2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
heyyy allahım ya ben yine vının kotasını doldurmuşum.uzman tvden bi kaç video izledim sadece.o yüzden fazla kalamıyacam kızlar.selam vermeden gitmiyeyim dedimm.selammm olsun size:43:hadi size iyi sohbetler

Veeeeee ilk adımlar dün gece itibariyle atılmıştıııııırrrr:52: Öyle ayakta dururken, ellerini açıp "del del" diyerek, tek tek basarak, bade süzerek bana geldi kızım :16: Bizi de yürüyenler hanesine ekleyiniz. Çok işimiz var ama, daha alıştırma yapçaz. Öptüm çok herkesi.

Senem kizini tebrik ederiz ipek ve ben bizde adimlama var ama uzun mesafe yok oda olur zamanla:16:
Asuu 3çocuk hayallerine bayıldım ins gönlüne göre olur ama cnm.bence biraz daha emziren asuyuuy:26:
Canlar artık cepten internetle her zaman sizinleym:46:
Emireamade telkirmayi hediye edecek illa biri ariyosan ben burdayim:1:iklimm seni ozlicezzz

Himmet ankaraya yolun düşerse mutlaka tanışmak isterim fistik kızınla sohbet etmek isterdim
Happy nerdesin yaaa

Son düzenleme:
Senem kizini tebrik ederiz ipek ve ben bizde adimlama var ama uzun mesa
Kod:
:1:
fe yok oda olur zamanla:16:
Asuu 3çocuk hayallerine bayıldım ins gönlüne göre olur ama cnm.bence biraz daha emziren asuyuuy:26:
Emireamade telkirmayi hediye edecek illa biri ariyosan ben burdayim:1:iklim seni ozlicezzz

Himmet ankaraya yolun düşerse mutlaka tanışmak isterim fistik kızımla sohbet etmek isterdim
Happy nerdesin yaa

cnm bulusrz belki
bizm komsu ulkelere seyehatlermz olck
neden olmasin
di mi
ankarada izmirde bulustm bi de
almanyada bulusrz
Insaallah canim Almanyadada bulusuruz.

Senem kizini tebrik ederiz ipek ve ben bizde adimlama var ama uzun mesafe yok oda olur zamanla:16:
Emireamade telkirmayi hediye edecek illa biri ariyosan ben burdayim:1:iklimm seni ozlicezzz

Himmet ankaraya yolun düşerse mutlaka tanışmak isterim fistik kızınla sohbet etmek isterdim
Happy nerdesin yaaa
Ankarayla pek ilgim yok ama olursa bende cok tanismak isterim,kizim mi eyvah eyvah bi basladi mi hic susmaz :))))))

Senem´cim tebrikler,bizim oglanda ayni durumda yürütme alistirmalarinda cok güzel yürüyor ama normalde ayakta durduruyom yürüsün diye ama hemen oturmak istiyor ;))))

Insaallah canim Almanyadada bulusuruz.

Ankarayla pek ilgim yok ama olursa bende cok tanismak isterim,kizim mi eyvah eyvah bi basladi mi hic susmaz :))))))

Senem´cim tebrikler,bizim oglanda ayni durumda yürütme alistirmalarinda cok güzel yürüyor ama normalde ayakta durduruyom yürüsün diye ama hemen oturmak istiyor ;))))

Benim kızda aynı aman yan yan yürüyor korkusundan :1:
Evet cicim kizinin bebeklik otoları hala aklımda :16:

heyyy allahım ya ben yine vının kotasını doldurmuşum.uzman tvden bi kaç video izledim sadece.o yüzden fazla kalamıyacam kızlar.selam vermeden gitmiyeyim dedimm.selammm olsun size:43:hadi size iyi sohbetler
ya sen nasıl beceriyon bu kotayı doldurmayı anlamıyom kiiii.. yine yoksun koca bi ay.. :53:

gamzeeeeee hediye konusunda çok ciddiyim.. kullanmadığım için kaldırdım bi kenara o takıları, onları bulayım, ekleyeyim fotolarını çekip buraya.. tamam beğendim kullanırım dersen haberleşelim özelden adres madres işlerini halledelim göndereyim canım hemen.. çünkü yazık oluyo öle kenarda, kullanılsın ziyan olmasın.. ok..

yürümeye başlayanlara maşaaallaah.. :nazar: Emir de yürüyecek doğum gününe kadar inşallah.. :16:

Arkadaşlar 11 aylık kızım var , işe başladım ve o gün kızımı bakıcıya vermek zorunda kaldım alıştırma yapamadık. İlk gün uyku düzeni normaldi ama daha sonra kucağımıza alsak dahi -normalde ayakta sallanınca 10 dak içinde uyurdu - ağlamaya başlıyor kaçıyor kendi kendine uyumak istiyor ,gözleri kızarıyor kapanıyor ama yine de avazı çıktığı kadar ağlıyor beni gezdirin ayakta dolaştırın istiyor ne yapcağımızı şaşırdık , banyoyu da sevmiyor . Tamam anladım bakıcıdan dolayı ayrılık kaygısı oluştu sanırım ama ne kadar sürecek bu acaba? gündüz de gece de uyku saatlerini kaçırıyor:14: ...

bu Gbların son damlasına kadar kullanmadan gidermiyim ben:1::1:
dün çok kötü bi gece geçirdik.oğlum nerdeyse hiç yatmadı.yarım saattte bir kalktı.gece yatmadan önce de ateşi var gibiydi,o da daha sonra düştü.diş sıkıntısıdır değil mii??
biz de çarşamba günü memlekete gidiyoruzzzzzz.kavuşacaz dedeyle annaneyle,eşimi gönderip 1 hafta daha kalacam.ayın 7si gibi ailemle dönecez bize.oğlumun doğum gününü beraber kutlamak için.o zamana kadar ggiremeyebilirim kızlar.
senem kızına maşallah.hadi bakalım bi kaç gün sonra ona yetişemiyeceksiniz.nehir artık yürümeyecek,koşacakkkk....

öpüyorum hepinizi,yavru kuşlarııı..sevdiklerinizle mutlu mesutt bi bayram geçirinn...biz gelmeden yaşına girecek olan bebeklerde var heralde onlara da hayırlı mutlu sağlıklı güzel bi ömür diliyorummmmm....hep gülsün o gülen gül yüzlü yüzleriiii.özlüyecemmmm siziii,ayy ayrılamıyorum da:43::43:özleyinnnn beniiii

bebekleri yürümeye başlayanlara maşallah diyorum bizde deniyoruz.

bu arada doğum günü hazırlıkları nasıl gidiyor parti süslerini nerelerden alıyoruz.
ben parti sepeti paketi kullan at market gibi siteler budum .
doğum günü pastasını barbi şeklinde mi yoksa 1 şeklinde mi yaptırsam dedim ama 1 şekline karar verdim

internetten magnet ya da bebek şekeri için önerebileceğiniz sizinde sipariş verip memnun kaldığınız bi site var mı?:42:

Sevdalinka´cim bizim burda cok gelen giden yok,benim söylemek istedigim ya kizimda,ya esimde yada bende bisey görünce memesini cikarip önümüzde duruyor ve agzini balik gibi acip kapatiyor :)))))Mesela kizim kinder pingui yiyince oda önüne gecip istiyor,hazir seyleri bende sevmiyorum ama onada veriyorum cok seviyor :))))
Anladım aslında seni canım o bizde de var merak ediyorlar ne yediğimizi ne yapsınlar, ben limon ve sodayı bile tattırdım çok vermedim ama versem ikisini de götürecekti hem de hiç suratını buruşturmuyor sanki ekşilik yokmuş gibi
bu Gbların son damlasına kadar kullanmadan gidermiyim ben:1::1:
dün çok kötü bi gece geçirdik.oğlum nerdeyse hiç yatmadı.yarım saattte bir kalktı.gece yatmadan önce de ateşi var gibiydi,o da daha sonra düştü.diş sıkıntısıdır değil mii??
biz de çarşamba günü memlekete gidiyoruzzzzzz.kavuşacaz dedeyle annaneyle,eşimi gönderip 1 hafta daha kalacam.ayın 7si gibi ailemle dönecez bize.oğlumun doğum gününü beraber kutlamak için.o zamana kadar ggiremeyebilirim kızlar.
senem kızına maşallah.hadi bakalım bi kaç gün sonra ona yetişemiyeceksiniz.nehir artık yürümeyecek,koşacakkkk....

öpüyorum hepinizi,yavru kuşlarııı..sevdiklerinizle mutlu mesutt bi bayram geçirinn...biz gelmeden yaşına girecek olan bebeklerde var heralde onlara da hayırlı mutlu sağlıklı güzel bi ömür diliyorummmmm....hep gülsün o gülen gül yüzlü yüzleriiii.özlüyecemmmm siziii,ayy ayrılamıyorum da:43::43:özleyinnnn beniiii
annenler gelecekti sanki fikir değiştirdiniz herhalde çok iyi olmuş sana da değişiklik olur Sana da şimdiden iyi tatiller iyi bayramlar canım

Arkadaşlar 11 aylık kızım var , işe başladım ve o gün kızımı bakıcıya vermek zorunda kaldım alıştırma yapamadık. İlk gün uyku düzeni normaldi ama daha sonra kucağımıza alsak dahi -normalde ayakta sallanınca 10 dak içinde uyurdu - ağlamaya başlıyor kaçıyor kendi kendine uyumak istiyor ,gözleri kızarıyor kapanıyor ama yine de avazı çıktığı kadar ağlıyor beni gezdirin ayakta dolaştırın istiyor ne yapcağımızı şaşırdık , banyoyu da sevmiyor . Tamam anladım bakıcıdan dolayı ayrılık kaygısı oluştu sanırım ama ne kadar sürecek bu acaba? gündüz de gece de uyku saatlerini kaçırıyor:14: ...
Bu ara çoğumuzun bebeği uyku problemi yaşıyor canım ama öyle aşırı derecede ağlayan yok sanırım acaba bir sıkıntısı mı var? Sürekli oğluma ilaç veren biri değilim mümkün olduğunca kullanmıyorum ama sağlık ocağındaki doktorumuz da çocuk doktorumuz da çok sıkıntılı olduğu zamanlar calpol verebilirsin demişlerdi nadiren de olsa veriyorum işe yarıyor istersen bir dene diş sıkıntısı falan varsa rahatlatır.

bu arada doğum günü hazırlıkları nasıl gidiyor parti süslerini nerelerden alıyoruz.
doğum günü pastasını barbi şeklinde mi yoksa 1 şeklinde mi yaptırsam dedim ama 1 şekline karar verdim

internetten magnet ya da bebek şekeri için önerebileceğiniz sizinde sipariş verip memnun kaldığınız bi site var mı?:42:
epeydir yoktun canım hoşgeldin, pastanın şekli de önemli ama hangisi yerken daha iyi ona da bakmak lazım barbi şeklinde olan nasıl kesilecek biraz zor olur sanki

Cnm bizde aynı.şeyleri yaşadık bi hafta 15gün sürer sık sık emziren korkulari azalıyor benim kız uzun uzun emen gece memed uyuyan bi bebek oldu ama duzeliyor

canım happy antalya kurabiyecisinden COO memnun kalmıştı heryere kargo yapıyor
Ben pastanın şeklini önemsemiyorum hangisini beğeniyorsunuz onu alırsın itinalı anne:1:

dedim ama YA NASIL OLUYOR ANLAMADIM KIZIMIN GÖZLER BURNU SALYA S:26:ÜMÜK AKIYOR NEZLE OLDU SANIRIMAMA NASIL OLDU PEDITUS VERDIM VE SERUM FIZYOLOJIK SIKTIM BURNUNA INS GEÇER YA

Cnm bizde aynı.şeyleri yaşadık bi hafta 15gün sürer sık sık emziren korkulari azalıyor benim kız uzun uzun emen gece memed uyuyan bi bebek oldu ama duzeliyor

canım happy antalya kurabiyecisinden COO memnun kalmıştı heryere kargo yapıyor
Ben pastanın şeklini önemsemiyorum hangisini beğeniyorsunuz onu alırsın itinalı anne:1:

Yürüyen uçan cosan kaçan yakalaamayan ama bir o kadar da tatlı erdem pasa selamlar sizleriiiiiiiiii.....
son görüşmemizden bu yana kaptırdı gidiyo erdem..tutana askolsun..ama cok da tatlı ya..pesinde dolanmaktan bie deri bir kemiğe donsem de bu halini cok sevdim...nehir kuzu ile artık eleee tutusur koşarlar senem cim
ayyyyyyy evde durmadigimizdann giremiyorum internete yahuuuuuuu..
cok takip edemedim ssizleri..

gozume takılanlar..t
abikisiiiiiii gamzemmmmmmmmm tatlimmmmm gulummmmmm
o beni ozleyen mmelek kalbini o beni arayan duru gözlerini optum tattatliskommmmm ...ipek kuzu da bı haftaya yürür..erdemle ayni dolanıyor o ...

Baskaaaaaaa
asu cicimmmmmm yap cocuk hayatım yap ta sevelim..bı de erkek olsun oyku gibi guzel olsun o da...

Baskaaaa
sevdaaaaaa naber
baskaaaaa
dun gece uyumayın o kuzu kimdi..canim benim insallah gecer..simdi yazdıktan sonra açıp bakicam kim olduguna ..unutmsum okurken..dua etcem ona..tamam mı annesi...ya bu arada bu uyku sorunu neden çıktı sizin kuzularda anlamadım..
biz oturttuk bı aydır uykuyu..9da uyuyo 4 de emmeye kalkıyor 8 de uyanıyor..gündüzde 11 de ve 16 da toplam 3 saatlik uykusu var..ve bir aydır vallaha o kadar düzenli ki eski Halim'e dondüm..bende eşimde...oyle yani...romantik romantik akşamlar geçiriyoruz..inanılmaz mutluyuz..insallah bozulmaz paşanın uyku düzeni..insallah sizinkilerde bir an once oturtur..
Bu arada dun basıma bı olay geldi sizinle paylaşayım..yine erdem oyun gurubu ile oynuyordu biz annelerle kahve içiyorduk .oktay adlı bı bebeğimiz tıpkı su aptamil reklamindaki gibi erdemin suratına boylbalgamli dolu dolusu bı hapsurdu..erdem in suratını silmekzorunda kaldım duşunun yani o derece..eyvah dedim iste bizim kide kaptı mikrobu..neyse bugun bu saat oldu bı şey olmadı..sanirim benim fiskirmayan ama damlayan sorunlu sutum bu defa korudu veled i..oyun grubu iyi hoş da..inanılmaz enfekte ortamlar oluyo..dun erdemi fetin diye bı bebeğin sulugundan su içerken yyakaladım likir likir...:26:pohhhh...

Neyse bizde bu kadar..
simdi dönüp hasta olan bbebislerimiz i tespit edip uymayan yaramazlari öğrenip bı dua edeyim bakalım onar
a
kimbilir ne zaman gireriz bı daaha
hoscakalin mutlu kalın anne dostlar......

Son düzenleme:

Ay yok bizde de daha uzun mesafe Canım Bir iki adım. Hatta bak burada ne var $deneme.jpg

Çok çalıştım annecim,yeter artık diyor sanırım :1: Benimki de iki adım atıp oturmaktan yana. Pek ehlikeyif kasım bebişleri :1:

Ya bı de erdem uykusunda cok gülüyor ...acaba ne görüyor ruyasindaki...sizinkilerde oyle mı

Nehir'de de bi oynama tripleri bu aralar. Gece emzirerek uyutuyorum. Ninni söylemeye başlayınca gözler kapalı sallanmaya başlıyor ileri geri kucağımda. Uykusunda da gülmeler, kızmalar... Bana çekmiş herhalde, ben çok konuşurum uykuda. Rüyaları da çeşitlendi artık, gördükleri bildikleri artınca tabi. Maşallah Erdem'e ya, yürüme işini ilerletmiş demek. Biz ağırdan alıyoruz hala, çenemize vurdu ama çok fena :9:

Back