- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #46.521
gamzecim ne tatlısınız maşlaaahh.. nice güzel yıllara inşallah ipek kızına..
bol bol da koyalım da nazar olmayıın..
takı içinde ne parası canım ya, adresini yolla bana, göndereyim hemen yarın.. hadi bekliyorum..
geçmiş olsun canım oğlun şimdiden erkek oldu yani ne güzel valla biz yaptırmadık, ben düşünmüyorum da.. daha kendimi hazır hissetmiom sanırımsanki ben sünnet olcam simdi küçük kendini anlatamaz diye korkuyorum..ne güzel siz çıkardınız aradan..
Eki Görüntüle 555828 Eki Görüntüle 555836 Eki Görüntüle 555835 Eki Görüntüle 555834 Eki Görüntüle 555833 Eki Görüntüle 555832 Eki Görüntüle 555831 Eki Görüntüle 555830 Eki Görüntüle 555829 Eki Görüntüle 555837
dogum günü fotolarımız sizin icin kızlar tabularımı yıktım fotografımı koydum hadi sizi de bekliyorummmm kendime inanamıyorum
kızlaar, bir kaç gündür kafayı yemek üzereyim bendee..
emir bir tek lokma yemiyo, bu yüzden de sürekli ama sürekliii gece gündüz 10 dak bir mememde.. bıktım artık resmen.. memelerim kopup düşecekler, artık canım acıyo, çok sıkıldım çook.. yakamdan fırlatmak istiyorum bazen o kadar farıyorum.. tabi kıyamıyorum hiç ama delirecem sanırım.. gece de aynı bir dak uyku yok günlerdir. sürekli memede.. sizinkilerde böyleymiş herhalde.. ya tecrübeli anneler bu işin sonu ne olacak, ne zaman bitecek ben dayanamıyom valla artık.. memeden ayırmayı bile düşünmeye başladım dün artık iyiceçç yok böyle ömür geçmez yani.. hafta sonu bi kaçalım arkadaşlarla şehir dışına azcık kafa dağıtalım dedik, inanın 2 sohbet edemedim kimseyle, sürekli odada çocuk emziriyom ben.. delirdim ya resmen.. bıktım valla.. kızamıyom da, hemen anlıyo ağlamaya başlıyo.. bişi de denmiyo yani.. ama ben de çok sabır kalmadı yani..
offf offfffffff.. bi de kötü haberim var.. uzun zamandır spreye ulaşmaya çalışıyordum ama bir türlü telefonlara cvp vermiyordu, geri de dönmüyordu.. siz de meraklanmayın diye sizinle paylaşmamıştım.. sonunda ısrarlı aramalarıma dayanamadı sanırım sprey ve görüştük sonunda.. görüşmek mi iyiydi, kendi kendime meraklanmak mı bilemedim ama..
Gökçe 13 gündür yoğun bakımdaymış.. bildiğiniz gibi bağışıklık sistemi çökmüş olan gökçe kızın hastalanmaması gerekiyordu ama malesef koruyamamışlar ve grip olmuş.. bu yüzden şuan durumu çok kötüymüş, yoğun bakıma almışlar ve hiç bir ilaca cvp vermiyormuş.. çaresizce beklediklerini söylüyor sprey,ama neyi bilmiyorum diyor.. maddi açıdan da bitmişler artık.. yurt dışından getirttikleri ilaçlarda yaramamış, daha getirtmeleri gerekiyormuş sanırım.. ama bu sefer başka ilaçlar deneyeceklermiş, tabi iyileşip yoğun bakımdan çıkmayı başarabilirlerse.. birde doktorların aptal saptal kaprisleri ile uğraşıyoruz diyo, bide gereksiz prosedürler....
durum bu.. dualarımızı istiyor bol bol.. hepinize de çook selamı var..[/
Öncelikle bu akşam uyumadan hemen önce gökçeye duamı edicem.ALlahım sprey arkadaşımıza sabır,güç versin.eminimki o hepimizden daha güçlüdür zorluklar daha güçlendirir bizleri.İçim bi buruk oldu ne denirki kelimelerin tükendigi nokta anne olmak çok zor
Buarada arkadaşım bu bir süreç sanırımbenim kızımda hiç birşey yemek istemiyor kahvaltıda 1saat oturuyoruz mama sandelyemizde ,öglen hevesle yer diye bişeyler hazırlıyorum ama yok geri çıkarıyor,uykuyuda günde bir kereye indirdi.napıcagımı ne vericegimi nasıl uyku düzenimi geri kurucagımı bilemiyorum en kötüsüde kızmak istemiyorum ama sabrım bittiginde kızıyorum
Kilo almamız lazım zayıf degil ama kızım aralıkda gözyaşı kanalı tıkalı oldugu için küçük bir ameliyat olucak .genel anestezi alıcako yüzden kilosu nekadar çok olursa dha iyi olur demişti doktorumuz ama bu ara diş çıkma süreci ve yemiyoruz sütümde çok degiil sütüde sevmedi napıcagımı şaşırdım .
Eki Görüntüle 555828 Eki Görüntüle 555836 Eki Görüntüle 555835 Eki Görüntüle 555834 Eki Görüntüle 555833 Eki Görüntüle 555832 Eki Görüntüle 555831 Eki Görüntüle 555830 Eki Görüntüle 555829 Eki Görüntüle 555837
dogum günü fotolarımız sizin icin kızlar tabularımı yıktım fotografımı koydum hadi sizi de bekliyorummmm kendime inanamıyorum
Offfff bu yememeler de zamansal sanırım. Nehir birkaç gün öncesine kadar bizi resmen çıldırttı anneannesiyle. Ne koysam önüne, birkaç kaşık. Çok sevdiğimiz tecrübeli bir doktor büyüğümüz, birşey yemediğinde minik bir çikolata ve bir bardak su verin, iştahı açılsın, yemek yediğini hatırlasın dedi. Biz de öyle yaptık arada. Bu birkaç gündür düzeldi çok şükür. Dişler, hastalıklar derken iştahları kaçtı yavruların. Yedikleri zamanı hatırlamaya ihtiyaçları var sanırım. Ben bir de daha çok severek tükettiği şeyleri veriyorum bu aralar. Bizler de iştahımız olmadığında sağlıklı beslenmeyi düşünmüyoruz. Onlar naapsınlar. Yer elması çorbası yapıyorum, tereyağını da azıcık kızdırıp öyle döküyorum çorbasına. Biraz da ekmek ufalıyorum içine. Eline krep yapıp veriyorum. İlgilenmiyorum, kendi kendine tırtıklıyor. Az önce kahvaltıdan geldik, öğrencilerimle dışarıdaydık. Kalabalık olunca da bi ondan bi bundan yedi minik minik. Artık tercihleri oluşmaya başladı ya, sancılı olacak sanırım bu dönem. Zor biliyorum ama ısrarcı olmamak lazım. Meme olayı da aynen bizde de öyle. Kahvaltı sırasında herkesin içinde şap şap vurdu ya sıpa. Bi de artık büyüdüler, istemeyi de biliyorlar. Utandırıyorlar insanı. Anne memmemmemmeeeeee diye bi vuruşu vardı, gülme krizine girdi çocuklar. Çocuk dediklerim de 18-20 yaş arası üniversite hazırlık öğrencileri. Bi daha bu muzur sıpayla bi yere de gidersem...kızlaar, bir kaç gündür kafayı yemek üzereyim bendee..
emir bir tek lokma yemiyo, bu yüzden de sürekli ama sürekliii gece gündüz 10 dak bir mememde.. bıktım artık resmen.. memelerim kopup düşecekler, artık canım acıyo, çok sıkıldım çook.. yakamdan fırlatmak istiyorum bazen o kadar farıyorum.. tabi kıyamıyorum hiç ama delirecem sanırım.. gece de aynı bir dak uyku yok günlerdir. sürekli memede.. sizinkilerde böyleymiş herhalde.. ya tecrübeli anneler bu işin sonu ne olacak, ne zaman bitecek ben dayanamıyom valla artık.. memeden ayırmayı bile düşünmeye başladım dün artık iyiceçç yok böyle ömür geçmez yani.. hafta sonu bi kaçalım arkadaşlarla şehir dışına azcık kafa dağıtalım dedik, inanın 2 sohbet edemedim kimseyle, sürekli odada çocuk emziriyom ben.. delirdim ya resmen.. bıktım valla.. kızamıyom da, hemen anlıyo ağlamaya başlıyo.. bişi de denmiyo yani.. ama ben de çok sabır kalmadı yani..
offf offfffffff.. bi de kötü haberim var.. uzun zamandır spreye ulaşmaya çalışıyordum ama bir türlü telefonlara cvp vermiyordu, geri de dönmüyordu.. siz de meraklanmayın diye sizinle paylaşmamıştım.. sonunda ısrarlı aramalarıma dayanamadı sanırım sprey ve görüştük sonunda.. görüşmek mi iyiydi, kendi kendime meraklanmak mı bilemedim ama..
Gökçe 13 gündür yoğun bakımdaymış.. bildiğiniz gibi bağışıklık sistemi çökmüş olan gökçe kızın hastalanmaması gerekiyordu ama malesef koruyamamışlar ve grip olmuş.. bu yüzden şuan durumu çok kötüymüş, yoğun bakıma almışlar ve hiç bir ilaca cvp vermiyormuş.. çaresizce beklediklerini söylüyor sprey,ama neyi bilmiyorum diyor.. maddi açıdan da bitmişler artık.. yurt dışından getirttikleri ilaçlarda yaramamış, daha getirtmeleri gerekiyormuş sanırım.. ama bu sefer başka ilaçlar deneyeceklermiş, tabi iyileşip yoğun bakımdan çıkmayı başarabilirlerse.. birde doktorların aptal saptal kaprisleri ile uğraşıyoruz diyo, bide gereksiz prosedürler....
durum bu.. dualarımızı istiyor bol bol.. hepinize de çook selamı var..
Cnmorta yolu diyorsan ne ala o senin güzelliğin biraz iri yapili olunca bide süt dolu büyük gogus fazla duruyorum ama olsun regl olayım gidecek teşekkürler güzel sözler icinOyyyy yerim ben ikinizi de anne-kızNe kadar güzelsiniz siz yaaaa maşallah İyi ettin Canım koymakla, yoksa ben artık inanmak üzereydim şişman olduğuna! Çok güzelsin, gayet de iyi görünüyorsun. Ben adet olduktan sonra hormonlarının düzene gireceğini ve bir miktar daha kendiliğinden kilo kaybedeceğini öğrendim. Bizim daha kredimiz var seninle
Offfff bu yememeler de zamansal sanırım. Nehir birkaç gün öncesine kadar bizi resmen çıldırttı anneannesiyle. Ne koysam önüne, birkaç kaşık. Çok sevdiğimiz tecrübeli bir doktor büyüğümüz, birşey yemediğinde minik bir çikolata ve bir bardak su verin, iştahı açılsın, yemek yediğini hatırlasın dedi. Biz de öyle yaptık arada. Bu birkaç gündür düzeldi çok şükür. Dişler, hastalıklar derken iştahları kaçtı yavruların. Yedikleri zamanı hatırlamaya ihtiyaçları var sanırım. Ben bir de daha çok severek tükettiği şeyleri veriyorum bu aralar. Bizler de iştahımız olmadığında sağlıklı beslenmeyi düşünmüyoruz. Onlar naapsınlar. Yer elması çorbası yapıyorum, tereyağını da azıcık kızdırıp öyle döküyorum çorbasına. Biraz da ekmek ufalıyorum içine. Eline krep yapıp veriyorum. İlgilenmiyorum, kendi kendine tırtıklıyor. Az önce kahvaltıdan geldik, öğrencilerimle dışarıdaydık. Kalabalık olunca da bi ondan bi bundan yedi minik minik. Artık tercihleri oluşmaya başladı ya, sancılı olacak sanırım bu dönem. Zor biliyorum ama ısrarcı olmamak lazım. Meme olayı da aynen bizde de öyle. Kahvaltı sırasında herkesin içinde şap şap vurdu ya sıpa. Bi de artık büyüdüler, istemeyi de biliyorlar. Utandırıyorlar insanı. Anne memmemmemmeeeeee diye bi vuruşu vardı, gülme krizine girdi çocuklar. Çocuk dediklerim de 18-20 yaş arası üniversite hazırlık öğrencileri. Bi daha bu muzur sıpayla bi yere de gidersem...
Gökçe için dualarımız eksik etmeyelim. Başka bir şey gelmiyor elden malesef. Yavrucak nefes aldığı sürece umut var demektir. Bu günler de geçecek elbet. Allahım güç kuvvet sabır versin Sprey'e.
Cnm herşeyin hayirlisi belki subatta daha iyi bi yer olur sikma canını kuzunla mutlu ol maddi durum için rabbim yardım etsin zor gerçektencanım sıkkındı zaten gkçenin haberini alınca daha dakötü oldum..off kii ne offf.allahım sabır versin o anneye.başka hiçbirşey diyemiyo insan.
gamze,ipek kuzuyla bi ömür sağlıkla,mutlulukla geçer inşallah...
bizim atama işi yine yattı gibi.15 fizyoterapist alınacakmış kamu hastanelerine.belki olur diyoduk.bugünde şehierler açıklandı hakkari,şırnak,siirt gibi yerler açmışlar.betıdan sadece kocaeli var.ve açılan yerler merkez bile değil ilçeler.ne yapacaz bilmiyorum.nisan atamasına kaldık gibi.kaç aydır maaş vermiyolar üstüne.kurum sahibi borcunu ödemek için,maaşları vermiyo.biz de milleten borç alıyoruz sırf geçinebilemk için.artı kurum sahibi güvendiğimiz bi adamdı,inşaat işine girmişti 3sene önce.3senedir ev bitmemiş,ne zaman biteceği belirsiz.benim kocamdagüvendiği için sözleşme işine bile girmemiş.....offf valla atamaya güveniyodum burdan gitmek içinnnnnnn.hayırlısı diyelim değil miiii yineee.
Gamze Allah ipek kızımıza bir ömür boyu böyle mutlu mutlu doğum günleri kutlamayı nasip etsin bizde yaptık çok şükür 3 akşam olmak üzere
Gökçe'ye acil şifalar ...
Gene benim oğlum çok hastalandı.Sanki karda yatırıyorum öksürükten boğuluyor...Daha ilaç biteli 10 gün olmadı.Doktor bugün gene antibiyotik verdiBu kışı hastalanmadan geçirsem diyorum da nerede daha kış gelmeden başladık ilaçlara...
canım sıkkındı zaten gkçenin haberini alınca daha da kötü oldum..off kii ne offf.allahım sabır versin o anneye.başka hiçbirşey diyemiyo insan.
gamze,ipek kuzuyla bi ömür sağlıkla,mutlulukla geçer inşallah...
bizim atama işi yine yattı gibi.15 fizyoterapist alınacakmış kamu hastanelerine.belki olur diyoduk.bugünde şehierler açıklandı hakkari,şırnak,siirt gibi yerler açmışlar.betıdan sadece kocaeli var.ve açılan yerler merkez bile değil ilçeler.ne yapacaz bilmiyorum.nisan atamasına kaldık gibi.kaç aydır maaş vermiyolar üstüne.kurum sahibi borcunu ödemek için,maaşları vermiyo.biz de milleten borç alıyoruz sırf geçinebilemk için.artı kurum sahibi güvendiğimiz bi adamdı,inşaat işine girmişti 3sene önce.3senedir ev bitmemiş,ne zaman biteceği belirsiz.benim kocamdagüvendiği için sözleşme işine bile girmemiş.....offf valla atamaya güveniyodum burdan gitmek içinnnnnnn.hayırlısı diyelim değil miiii yineee.
anaaaammm kocaeli mii, yaw gelsenize işte.. nie beğenmediniz ki.. gelin gelin noluuuurrr, hiç yabancılık çekmezsiniz, ben size her konuda yardımcı da olurdum.. hem ufaklıklar da arkadaş olurduu, süper olmazmıydı, olurdu bence.. kız hangi ilçeymiş o beğenmediğiniz bakim.. izmitte öle ilçeler varki, merkezden güzel..
gamzecim, kargon yolda, haberin ola..
Emir azcık azcık yemek yemeğe başladı gibi, 2 kaşığı 1 saatte yediğini düşünürsek ben bi hayrı olduğunu düşünmüyom gerçi..
supraviti bizde kullanmıştık ama doktorumuz 1 yaşına kadar kullandırttı bize onu, şimdi başka bişi var ama ilacı bile içiremiyom malesef.. sen kendi kendine gidip almadın herhalde ilacı değil mi KUBİ.. zararı olur diye demiyorum ama, belki gerek yoktur boşuna verme diye dedim..
ya sevdalinkaaa, himmeeel.. noldunuz yaaaa?
öpüldünüz hepiniz.. sevgileerr..
Canlar günaydın geçen sene bu saatlerde melegii bekliyordum iyi ki geldi hayatima nefes oldu hepimizin evlatlarını rabbim korusuny
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?