- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.981
günaydın herkese,,,herkesler akşam giriyor ben sabah muhabbetleri sonradan okuyorum mecbur...bizim oğlan hala yürümüyor burda bi arkadaş yazmıştı tek elinden tutup gezdirdim bi haftaya yürüüd diye ama bize pek fayda etmiyor sağolsun oğlum tek elini bırakınca ya duruyor yürümüyor ya da oturuyor yere..herhalde daha güveni gelmedi diyorum. çok ta zorlamak istemiyorum korkmasın diye..emzirme konusunda ben de ne kadar emerse verme taraftarıyım inş onun ve benim için başka sorun çıkmaz ve emziririrm. gerçekten anne sütü bir mucize bundan yavrumu mağrum bırakmak olmaz..
selam kızlar hımm ne güzel sohbetler edilmiş:9 ilk önce bi edibeyi tebrik edeyim. edibecim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin allahım kazasız belasız inş. zor olcak ama olsun üstesinden gelebilirsin.oh kızlar yine buluşuluyo güzel güzel hadi bakalım. denizde acayip memeci hiç bırakmıyo yakamı habire dönüyo dolanıyo mem mem napcaz bakalım iştahınıda süt kapatıyo biliyom ama emzirmeyide bırakmayı düşünmüyorum bende tuğba salıncağınız hayırlı olsun başka neler vardı bi bakayım yine dönerim
sanem merhabalar canım yer elması çorbasını nasıl yaptın tarif varsa yazarmısın?
Günaydınlar...
Herkes akşam geliyor gündüz sakin buralar kontrol atında merak etmeyin...
Meme konusunda bizimkide uyumadan önce ya da uykuya dalmak için kullanıyorGece duruma göre 2 ile 5 kere kalkıyor emip tekrar uyumaya devam ediyor.Arada aksaklıklar oluyor tabi...Ben de emmek istediği sürece emzirmeyi düşünüyorum
Bu ara da happy sana sorularım var..
1.Hani hamilesin ya ilk doğumun normal mi sezeryan mı?
2.Emziriyormuydun?
3.İlk hamileliğinle farkı var mı?
aklıma gelenler şimdilik bunlar cevaplarsan sevinirim...
ben oğlumdan önce taktırmıştım canım biraz kanamalar fazla oluyo lekelenme tarzında ama baya kalmıştı 6 sene falan 6 senededen sonra kayma olmuştu çıkartttırmıştım
Yürüme mevzuunu hiç sorma. Nehir'im de bir ay önce bir iki adım attı, bıraktı. Emeklemek kolay geliyor herhalde. Zorlamak istemiyorum dediğin gibi ben de. Doktorumuz da kendi haline bırak, sağlıklı olup da yürümeyen çocuk yok dedi. Sağlığı yerinde çok şükür. Bekliyorum artık ben de.
Kuşum yaa, kıyamam ben ona. Meme canavarlarıSağlığı nasıl? Herşey yolunda inşallah?
lekenlenme sorun değil,sancılanma oluyomu,adetin kanaması yoğunluğu artıyomu?
ben oğlumdan önce taktırmıştım canım biraz kanamalar fazla oluyo lekelenme tarzında ama baya kalmıştı 6 sene falan 6 senededen sonra kayma olmuştu çıkartttırmıştım
canım happy ne ara girer senin bu soruları görür mü bilmiyom ama ben bildiğim sorularını cevaplayım senin için.. happy nin de kızacağını sanmam.. happy nin ilk doğumu normal di canım, sezeryan değil. emziriyordu Erdem paşayı, hatta hala emziriyor, sanırım hamileliğinin 6. ayına kadar da emzirecek.. ilk hamileliğindeki farkı da artık kendisi cevaplasın, o kadarını da bilemem..
hayırdır bunca incelemenin altında bir hayırlı karar mı var sanki neee???
oğlanın salıncağını taktırdım kafayı yedi sevinçten, çığlık çığlığa sallanıyor şuan, fotoğrafını çekmek için bile durdutmuyo, hareketlide hep bulanık çıkıyo, aman yarabbi, arkadaşlar şiddetle tavsiye edilir.. ya bunda uyur bile Emir.. Allahım uykusuzluğumuza bir çare mi yoksam bu salıncak..tabii annelik, çıkarıp yıkayamadım ya, hijyen değildir diye üzerine battaniye serdim..
can cağızım nasıl bişey konu bilmiyom ama ben çevirebilirim kimse yardımcı olamazsa.. çeviri konusunda uzman değilim, ancak ingilizcem var.. çook uzun bişi değilse, ve kimse yardımcı olmazsa ben yapabilirim cicim.. haber et, özelden mail adresimi vereyim, ya da face den yolla bi bakayım.. ok!kızlar denizinde konuşması sanki yavaş gibi . anne meme suyada mama bide de de diyo calilio ya kaaa diyo o kadarda kitap okuyorum knuşuyorum neden ki acaba gerçi abiside 2. 5 yaşında konuşmaya başladrdımıcı psolağa götürdümde erkek çocuklarında oluyomuş demişti kızlar bide bişşey daha sorcam inglizce öğretmeni varmı aramızda ablamızın çevirisi var yaptıramadık bi türlü yardım cı olacak birileri varmıdırki acaep .? kemece bu arada tebrik ederim canım o rada nasıl zaman buluyosun almanca öğrenmeye iş çocuklar ev valla maşşşalllahşimdi insanlarda bi tuhaf kuzenlerim 2 tane ing hocası ama hayır yok napcaksın
kimimiz geç konuşuyor kimimiz yürümüyor diyoruz acaba çok mu evham yapıyoruz anlamıyorum...:44:
eveeet, çok doğru bir noktaya parmak basmışsın canım, evhaaaammm.. yürüse niye kayboluyo, konuşsa hiç susmuyo.. arkadaşlar her şeyin tadını çıkaralım bence, bu anlarıda çook güzel, bişileri işaret ederek mıy mıy anlatmaya çalışmaları, düşe kalka yürüme cesaretleri..
yaaw ne kadar güzel farkında değilmisiniz? çok şükür ki sağlıklılar, hepsi bir gün olacak nasılsa, aceleye gerek yok, herşeyi sindire sindire yavaş yavaş yaşayalım.. zaten çok çabuk büyüyolar, hiç bişi anlamıyoz.. zamanı gelince herşey olacak, evhamı bırakın, mutlu oluuun...
oyy maşallah kuzuya peki güveli mi bir ara ben de düşünmüştüm almayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?