiyoda. sürekli süt veriyorum. ama onu tok tutacak bişeyler lazım sanırım yatırmadan önce bebişlerinize neler yediriyorsunuz?
Birde benim kızım halen yarım saat ayakta sallanarak uyuyo oda çok zorluklarla gece bile istiyo bunu.. Kendi kendine uyumaya nası alıştırabilirim???
kızlar su çiçeği aşısını kesinlikle yapın oğlumdan biliyorum 1 hafta pansumana gitmiştik herkez nerde yandı diye soruyordu o kadar şiddetli çlkarmıştı beyse yüzünde 3 5 izle kurtarmıştık bide kızamık salgını varmış özelikle ankara hacettepeye çok bebek gelmiş geçen doktor bi arkadaş telde uyardı beni haberiniz ola döküntüye dikka
Ohhh hayırlı olsun incilerinizNehir'in de bi tuhaf çıktı Kubi'cim. Önce altlar, sonra üst ön dişlerin sağındaki ve solundaki dişler. Ay çocuk vampir gibi oldu, bi komikti ki sorma Hani 7 yaş civarında ön dişler düşer ya kemik dişler gelmeden... Aynı öyleydi tipimiz.
Kızlar bu arada öğretmen arkadaşımın Nehir'den 3 ay küçük oğlu var. Dişleri Nehir'le beraber çıktı, bize göre 3 ay erken yani. Geçen getirdi, baktım çocuğun dişler gri-mor gibi bi renk. Hemen sordu Nehir'in de oldu mı diye. Yok dedim. Doktor demir damlasından demiş. Geçmezmiş de değişene kadar. EDİBE kuşum böyle mi kalacak çocuğun dişleri? Biz damlayı bıraktık, sağlık ocağından bitirince vermeyn dediler. Ben de her gün bir çeşit et yediriyorum diye vermedim. Aklıma takıldı.
Ayyyy bir de son havadis. Dün ailece zehirlendikKızım hariç çok şükür. Ben her yemeği kendim yapmaya çalışırım, dışarıda da pek az yerim ama eşim mantı istemiş. Bir marketinkini övmüşlerdi çok. %100 dana kıyma diye. Aldım.Ama tüm gece istifra ettim. Bu arada Kızımı emzirdim ama çok da düşündüm hata mı ediyorum diye. Ama emzirirken düşündüm anca, aman vermiyor ki insana. Şimdi daha iyiyim, zehiri attım herhalde. Kız iyi şükür. Bu arada benim hamileliğimin ilk ayları bulantı kabusumdu. 16 hafta sürdü. Dersten çıkıp çıkıp istifra ettim hep. Dün de belirtiler ilk bende başlayınca, adet de olmuyorum, annemle eşimin bir bakışı var Valla dünkü bulantı ve kusma bana "hiiiiç heveslenme Senem, daha hazır değilsin. Şuncacık bulantıya dayanamıyorsun" mesajı verdi, cevabımı aldım, oturdum Nehir'e hamileyken öncesindeki kaybım sebebiyle her midem bulandığında lavaboya koşup, sonrasında "Allahım şükürler olsun sana" diyordum, bebeğin sağlığıyla ilgili belirti olduğunda ve bana tekrar hamile olduğumu hatırlattığından Allah kolaylıklar versin hamişlerimize, su gibi geçsin inşallah da yeni bebiş görelim topikte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?