- 4 Şubat 2012
- 903
- 24
- 68
- Konu Sahibi bebegim_01
- #46.241
cnm bulusrz belkiAsu´cum ben bunu kacirmisim.Ben Almanyadaýim canim.
bizm komsu ulkelere seyehatlermz olck
neden olmasin
di mi
ankarada izmirde bulustm bi de
almanyada bulusrz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bulusrz belkiAsu´cum ben bunu kacirmisim.Ben Almanyadaýim canim.
:1:
Insaallah canim Almanyadada bulusuruz.cnm bulusrz belki
bizm komsu ulkelere seyehatlermz olck
neden olmasin
di mi
ankarada izmirde bulustm bi de
almanyada bulusrz
Ankarayla pek ilgim yok ama olursa bende cok tanismak isterim,kizim mi eyvah eyvah bi basladi mi hic susmaz :))))))Senem kizini tebrik ederiz ipek ve ben bizde adimlama var ama uzun mesafe yok oda olur zamanla
Asuu 3çocuk hayallerine bayıldım ins gönlüne göre olur ama cnm.bence biraz daha emziren asuyuuy:26:
Canlar artık cepten internetle her zaman sizinleym
Emireamade telkirmayi hediye edecek illa biri ariyosan ben burdayimiklimm seni ozlicezzz
Himmet ankaraya yolun düşerse mutlaka tanışmak isterim fistik kızınla sohbet etmek isterdim
Happy nerdesin yaaa
Insaallah canim Almanyadada bulusuruz.
Ankarayla pek ilgim yok ama olursa bende cok tanismak isterim,kizim mi eyvah eyvah bi basladi mi hic susmaz :))))))
Senem´cim tebrikler,bizim oglanda ayni durumda yürütme alistirmalarinda cok güzel yürüyor ama normalde ayakta durduruyom yürüsün diye ama hemen oturmak istiyor)))
ya sen nasıl beceriyon bu kotayı doldurmayı anlamıyom kiiii.. yine yoksun koca bi ay..heyyy allahım ya ben yine vının kotasını doldurmuşum.uzman tvden bi kaç video izledim sadece.o yüzden fazla kalamıyacam kızlar.selam vermeden gitmiyeyim dedimm.selammm olsun sizehadi size iyi sohbetler
Anladım aslında seni canım o bizde de var merak ediyorlar ne yediğimizi ne yapsınlar, ben limon ve sodayı bile tattırdım çok vermedim ama versem ikisini de götürecekti hem de hiç suratını buruşturmuyor sanki ekşilik yokmuş gibiSevdalinka´cim bizim burda cok gelen giden yok,benim söylemek istedigim ya kizimda,ya esimde yada bende bisey görünce memesini cikarip önümüzde duruyor ve agzini balik gibi acip kapatiyor :)))))Mesela kizim kinder pingui yiyince oda önüne gecip istiyor,hazir seyleri bende sevmiyorum ama onada veriyorum cok seviyor :))))
annenler gelecekti sanki fikir değiştirdiniz herhalde çok iyi olmuş sana da değişiklik olur Sana da şimdiden iyi tatiller iyi bayramlar canımbu Gbların son damlasına kadar kullanmadan gidermiyim ben
dün çok kötü bi gece geçirdik.oğlum nerdeyse hiç yatmadı.yarım saattte bir kalktı.gece yatmadan önce de ateşi var gibiydi,o da daha sonra düştü.diş sıkıntısıdır değil mii??
biz de çarşamba günü memlekete gidiyoruzzzzzz.kavuşacaz dedeyle annaneyle,eşimi gönderip 1 hafta daha kalacam.ayın 7si gibi ailemle dönecez bize.oğlumun doğum gününü beraber kutlamak için.o zamana kadar ggiremeyebilirim kızlar.
senem kızına maşallah.hadi bakalım bi kaç gün sonra ona yetişemiyeceksiniz.nehir artık yürümeyecek,koşacakkkk....
öpüyorum hepinizi,yavru kuşlarııı..sevdiklerinizle mutlu mesutt bi bayram geçirinn...biz gelmeden yaşına girecek olan bebeklerde var heralde onlara da hayırlı mutlu sağlıklı güzel bi ömür diliyorummmmm....hep gülsün o gülen gül yüzlü yüzleriiii.özlüyecemmmm siziii,ayy ayrılamıyorum daözleyinnnn beniiii
Bu ara çoğumuzun bebeği uyku problemi yaşıyor canım ama öyle aşırı derecede ağlayan yok sanırım acaba bir sıkıntısı mı var? Sürekli oğluma ilaç veren biri değilim mümkün olduğunca kullanmıyorum ama sağlık ocağındaki doktorumuz da çocuk doktorumuz da çok sıkıntılı olduğu zamanlar calpol verebilirsin demişlerdi nadiren de olsa veriyorum işe yarıyor istersen bir dene diş sıkıntısı falan varsa rahatlatır.Arkadaşlar 11 aylık kızım var , işe başladım ve o gün kızımı bakıcıya vermek zorunda kaldım alıştırma yapamadık. İlk gün uyku düzeni normaldi ama daha sonra kucağımıza alsak dahi -normalde ayakta sallanınca 10 dak içinde uyurdu - ağlamaya başlıyor kaçıyor kendi kendine uyumak istiyor ,gözleri kızarıyor kapanıyor ama yine de avazı çıktığı kadar ağlıyor beni gezdirin ayakta dolaştırın istiyor ne yapcağımızı şaşırdık , banyoyu da sevmiyor . Tamam anladım bakıcıdan dolayı ayrılık kaygısı oluştu sanırım ama ne kadar sürecek bu acaba? gündüz de gece de uyku saatlerini kaçırıyor...
epeydir yoktun canım hoşgeldin, pastanın şekli de önemli ama hangisi yerken daha iyi ona da bakmak lazım barbi şeklinde olan nasıl kesilecek biraz zor olur sankibebekleri yürümeye başlayanlara maşallah diyorum bizde deniyoruz.
bu arada doğum günü hazırlıkları nasıl gidiyor parti süslerini nerelerden alıyoruz.
ben parti sepeti paketi kullan at market gibi siteler budum .
doğum günü pastasını barbi şeklinde mi yoksa 1 şeklinde mi yaptırsam dedim ama 1 şekline karar verdim
internetten magnet ya da bebek şekeri için önerebileceğiniz sizinde sipariş verip memnun kaldığınız bi site var mı?![]()
Cnm bizde aynı.şeyleri yaşadık bi hafta 15gün sürer sık sık emziren korkulari azalıyor benim kız uzun uzun emen gece memed uyuyan bi bebek oldu ama duzeliyorArkadaşlar 11 aylık kızım var , işe başladım ve o gün kızımı bakıcıya vermek zorunda kaldım alıştırma yapamadık. İlk gün uyku düzeni normaldi ama daha sonra kucağımıza alsak dahi -normalde ayakta sallanınca 10 dak içinde uyurdu - ağlamaya başlıyor kaçıyor kendi kendine uyumak istiyor ,gözleri kızarıyor kapanıyor ama yine de avazı çıktığı kadar ağlıyor beni gezdirin ayakta dolaştırın istiyor ne yapcağımızı şaşırdık , banyoyu da sevmiyor . Tamam anladım bakıcıdan dolayı ayrılık kaygısı oluştu sanırım ama ne kadar sürecek bu acaba? gündüz de gece de uyku saatlerini kaçırıyor...
canım happy antalya kurabiyecisinden COO memnun kalmıştı heryere kargo yapıyorbebekleri yürümeye başlayanlara maşallah diyorum bizde deniyoruz.
bu arada doğum günü hazırlıkları nasıl gidiyor parti süslerini nerelerden alıyoruz.
doğum günü pastasını barbi şeklinde mi yoksa 1 şeklinde mi yaptırsam dedim ama 1 şekline karar verdim
internetten magnet ya da bebek şekeri için önerebileceğiniz sizinde sipariş verip memnun kaldığınız bi site var mı?![]()
Cnm bizde aynı.şeyleri yaşadık bi hafta 15gün sürer sık sık emziren korkulari azalıyor benim kız uzun uzun emen gece memed uyuyan bi bebek oldu ama duzeliyorArkadaşlar 11 aylık kızım var , işe başladım ve o gün kızımı bakıcıya vermek zorunda kaldım alıştırma yapamadık. İlk gün uyku düzeni normaldi ama daha sonra kucağımıza alsak dahi -normalde ayakta sallanınca 10 dak içinde uyurdu - ağlamaya başlıyor kaçıyor kendi kendine uyumak istiyor ,gözleri kızarıyor kapanıyor ama yine de avazı çıktığı kadar ağlıyor beni gezdirin ayakta dolaştırın istiyor ne yapcağımızı şaşırdık , banyoyu da sevmiyor . Tamam anladım bakıcıdan dolayı ayrılık kaygısı oluştu sanırım ama ne kadar sürecek bu acaba? gündüz de gece de uyku saatlerini kaçırıyor...
canım happy antalya kurabiyecisinden COO memnun kalmıştı heryere kargo yapıyorbebekleri yürümeye başlayanlara maşallah diyorum bizde deniyoruz.
Ya bı de erdem uykusunda cok gülüyor ...acaba ne görüyor ruyasindaki...sizinkilerde oyle mı
Senem kizini tebrik ederiz ipek ve ben bizde adimlama var ama uzun mesafe yok oda olur zamanla![]()
Senem´cim tebrikler,bizim oglanda ayni durumda yürütme alistirmalarinda cok güzel yürüyor ama normalde ayakta durduruyom yürüsün diye ama hemen oturmak istiyor)))
Ya bı de erdem uykusunda cok gülüyor ...acaba ne görüyor ruyasindaki...sizinkilerde oyle mı