2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ayy bn ikinci bebek dusnyrdm bu aralar
soyle iki bebegimle gderm yurtdisina dyeee
ama hesaplarm tutmadiii
tam gidis zamanimiza denk gelyr hamilelgn son safhSIII
neyse kismet deil mis bu aralar demkki
ord D bir yil gezerm ondan sonra artk
bebek bakmak kolay olacak
bakici ayarliyrm simdiden belcikada
bAKICI GEREKIYRMS MUTLAKA
belki de uclerz sayiyi bakalim kismet:26:

Walla bende bisküvi veriyorum eline ama üst bas heryer batiyor.bide kimin elinde bisey görürse önüne gidip memesini atiyor ve ondan istiyor resmen cok gülüyorum.

hani böle komple giydirilen önlükler varya, onlardan kullanmıyonuz mu.. uzun kollu falan, ben onlardan aldım, oohhh mis, oda rahat bende.. önlüğü yıkayıveriyom ki zaten plastik gibi bişi, ohh tertemiz herşey.. tavsiye edilir yoksa..

amaaan,bende mardinden gelmiş, telkari bir set var.. hiç kullanmadım, kullanmayıda düşünmüyorum.. kullanırım dersen göndereyim sana, kullanılsın bari, yazık duruyo kenarda.. hediyeyi hediye etmek iyimiş..
cnmmmmmmm
cokk tesekkrler
dusunmen bile coook sevndrdi
ama kalsn bi kenarda takarsn bir gunnnnn belkiii

waaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,
pek hızlı gördüm seni..
e hadi kısmet bu iler, hiiç belli olmaz bakarsın 2 bebekle gider, 3 bebekle dönersin..

waaaaaaaaaaaaawwwwwwwwwwwwwwwwwwwww,
pek hızlı gördüm seni..
e hadi kısmet bu iler, hiiç belli olmaz bakarsın 2 bebekle gider, 3 bebekle dönersin..
yani soyle cnm
bnm amacm cocuk meselesini halledp kendmle ve isimle ilglenmk istyrm
yoksa emekli olamycm boyle surekli izinlerleee
30 yasimdan once uc cocuk annesi olaym istyrm
sonrasinda kendime bakmk istyrm azckkkk

bende var onlardanda benim oglan hic giyermi onu,üstünden cikarana kadar bagriniyor :))))

asu kesinlikle haklısın, Emir doğana kadar bende öyle planlar yapıyodum.. artık ikinciyi hiiç düşünmüyorum.. yanlış anlaşılmasın Emirden değil eşimden kaynaklı..

himmel ben önce eline yiyeceği şeyi veriyorum, o elindekini yemeye çalışırken giydiriyorum önlüğü.. öle yapıyom ben, çaktırmadan giydiriyom yani,, elindekine ilgisi azalınca oda önlüğü çekiştirmeye başlıyo, ben de hem önlüğü hem elindekini alıyom..

sohbetler edilmiş bile gece gece ne güzel.gördüm sizi ama bünyem izin vermedi.oğlan yatıyoken gideyim yatayım dedim.kaç gündür yatmıyo.ama hissediyomu yatağa girdiği mi nedir uyanıveriyo hemen.

asu doğur canım sen ben de arkandan gelirim.tuğbanın dediği gibi eşimden dolayı ben de düşünmem ama oğlumun kardeşleri olsun istiyorum.kardeş sevgisi bambaşka,o duyguyu tatsın,ona destek olabilecek,güvendiği,güvenebileceği insanlar olsun istiyorum yanında.benim 2 ablam var,her gün konuşmasak ölürüz,çok isterdim abimin olmasını ayrıca.inşallah bundan sonra ki kız olur,3.de ne olursa artık ama o da kız olsa fena olmaz.bi kızın bi kız kardeşe ihtiyacı var.ama bu sefer oğlan tek kalıyo.4.de erkek olursa tam süper olur.2kız 2 erkekoh ne güzelll...mardin gümüşüne baktım demişsin.bizzat mardin gümüşünü kullanan insandan biriyim canım.değerli taşlarla yapılmış op kadar güzel şeyler var ki.tuğba mardin telkarisinden bahsetmiş,esas mardin gümüşü odur,el işi.fakat o bana biraz ağır gelir.hiç almadım ondan.eğer göz gezdireceksen süryani tanıdıklar var,sitesini verebilirim,bi göz gezdir istersen,bayağı geniş yelpazesi var.gerçi sitede biraz sınırlı.

benim oğlanın eline bişey verdiğimde yemiyo kızlar ya.salatalığa bayılırdı önceen yerdi.şimdi onu bile elinde tutuyo yemiyo.umarım geçiçi bişeydir.meyve veriyorum eline.elinde suyunu çıkarıyo,sonra atıyo...

bi de bu facebookta 2011 kasım anneleri diye bi yer açmışlar,bizden birisi açmadı değil mi.

valla gelin arkmdan artk yeni bir dogm topignde yine bulusurzzzz:
kiz neden kocanizdan dolayi istemiyrsunuz. tuba da ole demis. bn anlmadmmm
esler daha cok istemiyrmu cocuk
ben oyle biliyrm
ama
cozemedm vallaaa:26:

ben bi steden baktm
su trabzon burmasi gibi idi gerdanlik ve bilekligi
ama adam cok fyuksek fiyat soledi
sen mardnlimisn
bana gonderir misn siteyi
bi bakim
burda bi kac arkadasla birlikte alcktik ama fiyatta anlasamdkkk
tel kariii bnm hosma gitti
siyah duz elbiselerle guzel olur yaw

ben oyle biliyrm
ama

Benim de eşim istiyor ben istemiyorum simdilik en azından Korkmuyo da değillim kalırım falan diye REgli de olmadım daha hiç onun da rahatlığı var az da olsa..

ben oyle biliyrm
ama
Aynen canim,bende anlamadim onu:26:

Bendede var aynen mardin telkari takim,sagolsun nisanliyken kaynim askerden gelince Mardin´den hediye getirmisti,cok severim,bencede siyahlarla muhtesem oluyor.

Son düzenleme:
sağol canım yaptım bugün domates koymadım fırında yaptım folyo ile kapattım üstünü.3tane yedirdim yoğurtla
canım folyoyu balıklara temas etmeden kapatıyorsun değil mi temas ettiğinde zararlıymış
biz de büyük balıkları genelde fırın poşetinde pişiririz senin tarifi bilmiyorum ama ben kendi yöntemimi yazayım bi kaba biraz zeytin yağı, limon ve tuz koyup karıştırıyoruz sonra balıkları bu karışıma buluyoruz hafif şişirdiğimiz fırın poşetine çok az un koyup heryanının unlanmasnı sağlıyoruz balıkların yapışmaması için balıkları poşetin içine dizi ağzını bağlıyoruz en son da bıçakla poşetin üzerine iki üç delik açıyoruz çok güzel oluyor
balık tarifi güzele benziyor canım biz onu o şekilde yağda kızartıyoruz ama bu daha sağlıklı sen tam olarak nasıl pişiriyorsun kullandığn kap nasıl üzeri açık mı yağ ne kadar koyuyorsun
plastik kaşığımız var ama çatal da alayım iyi olur ibrahim de çok hevesli kendi yemeye
ben de hippi kullanıyorum canım elde yemek için çok uygun üstelik bazen çok sulu meyvelerine de koyuyorum iyi oluyor
adamlar seni tanımıyorsa arabayı bırakıp gidince amma da şaşırmışlardır iyi olmuş ama haketmişler
Walla bende bisküvi veriyorum eline ama üst bas heryer batiyor.bide kimin elinde bisey görürse önüne gidip memesini atiyor ve ondan istiyor resmen cok gülüyorum.
tanımadık insanların elindekini istemeleri çok kötü oluyor ya insanların hoşuna gidiyor ama sen mahçup oluyorsun biz de geçenlerde bir kına gecesine gittik oğlanla yanımızda tanımadığımız birkaç kadın vardı çiğdem yiyiyorlardı kadın daha önce ikram etti ben istemedim sonrasında bizimki sanki çok anlarmış gibi öyle bi baktı ki onlara içim acıdı utandım ama kadından istedim birkaç tane çıkardım verdim çok sevindi
yani soyle cnm
bnm amacm cocuk meselesini halledp kendmle ve isimle ilglenmk istyrm
yoksa emekli olamycm boyle surekli izinlerleee
30 yasimdan once uc cocuk annesi olaym istyrm
sonrasinda kendime bakmk istyrm azckkkk
oh ne güzel inşallah olur, emeklilik için de 20 yılını doldur yeter

maşallah 4 çoçuk büyüyünce çok güzel olur ama büyütmesi de baya zor olur herhalde, facebook taki 2011 kasım annelerini kk daki diğer kasım anneleri kurmuş sanırım zaten diğerin kk kasım annelerinde kimse yok şimdi

asu yok canım mardinli değilim.ama işlerden dolayı midyatta oturuyoruz şimdilik.sümer kuyumculuk mardin diye yaaz google çıkar zaten.bizim koca isyanlarda artık.her gittiğimde bişeyler alırım çıkarım ordan.internet üzerinde fiyatlarda var.beğenirsen sipariş vermeden önce bana söyle ben biraz daha indirebilirim fiyatları.sağolsunlşar olabilecek fiyatları yapıyolar.

çocuk konusuna gelince eş,im çok istiyo,o kalabalık olalım diyo çocukları sever.ama benim koca biraz ehlikeyif.şimdi bunları söylediği duysa çok kızar bana.aşk olsun yardım etmiyomuyum diye.ev işlerine yardım eder.ütümü yapar,makineyi boşaltır,yemek yapar,ama bizim oğlan pek yaramaz,bi yerden sonra ruhu daralıyo,sıkılıyo adam.eee bu sefer çocuk tamamiyle bana kalıyo.diğer çocuklarda böyle olursa benim işim yaşşş

asu yok canım mardinli değilim.ama işlerden dolayı midyatta oturuyoruz şimdilik.sümer kuyumculuk mardin diye yaaz google çıkar zaten.bizim koca isyanlarda artık.her gittiğimde bişeyler alırım çıkarım ordan.internet üzerinde fiyatlarda var.beğenirsen sipariş vermeden önce bana söyle ben biraz daha indirebilirim fiyatları.sağolsunlşar olabilecek fiyatları yapıyolar.

çocuk konusuna gelince eş,im çok istiyo,o kalabalık olalım diyo çocukları sever.ama benim koca biraz ehlikeyif.şimdi bunları söylediği duysa çok kızar bana.aşk olsun yardım etmiyomuyum diye.ev işlerine yardım eder.ütümü yapar,makineyi boşaltır,yemek yapar,ama bizim oğlan pek yaramaz,bi yerden sonra ruhu daralıyo,sıkılıyo adam.eee bu sefer çocuk tamamiyle bana kalıyo.diğer çocuklarda böyle olursa benim işim yaşşş

valla canm boyle bi esinvar daha neistyn kiz
ya ev islerine de yrdm etmeyen biri olsa idi
bzmkinn yuzunu gorsem o da yetyr
cok yogn calsyr
yani hem cocuk hem ev isleri bende yaniiii
gerci ikinci cocugu ona guvenerek dusunmyrm
bakicmz olck seneye benimle birlikte
yani bana yardm edecek biri olck evdeo
sekilde ikinciyi dusnyrm bennn

tmm cnm bn bi bakm begenrsem haberlesrz
tesekkrler

Sevdalinka´cim bizim burda cok gelen giden yok,benim söylemek istedigim ya kizimda,ya esimde yada bende bisey görünce memesini cikarip önümüzde duruyor ve agzini balik gibi acip kapatiyor :)))))Mesela kizim kinder pingui yiyince oda önüne gecip istiyor,hazir seyleri bende sevmiyorum ama onada veriyorum cok seviyor :))))

bugn yaptgm tarifler

bebekler papates kofte
bir tane haslanmis patates
maydnz
azcik kasar rendesi
kivam icin galeta unu
bir adet yumurta, yumurta yemynbebekler bu sekilde yemis olyr
kivama gelene kadar yogur. kisik ateste teryaginkizert ya da firinla

ev yapmi biskrem
bir yumurta
200 gr teryeg
bir s. bardagi pudra sekeri
bir cay bardagi yogrt
k.tozu
cay kasigi tarcin
ici icin nutella

Asu´cum ben bunu kacirmisim.Ben Almanyadaýim canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…