- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
gelinlik bakan var mı kızlar ? ben daha hiç bakmadım.
hoşgeldin cnm aramıza şimdiden hayırlı olsun:)
hoşbulduk canım ne kadar güzel bi sayfa yapmışsınız böle paylaşımlarda yardımlarda bulunmanız çok hoş insanın stresi azalıyo valla hepimizin hayırlı olsun canım
tamam canım orayada bakıyım. Aslen antalya lısın sen daha ii biliyosundur. Ben aslında çeşme marmaris falan düşünüyodum ama haziran başında daha ege deniz ısınmamış olur dediler. O yüzden akdeniz e yöneldim antalya'ya daha önce hiç gitmedim. O yüzden hangi bölge daha iyi bilmiyorum nette araştırdığımda hep belek ve kemer öne çıktı. 5 yıldızlı bi tatil köyü ve ultra herşey dahil olsun istiyorum ekstralarla başım ağrımasın ve tabi balayı olunca insan rüya gibi olsun istiyo herşeyi ama tabi bütçe yanı var birde bunun ne yapalım araştırmaya devamBende daha gelinleğe bakmaya hiç başlamadım:44:
bende daha bakmadım gelinlik ama 29 ocakta madam burcu ve laperi gelinlikle randevum var annem kayınvalidem görümcem gidices bakalım bi 3ayda gelinliği anca veriyorlar şimdiden bakmak lazım
evet çok yararlı biyer burası sormak istedin bişi olursa yardımcı olurus zaten
bende istemedim görmediğim yer olsun dedim.
ama en güzel oteller yine antalya taraflarında.. belek ve kemer ikisinden birisinden seç canım.
çok daha sıcak olsun istersen Alanya diyebilirim :44: temmuz ayında 45 dereceyi gördüm
kesinlikle 5 yıldızlı ve grup otellere bak balayı mükemmel olmalı.
crystal otel.
limak otel
fantasia de luxe otel.
voyage belek biraz pahalı
marmaris istersende biraz fazla pahalı ama orange country seçebilirsin
Yok canım marmaris düşünmüyorum artık zaten kesin Antalya da kemer yada belek olucak ben 6 haziranda girip 12 hazirana kadar kalmayı planlıyorum. Sen kaç gün kalıcaksın bide özel olmazsa ne kadara anlaştın canım. Söylediğin otellere bakıcam voyage zaten muhteşem onu biliyorum o ama biraz aşıyo fiyat olarak:87:
bende istemedim görmediğim yer olsun dedim.
ama en güzel oteller yine antalya taraflarında.. belek ve kemer ikisinden birisinden seç canım.
çok daha sıcak olsun istersen Alanya diyebilirim :44: temmuz ayında 45 dereceyi gördüm
kesinlikle 5 yıldızlı ve grup otellere bak balayı mükemmel olmalı.
crystal otel.
limak otel
fantasia de luxe otel.
voyage belek biraz pahalı
marmaris istersende biraz fazla pahalı ama orange country seçebilirsin
Yok canım marmaris düşünmüyorum artık zaten kesin Antalya da kemer yada belek olucak ben 6 haziranda girip 12 hazirana kadar kalmayı planlıyorum. Sen kaç gün kalıcaksın bide özel olmazsa ne kadara anlaştın canım. Söylediğin otellere bakıcam voyage zaten muhteşem onu biliyorum o ama biraz aşıyo fiyat olarak:87:
bende bugün otele rez. yaptırdım seninde aklında bulunsun ets turdan indirimli olarak ben kervansaray otel lara yı tercih ettik 2kişi balayı paketiyle beraber 5 gece 6 gün 1248 tl fiyat bize çok uygun geldi ve yaptık rez<ervasyonu
bende bugün otele rez. yaptırdım seninde aklında bulunsun ets turdan indirimli olarak ben kervansaray otel lara yı tercih ettik 2kişi balayı paketiyle beraber 5 gece 6 gün 1248 tl fiyat bize çok uygun geldi ve yaptık rez<ervasyonu
Evet canım fiyat uygunmuş baya gerçekten listeme kervansaray ı da ekleyim ben
yok canım neden özel olsun. daha kesin anlaşmadık 1600 TL falan anlaşıcaz 61*14 tarihleri arasında inşallah
Kızlar bişey daha sormak istiyorum bu tutarlar sadece otel konaklama ücretimi yoksa içerisine ulaşım falan dahil mi tur şirketiyle gidiyoruz ya birde ben ets nin web sayfasında veya anıtur un web sayfasında konaklayacağım geceleri hesapladığımda otamatik olarak sizin anlaştığınız fiyatlardan biraz daha yüksek bir fiyat çıktı aynı otellerde siz şube ye gidip oradamı anlaştınız ve son olarak ödeme şekli nasıl bütün tutar karttan mı çekiliyo yoksa bi kısım kapora verip rezervasyon yaptırıp kalan ödemeyi otel e ulaştığınızdamı yapıcaksınız ? :26:
* sadece konaklama dahil. canım ulaşım istersen extra ücret dahil.
* indirimsiz haline bakıyorsundur normalde herkeze aynı bizim özelliğimiz yok yani canım
* şubeye gidip ödeme yapabilirsin internettende ödeyebilirsn.
* Ödeme şekli komple hepsi canım.
anladım canım çok sağol indirimli fiyatları aslında ama ben birdaha kontrol edeyim
anladım canım çok sağol indirimli fiyatları aslında ama ben birdaha kontrol edeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?