2011 Haziran-yaz Gelinleri Buyrun

hoşbulduk canım ne kadar güzel bi sayfa yapmışsınız böle paylaşımlarda yardımlarda bulunmanız çok hoş insanın stresi azalıyo valla hepimizin hayırlı olsun canım

evet çok yararlı biyer burası sormak istedin bişi olursa yardımcı olurus zaten

bende istemedim görmediğim yer olsun dedim.
ama en güzel oteller yine antalya taraflarında.. belek ve kemer ikisinden birisinden seç canım.
çok daha sıcak olsun istersen Alanya diyebilirim :44: temmuz ayında 45 dereceyi gördüm
kesinlikle 5 yıldızlı ve grup otellere bak balayı mükemmel olmalı.

crystal otel.
limak otel
fantasia de luxe otel.
voyage belek biraz pahalı
marmaris istersende biraz fazla pahalı ama orange country seçebilirsin

bende daha bakmadım gelinlik ama 29 ocakta madam burcu ve laperi gelinlikle randevum var annem kayınvalidem görümcem gidices bakalım bi 3ayda gelinliği anca veriyorlar şimdiden bakmak lazım

evet canım ben nişanlığımı 1 ayda diktirdim 2 ay evde durdu..
kışn diktirin çok fark ediyor parası

yok canım neden özel olsun. daha kesin anlaşmadık 1600 TL falan anlaşıcaz 61*14 tarihleri arasında inşallah

Kızlar bişey daha sormak istiyorum bu tutarlar sadece otel konaklama ücretimi yoksa içerisine ulaşım falan dahil mi tur şirketiyle gidiyoruz ya birde ben ets nin web sayfasında veya anıtur un web sayfasında konaklayacağım geceleri hesapladığımda otamatik olarak sizin anlaştığınız fiyatlardan biraz daha yüksek bir fiyat çıktı aynı otellerde siz şube ye gidip oradamı anlaştınız ve son olarak ödeme şekli nasıl bütün tutar karttan mı çekiliyo yoksa bi kısım kapora verip rezervasyon yaptırıp kalan ödemeyi otel e ulaştığınızdamı yapıcaksınız ? :26:

* sadece konaklama dahil. canım ulaşım istersen extra ücret dahil.
* indirimsiz haline bakıyorsundur normalde herkeze aynı bizim özelliğimiz yok yani canım
* şubeye gidip ödeme yapabilirsin internettende ödeyebilirsn.
* Ödeme şekli komple hepsi canım.

anladım canım çok sağol indirimli fiyatları aslında ama ben birdaha kontrol edeyim

Biz balayı işini bitirdik Maxx Royal, Rixos Belek,Güral Premier arasında geldik gittik , Maxx yeni riski taşıyor, Rixos arap turist birde Güral hiç şikayet almamıştı giden herkes çok memnun kalmış diye orayı tercih ettik fiyatta daha makul ...

çok zor iş bunlarla uğraşmak hele birde çalışan bvir bayansanız dahada zor okadar işin içinde birde evlilik hazırlığına zaman ayırmak beynen ruhen bedenen yorgunluk içindeyim valla

Biz nişanlımla çok zevk alarak yapıyoruz herşeyi...Ev ve eşya alma işinde bile çok eğlenmiştik, internetten 30- 40 eve indirdik gezeceğimiz evleri sonra tek tek gezdik ve en çok içimize sineni seçtik ... Eşyalar alınırken eğlendiğim kadar hiç eğlenmemiştim, yatak odasını tamamen biz tasarladık , çılgın nişanlım dolabın içinde ki tüm rafları kendi çizdi... Perdeleri seçmemiz 1 ay sürdü ... Koltukları almak için 1 günü maskoda geçirdik ... Aydınlatmalar için 4 ayrı mağzadan kombinasyonlar yaptık... Anlatırken bile mutlu oluyorum ... Şimdi ev işi bitti, gelinlik damatlık ve balayı işleride , düğün mekanı tamam , kına mekanıda hazır, sadece nikah şekeri ( ki onuda seçtik) ve davetiye kaldı ... Bunlar güzel günler ben hiç bitmesin istiyorummmm yorgunluk mu !!!! hiç öyle bir şey hissetmiyorum

Kızlar benim kafam iyice karıştı:44: Kervansaray ve fantasia ikisine de baktım çok güzel fotolar videoları fiyatlarıda uygun ama biraz araştırma yaptım internette inanılmaz çok şikayet var çok aklım bulandı bende iki tane daha otel buldum biri riu kaya belek diğeri barut hotels labada bunların fiyatları biraz daha yüksek ama yorumlar daha olumlu ne yapıcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…