2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
gamzecim ne tatlısınız maşlaaahh.. nice güzel yıllara inşallah ipek kızına..
bol bol da koyalım da nazar olmayıın..
takı içinde ne parası canım ya, adresini yolla bana, göndereyim hemen yarın.. hadi bekliyorum..

bu arada kızlar ben şu thop shoptan air bra sutyen siparişi verdm inş. işe yarayıp göğüslerimi kcücük gösteirrrrrrrrrrr 27sinden sonra gelecekmiş boşa gitmez param inş. bu büyük göğüsler kücük olurda beni zayıf gösterir inş. bıktım valla

saolasın canım bende yaptırana kadar aklımdan çıkarmıyordum sünnet işini sürekli oğlana nasıl kıyacam diye dert ediyordum edibe gibi 15 günlükken yaptıran arkadaşlarıda düşününce uzatmanın anlamsız ve sürekli o kaygıyla yaşanamıcağını da anlayınca babası gelr gelmez ilk fırsatta hallettik bu arada babamız da sabah erken uyanmıştı sitres yapmış nerdeyse vazgeçecekmiş sünnet işi bitti ve eve geldikten sonra bile akşama kadar benle uğraştısitresini atmak için ağlatmaya çalıştı resmen , şansımıza üroloji uzmanı da çok iyi çıktı ameliyathaneden 10 dk. da çıktı biraz korkmuştu ağlayarak çıktı bizi doğal olarak ameliyathaneye almamışlardı emdi çok kısa bir sürede sakinleşti, inşallah sen ve diğer annelerimiz çok kolay atlatır.

doğuştan sünnetliyi duydum fakat yarım sünnetliyi ilk defa duymuş oldum rabbim gönlünüze göre kolaylık versin

gökçe bebeğim kuzum rabbim sana çok acil şifa annen ve babana da güç kuvvet versin.

23 Ekim – 21 Kasım
AKREP ÇOCUKLARI- Hayata bakışı çok renklidir. Güzel gözlerinin ardında neler yaşadığını bulmak için çaba harcamak gerekir. Akrep bebekleri genellikle çekingendir ve olaylara seyirci olarak kalmayı tercih ederler. Fakat iş beslenmeye gelince, zamanında karınlarını doyurmanızı tavsiye ederiz. Aksi takdirde gözyaşları yanaklarından sel gibi akabilir! Akrep çocukları yalnızlığı sever, kendi kendisini eğlendirmeyi becerirler. Güçlü duygularıyla birlikte onlara güzel gelebilir. Fakat bu yalnız kalmak isteği ileride başka sorunları beraberinde getirecektir. Bazen güzel gözleri yaşlarına göre çok ciddi ve hüzünlü görünebilir. Biraz uzak ve soğuk izlenimi bırakırlar, aslında sevgiye çok ihtiyaç duyarlar. Ona ilgi gösterdiğine inandıkları kişilerle kolay iletişim kurarlar. Sevimli ve sıcak olurlar. Sevdiklerine karşı kapris yapmayı çok iyi becerirler. Bu tutumları yüzünden, çevreleri tarafından mızmız olarak nitelendirilirler.

Konuşmayı çok çabuk öğrenirler. Sezgileri çok güçlüdür, etraflarında olan biteni, insanların neler düşündüklerini büyüklerin tahmin edebileceğinden çok daha iyi algılarlar. Çocuk Akrepler bile özel hayatın gizliliğine önem verirler. Her zaman kimsenin haberi olmadığı, günlük tuttuğu defterleri, çekmeceleri olur. Gizli bırakmak istedikleri, bir başkası tarafından keşfedilirse, çok üzülüp ağlayabilirler. Bu küçük dedektiflerden bir şey gizlememek en mantıklısıdır. Eninde sonunda kendilerinden saklanan her neyse bulurlar. Bunun ardından da öfke ve kin duygusu gelir. Yüksek fiziksel, zihinsel, duygusal enerjileri yararlı konulara yönlendirilirse, ileride çok başarılı ve güçlü bir insan olacaktır.

Ailelerinden anlayış ve yardım beklerler. Akrep çocuğu için aile çok önemlidir. Büyümeye başladığı andan itibaren, onlardan destek beklemez tavırları ile dikkat çekse de içten içe onların sevgisine ihtiyaç duyarlar. İnatçı ve huysuz kişiliğiyle kimseyle anlaşamaz görünen bu çocuklar, özellikle annelerine çok düşkündürler. Çocukların kaprisli tutumları çoğu ailenin şımarık Akrepler yetiştirmesine sebep olur. Onun kaprisinin altında yatan nedenlere inen bir anne baba Akrep çocuğunu keşfettikçe altında güzelliğe ulaşacaktır. Sabırlı bir psikolog gibi onu dinleyen, onun sorularına çözüm arayan anne-baba çocukları büyüdükleri zaman da sıkıntı çekmezler.

Zeki ve üretken bu çocukların eğitim çağında doğru yönlendirilmesi gerekir. Okulda arkadaşlar arası problemleri olsa da genel olarak başarılı olacaklardır. Akrep burcu çocukları için, olan imkanları paylaşmak, gerekli bir hayat dersidir. Gerçekten de yardımlaşma ve destek onlar için çok yararlı olacaktır. Anne babaya düşen görev, onları topluma açık, dışa dönük, kardeşleriyle oyun oynarken paylaşımcı davranışlar sergileyen çocuklar olarak yetiştirmektir. Kız veya erkek kardeşlerine karşı çok dikkatlidirler. Yine de özel hayatlarında saygı beklerler. Kendilerinin kaptanlarıdır ve ihtiraslıdırlar, paraya düşkün olabilirler. Harçlığını savuran, çok harcayan çocuklar olmazlar.

canım herşey çok güzel görünüyor.. nice güzel yaşlara inş.. valla bizim de çarşamba bakalım hayırlsıı iel atlatalım paylaşım yapacam ben dee..

bu arada gökçe nin durumunu kötü oluşunu duymayı hiç beklemiyordum gerçekten artık hastandene çıkacak haberlerini beklerken allahım sabır ver,, acil şifa ver.. biz ufacık ateşlense napçamızı bilmiyoruz allahım çok büyük sabır gerekiyor. dualrımız her zaman onlarla..içim çok kötü oldu biz doğum günlerimizi kutlarken hastane köşelerinde yavrunun mücadelesine tanık olmak, belki de günlerin bile farkında değiller..allahım sen büyüksün kimseyi yavrusuyla terbiye etme..sen koru yavrularımızı,,en kısa sürede hasta olan yavrulara şifalr ver inş..

dogum günü fotolarımız sizin icin kızlar tabularımı yıktım fotografımı koydum hadi sizi de bekliyorummmm kendime inanamıyorum

Oyyyy yerim ben ikinizi de anne-kız Ne kadar güzelsiniz siz yaaaa maşallah İyi ettin Canım koymakla, yoksa ben artık inanmak üzereydim şişman olduğuna! Çok güzelsin, gayet de iyi görünüyorsun. Ben adet olduktan sonra hormonlarının düzene gireceğini ve bir miktar daha kendiliğinden kilo kaybedeceğini öğrendim. Bizim daha kredimiz var seninle

Offfff bu yememeler de zamansal sanırım. Nehir birkaç gün öncesine kadar bizi resmen çıldırttı anneannesiyle. Ne koysam önüne, birkaç kaşık. Çok sevdiğimiz tecrübeli bir doktor büyüğümüz, birşey yemediğinde minik bir çikolata ve bir bardak su verin, iştahı açılsın, yemek yediğini hatırlasın dedi. Biz de öyle yaptık arada. Bu birkaç gündür düzeldi çok şükür. Dişler, hastalıklar derken iştahları kaçtı yavruların. Yedikleri zamanı hatırlamaya ihtiyaçları var sanırım. Ben bir de daha çok severek tükettiği şeyleri veriyorum bu aralar. Bizler de iştahımız olmadığında sağlıklı beslenmeyi düşünmüyoruz. Onlar naapsınlar. Yer elması çorbası yapıyorum, tereyağını da azıcık kızdırıp öyle döküyorum çorbasına. Biraz da ekmek ufalıyorum içine. Eline krep yapıp veriyorum. İlgilenmiyorum, kendi kendine tırtıklıyor. Az önce kahvaltıdan geldik, öğrencilerimle dışarıdaydık. Kalabalık olunca da bi ondan bi bundan yedi minik minik. Artık tercihleri oluşmaya başladı ya, sancılı olacak sanırım bu dönem. Zor biliyorum ama ısrarcı olmamak lazım. Meme olayı da aynen bizde de öyle. Kahvaltı sırasında herkesin içinde şap şap vurdu ya sıpa. Bi de artık büyüdüler, istemeyi de biliyorlar. Utandırıyorlar insanı. Anne memmemmemmeeeeee diye bi vuruşu vardı, gülme krizine girdi çocuklar. Çocuk dediklerim de 18-20 yaş arası üniversite hazırlık öğrencileri. Bi daha bu muzur sıpayla bi yere de gidersem...

Gökçe için dualarımız eksik etmeyelim. Başka bir şey gelmiyor elden malesef. Yavrucak nefes aldığı sürece umut var demektir. Bu günler de geçecek elbet. Allahım güç kuvvet sabır versin Sprey'e.

Kızlar hemen yazıp kaçıcam şeyma leptopu en sonun da kunlatcak iştahsızlık bizde de vardı eczane den ADI SUPRAVİT diye bir vitamin aldım veriyorum 2 dk sonra mama diye mızırdanıyo deneyin zararı yok vitamin sonuçda ben faydasını görüyorum şuan inşallah sizde görürsünüz kolları toplanmaya başladı eskisi gibi bilezik oluyo öyle derler büyükler

canım sıkkındı zaten gkçenin haberini alınca daha da kötü oldum..off kii ne offf.allahım sabır versin o anneye.başka hiçbirşey diyemiyo insan.

gamze,ipek kuzuyla bi ömür sağlıkla,mutlulukla geçer inşallah...

bizim atama işi yine yattı gibi.15 fizyoterapist alınacakmış kamu hastanelerine.belki olur diyoduk.bugünde şehierler açıklandı hakkari,şırnak,siirt gibi yerler açmışlar.betıdan sadece kocaeli var.ve açılan yerler merkez bile değil ilçeler.ne yapacaz bilmiyorum.nisan atamasına kaldık gibi.kaç aydır maaş vermiyolar üstüne.kurum sahibi borcunu ödemek için,maaşları vermiyo.biz de milleten borç alıyoruz sırf geçinebilemk için.artı kurum sahibi güvendiğimiz bi adamdı,inşaat işine girmişti 3sene önce.3senedir ev bitmemiş,ne zaman biteceği belirsiz.benim kocamdagüvendiği için sözleşme işine bile girmemiş.....offf valla atamaya güveniyodum burdan gitmek içinnnnnnn.hayırlısı diyelim değil miiii yineee.

Cnmorta yolu diyorsan ne ala o senin güzelliğin biraz iri yapili olunca bide süt dolu büyük gogus fazla duruyorum ama olsun regl olayım gidecek teşekkürler güzel sözler icin

Cnm herşeyin hayirlisi belki subatta daha iyi bi yer olur sikma canını kuzunla mutlu ol maddi durum için rabbim yardım etsin zor gerçekten

Gamze Allah ipek kızımıza bir ömür boyu böyle mutlu mutlu doğum günleri kutlamayı nasip etsin bizde yaptık çok şükür 3 akşam olmak üzere

Gökçe'ye acil şifalar ...

Gene benim oğlum çok hastalandı.Sanki karda yatırıyorum öksürükten boğuluyor...Daha ilaç biteli 10 gün olmadı.Doktor bugün gene antibiyotik verdi Bu kışı hastalanmadan geçirsem diyorum da nerede daha kış gelmeden başladık ilaçlara...

cnm gecmiş olsun si<zin fotolarıda bekliorummmmmmmmmmmmmmmm

anaaaammm kocaeli mii, yaw gelsenize işte.. nie beğenmediniz ki.. gelin gelin noluuuurrr, hiç yabancılık çekmezsiniz, ben size her konuda yardımcı da olurdum.. hem ufaklıklar da arkadaş olurduu, süper olmazmıydı, olurdu bence.. kız hangi ilçeymiş o beğenmediğiniz bakim.. izmitte öle ilçeler varki, merkezden güzel..

gamzecim, kargon yolda, haberin ola..

Emir azcık azcık yemek yemeğe başladı gibi, 2 kaşığı 1 saatte yediğini düşünürsek ben bi hayrı olduğunu düşünmüyom gerçi..
supraviti bizde kullanmıştık ama doktorumuz 1 yaşına kadar kullandırttı bize onu, şimdi başka bişi var ama ilacı bile içiremiyom malesef.. sen kendi kendine gidip almadın herhalde ilacı değil mi KUBİ.. zararı olur diye demiyorum ama, belki gerek yoktur boşuna verme diye dedim..

ya sevdalinkaaa, himmeeel.. noldunuz yaaaa?
öpüldünüz hepiniz.. sevgileerr..

canım valla allah biliyo,çok isterdim.orda olup seninle sohbet etmek,görüşmek.seninle ahbap olmak.işin kötü yanı ilçelerin adını yazmıyolar,sadece kocaeline 1tane fizyoterapist alınacak o da ilçelerden hangisine çıkarsa.biz tercih yaptıktan sonra bu ilçeye atandınız olacak şansa.nokta atışı değil yani.bi de eşim hadi yazdı gitti diyelim,ağustosta eş durumu tayininden bakalım o ilçe açık gösterecek mi sinıf öğretmenine.karışık yani biraz durum,anlatabildim mii bilmiyorumm..

canım dr bana çinko başlattı,çinko eksikliğinde iştah kaybı oluyomuş,1ay olmadı başlıyalı,işe yaradığını düşünüyorumm.sordurun isterseniz dra.

Canlar günaydın geçen sene bu saatlerde melegii bekliyordum iyi ki geldi hayatima nefes oldu hepimizin evlatlarını rabbim korusuny

Canlar günaydın geçen sene bu saatlerde melegii bekliyordum iyi ki geldi hayatima nefes oldu hepimizin evlatlarını rabbim korusuny

Tatlım nice doğum günlerinizi görürürsünüz inşşallah iyiki doğdmuş ipek. ve diğer bebişlerimizinde doğum günleri kutlu mutlu olsun. Spreye diycek birşey bulamıyorum rabbim yardımcıları olsun. şifalar versin melekler ona inşşallah. Sanem videonuz çok güzeldi bende arkadaşlar gibi duygulandım. gamze resimleriniz çok güzel çıkmış ipek sana benziyor çok tatlısınız canım benim iyi yapmışsın görmüş olduk senide. bende koycam ama beceremiyom bi türlü. diğer arkadaşlar hepinizi çok seviyorum kendinize iyi bakın.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,
Geçtiğimiz hafta İbrahim gündüzleri hiç uyumadı desem yalan olmaz. Gündüzleri uyumayınca işler geceye kaldı tabi. ibrahimin peşinde koş iş güç derken yorgunluktan giremedim nete. Üstüne bir de hafta sonu hasta oldum halsizlik, baş ve göz ağrısı, burun akıntısı, öksürük baya kötüydüm. Bugün daha iyiyim çok şükür. Sanırım İbrahime de geçti uykusunda bile öksürüyor yavrum sonra sinirlenip ağlıyor. Umarım hafif geçirir. Hafta sonu mama sandalyesi aldık. Çok hareketli olduğu için İbrahimin oturacağını hiç sanmıyordum. Sevdi çok şükür. Gerçi mama sandalyesini sevdese de iştah aynı durumda 1,5 aydır hiçbir yemeğini bitirmiyor malesef.
Gökçe için çok üzüldüm. inşallah en kısa zamanda şifasını verir Rabbim.
Senemcim video çok güzel. İzlerken duygulanmamak mümkün değil. Çok güzel bir hediye olmuş Nehir için.
Gamzecim kızın da sen de çok tatlısınız. Maşallah size. Allah nazarlardan korusun.
Devkule hoşgeldin canım. Hayırlısı olsun oğlanı sünnet ettirmişsiniz. Sorunsuz da atlatmışsınız çok sevindim. Biz 40 günlükken yaptırdık. Eşim çok istemişti benim pek gönlüm yoktu ama şimdi iyi ki yaptırmışız diyorum.
Serapcım siz de sünnet yaptıracakmışsınız oğlana. inşallah siz de sorunsuz atlatırsınız. korkma bir şekilde olup bitiyor.
Eylemsura senin bebeğinin de gözyaşı kanalı tıkanıklığı geçmemiş ameliyat olacakmış. İnşallah siz de sorunsuz atlatırsınız bu durumu.
İlkim Aras hakkınızda hayırlısı olsun canım. İşinize karışmak istemem ama bence de kocaeline tercih yapmalısınız çünkü nisanda da aynı durum olabilir boşu boşuna beklemiş olmazsınız en azından. Hem devlet işi maaş garanti sıkıntı çekmiş olmazsınız. Tabi benim fikrim. Bi de hangi ilçede boşluk var onu arayıp öğrenemezmisiniz acaba.
Tubacım uyku sorunu bizde de var. Ama meme düşkünlüğü durumu yok tabi. Eminim zor olmalı. Benim ki memeye pek düşkün olmadığı ve 9 aylıkken emmeyi bıraktığı için ben keşke biraz daha emseydi diyorum. Siz de aşırı düşkün oldukları için bu kadar emmese diyorsunuz. İşte insanoğluna yaranılmıyor :)
Kubi açtın topiği ortalarda yoksun takip et yahu :)
Bu arada Edibe, Asu, Himmel, Deniz nerelerseniz yahu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…