2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
Küçük beyimiz kumandayı almış televizyona doğru tutmuş benim bilmediğim yerleri bulup giriyor..Allahım ne kadar akıllı şimdiki çocuklar...

Gamze nerelerdesin kaç gündür gözükmüyorsun???
İnşallah her şey yolundadır...

Merhaba arkadaşlar ben geldim..cepten alıntı yapamayacağım...geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler...oğlum daha iyi çok şükür.. Hata olduğu ilk gece sabahlarım beraber.. Az uyuyor geniz akıntısı öksürükten uyanıyor ağlıyor ve uykusunda inliyordu .. Doktorumuz viral dedi buhar, burnuna serum fizyolojik ve eklem kas ağrısı olursa arada calpol ile tedavi verdi.. Benim oğlum çok iştahsız ve kilo da az olduğundan vitavit adında vitamin şurubuna başladı bakalım inşallah iştahını açar bende rahat ederim iştahsız bebekler uğraşmak gerçekten çok zor..bebeklere ve sizlere sağlıklı güzel günler..:)

Bu arada hamileleri tebrik ederim.. Ben çok seviyorum bebekleri çok güzel.. Yeniden mis gibi bebek kokusu özledim gerçekten yenidoğanı...Ancak benim oğlan fazla zor bir çocuk biraz büyümesi en azından gece kesintisiz uyuması lazım benim ikinci düşünmem için..aslında olsa ikisi brden büyür.. Evde olsam hiç düşünmem hemen yapardım herhalde :)

mrb kızlar zun zamandır giremiorum daha dogrus gecmişi bitiremedn cıkıyorum bi türlü yazamadım sizi cok özledm ne var ne yok biz iyiyz ipek her zamnki gibi yaramzlık peşinde eylemsura ile görüşemdk sanırım kızı ameliyat oldu inş. güzel geçmiştir gecmiş olsun diorm

himmel senin kuzuların nası oldu??

bu arada cekiliş olmuş bana kemece kerem cıkmış ne alsam acaba kereme nişan yüzüğü mü alsam kızımla hep beraber toplanmışken as happy falan yılbasında takarız

size bişeyler yazcam ama ne yazcamı unttum
iklim aras Allah kolaylık versn ev tasımak cok zor

bi gecmişe bakayım asuuuuuuuuuu noldun hamile misin yoksa bende bu ara kendimi hep hamile görüyorum ama daha regl bile olmadım ki

kızlar anladım ki b hamile muhabbetinden sonra anne olunca insan dogurganlık hali agır basıyo ve annelik ic güdüsüyle hep dogurasımız gelio özlelkle dogm yapıgımız aylarda kasım ayında bişey old bize dikkat ettm yani benimde acayip dograsım var ama tek sıkıntı cocuk büyütmek falan değil dogm yapmak dogumdan cok korkuyorm artık

​Simdi ben sizleri neredeyse hepinizi ve yavrularınızı ya buralara koyduğunuz fotolardan ya da profil resminden falan gördüm ya ,, insan kiminle konuştuğunu aşağı yukarı resmen de olsa bilince daha bı guzel oluyo...E benim de kk ya ve İnternet'e resim koymama takıntım var ya haniiiiiii
İste bu taknitimi malesef saglık bakanlığı benim adıma delmiiisssssss
Beni resmen yani resim olarak merak edenler Google a izmir Alsancak adsm yazsın
Çıkan sayfada personel e bassın ordan da dis hekimlerine
Ahanda ordayiimmmmmmm
Zaten benim adımdan kimsede bı es daha olmadıgı icin onca dis hekiminden hemenbenigorup tanırsınız vallahi...
Gerci baya bı resmicikmisim..Gamze falan görse güler yani..
Normalde acayip matrak bı tipim varda...iste devlete verdigimiz foto yani...
Yazistiginiz arkadasınızı merak ediyorsanız bı bakın helem...
Hatta soyadımı bulun..onu da Google a izmir egepol hastanesi bebeklerimiz yazdığınız sayfada girin ahanda orda da bizim veled i ilk doğduğu an var ve yorumlar...şimdikisi ile alakası yok....
Vallah ben ne kadar kacsamda modernite peşimi bırakmıyor..
Fotograflrim kol geziyor web de anam...
İste olleeeeeeeeeee
Bu arada eylemsura ve tarionorar gecmis olsun canlar..okuyabildigim kadar

valla arkdaslar bn edibeyi yakinen gormus biri olarak soyluyrmmmm

dresimdekinden dahha bi guzeeel

valla arkdaslar bn edibeyi yakinen gormus biri olarak soyluyrmmmm

dresimdekinden dahha bi guzeeel
Yavruuummmmm yakaladım seniiii 2013 Ağustos anneleri hiiimmmmmmm...
allah en hayırlısı neyse onu versin size...insallah...
vallaha sende fıstık gibisin...bı an once tanışmalı herkes yaniiiii...dicem ama ....... Abi kızar...
neyse cok az kaldı..hasret gidercez insallah..izmirden bı isteğin var mı pekiiii

anamm herkesss kacmissss yineeee
kactilarmi hepsi birden kacyrrrr

tubacan bnm cook uykum geldi sen guzel paylasimlarda bulunn sabh okurum artk
iki gundr yoktun
birikmistir yazacaklarinnn
de miiii

Asu cum bu arada esıne abi demem yanlis anlaşılmasın...bizim kurumda racondur...bı devre de olsa esim kucuk ya..abimizdir vesselam...sen de hanfendi yaniiiiii.....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…