2011 Haziran-yaz Gelinleri Buyrun

bizde h.sonu kervansaray otel lara çok güsel bi otel balayı paketide var muhtemelen araya gidices h.sonu ets turu arıcas bizde çok güsel bak tavsiye ederim

evet canım biliyorum. gerçekten güzel
ama ETS biraz daha rahat bi tur herşeyine dikkat et :86: çok yardımcı olabiliyorlarda,.çok kıllıkta yapabiliyorlar

evet canım biliyorum. gerçekten güzel
ama ETS biraz daha rahat bi tur herşeyine dikkat et :86: çok yardımcı olabiliyorlarda,.çok kıllıkta yapabiliyorlar

evet ama diğer turlara güvencemde hiç yok en azından etse ye biraz güvenim var anıtur ve jolly turada baktım anı tur yeni iflas etti şimdi tekrardan ayağa kalkmaya çalışıyolar oraya hiç güvenemem jolly de ise istediğim bi otel bulamadım birazdan ets yi arayıp rez. yaptırıcam bakalım

anladım canım biz anıturdan alıcaz daha önce turla anlaşma yaptın mı bilmiyorum ama.
bi çok kağıda imza atıyorsun. yani iki tarafta güvence de oluyor :87:

ets dibimde oraya gidip konuştum tamam halloldu bu arada her pzt fiyatlar değişiyomuş bilgin varmı bilmyiorum ben aldım oteli:)

EVET CANIM etsturda öyle bişey vardı devamlı fiyat değişiyor her hafta. hayırlı olsun canım şimdiden.
bu arada nerede oturuyorsun sen canım :86:
ben geldim bakarsınız haziranda evlenirim olmadı söz nişan yaparım

inşallah inşallah bi 3 müz varız bi sürü kişi nerede hacıı

slm kızlar nasılsınız? bende aksamlarıgelebılıyorum genelde.ögretmenım okulda ancak bos derslerde bakabılıyorum..ya kızlar kına gecesi işini ne yaptınız? ben hala yer arıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…